Kysymys:
Annavatko työnantajat etusijan ehdokkaille, jotka hakevat henkilökohtaisesti tai verkossa?
animuson
2012-04-12 02:18:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täytän usein hakemuksia verkossa, ellei yritys vaadi minua toimittamaan hakemuksen henkilökohtaisesti. Onko hakemuksen jättämisessä henkilökohtaisesti etua sen sijaan, että täytät sen verkossa, ja suosivatko yritykset joskus henkilökohtaisesti hakijoita?

üks vastaus:
#1
+19
voretaq7
2012-04-12 04:00:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Annan etusijan ehdokkailleni, jotka noudattavat ohjeita. Jos ohjeissani määritetään online-lähetys, kuka tahansa, joka kävelee sisään ja luovuttaa minulle paperisen ansioluettelon, luultavasti naarmuuntuu luettelosta "kyvyttömäksi noudattamaan yksinkertaisia ​​ohjeita".


Ei erityisiä ohjeita, sanoisin sen riippuu työstä. Jos puhumme sihteeri- / vastaanottotehtävistä, ehdokkaalla, joka tulee pukeutuneena ammattimaisesti ja käyttäytyy tavalla, jonka haluaisin edustaa yritystäni, on todennäköisesti ansioluetteloon kirjoitettu positiivinen muistiinpano ja ehkä palkka palkkaamisprosessissa .

Jos puhumme muuhun kuin asiakasyhteyshenkilöön kuuluvasta sijainnista (sanotaan back-end-ohjelmistokehittäjä), jossa aion tutkia jatkamisen teknisiä ominaisuuksia, lyhyt kädenpuristus ja luultavasti voitonvaihto voitti. En vaikuta minusta kummallakaan tavalla, varsinkin kun ihmishenkilöiden "joukkueelle sopiva" osa haastattelusta on asia, josta ikäisilläsi on kerrottava minulle.


Harkitsen ehdottomasti persoonallisuuttasi hakijana päätöksessä: jos haluat antaa ansioluettelon henkilökohtaisesti, se auttaa, jos olet sellainen hakija, joka voi keskustella minuutin tai pari henkilön kanssa, jolle luovutat ansioluettelosi (se voi olla vain miellyttävää ja smalltalk, tai ei edes kiireisessä toimistossa, mutta jos olet "kylmät kalat", se voi vaikuttaa kielteisesti mahdollisuuksiisi).

Harkitse myös yritystyyppiä: Jotain (autoja, vakuutuksia, ohjelmistoja, taloja) myyminen on hyvin henkilökohtainen asia, ja kasvojesi saaminen eteen mahdollinen työnantaja voi olla hyvä asia.

Sen pitäisi mennä sanomalla, että sinulla on oltava haastatteluun sopiva ulkonäkö ja käytös. Jos näytät pukeutuneena hyvin, käyttäytyessäsi ammattimaisesti ja näytät yleensä sellaiselta ihmiseltä, jonka kanssa haluaisin työskennellä, en näe haittapuolta, ja on mahdollista, että se voi auttaa sinua.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...