Kysymys:
Kuinka minusta voi tulla tiimihenkilö?
Animesh
2012-04-11 21:44:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt ympäristöissä, joissa olin joko henkilökohtainen avustaja tai yksinäinen teknikko ilman suurta tiimityötä.

Kun menen pidemmälle urallani, minusta on välttämätöntä hajautua tehtäviin. joilla on jäsennellympi joukkue ja jotka tarvitsevat huomattavan määrän tiimityötä. Uskon myös, että tämä on tärkeä urakehityspyrkimys, jonka ihminen voi toteuttaa parempien mahdollisuuksien saavuttamiseksi.

Olen kiinnostunut oppimaan, kuinka tulla tiimin avustajaksi, millä tavoilla voi osallistua entistä paremmin ja kuinka tulla tehokkaaksi osallistujaksi tiimityössä.
Kolme vastused:
#1
+11
HLGEM
2012-04-11 22:26:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paljon sanottavaa täällä. Ensinnäkin ja luultavasti tärkein, jos olet työskennellyt yksin, ideasi eivät ole ainoita hyviä.

Liityt harvoin urallasi joukkueeseen, joka alkaa rakentaa jotain uutta erottaa ei päätöksistä, jotka on tehty ennen saapumistasi. Oletetaan, että työkaluista, arkkitehtuurista, tekniikoista ja standardeista tehdään päätöksiä, joista et ole samaa mieltä. Joskus nämä luopumiset tehtiin vuosia aiemmin, eivätkä ne voi muuttua, koska liikaa koodia joudutaan muuttamaan tekemään niin.

Joukkueen uuden henkilön on ensin luotava maine sellaisena, joka pystyy suorittamaan asioita ennen yrittää muuttaa tiimiä tai liiketoimintatapaa. Ennen kuin sinulla on kunnioitusta ikäisistäsi ja esimiehistäsi, et voi hallita muutosta tehokkaasti. Joten kun liityt ensin tiimiin, opi, mitä he tekevät ja miten he tekevät, ja vakiinnuta itsesi tiimipelaajaksi ja arvokkaaksi työntekijäksi ennen kuin yrität saada ihmiset tekemään asioita haluamallasi tavalla.

Tuon tämän esiin, koska yleensä tämä on ensimmäinen asia, jonka ihmiset kohtaavat aloittaessaan tiimityön, menetys täydellisestä hallinnasta käytetyistä työkaluista, siitä, miten ohjelmisto on rakennettu ja kuinka kirjoittaa koodia.

Esimerkiksi jos ryhmällä on koodausstandardi (joka voi olla virallisesti kirjoitettu tai ei (mutta joka yleensä ilmenee olemassa olevasta koodista, kun se on epävirallinen), noudata sitä, vaikka et pidä siitä. Näiden standardien avulla ihmisten on helpompi ymmärtää koodia, jota he eivät kirjoittaneet, joten noudata niitä. Vaatimalla tällaisten asioiden tekemistä omalla tavallasi on nopea tapa ihmisille, jotka eivät halua työskennellä kanssasi. p> Ota huomioon, että aika riitauttaa muutos tai erilainen tapa toimia on ennen päätöksen tekemistä. Saat mahdollisuuden myöhemmin, ole kärsivällisyyttä aluksi.

Kuinka saada tämä kunnioitus ja tulla joukkueen pelaajaksi. Ensinnäkin, tee tehtävät, jotka olet määrittänyt tekemään, ja tee ne ajoissa niin paljon kuin mahdollista, ja samoin kuin ympäristö sallii sinun. Jos sinulla on kokouksia, joissa keskustellaan ohjelmistopäätöksistä (esimerkiksi uuden projektin suunnittelukokous), puhu ideoillesi, mutta kuuntele myös kunnioittavasti muiden ideoita.

Keskustele joukkuetovereidesi kanssa. Muista, että he eivät ehkä ole nähneet ansioluettelosi eivätkä siten tiedä, mikä kokemuksesi sinulla voi olla arvokasta heille, joten jos sinulla on asiantuntemusta jostakin selvästi horisontissa olevasta ja joku muu on kokenut, anna neuvoja. Mutta tee se varovasti, älä tule tietoisuutena.

