Kysymys:
Näyttääkö työpöydän pitäminen erittäin puhtaana laiskana?
Rarity
2012-04-13 00:14:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teen kaiken työni tietokoneellani ja pidän työpöytäni puhtaana. se auttaa minua ajattelemaan. Olen melkein ainoa tällainen ajattelutapa yrityksessäni, ja useimpien muiden työpöydät on peitetty papereilla, muistiinpanoilla jne.

Olen saanut muutaman kiusoittavan kommentin, että "ahkerilla työntekijöillä on sotkuiset pöydät" , sanotaan aina hyväluontoisella, vitsailevalla tavalla, mutta mietin, näyttääkö se todella epätavalliselta / laiskalta. Nämä kommentit ovat aina työtovereilta, pomoni ei ole koskaan sanonut mitään siitä.

Olen ohjelmoija, joten tulostan harvoin mitään, ja jos minulle annetaan paperia, pidän sen järjestyksessä ja arkistoin sen. Enimmäkseen minulla on yleensä postilaatikko, iPad / puhelin, pöytäpuhelimeni ja laillinen työpöydälläni.

Olen myös nuorin toimistossa; Olen melkein kasvanut aikakaudella, jolloin tieto on digitaalista, joten mielestäni se on osa yhteenottoa. Suurin osa työtovereistani tulostaa asioita näyttääkseen ne minulle, kun haluaisin mieluummin kuvakaappauksen levyistäni.

Onko tämä puhdas ulkonäkö huolestuttava vai onko se vaaraton? Kuinka voin kertoa?

Eh, pidän itseäni laiskana siitä, että työpaikallani on pahin työpöytä. Enemmän sellaista sotkua, jota @AdamRackis kuvaa. Yleensä vain yksi tai kaksi tuotetta, jotka liittyvät suoraan tekemääni työhön.
Sotkuinen työpöytä ei aina tarkoita sekavaa mieltä. Puhdas työpöytä ei myöskään viittaa aina järjestäytyneeseen mieleen. Itse asiassa se riippuu siitä, mitä teet työpöydälläsi ja kuinka paljon työtä sinun on tehtävä. Saatat joutua joskus pitämään niin monta lisävarustetta lähelläsi tietyn tehtävän suorittamiseksi työpöydälläsi. Tärkeää on kuitenkin se, että sinun pitäisi pystyä tekemään työpöydästäsi näyttävä "kiireinen" eikä "sotkuinen", vaikka sinulla olisi yhtä monta tuotetta samanaikaisesti.
`` Olen saanut muutaman kiusoittavan kommentin, että "ahkerilla työntekijöillä on sotkuiset pöydät" - sanon myös sen, mutta en tarkoita sitä. Tarkoitan vain "Minulla ei ole aikaa puhdistaa työpöytääni juuri nyt". Mutta tiedän, että jos heittäisin asioita pois, kun olin tehnyt niiden kanssa, olisin siisti koko ajan.
lahja on yksinkertainen
Jos teet mitä pyydetään sinulta ajallaan tai jo ennen sitä, olet selvässä. Muiden huomautuksia voidaan sitten seurata "Minulla oli aikaa puhdistaa se tehtävien suorittamisen jälkeen" :)
Yksitoista vastused:
#1
+20
Joel E Salas
2012-04-13 00:19:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemukseni mukaan kyse on täysin kulttuurista, eikä se ole mitään tekemistä puhtauden RFC: n kanssa. Työpaikkani on täsmälleen päinvastainen. Toimitusjohtaja arvostaa puhtautta ja siisteyttä, joten työalueeni on välttämättä niin siisti kuin pystyn hoitamaan. Olen itse saanut luennon siisteydestäni.

Kuten aina, viestintä tulee olemaan avainasemassa. Nopea, yksityinen keskustelu esimiehesi kanssa voi selvittää, kuinka vakavia työtoverisi ovat, kun sinua kiusataan. Jos kulttuuri sanelee, että "ahkerilla työntekijöillä on sotkuiset pöydät", sekoita joko työpöytäsi tai taistele koko ajan. Sinun tulisi tehdä selväksi, että työpöydän siisteys on välttämätöntä tuottavuudellesi.

On myös syytä huomata, että kulttuuri voi vaihdella riippuen tietystä pomosta (tai jopa päivästä!) - yritys, joka yleensä haluaa nähdä kiireiset / sotkuiset työpöydät, saattaa haluta ne kaikki siistit ja siistit, kun johtajat tulevat kaupunkiin.
#2
+12
Adam Rackis
2012-04-13 00:19:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työtoverisi ovat typeriä.

