Kysymys:
Kuinka voin ylläpitää hyviä suhteita vanhaan pomooni ylennyksen jälkeen?
tehnyit
2012-04-12 22:30:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut joissakin tilanteissa, joissa minua on ylennetty nykyisen pomoni yläpuolelle ja päädyin hänen pomoksi. Mitä strategioita voin käyttää varmistaakseni, että minulla on edelleen hyvät työsuhteet hänen kanssaan?

Hän voi paheksua minua ylennyksen seurauksena, mutta ei todennäköisesti näytä sitä minulle, koska olen nyt hänen esimiehensä.

Kaksi vastused:
#1
+21
voretaq7
2012-04-12 22:40:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras neuvo on noudattaa Wheatonin lakia ja Älä ole mulkku : Kohtele kaikkia työskenteleviä kunnioittavasti, kysy sanelemisen sijaan ja hyväksy mielekäs panos, myös kritiikki, kun sitä tarjotaan . Tämä toimii hyvin siinä tapauksessa, että ylennetään jonkun yli tai kun sinut tuodaan ulkopuoliseksi vuokralle ottamaan nykyinen tiimi.

Jos sinulla on jo hyvät työsuhteet, jatka vuorovaikutusta pomosi kanssa kuten aina. Kokemukseni mukaan parhaat esimies / työntekijäsuhteet toimivat, koska he ovat vuorovaikutuksessa tiiminä eikä esimiehenä / alaisena. Teillä kullakin oletettavasti on arvokkaita taitoja, joita toisella ei ole, joten jatka vahvuuksien pelaamista ja tulet molemmat näyttämään upeilta työntekijöiltä.

Jos työsuhteesi ei koskaan ollut todella vahva aloita tai jos taistelit jatkuvasti toistenne kanssa, se riippuu enemmän persoonallisuudesta: Jos pomo-kääntyneeksi alaiseksi on vihainen, kuka estää sinua, se voi lopulta vaatia henkilökohtaista keskustelua asioiden tarpeista työ (tai keskustelu johdon seuraavan tason kanssa, jos se ei onnistu).
Jos he ovat miellyttävä henkilö, joka ymmärtää, miksi ylennettiin heitä, voit todennäköisesti löytää keinon työskennellä yhdessä tavallaan, jos sinulla olisi jo vahva työsuhde.

Muista ennen kaikkea, että jos entinen pomosi on ollut siellä kauemmin kuin sinä, heillä on todennäköisesti paljon arvokasta sisäpiiritietoa. Se, että heidät siirrettiin ylennykseen, ei tarkoita, että sinun ei pitäisi käyttää sitä pyytämällä heidän panostaan ​​ja apua: Se auttaa sinua olemaan tehokkaampi uudessa roolissasi, ja psykologiselta kannalta se saa uuden alaisen tuntemaan heidän panoksensa arvostetaan ja kunnioitetaan - hyvä asia kaikkialla.

+1 - "älä ole mulkku". Tämä on yleensä hyvä neuvoja mille tahansa työpaikalle.
+1 - Se oli todella selittävää ja ytimekästä, toivotan kaikille työntekijöille tällaista käyttäytymistä
#2
  0
Ramya
2012-11-28 17:40:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parasta mitä voit tehdä, on auttaa häntä. On selvää, että hän haluaa myös ylennystä ja niin ja niin syitä, joita hän ei voinut saavuttaa. Kun esität hyvää taitoa tai kykyä, joka auttaa sinua ylentymään. Todennäköisesti hän saattaa tarvita työntöä tai apua tai tukea joillekin alueille ylennyksen saavuttamiseksi. Keskustele ystävällisesti ja tarjoa apua, tukea hänen pyrkimyksiinsä saavuttamiseksi tai kerro hänelle, että älä epäröi ottaa sinuun yhteyttä, jos hän tarvitsee apua tai tukea. Kuka ei halua yhtä ylemmän tason henkilöä toisilleen. Pelaa tätä roolia.

Tällä tavoin sinulla voi silti olla hyvät suhteet ja molemmat voivat voittaa ja molemmat voivat auttaa organisaatiota.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...