Kysymys:
Kuinka kauan voin odottaa vastausta työtarjoukseen?
Shauna
2012-04-11 22:24:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mahdollinen kaksoiskappale:
Kuinka koordinoida useiden työmahdollisuuksien etsimistä samanaikaisesti?

Olen hakenut kolmea yritystä (kutsumme niitä A, B ja C).

  • Yritys A on siirtänyt hakuprosessin nopeasti eteenpäin, ja voin odottaa tarjousta perjantaihin mennessä.

  • Myös yritys B etenee melko nopeasti, mutta teen henkilökohtaisen haastattelun tämän viikon puolivälissä.

  • Yritys C on hieman jäljessä (sekä nopeuden että ajankohdan vuoksi, jolloin otin heihin yhteyttä), ja henkilökohtainen haastatteluni on vasta maanantaina.

Kaikki kolme yritystä näyttävät lupaavilta, ja odotan saavan tarjouksen myös ainakin yrityksestä B, mutta se on todennäköisesti ensi viikon alussa, ennen kuin kuulen takaisin. Ne ovat myös kaikki yritykset, joissa mielestäni haluaisin työskennellä, kun otetaan huomioon tietämykseni, ja korvaus on melko yhtä suuri.

Koska voin odottaa ensimmäisen tarjoukseni perjantaina ja toisen maanantaina tai tiistaina, kuinka kauan pidetään hyväksyttävänä, ennen kuin vastaamme työtarjoukseen kyllä ​​tai ei? Onko odottaminen, kunnes minulla on ainakin henkilökohtainen haastattelu yrityksen C kanssa, liian kauan, jotta yritys A odotettaisiin? Vai pitäisikö minun peruuttaa haastatteluni yrityksen C kanssa ja harkita yksinkertaisesti A: ta tai B: tä, jotta nopeutan vastaustani?

Tämä on täsmälleen sama, toinen kysymys käyttää jopa kolmen eri yrityksen A-, B- ja C-esimerkkejä. Äänesti sulkemisesta.
@jmort253 - Tämä kysymys inspiroi tätä, kyllä, mutta en näe heitä samoina (miksi kysyin sitä). Se kysyy "kuinka pysäyttää" ensimmäiset yritykset, kun taas tämä kysyy kuinka kauan on "liian pitkä" vastata vastaamatta olematta töykeä (tai yksinkertaisesti siirtymättä seuraavalle ehdokkaalle). Pidän toista "prosessikysymyksenä" ja tätä "etikettikysymyksenä". Suljettujen äänestysten lukumäärän perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että olen tulkinnassani vähemmistössä. = /
@jmort253 - Voitteko antaa apua siitä, miten voin muotoilla tämän kysymyksen uudelleen erottaakseni tämän kysymyksen paremmin toisesta? Luulen edelleen, että sinulla on "prosessikysymys" (eli "Kuinka voin saada enemmän aikaa?") Ja "etikettikysymys" (ts. "Kuinka kauan on liian pitkä pyytää yritystä odottamaan vastaustani?" ) tulee olla erillisiä kysymyksiä, ja kukin voi seistä omasta, jos se on muotoiltu oikein.
Jotenkin ero perjantain, maanantain ja viikon keskiosan välillä pakenee minut. Jos joku tarjoaa sinulle työtä, kerro heille, että voit vahvistaa sen kahden päivän kuluttua. Jos olet hermostunut kertomaan heille, että muut tarjoukset ovat ulottuvillasi, kerro heille, että olet matkalla lentokentälle hakemaan sukulaista, voit ajatella sitä, kun olet liikenteen ulkopuolella. Saat takaisin ASAP. Tietenkin, jos he odottavat sinun aloittavan maanantaina epäonnistumatta, sinulla on ongelma. Mutta se ei ollut kysymys, jonka kysyit.
üks vastaus:
#1
+16
Kris Harper
2012-04-11 22:53:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tärkeintä tässä on olla rehellinen yritysten kanssa haastatteluistasi ja tarjouksistasi muualla. Tämän tiedon piilottaminen ei todellakaan auta ketään, ja järkevän työnantajan tulisi tietää, että ihmiset etsivät useita mahdollisuuksia kerralla.

Tässä mielessä, kun saat tarjouksia A: lta ja B: ltä, sinun tulee kysyä, kuinka kauan olet on päätettävä. Työnantajat ovat yleensä tietoisia tämän tyyppisistä kysymyksistä, ja yleensä heillä on vastaus valmiina heidän nykyisen haastattelunsa ja palkkaamisaikataulujensa perusteella.

Oletetaan, että saat yritykseltä A perjantaisin tarjouksen, ja he antavat sinulle pidempään kuin Viikonloppuna voit päättää, voit mennä turvallisesti haastatteluun Yritys C: n kanssa. se.

Tietäen tilanteesi yritysten A ja B kanssa, yritys C saa joko tekemään sinulle tarjouksen yrityksen A nykyisessä aikataulussa tai kertomaan, että he eivät voi tehdä päätöstä niin nopeasti .

Jokainen yritys voi pyytää sinua tekemään päätöksen nopeammin kuin olet tyytyväinen. Jotkut yritykset voivat myös pyytää sinua pyytämään toista yritystä siirtämään määräaikaa takaisin. Nämä ovat päätöksiä, jotka sinun on tehtävä itse omien arvioidesi perusteella.

Loppujen lopuksi ennakkoluulottomuus ja rehellisyys haastattelijoiden suhteen auttaa sinua ja aikatauluttamaan haastatteluja ja tarjouksia. ajoissa.

+1 on rehellinen heitä kohtaan. Jos kerrot yritykselle etukäteen, et voi vastata vasta vähintään x ajan, heidän on kunnioitettava sitä. Ja jos se ei ole hyväksyttävää, kerro ainakin heidän odotuksistaan, jotta voit tehdä päätöksen siellä.
Lisään, että sinun tulee kieltäytyä kohteliaasti, jos valitset varajäsenen (älä nimeä nimiä, "... mutta [palkan, työmatkan, minkä tahansa] vuoksi olen hyväksynyt tarjouksen toisen yrityksen kanssa. älä pelkää vastustaa (jos `A` on siellä, missä haluat työskennellä, mutta` B` tekee tarjouksen, et voi kieltäytyä olemasta rehellinen `` A '': n suhteen - ehkä he voivat tehdä jotain)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...