Kysymys:
Milloin on tarkoituksenmukaista käyttää postinimellisiä kirjaimia, kuten tutkintoja, ammattimaisessa ympäristössä?
anonymous
2012-04-12 05:24:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka postinimellisten kirjainten (kuten kunnianosoittajien, kuten OBE, Esq tai Ph.D.; tai lisenssitiedot, kuten PE), mitä yleisiä sääntöjä tulisi soveltaa käyttöön? Vastaavasti, pitäisikö heidän käyttöä kansainvälisessä ympäristössä työskennellä sen mukaan, kenelle puhut (ts. Jotkut kirjoittavat Yhdysvalloista jollekin Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevalle henkilölle) vai pitäisikö sinun olla käyttämättä paikallisia standardeja?

Kahdeksan vastused:
#1
+10
John N
2012-04-12 12:33:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsimäsi lause on osoitemuodot , ja aiheesta on valtava määrä tietoa. Pelkkä tietomäärä viittaa siihen, että oikea muoto vaihtelee kunniamerkistä, maasta toiseen ja asetuksesta toiseen.

Parasta mitä voin tehdä, on osoittaa sinulle joitain viitteitä:

 1. http://www.debretts.co.uk/forms-of-address/hierarchies/letters-after-the-name.aspx
 2. http://www.formsofaddress.info/post_nominals.html
 3. http://www.amazon.co.uk/Titles-Forms-Address-Guide-Correct / dp / 0713683252
Osoitemuotojen kenttä käsittää kaiken tämän. Ei ole erillistä tieteenalaa, joka käsittelisi vain nimellisarvoisia kirjaimia.
#2
+8
anonymous
2012-04-12 19:24:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Osoittautuu, että tämä on itse asiassa melko monimutkainen ala ja että on myös melko vähän eroa siinä, miten asioita kohdellaan Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa joten tämä vastaus keskittyy Yhdysvaltojen käyttöön.

Postinimellisten kirjainten järjestyksessä Yhdysvaltojen vakiojärjestys on seuraava:

 1. uskonnolliset järjestykset
 2. teologiset tutkinnot
 3. akateemiset tutkinnot - jotka tulisi luetella nousevassa järjestyksessä, jos niitä on ovat useita tutkintoja on eri kentät. Siten joku, jolla on tohtorin tohtori, ei luettaisi kaikkia edeltäviä tutkintojaan, jos kaikki ovat samalla alalla, mutta jos hän ansaitsisi MBA: n, se merkitsisi sen nimellä [Nimi], MBA, PhD. Myöskään tohtorin tutkinnon suorittaneiden ei pitäisi esiintyä lääkärinä itsestäänselvyytenä, ainoa asianmukainen käyttö on lääketieteen tohtorin tutkinnon suorittaneiden ammattilaiskäyttöön. / strong> - joista kunniatohtorin tutkinnot luetellaan ja jotka eivät myöskään anna minkäänlaista kohteliaisuutta, kuten "tohtori".
 4. Ammattiluvat, sertifikaatit ja sidokset - Jos niitä on useita, ne tulisi luetella aakkosjärjestyksessä.
 5. Eläkkeelle siirtynyt yhtenäinen palvelu

Mitä sen pitäisi näyttää, se riippuu ympäristöstä ja todellisesta kontekstista. Yleensä se on sopiva akateemisille tutkinnoille vain, jos se liittyy suoraan asiayhteyteen, minkä vuoksi he käyttävät yleensä vain akateemisissa ympäristöissä tai lääketieteellisessä ammatissa. Vastaavasti ammattiluvat ja muut vastaavat luetellaan vain, jos ne ovat ympäristön kannalta merkityksellisiä (eli CPA: n ei pitäisi sisällyttää sitä, jos he työskentelevät ohjelmistoyrityksessä kehittäjänä) ja ne tulisi lisätä tai pudottaa tarvittaessa kirjeenvaihdosta. Niinpä Yhdysvalloissa tavanomainen nyrkkisääntö on, että vähemmän on parempi ja useimmissa tapauksissa ne jätetään kokonaan muusta kuin hyvin muodollisesta kirjeenvaihdosta.