Kehittäjien on harvoin tulostettava mitään, kuten mainitset. Pöytäni sattuu olemaan sotkuinen, mutta se on lähinnä Dr.Pepper 10 -tölkkien ja Dilbert-kalenteripiirrosten kanssa.

Toisin sanoen useimmilla kehittäjillä on vain vähän, jos ollenkaan, työhön liittyvää sisältöä, joka hajottaa työpöytiään. Se, että päätät elää hieman puhtaammin ja järjestäytyneemmin kuin muut meistä, ja pitää myös se ilman paskaa, ei tuskin aiheuta hämmennystä.

Otan poikkeuksen siitä, että "kehittäjät joutuvat harvoin tulostamaan mitään" henkilökohtaisesti - tulen vanhasta kuolleiden puiden virheenkorjauskulttuurista. Poltan myös laillisten tyynyjen läpi hälyttävällä nopeudella kokousten aikana ...
@voretaq7 - hyvin * useimpien * kehittäjien on harvoin tulostettava. Joten todella tulostat koodin virheenkorjaamiseksi? Tarkoitan, en välitä, jos sinä, mutta olen melko utelias: eikö IDE: ssäsi ole sisäänrakennettua jonkinlaista virheenkorjausta?
@voretaq7, joka muistuttaa minua ... En ole vanha kulttuuri, joten ikä voi myös olla tekijä tässä. Luulen, että useimpien työtovereideni ikien vuoksi he ovat paljon mukavampia paperilla kuin minä, ja vähemmän tietokoneilla.
@AdamRackis En kirjoita paljon koodia näinä päivinä, mutta jos minun on rakennettava monimutkainen algoritmi uudelleen, tulostan sen yleensä ja merkitsen tulosteen ja teen sitten muutokset koodiini IDE / editorissa. Teen samoin tekstiä muokatessani - joskus minun on helpompi nähdä asiat paperilla kuin näytöllä, ja häiriötekijöitä on vähemmän (* yskä * StackExchange * yskä *).
@voretaq7 - ahh, sillä on järkevää silloin. Ja olen jopa joutunut tekemään sen muutaman kerran itse.
@voretaq7 hanki tabletti, vanha mies :)
@MDMarra Jos joku tekee e-ink flexies, olisin kiinnostunut ....
Mies, en ole tulostanut koodia yli viisi vuotta. Se tapahtui ennen kuin löysin virheenkorjaajat. Tulostaminen tuhlaa niin paljon paperia, ja tulostetulla koodilla ei ole merkitystä, kun alat tehdä enemmän muutoksia. Kuten Adam ehdotti, hanki hyvä virheenkorjaaja :)
Mitä tulee * työtovereihisi ovat hölmöitä *, ole hyvä [pelaa mukavasti] (http://workplace.stackexchange.com/faq#etiquette).
@Mark - Olen tuskin uusi Stack Exchangessa, enkä todellakaan usko, että avauslinja ei ole siviili. Mutta ehkä aikani MSO: lla on koventanut minua :)
Ehkä olin hieman äkillinen, mutta aikamme yksityisessä beetassa on paikka, jossa asetamme sivuston tulevaisuuden sävyn, joten on vielä tärkeämpää kuin normaalia kannustaa ystävällisyyteen.
@voretaq amen vend ja joillekin virheenkorjausmenetelmille kaiken tulostaminen ja työpöydälle asettaminen voi olla tapa edetä. Tulosteilla peitetty toimistopöytä antaa sinulle paljon enemmän tilaa kuin edes pari 30 tuuman näyttöä
#3
+7
jmort253
2012-04-13 12:26:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päinvastoin, mielestäni puhtaan, siistin ja siistin pöydän saaminen on merkki suuruudesta. Työskentelen useiden minimalististen ihmisten kanssa, ja he pitävät työpöydällään vain kannettavaa tietokonetta ja laitetta sekä kupin kahvia tai teetä.

Yrityskulttuurimme ei myöskään keskittyä väittämään, että ihmiset ovat laiskoja tai eivät tee kovaa työtä, mikä olen aina todennut, oli vain tapa ihmisille varastaa muiden energiaa ja kaataa heidät. Armeija oli sellainen, ja olen aina loukkaantunut siinä, että joku kertoi minulle, jopa leikillään, että en työskennellyt tarpeeksi ahkerasti. Olen yllättynyt kuullessani useiden täällä olevien ihmisten sanovan, että heidän työtoverinsa sanovat heille tällaisia ​​asioita.

