Kysymys:
Kuinka voin tarjota johtajuutta tiimilleni ikäisekseen?
Nicole
2012-04-11 02:21:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuunnellut paljon johtajan podcasteja. Yksi oli haastattelu entisen Indianapolis Coltsin Super Bowlin voittaneen valmentajan Tony Dungy kanssa, joka kirjoitti kirjan nimeltä The Mentor Leader: Secrets to Building People and Teams, That Win järjekestoisesti. b>

En ole tiimini suora johtaja, eikä tiimillämme ole johtajaa, joka työskentelisi samojen päivittäisten asioiden parissa. Joskus minusta tuntuu, että meillä ei ole tarkoituksen yhtenäisyyttä, ja haluaisin auttaa sen kasvua. Kuinka voin parantaa tiimini yhtenäisyyttä ja tarjota yleistä johtajuutta tekemättä mitään mahdollisia karhuja? Onko esimerkin näyttäminen ainoa tapa?

Kolme vastused:
#1
+28
hairboat
2012-04-11 03:59:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni yksi tärkeimmistä tekijöistä johtajaksi tulemisessa tiimissä epävirallisesti tai virallisesti on positiivisten ja kommunikoivien suhteiden ylläpitäminen jokaisen tiimin jäsenen kanssa. Osa lyijyn tehtävästä on auttaa jokaista tiimin jäsentä pärjäämään työssä - ei vain niissä, joiden kanssa he tulevat luonnollisesti toimeen. Sinun ei tarvitse olla kavereita kaikkien joukkueen jäsenten kanssa, mutta kaikkien tulisi ajatella sinua joku, jolla on reilu näkökulma, ja joku, joka kunnioittaa kaikkia joukkueen jäseniä, vaikka he eivät koskaan haluaisikaan puhua kanssasi työn ulkopuolella.

Tämä auttaa sinua siirtymään vähitellen rooliin, kuten Jae mainitsi. Jos sinulla on jonkinlainen suhde jokaiseen tiimin jäseneen, josta he pitävät sinua hyödyllisenä (tai ainakin kunnioittavasti kiinnostuneena), voit alkaa tulla luonnollinen valinta.

Tämä vastaus muistuttaa meitä siitä, että johtajuus ei ole valtaa, vaan palvelua . Tehtäväsi näiden suhteiden luomisessa ei siis ole nipata tai antaa ei-toivottuja ohjeita siitä, miten edetä tietyssä projektissa tai tehtävässä. Se on yrittää tarjota apua, jota tiimin jäsen voi vaatia tekemään työnsä paremmin, vaikka joskus se tarkoittaa yksinkertaisesti mennä ulos hakemaan heille kahvia, jos se auttaa heitä noudattamaan määräaikaa.

Johtajan tulisi asettaa tiiminsä - sekä yksilöiden että ryhmän yhtenä - tarpeet ennen omia tarpeitaan. Aloita tekemällä tämä, ja otsikko (tai ainakin epävirallinen rooli) seuraa.

Lyhyt versio: +1. Pitkä versio: `` Kaikkien tulisi ajatella sinua ihmiseksi, jolla on oikeudenmukainen näkökulma, ja joku, joka kunnioittaa kaikkia tiimissä olevia ihmisiä, vaikka he eivät koskaan halua puhua kanssasi työn ulkopuolella. vertaisjohtajan. Ihmiset, joiden parissa olen työskennellyt eniten, ovat olleet tällaisia ​​ihmisiä. Olen myös kuullut sanonnan, että parhaat johtajat ovat niitä, jotka * poistuvat kykenevän tiimin tieltä. Hyvät johtajat luottavat siihen, että he ovat palkanneet älykkäitä, osaavia ihmisiä, ja tunnistavat myös omat rajat. :)
#2
+10
Dynamic
2012-04-11 03:32:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Esimerkin asettaminen ei ole ainoa tapa, mutta se on helpoin tapa.

Kukaan ei aio seurata ketään, joka ei tiedä mitä hittoa he puhuvat. He seuraavat niitä, jotka tekevät aloitteen ja ovat kunnioitettavia ihmisiä. Tällöin et menetä mitään työpaikkaturvallisuutta ja todennäköisesti saavutat sen.

Voit myös siirtyä vähitellen rooliin ...

Pidän todella tästä tilanteesta. Jos esimerkiksi aloitat yksittäisen työntekijän auttamisen heidän työssään, muut näkevät sen. Sitten he alkavat pyytää apua, ja vähitellen sinusta voi tulla johtaja työpaikallasi kenenkään edes ymmärtämättä sitä.

Tai voit olla paha diktaattori ...

Joo. Älä tee sitä.

En ole varma, että esimerkin antaminen toimii kaikille joukkueille. Älä kävele edessäni, en ehkä seuraa kaikkia niitä ...
#3
+4
Michael Zedeler
2013-05-26 02:37:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvän esimerkin näyttäminen voi olla hyvin yksinäinen ja hankala lähestymistapa, varsinkin jos työskentelet IT-alueella, koska kehittäjät pystyvät sulkemaan ympärillään olevat asiat hyvin.

Ensinnäkin, sinun tulee arvioida missä joukkue tarvitsee vahvistamista. Jokaisella tiimillä on asioita, mutta ne eroavat villisti henkilökohtaisista konflikteista, huonosta moraalista, verkkotunnuksen puutteesta ja niin edelleen. Yritä viettää vähän aikaa selvittääksesi, mitkä uskot joukkueiden suurimmat heikkoudet.

Kun olet päässyt sinne, aloita vahvistamalla uskomuksesi. Tämä tarkoittaa: tarkista, tunnistaako kohtuullinen määrä muita tiimin jäseniä samat ongelmat, ja yritä nähdä, pystytkö testaamaan niitä suorittamalla pieniä kokeita tai vertailuarvoja.

Kun olet tehnyt tämän, sinulla on pesulista ongelmista, joiden ratkaisemiseksi tiimisi pitäisi työskennellä. Niiden ratkaiseminen voi vaatia paljon kovaa työtä, mutta niiden vahvistamisen pitäisi auttaa tiimiä ymmärtämään, miksi ne ovat tärkeitä ratkaista. Jos huomaat, että olet menettämässä kenttää, harkitse, onko uudelleentarkistus sopiva, ja valmistaudu mahdollisuuteen, että jotkut ongelmat eivät ole enää ratkaisemisen arvoisia.

Yllä olevien vaiheiden tekeminen on sellainen johtajuus, jonka uskon auttavan tilanteessasi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...