On kaksi poikkeusta, jotka voin ajatella tohtorintutkinnon suorittaneille, jotka eivät esitä itseään "lääkäreinä" - Se näyttää olevan yleisesti hyväksyttyä akateemisessa ympäristössä tutkintonsa yhteydessä (se näyttää olevan yleinen käytäntö jatko-opinnoissa, ainakin kokemukseni). Näyttää myös olevan yleisesti hyväksyttyä, että psykologian tohtorin omaavat terapeutit ja muut vastaavat käyttävät otsikkoa "lääkäri", ainakin Yhdysvaltojen koillisosassa.
@voretaq7 - Minun pitäisi tehdä vähän enemmän metsästystä ympäriinsä, mutta näyttää siltä, ​​että Yhdysvalloissa, ellei "lääkäri" viittaa otsikkoon (ts. Ammattiin), sitä pidetään kunnianosoituksena tai tyylinä, jota ei pitäisi käyttää itseään osoitemuotona, mutta pikemminkin muiden tulisi käyttää niitä itseäsi koskevissa asioissa
Se on myös ymmärrykseni - On tarkoituksenmukaista kutsua itseäsi "lääkäri", jos olet lääkäri, tohtorin tohtori alalla, joka tarjoaa jonkinlaista hoitoa / neuvontaa, tai akateeminen, joka puhuu oman alasi jäsenille / tutkinnon suorittaneille auktoriteettisi lähteenä, muuten se vain saa sinut näyttämään vaatimattomalta.
@voretaq7 - No, akateemisella alalla et viittaa itseesi myös "lääkäriin" ja yleensä esittelen itsesi ilman sitä. Jos joku muu esittelee sinua, hän esittelee sinut nimellä "lääkäri niin ja niin".
Yhdistyneessä kuningaskunnassa henkilöt, joilla on PHD, kutsuvat itseään tohtoriksi virallisesti
#3
+7
Kate Gregory
2012-04-12 18:39:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on käyntikorttini:

Kate Gregory, P.Eng, Ph.D

Luen ne ansaitsemassani järjestyksessä . En tavallisesti sisällytä niitä ansioluetteloihin tai biosi, vaikka toisinaan minäkin tuntuu, että minusta tuntuu, että ne ovat merkityksellisiä, esimerkiksi kun osallistun tarjouskilpailuun projektissa, johon osallistuu suunnittelua (ja siksi insinöörejä, jotka ajattelevat) parempi minusta, koska olen yksi heistä), vaikka teen ohjelmistosuunnittelua. En yleensä sisällytä heitä "About Me" -diaan (jos minulla on sellainen) esityksissä, joita annan, mutta teen kurssin, jota opetan paikallisessa yliopistossa, jossa tohtorin saaminen on merkityksellistä.

En koskaan esitä itseäni tri Gregoryna, ja vastaan ​​siihen vain, kun se on ironista ystäviltä tai edellä mainitussa yliopistossa. En sisällä lainkaan sähköpostin allekirjoitusta, mutta kannustan henkilökuntaani mainitsemaan PMP ja siihen liittyvät pätevyydet allekirjoituksissaan. Minulle avain on merkitys. Sen on oltava aihetta kertoa jollekin pätevyydestäsi. Jos ei (sano, että kirjoitat muille esikoulun vanhemmille), se näyttää vain näyttävän.

Näyttää siltä, ​​että olen nähnyt jonnekin, että akateemisten arvosanoin pitäisi tulla ennen ammatillista valtakirjaa.
#4
+1
Morons
2012-04-12 18:04:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kolme ensisijaista paikkaa.

 • Ansioluettelossasi
 • Sähköpostin allekirjoituksessa
 • Käyntikorteissasi

Myös muut paikat, jotka tunnistavat sinut virallisesti sellaiseksi muodolliseksi kirjelomakkeeksi \ paikallaan, että sinulla on tai Nimi-plaketti työpöydälläsi.

Oikealla radalla, mutta voitko laajentaa sitä hieman? Olen nähnyt toimiston ympärillä joitain ihmisiä, joilla on jotain "John Doe, MCAD, BSCS, SCJP, ABC, XYC, ETC".
@RobZ täällä kutsumme sitä "aakkoskeittoksi", ja sitä pidetään yleensä huonona muotona. Minä (ja monet, joiden kanssa työskentelen) ovat sitä mieltä, että sinun tulisi leikata luettelo enintään 3-4 kohtaan, luetellen tärkeimmät sertifikaatit ja vain tutkinnot PhD / MBA-tasolla. Ansioluettelossa on runsaasti tilaa tutkintojen luetteloimiseksi, ja muualla se saa sinut näyttämään vaatimattomalta. Se on kuitenkin vain pieni 10-henkilön näyte New Yorkin itäosassa :)
@voretaq7 - Oikein, melkein sama asia, jonka kirjoitin vastauksessani, ja silloinkin näyttää siltä, ​​että täysin oikea etiketti rajoittaa koko aakkoskeiton hyvin rajoitettuihin tilanteisiin.
#5
+1
Ellen
2013-03-24 19:56:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin aina, että sinun pitäisi käyttää nimikkeitä, kuten MD, tohtori, MBA, CPA vain, jos ne sopivat yhteen työnimikkeen kanssa, jossa työskentelet. Luulen, että jos yliopiston professorilla on tohtori alalla, jota hän opettaa, on sopiva meille otsikko tohtori. En ole varma, miten nyrkkisääntö koskee lukioita ja peruskouluja. Olen nähnyt rehtorien käyttävän otsikkoa Dr. koska heillä on tohtori, toivottavasti koulutuksessa. Toisaalta kahdella lukiolaisopettajalla, jotka tiesin molemmilla, oli tohtorin tutkinnot, ja he eivät kutsuneet itseään tohtoriksi. Luulen, että voi olla tarkoituksenmukaista, jos opetetaan korkeakoulussa tai yliopistossa, mutta ei keski- tai korkeakoulussa.