Mutta poikkean siitä, että toimistomme ihmiset, joilla on siistit pöydät, ovat verranneet sitä zenin muotoon. Luomalla tyhjän ympäristön, se avaa mielen keskittyä luovuuteen, huomaavaisuuteen ja vapauteen, minkä vuoksi suurin osa näistä ihmisistä on joko kirjailijoita tai suunnittelijoita.

Olen hieman kateellinen tästä minimalismista. , enkä ole kuitenkaan onnistunut saavuttamaan sitä. Pöytäni on täynnä, ja työpöydän alla on piilotettu laatikko, jota en vain ole pystynyt hermostamaan heittämään.

Siisti pöytä on merkki kurinalaisuudesta, keskittymisestä, rauhasta, luovuudesta, suuruudesta ja tasapainosta. Sotkuinen työpöytä ei tarkoita laiskuutta, mutta minusta tuntuu, että vähemmän on niin paljon vaikeampi maailmassa, jossa meillä kaikilla on oltava enemmän.

Yksinkertaisuuden haku, on erinomainen blogiartikkeli, joka antaa uuden näkökulman tähän aiheeseen.

Olen täysin samaa mieltä työpöydän zen-asiasta, selkeä työpöytä on selkeä mieli!
#4
+7
stslavik
2012-04-26 03:59:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikuttaako työpöydän pitäminen erittäin puhtaana laiskana?

Yleensä tämä ulkonäkö ei tarkoita vain työpöydänsi puhtautta, vaan sitä, miten se yhdessä yleisen käyttäytymisen kanssa heijastaa sinua ilmakehässä. Yleensä on kaksi syytä, joiden vuoksi työpöytäsi olisi poikkeuksellisen puhdas:

  1. Yleinen huolellisuus, jolloin siistimättömyyden vuoksi työntekijä on tuottavampi.
  2. Huono käyttö, jossa tarpeeksi työtä ei pääse työpöydällesi tiettynä ajankohtana, jotta kykyjäsi voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla (tämä ei ole välttämättä sinun syytäsi).

Yleinen huolellisuus voi heijastua sinuun niin kauan kuin nämä tiukat normit eivät ulotu hyväksyttävän vaikutuspiirisi ulkopuolelle (ts. mahdollisten alaisesi ulkopuolelle). Tämä voi osoittaa, että sinulla on erittäin korkeat vaatimukset, mutta se edellyttää, että myös tuottavuutesi heijastaa tätä.

Huono käyttöaste voi olla joko esimiehellesi, jolloin hän ei yksinkertaisesti siirrä asianmukaista määrää työtä hartiat, mikä on tehotonta kaikille mukana oleville; tai voi olla, että haluat olla osa sitä, mitä toimistossani kutsun "puhtaan pöydän joukkueeksi" - ihmiset, jotka yrittävät saada kaiken pois pöydältä nopeasti palatakseen katsomaan Internet-akvaario-puistojaan tuottamaan kalaa tai maatilat viljelyä . Jos on mahdollista, että kuulut tähän jälkimmäiseen luokkaan, varokaa! Päiväsi on numeroitu.

Ulkonäkö on kaikkea

Olet fiksu; Voin kertoa tämän sillä, miten sanoit kysymyksesi: "Onko työpöydän pitäminen erittäin puhtaana näyttää laiska?" Tiedät, että esiintymiset ovat tärkeitä ja heijastavat sinua ja kykyjäsi.

Tapoja näyttää kiireisiltä tahraton työpöydästäsi huolimatta voivat olla:

  • Kun esimiehesi tulee sisään, pyydä heiltä palautetta nykyisestä edistymisestäsi projektissa. Osoitat, että olet paitsi kiireinen myös edistyt.

  • Käytä tyhjää tilaa tehokkaasti. Yksittäinen muistilehtiö, jossa on käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, voi olla paljon pienempi kuin muilla ihmisillä pöydällä, mutta ulkonäkö muistiinpanojen ja lokien avulla näyttää siltä, ​​että sinulla on jotain vievää aikaa. Varmista vain, että he todella muistuttavat nykyistä projektiasi!

  • RFC . Ole säännöllisesti vuorovaikutuksessa tiimisi muiden kanssa siitä, mitä nykyisessä projektissasi tapahtuu; varmista, että tiedät heidän edistymisensä ja he tuntevat sinun. Tällä tavalla voit sanoa: "Voi XYZ? John hoiti sitä viime viikolla. Hän sanoi ABC ja ajatteli olevansa MNO: ssa tiistaina." Sähköposti, keskustelut tai viestit voivat pitää sinut yhteydessä ja tietää.

