Kysymys:
Kuinka voin seurata omaa DoD-turvatarkastustani?
Affable Geek
2012-04-11 23:21:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Washington DC: n alueella turvallisuusselvityksen saaminen on edellytys monille työpaikoille, mutta todellinen "luvan pitäminen" näyttää olevan aina sen yrityksen maakunta, jossa työskentelet. Jos olisin kiinnostunut tulemaan omaksi yritykseksi, miten voisin pitää omaa hyväksyntääni ja ylläpitää sitä?

Mitä muotoja tarvitsen, mitä prosesseja minun on käytävä läpi?

Onko sinulla jo lupaa tai haluatko saada sellaisen parantamaan työllistymismahdollisuuksiasi?
Minulla on jo yksi, mutta byrokraattisen sekoituksen vuoksi siitä on kadonnut kirjaa. Kyllä, elämäni on ollut helvetin seurauksena.
Joten NACLC: stä tai SSBI: stä ei ole tietueita?
Tiedän, että näytän JPAS: ssa kelvollisena, mutta kun he yrittävät ylittää hyväksymiseni, ei ole mitään tietueita, mikä aiheuttaa crossoverin epäonnistumisen. Sellaisena olen ollut tässä tilanteessa, jossa voin palkata kaikkialla, mutta en todellakaan näytä pääsevän asiakkaani rakennuksiin
Haluan todella tietää, kuinka tiedustella hyväksymiseni tilaa, jotta voin ratkaista nämä ongelmat :)
Saitko koskaan asiat oikaisemaan? Miehelläni on samanlainen ongelma. Olemme etsineet ratkaisua melkein vuoden. Elämämme on myös käännetty ylösalaisin.
@Rjroper - Valitettavasti ei. Mutta lähetä minulle sähköpostia ([email protected]), voin ainakin palata ja kertoa sinulle mitä tiedän.
Neljä vastused:
#1
+19
Thomas Owens
2012-04-12 00:01:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhteinen henkilöstöarviointijärjestelmä (JPAS) on tietokanta, joka tallentaa tietoja selvityksistä. Sitä hallinnoi Defense Manpower -tietokeskus. Heillä on yhteystietoja ja säännöksiä pääsyn saamisesta, mutta näyttää siltä, ​​että sinulla on oltava asema, joka vaatii sinua pitämään työtä, joka vaatii pääsyä tietokantaan ja sen tietueisiin. Yksilö ei voi pyytää pääsyä JPAS-järjestelmään yksin, mutta hänen on käydävä FSO: n (Facility Security Officer) kautta. FSO: n on valvottava niitä henkilöitä, jotka tarvitsevat (tai eivät enää vaadi), ja henkilöitä, joiden on seurattava, kun sait luvan, kun se vanhenee, ja toimittaa asianmukaisesti kaikki paperit, jotka koskevat tilamuutoksia, jotka vaikuttavat lupaasi. / p>

Saatat olla kiinnostunut Defense Security Service -sivustolta, jolla pitäisi olla joitain asiakirjoja yleisön saatavilla DoD: n turvallisuusselvityksestä. Usein kysytyt kysymykset teollisuushenkilöstön turvallisuuden selvitysprosessista -sivun pitäisi vastata useimpiin huolenaiheisiisi.

Joo, olen ristiriitainen, koska nämä linkit todella auttavat minua, mutta kysymykseni ei koske omien lupien hankkimista, vaan pikemminkin oman seurantani seuraamista.
@AffableGeek Lisäsin tietoja siitä. Turvatodistuksen haltijalla ei ole mitään tapaa tarkistaa oman lupansa tilaa / asemaa / tilaa käymättä valtuutetun FSO: n läpi.
Sinusta voi tulla oman yrityksen FSO (edellinen pomoni teki tämän). Se on kuitenkin paljon vaivaa ja työtä ... usein toistuvien auditointien jne. Kanssa. Ehdotan, että vain "aktivoit uudelleen" tilisi uudelleen, kun tarvitset sitä. Se ei ole niin vaikeaa, jos lupasi ei ole päättynyt.
#2
+9
JohnFx
2012-04-11 23:42:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ongelmana on, että turvatarkastus on aina sidottu tiettyyn tarpeeseen päästä luokiteltuun aineistoon. Tietojeni mukaan ei ole mitään tapaa vain tehdä turvallisuusselvitys ilman erityistä työtä tai sopimusta, jossa sinun on käytettävä sitä. Se ei toimi kuin tekninen sertifikaatti, jos läpäiset kokeen, ja se on sidottu sinuun henkilökohtaisesti tietyksi ajaksi riippumatta siitä, tarvitsetko sitä.