Kohdistukset muille voivat viedä paljon kohti sitä, että he hyväksyvät sinut tiimiin. Mutta tee niistä aitoja, ihmiset voivat havaita huijaavan kohtelun kilometrin päässä.

Tarjoa tehdä joitain epäsuosittuja tehtäviä.

Opi missä kaikki on ja miten tehdään yleisimpiä tehtäviä. Ryhdy verkkotunnuksen tuntemiseen tai jopa asiakaspalvelupyynnön lähettämiseen. .

Huomaa, että olet nyt vastuussa enemmän kuin itsestäsi. Jos sinulla on ongelmia ja tarvitset apua, kysy sitä. Älä petä tiimiä piilottamalla ongelmia tai teeskentelemällä, että aiot noudattaa määräaikaa, jota sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä. Jos viivästyksesi aiheuttaa viivettä jollekin muulle, varmista, että hän tietää asiasta hyvissä ajoin. Muistan projektin, jossa meidän kaikkien piti käyttää jotain, jonka yksi henkilö aikoi kehittää. Hän ei esittänyt kysymyksiä kenellekään muulle, hän ei ilmoittanut meille, kuinka hän suoriutui tehtävässä, eikä saanut sitä aikaan, mikä vaikutti noin 20 muuhun asiaan ja sai monet ihmiset varmasti koskaan suosittelemaan häntä tai haluat työskennellä hänen kanssaan tulevaisuudessa.

Kohtele ihmisiä kunnioittavasti, myös sellaisia, joista et henkilökohtaisesti pidä. Kunnioituksen saamiseksi sinun on annettava kunnioitus.

Opi kompromissin taidetta. Voit saada vain osan haluamastasi antamalla toisille jotain, mitä he haluavat.

Ole positiivinen, osaa tehdä. Ja sitten käännä tämä tehtävä-osaksi tekemiseen. Mikään ei tee sinusta arvokkaampaa joukkueen jäsentä kuin muu joukkue tietäen, että toimitat.

Älä ole puolustava koodiarvostelussa (jos muiden ihmisten on ylläpidettävä koodiasi ja he ovat tiimissä) , niin heillä on oikeus esittää kysymyksiä ja yrittää tehdä koodistasi jotain ymmärrettävää), äläkä hyökkää henkilökohtaisesti, kun teet niitä muille. Pidä asiat ammattimaisina.

#2
+4
Renan
2012-04-11 21:59:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokemuksestani:

 • Palaute on aina hyvää. Kysy muilta tiimisi jäseniltä, ​​kuinka voit auttaa, pyytää mielipiteitä ja kritiikkiä jne. Ole varovainen mahdollisiin ankariin kommentteihin; lopulta opit jättämään huomiotta tai tekemään niistä jotain positiivista.

 • Myös päinvastoin on totta: anna palautetta. Kannusta ihmisiä tulemaan luoksesi ja puhumaan asioistaan. Saada kaikki olemaan ääni ja osallistumaan päätöksentekoon. Yritä aina löytää jotain positiivista jonkun työstä, ja käytä sitten sitä lähtökohtana hänen työnsä parantamiselle.

 • Ole aina rehellinen ja avoin asioiden suhteen, mutta sormia osoittamatta tai alentumatta. Älä myöskään väitä sen vuoksi.

 • Älä pelkää puhua, jos joku tekee jotain väärin, aikaa vievää, loukkaavaa (ts. Väriä huumoria) , väärinkäyttäytyminen muita ihmisiä kohtaan jne.) tai haitallista.

 • Ole kärsivällinen, ymmärtäväinen ja suvaitsevainen - kehitä näitä taitoja, ei pelkästään ryhmätyössä, vaan niistä on hyötyä melkein kaikkialla.

#3
+2
chrisjlee
2012-04-11 22:06:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

From "The Fast Forward MBA in Project Management" tarjoaa suuren luettelon joukkuepelaajan olennaisista ominaisuuksista:

 • Kuuntele aktiivisesti.
 • Kysy kysymyksiä.
 • Anna rakentavaa palautetta. Älä ilmaise mielipidettä, koska tosiasia selittää syyt.
  • Tieto kehon kielestä ja sävystä.
  • sopiva huumori.
  • Kehitä yhteyksiä tiimisi jäsenten kanssa.
  • Kärsivällisyys.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...