Työskentelen yliopistossa kirjanpidossa, ja sähköposteissa näen aina ihmisten rappaavan otsikoitaan, PhD: stä MD: ään, MBA: han, sinä nimität sen. Sen perusteella, mitä voisin kertoa heidän työnimikkeistään ja todistuksistaan, he ovat todennäköisesti petollisia, koska suurimmaksi osaksi ne eivät sovi heidän työnimikkeisiinsä.

#6
  0
Jay
2016-03-21 23:01:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten muut ovat huomanneet, ensimmäinen kysymys kuuluu: Missä yhteydessä?

Jos olet rennossa ympäristössä ja ystäväsi sanoo: "Hei, oletko tavannut tyttöystävä Sally?", olisi hyvin pretentioista sanoa: "Hei. Olen tohtori John D. Jones, OD, Prestitagious University, luokka 1982." Todennäköisemmin sanot: "Hei, olen John."

Yhdysvalloissa on yleistä, että lääketieteellisen degressin omaavia henkilöitä kutsutaan nimellä "niin ja niin". Se on kiistanalainen muiden tohtorin tutkintojen osalta. Minusta ei ole johdonmukaista sääntöä. Se riippuu vain osallistuvien ihmisten mieltymyksistä.

Mainitsen varmasti kaikki ansioluettelosi. On melko yleistä laittaa korkeakoulututkinnot ja sertifikaatit käyntikortille. Joskus kirjeen otsikossa tai virallisten yrityskirjeiden allekirjoituksen alla.

#7
-2
Shipofools
2013-08-17 03:36:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut korkeakoulut / yliopistot viittaavat tohtorintutkinnon suorittaneisiin tiedekuntiin "tohtorina", mutta toiset kutsuvat koko tiedekuntaa "professoriksi"

Hei, Shipofools, mieluummin pidemmät vastaukset, jotka selittävät sekä miksi * että * mitä *, jopa tämän tukeminen selityksellä voi auttaa parantamaan yhteisöjen näkemystä vastauksesta. Mutta ennen kaikkea, tervetuloa WorkPlaceen!
#8
-3
Cliff Hasson
2016-03-21 10:36:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni henkilön, jolla on ansaittu tohtorin akkreditoitu laitos, tulisi käyttää tohtorin tutkintoa riippumatta siitä, mitä hän tekee. Se ei ole lainkaan vaatimaton. Se on ansaittu ja arvostettu kunnia, lievästi sanottuna. Emme myöskään sekoita ammatillista tohtorin nimeämistä akateemiseen. M.D., DDS. Tai jonkin verran äskettäin perustettu J.D.-tutkinto, ei kanna painoa tai opintovuosia väitöskirjavaatimuksilla, koska ansaittu Ph.D. Ammatillisen tohtorin tutkinnon suorittaneilta ei ole tehty alkuperäistä tutkimusta tai uutta tietoa: MD, DDS, JD jne. Luulen myös, että lakimiehet haluavat olla "siellä" MD: n arvovaltaisten kanssa, mikä muuttaa LL: tä B. nimitys J.D.: ksi, joten myös he voivat kutsua itseään "lääkäreiksi". Mutta älä yritä teeskennellä, että työn määrä vastaa tohtoria. Ehkä M.D.-tutkinto tulisi nimittää lääketieteen kandidaatiksi; a DDS. hammaslääketieteen kandidaatiksi; ja jättää J.D., kuten se oli alun perin, kandidaatin oikeudellisen lain. Vain toinen näkökulma.

tämä viesti on melko vaikea lukea (tekstiseinä). Haluatko [muokata] sen parantamista?
Älä teeskentele, kuinka paljon työtä teit kandidaatillesi, mikä vastaa MD: tä.Kandidaatin tutkinto on lääketieteellisen koulun pääsyvaatimus.(Ja minusta ei ole hyötyä siitä, että lääkäreillä on arvovaltaa, mutta tein väitöskirjan insinöörin tohtorin tutkinnolle yhteistyössä lääketieteellisen koulun tutkimuslaboratorion kanssa, ja minulla on ollut lukuisia kollegoja MD: n tai tohtorin kanssa sekä muitakuin muutama molempien kanssa)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...