  • Kun jotain on työpöydälläsi, pidä se järjestyksessä! Ulkonäkö ei ole vain hetkeä, vaan hetkeä suhteessa kokonaisuuteen. Osoita, että se on nopea luonne, joka ajaa sinut järjestäytyneeksi pitämällä vastaanottamasi paperit pinottuina ja tilattuina, eikä niitä jakamalla (jälkimmäinen on yleinen indikaattori Clean Desk Squad -jäsenestä).

Työntekijänä oleminen merkitsee odotusten hallintaa. Hallitsemme odotuksia toimittamalla esiintymisiä. Niin kauan kuin toimit oikeat esiintymiset, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia puhtaasta työpöydästäsi.

#5
+4
Mark Booth
2012-04-13 14:56:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Me kaikki työskentelemme omalla tavallamme. Meillä on taipumus hakea myös jotain ympärillämme olevista ihmisistä, mikä on erilaista.

Minulle käydään läpi syklejä. Työpöytäni muuttuu viisaammaksi ja viisaammaksi ajan myötä, aina siihen pisteeseen saakka, että pöydälläni on liikaa asioita löytääkseen tarvitsemani välitön viitemateriaali helposti. Tässä vaiheessa minulla on siisti ja arkistoi kaikki oikein. Sitten minulla on selkeä työpöytä muutaman päivän ajan, kunnes tarvitsen sitä viitemateriaalia uudelleen, jolloin sitä alkaa vetää tiedostoistani täyttämään työpöytäni uudelleen.

Joten, riippuen siitä, milloin se on syklissä, voisin näyttää siltä, ​​että olen poikkeuksellisen siisti, erittäin sotkuinen tai mikä tahansa välissä oleva.

Otat työtovereidesi käsityksen siisteydestäsi, melkein varmasti suhtaudut tähän vakavammin. kuin he ovat. Jos se häiritsee sinua, voit aina puhua heille siitä. Voi olla, että heidän huumorinsa johtuu siitä, että he ovat kateellisia siitä, miten onnistut työskentelemään paperittomalla tavalla, ja olisivat todella kiinnostuneita oppimaan, kuinka hallitset sitä.

Lopuksi aiheesta tulostaa asioita. Monet meistä kokevat, että asiakirjojen lukeminen näytöllä on vaikeaa silmissä, ja sähköisen paperin lukijat eivät yksinkertaisesti ole tarpeeksi nopeita päivittymään, jotta dokumentit voidaan selata nopeasti. Monille meistä kuolleiden puiden tekniikka on paljon parempi joissakin toiminnoissa.

#6
+3
bobobobo
2012-04-25 00:45:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kirjoitan tämän kohtaan ole itsesi . Pidä se riittävän siistinä, jotta et loukkaa ketään toimistossasi (jos saat kommentteja työpöydän sotkuisuudesta, etenkin johtajalta, sinun pitäisi todennäköisesti siivota se vähän).

Muuten, ole oma itsesi . Älä pidä "esitystä" olemalla joko siistimpi tai karkeampi kuin todellisuudessa olet, koska et pysty pitämään yllä tätä puhtaustasoa (jos olet luonnostaan ​​sotkuinen), tai sinun on hankala pitää se on "sotkuista", jos olet luonnostaan ​​siisti.

IMO on todella typerä ajatella, että voit lisätä kollegojesi arvostusta "olemalla sotkuinen" - yritä tehdä todella hyvää työtä sen sijaan.

#7
+2
karan k
2012-07-06 13:55:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti en lukenut liikaa työtovereidesi kommentteihin. Mielestäni puhtaan työpöydän pitäisi todella tehdä sinusta tuottavampi. Sotkuinen työpöytä on silmiinpistävä ja voi häiritä sinua.

Vaikka sinulla olisi tavaraa, jota pidät pöydälläsi, pitämällä se järjestyksessä ja siistinä, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa turmelemalla tai hakemalla tavaraa.

#8
+1
jefflunt
2012-04-13 00:24:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että tämä kuuluu olettamusten / stereotypioiden luokkaan ja perustuu suuresti kulttuuriin, jossa työskentelet. Kaikille on tavallaan vaikea vastata, koska käsitykset ovat erittäin yksilöllisiä, vaikka olen kuullut tämän mielipiteen monta kertaa, yleensä syynä sotkuiseen työympäristöön, vaikka työpöydän entropian määrään ja työpisteiden määrään ei ollut yhteyttä. "tuottavuus", joka tulee tuolta työpöydältä.

