Kysymys:
Pyydetään asiakkaalta suosituskirje
MPelletier
2012-04-11 02:19:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ohjelmistokehittäjä, joka työskentelee yrityksessä, jolla on useita asiakkaita.

Osa työstäni on pitää yhteyttä asiakkaisiin ja varmistaa, että heille kehitettävä ohjelmisto täyttää heidän tarpeensa. Lisäksi olen perehtynyt dokumentaatioon, asioihin, tekniseen keskusteluun, tulevaan kehitykseen jne.

Vuosien varrella olen luonnollisesti kehittänyt muutakin kuin ohjelmistoja: maine ihmisten kanssa poissa olevat paikat), jota voisin kuvata sekä ammattimaiseksi että ystävälliseksi. He ovat usein projektipäälliköitä tai keskijohtajia.

Jos lopetan nykyisen työpaikkani, voinko eettisesti pyytää näiltä asiakkailta suosituskirjeitä?

Kaksi vastused:
#1
+20
Scott C Wilson
2012-04-11 02:22:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdottomasti kyllä. Ja olisin palkkaamispäällikkönä tästä erittäin vaikuttunut.

Se osoittaa aloitteellisuutta ja itseluottamusta. Suurin osa ihmisistä vain listaa vanhat pomonsa tai työtoverinsa. Tämä tarkoittaa, että olit todella yhteydessä asiakkaisiin ja autoit vastaamaan heidän tarpeisiinsa, ja sait vaikutuksen heihin tarpeeksi, jotta he muistivat sinut droonien ja kellovalvojien armeijoiden joukossa, joiden kanssa heidän oli todennäköisesti kohdattava.

Olen kirottu. En koskaan odottanut sitä selkeää vastausta! Onko liikaa kysyä, miksi se tekisi sinusta vaikutuksen?
Se osoittaa aloitteellisuutta ja itseluottamusta. Suurin osa ihmisistä vain listaa vanhat pomonsa tai työtoverinsa. Tämä tarkoittaa, että olit todella yhteydessä asiakkaisiin ja autoit vastaamaan heidän tarpeisiinsa, ja * vaikuttit * heihin tarpeeksi, jotta he muistivat sinut droonien ja kellovalvojien armeijoiden joukossa, joiden kanssa heidän oli todennäköisesti kohdeltava.
#2
+5
jefflunt
2012-04-11 02:27:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdottomasti ok.

Vielä parempi, ja mikä näyttäisi olevan nykyään yhä yleisempää, olisi pyytää suositusta LinkedIn-profiilista, joka näkyy myös kaikille tuleville työnantajille. Ei ole myöskään huono idea pyytää tällaisia ​​suosituksia ennen kuin lähdet työpaikalta, varsinkin jos olet tehnyt erinomaista työtä tietyssä kriittisessä projektissa ja sinulla saattaa olla tai ei ole mahdollisuutta työskennellä uudelleen kyseisen asiakkaan palveluksessa tulevaisuudessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...