Kysymys:
Mitä otan alennuksesta, joka ei muuta otsikkoa tai palkkaa?
animuson
2012-04-11 22:21:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saatuani asiakasvalituksen (ainoa, joka minulla oli kahdessa ja puolessa vuodessa), minut alennettiin nopeasti. Ylempi johto viittasi siihen jatkuvasti "alentamiseen", ja se oli tavallaan, koska he kieltivät minua tekemästä monia asioita, joita tavallisesti tekisin esimiehenä, ja kaatoin minut periaatteessa tavalliselle työntekijälle. Nimeni ja palkkani eivät kuitenkaan muuttuneet tämän seurauksena. Nimimerkkini sanoi edelleen "esimies" ja minulle annettiin edelleen avaimet. Mitä otan tästä / mitä se tarkoittaa? Eikö heillä ole todellista syytä alentaa minua eivätkä vain pidä minusta?

Sama palkka, sama nimike, vähemmän vastuuta? Ja tämä häiritsee sinua miksi? O_o
Onko tämä yksi niistä työpaikoista, joissa "erotettuna" he maksavat koko palkan, mutta eivät anna sinun enää tulla töihin?
Huomaa myös, että tämä voi olla vain tapa kertoa valituksen tehneelle henkilölle.
Sinulle annettiin avaimet vai eivätkö he vain ottaneet avaimia pois?
Kolme vastused:
#1
+12
jefflunt
2012-04-11 22:33:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En halua laittaa sinua paikalle, mutta olisi erittäin vaikea sanoa, tietämättä lisätietoja, kuten virheen luonne, sen koettu vakavuus, virheen tulos ja vaikutus asiakas ja yritys jne.

Koska en halua sinun kantavan sielusi kaikille, suosittelen sinua puhumaan esimiehellesi ja kysymään, mikä suunnitelma on, miten tämä vaikuttaa sinuun, ja mikä tärkeintä, kuinka voit korjata / välttää virheen ja palauttaa luottamuksen. voi osoittautua, että tämä on osa asiakirjan dokumentointia, mikä on tärkeää vaikuttamaan mahdollisiin muutoksiin, joita heidän mielestään on mahdollisesti tehtävä. Viime kädessä sinun tarvitsee vain nostaa se esiin, olla vastaanottavainen ja puolustamaton mitä tahansa palautetta vastaan, jotta saat selville, mitä voit tehdä asialle.

Mitä teetkin, älä istu ja ihmettele. Tee jotain, ja jos tunnet olevasi pimeässä, kysy oikeita kysymyksiä saadaksesi valoa tilanteeseen. En halua yrittää selittää esimiehesi käyttäytymistä, koska tietoa ei ole tarpeeksi, ja kaikkien lähestymistapa on erilainen työskennellessään virheitä tekevien tiimin jäsenten kanssa.

+1 puhuessasi esimiehesi kanssa. Kuulostaa siltä, ​​että mitä teitkin, ZOMG FIRED ei ollut vakava, joten "alennus" voi olla vain "alentaja", mutta sinun tulisi selventää sijaintisi ja tilasi (ellei muusta syystä kuin jos / kun siirryt eteenpäin, haluat varmista, että ansioluettelosi heijastaa oikeaa otsikkoa, jotta viitteitä pyytävät ihmiset eivät ylläty)
#2
+4
HLGEM
2012-04-11 22:34:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ole ensin kiitollinen siitä, etteivät he vähentäneet palkkasi.

Siitä on otettava huomioon, että sekoitit, mutta et niin pahasti, että sinua ei voida laittaa takaisin aiempaan luottamustasoosi. Tärkeintä on ottaa vastuu tapahtuneesta ja etsiä tapoja muuttua varmistaaksesi, että se ei toistu. Pahin asia on ajatella, että "se ei ollut minun vikani, ja he aikovat saada minut", ja siksi valittamaan, kuinka pahat asiat ovat. Asenteesi puhuu tässä paljon.

Samassa organisaatiossa on mahdollista saada alennuksia ja saada ylennyksiä. Se tapahtui juuri siellä, missä työskentelen. On myös mahdollista siirtyä eteenpäin ja saada ylennettyä muualla. Urasi ei ole pilalla, ja sinulla on mahdollisuus kasvaa ammattimaisesti tästä.

#3
+4
weronika
2012-04-14 07:03:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

normaalisuus on oikea, että sinun pitäisi vain puhua esimiehesi kanssa. Voin kuitenkin antaa muutaman arvauksen heidän motivaatiosta:

1) He halusivat tehdä sinulle selväksi, että olet tehnyt jotain väärin, mutta eivät uskoneet, että rikos takaisi täydellisen alennuksen menettämällä otsikko ja palkka.

2) He toivovat, että parannat käyttäytymistäsi ja aiot antaa sinulle vanhat vastuut takaisin, kun se tapahtuu, tai antaa sinulle todellisen alennuksen, jos se ei tapahtuu - toistaiseksi he vain odottavat nähdä ja säästää itse paperityöt.

3) He eivät pitäneet mitä tahansa tekemäsi ollenkaan kovin pahana, mutta heidän oli pystyttävä sanovat tekevänsä jotain vastauksena valitukseen, kun heiltä kysyttiin (ylemmän johdon tai kyseisen asiakkaan), joten he valitsivat vaihtoehdon, joka on sinulle vähiten haitallinen.

jommassakummassa kahdesta ensimmäisestä tapauksesta on tärkeää, että yrität parantaa, jos haluat välttää vakavammat seuraukset; viimeisessä tapauksessa on silti tärkeää, että ainakin et saa enää valituksia (vaikka ymmärrän, että se ei ole täysin sinun hallinnassasi).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...