Henkilökohtainen näkökulmani on tämä: työpöytäni on yleensä sotkuinen, mutta minun on puhdistettava se ajoittain vain tyhjentämään pääni, työtilani ja tuntemaan, että tila on niin hyödyllinen kuin se voi olla.

Minulla oli kerran joku tullut luokseni seuraavana päivänä, kun olin puhdistanut työpöydän, katsoi minua vastapäätä olevaa kaveria, joka me kaikki tiesimme tuskin tarpeeksi pysyäkseen työssä , ja tämä henkilö ( ei hyvin leikillisesti) tarkoitti, että en näyttänyt kovin kiireiseltä ja että minun pitäisi oppia minulta vastakkaiselta kaverilta. Tämä henkilö ei työskennellyt osastollani, hän ei ollut millään tavalla "ylittänyt" minua organisaatiorakenteessa, eivätkä myöskään työskennelleet toisen miehen kanssa, joka tuskin teki töitä, joten he eivät todellakaan tienneet mistä he puhuivat. Se ei estänyt minua ottamasta sitä hieman henkilökohtaisesti, mutta ei, en ole koskaan nähnyt johdonmukaista korrelaatiota tuotoksen / tuottavuuden ja puhtauden välillä, paitsi kun epäjärjestys saavuttaa niin korkean tason, että siitä tulee taakka uuden työn tekemiselle. / p>

Välitön vastaus: "Luuletko siis kiireisen näköinen olevan tärkeämpää kuin työn tekeminen?"
Joo, ei vitsailua.
#9
+1
Atif
2012-04-13 00:58:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on yksi niistä "kirottuista, jos et, kirottu, jos et" tilanteista. Jos pidät työpöytäsi puhtaana, saat valituksia; jos pidät sen siistinä, saatat saada myös valituksia.

Työsi ja työskentelytapasi puhuvat äänekkäämmin, että työpöytäsi näyttää, joten anna näiden näkökohtien paistaa läpi. Nämä kiusoittelevat kommentit eivät todennäköisesti ole muuta kuin hyvänlaatuista kylkiluita (kuten mainitsit), ja luultavasti pyritään merkitsemään sinut oudolla. Ehkä seuraavaksi he soittavat sinulle lempinimen. Jos olet siitä huolissasi, voit kysyä siitä esimiehellesi.

Voit joka tapauksessa yrittää heittää ihmisiä pois asettamalla väärennetyn pinon. papereita postilaatikossasi ja tyhjentämällä ne päivän loppuun mennessä. :)

#10
+1
Karl Bielefeldt
2012-04-13 18:16:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syy siihen, että ihmiset kiusoittavat tällaisista asioista, johtuu siitä, että he ovat epämiellyttäviä siitä, mitä he kokevat heikkoudeksi itsessään . Se on takaa käden tapa maksaa kohteliaisuus. Jos sinulla on terävä, mutta nokkela ja leikkisä retortti valmis, tapahtuu yksi kahdesta asiasta: joko teillä kaikilla on hauskaa yhdessä, tai se ei enää ole hauskaa heille.

#11
  0
anonymous
2012-04-13 01:07:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti olen aina kuullut, että on parempi pitää työpöytäsi puhtaana, koska "täynnä oleva työpöytä on merkki siististä mielestä" ja heijastaa negatiivisesti myös työntekijää. Säännöllisesti löydät artikkeleita puhdas vs. täysi työpöytä -keskustelusta, ja rehellisesti se tulee osittain esiin siitä, miten työskentelet, mitä työskentelet ja yrityskulttuurista.

Harjoittele parhaita työntekijöitä, jotka tietävät mistä löytää asioita heti, kun sitä pyydät, joten sinun on parasta ottaa se mieli ja pitää työpöytäsi niin kuin pidät, kunhan löydät kaiken tarvitsemasi, kun tarvitset sitä.

"Jos sekaisin oleva työpöytä on merkki sekavasta mielestä, mikä sitten on tyhjä työpöytä merkki?" - Albert Einstein (pidän vain lainauksesta, olen itse tyhjä kirjoituspöytä.)
@JohnN - Sama tässä, en koskaan löydä mitään sotkusta, minkä vuoksi minulla on tapana kannattaa ainakin varmistaa, että työpöytäsi näyttää olevan järjestetty kaaoksen sijaan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...