Kysymys:
Milloin ilmoitan mahdolliselle työnantajalle lempinimen, jota käytän?
animuson
2012-04-11 08:54:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos minulla on lempinimi, käyn aina ohi ja kaikki tuntevat minut / kutsuvat minua, milloin kerron nämä tiedot mahdolliselle työnantajalle? Useimmissa sovelluksissa ei ole kohtaa kirjoittaa lempinimellä tai vaihtoehtoisella nimellä, ja tuntuu hankalalta vain pistää satunnaisesti "menen ohi ...", kun tapaat heidät ensimmäisen kerran. Milloin on paras aika ja miten aion paljastaa nämä tiedot? Kerronko heille ensimmäisessä haastattelussani, aina kun he käyttävät ensin nimeäni tai kun he ovat tarjonneet minulle työtä?

Kuulostaa hankalalta tilanteelta riippumatta siitä, ellet kysy sinulta. Mitä olet yleensä tehnyt?
Neljä vastused:
#1
+38
Kate Gregory
2012-04-11 21:16:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos KAIKKI, jopa tuntemattomat, soittavat sinulle "lempinimesi" (esimerkiksi syntymästodistuksessani lukee Katherine, mutta menen Katen ohitse), tee kaikki kanssakäymisesi yrityksen kanssa käyttämällä tätä nimeä (täytä hakemuslomake jos sellainen on, allekirjoita saatekirjeesi ja niin edelleen.) Mainitse sitten tarvittaessa toinen nimesi - esimerkiksi että yliopistotutkinto suoritettiin tällä muodollisemmalla nimellä. Minun on joskus pyydettävä asiakasta, joka ostaa lentolipun, ostamaan sen Katherine Gregorylle, jotta lippu sopii passiin.

Jos ystäväsi kutsuvat "lempinimeäsi", etkä odota vieraiden, myös samassa yrityksessä työskentelevien, käyttävän sitä, odota sitten, kunnes sinut palkataan, ja kutsu ihmisiä soita sinulle jos haluat. Jos haluat kaikkien työtovereidesi käyttävän sitä, odota, että ensimmäinen henkilö joko tervehtii sinua tai esittelee sinut jollekulle muulle ja sanoo "minä menen todella animusonin ohitse", ja sitten hän tuo sinut kaikille niin. Jos haastatteluprosessin aikana sinulle on mukavampaa kutsua lempinimellä, mutta jostain syystä haet nimeä LongName, kun on vuorosi, henkilö sanoo "hyvää huomenta, olet LongName?" ja sanot "kyllä, vaikka henkilökohtaisesti haluan mennä animusonin ohitse", ja he tekevät muistiinpanonsa muistiinpanoon ja olet valmistautunut.

Rakastan sitä. Lisäksi - jos jostain syystä pidät nimesi virallisesta versiosta ensimmäisellä yhteydenotolla, ei ole mitään haittaa sanomalla "soita minulle X", kun teet ensimmäisen tervehdyksen haastattelussa tai puhelimen näytössä edellyttäen, että sinulla ei ole ongelmia tämän tason kanssa haastatteluprosessin aikana.
+1 Olen samaa mieltä - aloitin tämän tekemällä lempinimelläni, takaisin jo urani alussa, kun kyllästyin vastauspuhelimelleni jätettyihin viesteihin (nuoret voivat etsiä laitteen wikipediasta) pitkällä nimelläni. Oli tylsää selittää heille, että käytin toista nimeä. Nyt vain passi / pankki / kuljettajalisenssilläni on tämä nimi.
#2
+10
Jacob G
2012-04-11 08:59:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella mahdollisuudesta. Minulla on nimi, joka on yleisesti "lempinimeltään" (Jacob -> Jake). Monet haastattelijat kysyvät, suosittelenko yhtä vai toista, jolloin voin tehdä valintani tunnetuksi. Jos sellainen tilaisuus ei toteudu, ilmoittaisin siitä HR: lle hyväksyttyäni tarjouksen ja sitten uudelle pomolleni ensimmäisenä päivänä (vahvistuksella, kun minua esitellään tarvittaessa.)

#3
+7
Mark Booth
2012-04-11 15:50:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on kyse vain ammattimaisuudesta. Jos lempinimesi on hyväksyttävä yrityksen kulttuurissa, ei pitäisi olla syytä olla esittämättä itseäsi kyseisen haastattelun kanssa haastattelun aikana.

Jos lempinimesi on kuitenkin henkilökohtaisempi kuin supistuminen tai yleinen korvaaminen (Dave Davidille, Bob Robertille), saatat haluta odottaa, kunnes sinulla on työ, ennen kuin menet ympäri ja käsket ihmisiä soittamaan sinulle jollekin muulle.

Odotan lähinnä haastattelussa. soittaa jollekulle hänen ansioluettelossaan olevalla nimellä (jatkoa), mutta hyväksyn mielelläni sen, että ihmiset saattavat mieluummin käyttää virallisessa kirjeenvaihdossa tai sopimuksessa eri nimeä kuin henkilökohtaisessa kanssakäymisessä.

#4
+3
mhoran_psprep
2012-04-11 15:27:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on pari mahdollisuutta. Jotkut lisäävät lempinimen ansioluetteloonsa, toiset (Michael Mike) mainitsevat sen haastattelussa. Voit myös odottaa, kunnes koot heidän allekirjoituksensa.

Hämmentävät ovat niitä, jotka voivat vaikeuttaa työntekijän löytämistä sähköpostijärjestelmästä. Haluat ehkä ilmoittaa yrityksellesi, ennen kuin IT: llä on mahdollisuus perustaa sähköpostijärjestelmä.

Olen samaa mieltä viimeisestä asiasta. Siksi teen sen heti alussa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...