Jos olet siirtymässä yhdestä sopimuksesta tai työnantajasta toiseen toisessa nämä luvat voidaan siirtää, mutta teknisesti työnantajan on ilmoitettava luvan myöntävälle virastolle määrätyn ajan kuluessa joko siirtää se uudelle työnantajalle tai keskeyttää se.

Joten vastataksesi suoraan kysymykseesi: Ensinnäkin yrityksesi tarvitsee sopimuksen sellaisen toimiston kanssa, joka vaatii sinulta lupaa työn tekemiseen. Sitten sinun tulisi työskennellä heidän kanssaan sponsoroidaksesi selvitystäsi.

Lyhyt tarina: Et voi vain hankkia vakiolomaketta ja hakea lupaa ilman syytä. Tarvitset valtion viraston tukemaan ponnistelujasi ja hyvän liiketalouden miksi tarvitset selvityksen.

Voit pyytää sitä tarkoituksena tehdä tarjous yhdestä tai useammasta hankkeesta, jotka edellyttävät hyväksyntää itsenäisenä urakoitsijana. Sinun on täytettävä IC: n GSA-vaatimukset ja sinulla on yksi tai useampi erityinen sopimus, josta aiot tehdä tarjouksen. Sitten sinun on maksettava käsittelystä ja kaikista maksuista, joista sponsorisi normaalisti maksaa. 90-luvulla se juoksi noin 25k. Siksi monet työnantajat haluavat palkata mieluummin jonkun, jolla on jo se. Mutta yleensä vastauksesi on oikea.
Lisäksi, kun selvitys tulee olemaan aktiivinen, ei ole niin vaikeaa aktivoida sitä uudelleen, jos se ei ole vanhentunut tai tarvitsee tutkintaa uudelleen ...
#3
+3
anonymous
2012-04-12 01:11:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Turvallisuusselvityksen seurannassa ei todellakaan ole paljon muuta kuin huomata, milloin erilaiset taustatutkimukset on tehtävä uudestaan, jotta voit pitää ansioluettelosi ajan tasalla, kun taustatutkimus päättyy ja se menetetään mitään arvoa työnhaun suhteen. Et saa ilmoitusta, kun asiat raukeavat, ja jos haastattelet jonkun kanssa sanomalla, että tutkintasi on pätevä ja näin ei ole, hän ei ehkä halua pitää sinua uudelleentutkintaa varten.

Kun poistut FSO: sta, saatat pystyä toimittamaan sinulle tulosteen, jossa kerrotaan, milloin asiaankuuluvat tutkimukset suoritettiin tietojesi kannalta.

Kommenteistasi kysymykseen kuulostaa siltä kuin sinä todella täytyy puhua FSO: n kanssa ja saada heidät selvittämään mitä tapahtuu. Samoin, jos olet tietyllä alalla, se voi auttaa, koska eri virastot voivat auttaa selvittämään asiat paremmin omille ihmisilleen kuin yrittää omaksua yleinen lähestymistapa ongelmaan.

Yhteenvetona, jos olet Nykyisin jonkun työntekijä, sinun tulee puhua FSO: lle ja tehdä läheistä yhteistyötä heidän kanssaan, kunnes ongelma on ratkaistu. Jos et ole tällä hetkellä jonkun palveluksessa, sinun on parempi ilmoittaa, milloin asiaankuuluvat tutkimukset tehtiin, sillä monet ongelmat saatetaan selvittää pelkästään sponsoria vaihtamalla.

#4
  0
user13659
2015-02-28 10:18:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat muodostaa yrityksen, jolla on selvitykset, tarvitset tilojen selvityksen. Tämä on täysin erillinen prosessi henkilökohtaisesta selvityksestäsi. Tarvitset sponsoroivan organisaation. Et tarvitse henkilökohtaista hyväksyntää yritykselle, josta aloitat tilojen tarkastuksen; se vain nopeuttaa prosessia. Jos muodostamasi yritys ei saa toimitiloja, selvityksiäsi hallinnoivat pääurakoitsijat, joille annat alihankkijan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...