Kysymys:
Mitä hyötyä on siitä, että lapsesi voidaan viedä töihin?
Karlson
2012-04-13 03:59:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta on aina ollut hämmentävää käytäntöä ja jossain määrin jopa sen kannustamista. Sikäli kuin voin kertoa, tästä ei ole hyötyä kenellekään osapuolelle eli työnantajille, työntekijöille ja varsinkin lapsille.

Voisiko kukaan valottaa minua tämän käytännön eduista osallistujille?

Useimmissa toimistoissa on yleensä huonot valmiudet käsitellä 5-6-vuotiaita.

Saada lapsesi töihin kuinka usein, kuinka kauan, missä olosuhteissa? Kysymyksestä on epäselvää, tarkoitatko yhtä päivää vuodessa vai joka päivä. (Johdin sen toisen kysymyksesi olemassaolosta, mutta mielestäni varsinkin kun kysyt kahta läheisesti liittyvää kysymystä, on tärkeää erottaa ne toisistaan.)
Joissakin työpaikoissa on täysi infrastruktuuri, joka tukee päivää lasten elämässä, jopa päiväkodin ja päiväkodin ylläpitoon saakka. Vanhemmat voisivat käydä heidän luonaan taukojen aikana.
Tarkoitatko ihmisiä, jotka tuovat lapsensa säännöllisesti töihin, tai yritysten käytäntöä, jossa "tuoda lapsesi työpäivään"?
@ThomasOwens Tarkoitin itse asiassa "tuo lapsesi työpäivään", mutta alkuperäinen vastaus alkoi eri polulla.
Seitsemän vastused:
#1
+12
itsmequinn
2012-04-13 06:27:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vierailin isäni toimistossa joskus viikonloppuna hänen kanssaan, kun hänen täytyi tehdä ylimääräistä työtä määräajassa. Se oli ensimmäinen kerta, kun kosketin koskaan tietokonetta (IBM OS / 2), enkä usko, että olisin koskaan ollut teknisesti taipuvainen kuin tänään, ellei hän olisi ottanut minua mukanaan . Pelasin vain pari peliä / käytin siellä laskinta, mutta olin täysin ihastunut.

Muutti ehdottomasti elämääni, joten kehotan sinua harkitsemaan sitä, vaikka lapsesi eivät näytä saadakseen paljon irti kanssasi työskentelystä, he eivät ehkä vain tiedä sitä vielä.

Luulen, että tämä eroaa lapsesi tuomisesta töihin säännöllisesti (kuten koulun jälkeen joka päivä) - minulla oli samanlaisia ​​kokemuksia kuin lapsena, ja yleensä minut laitettiin töihin (tietojen syöttö, arkistointi jne.) Ja "maksoin" jotain vanhempani työstä. Ehdottomasti hyvä / arvokas kokemus.
Olen samaa mieltä kanssasi, mutta uskon silti, että lapsillesi voi olla hyötyä siitä, että sinulla on jonkin aikaa töissä kanssasi. Olisi vaikeampaa pitää heidät säännöllisesti miehitettynä ja se voi muuttua myös painajaiseksi. En vain tiedä, että luulet koskaan _ ajattelevasi_, että lapsesi saavat paljon töistä, vaikka he olisivatkin.
Pidän anekdootistasi. Ehkä voisit täsmentää tämän vastauksen, miksi tämä on hyvä yritykselle, myös vanhemmalle.
#2
+7
IDrinkandIKnowThings
2012-04-13 18:14:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se voi olla erittäin hyödyllistä.

Lapselle:

Tämä on lapsen ensimmäinen altistuminen työpaikalle. Heidän vanhempansa viettää siellä miltä tuntuu suurimman osan elämästään ja mitä he tekevät töissä, vaikuttaa usein heidän kotona olemiseen. Se voi antaa lapselle jonkin verran asiayhteyttä, johon hänen vanhempansa puhuvat päivästä. Se antaa heille myös vilauksen siihen, mitä vanhempansa tekee ja miten he ovat tekemisissä muiden aikuisten kanssa ammatillisessa ympäristössä. Tämä voi olla täysin erilainen kuin heidän kotonaan ystäviensä kanssa.

Työntekijälle:

Vanhempien tehtävä on auttaa kasvattamaan tuottava aikuinen. Osa tästä on heidän opettaminen työstä ja vastuusta aikuisena. Tärkeä osa tätä on se, että lapsesi näkee tosiasiallisesti työskenteleväsi. Se antaa myös vanhemmalle mahdollisuuden tehdä työtä sen sijaan, että tarvitsisi ottaa vapaapäivää ja viettää silti aikaa lapsensa kanssa.

Yritykselle:

Se nostaa tuottavuuden siitä, mistä muuten on saattanut tulla menetetty työpäivä. Se voi auttaa ylläpitämään moraalia, koska yhden tuottavuuden menettäneellä on yleensä kielteinen vaikutus työtovereihinsä. Monta kertaa lapset varttuvat työskentelemään samassa paikassa vanhempiensa kanssa. Yrityksen oppimiseen käytetty aika auttaa nyt muodostamaan tähän johtavan siteen. Jos lapsi on sidottu vanhempien työhön, vanhempi pysyy todennäköisemmin uskollisena yritykselle, koska vanhemmat eivät pidä pettymyksistä lapsilleen.

Kuten on todettu, se ei ole aina mahdollista. Usein työpaikat eivät vain ole turvallisia lapsille, tai lapset häiritsevät työpaikkaa. Mutta missä se on turvallista eikä häiritsevää, mielestäni se on hyvä asia kaikille asianosaisille.

Not to mention it gives added benefits to parents and children through networking. If you kid gets along with your coworkers kid there's potential for 'play dates' and stronger relationships between you and your coworkers as you see them more. This is turn helps the company because of the stronger team dynamic.
`Many times children grow up to work in the same place as their parent.` Me and my sister used to work in the same company as our father did. Going to my father's office was the greatest experience in my life. You may not believe, but sometimes 10 years old kid can do for company not less than any other employee. I was about 10 when COMPANY gave my first salary to motivate me.
#3
+6
jefflunt
2012-04-13 05:01:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on mielenkiintoinen. Oletan, ettet tarkoita "Tuo lapset töihin päiväksi" -käytäntöä, vaan säännöllisiä lasten vierailuja? Ehkä tilanne, jossa lapsi tulee vanhempien työpaikalle työpäivän lopussa, koska koulu on poissa, mutta he ovat liian nuoria mennäkseen kotiin ja olemaan yksin?

Ainoa tapaus minä voi miettiä, mistä tämä olisi hyödyllistä, jos se on perheyritys, ja töihin tulevat lapset eivät vain viettäneet aikaa, vaan oppivat itse asiassa yritystä ja tekivät jotain hyödyllistä sen sijaan, että olisivat vain häirinneet vanhempia.

Luulen, että 5- ja 6-vuotiaana on todella vaikea perustella sitä silloinkin. Luulen, että varhaisnuorten ikä (ehkä 12–16-vuotiaita) olisi normaalia tällaisissa asioissa.

Kohdassa "En halua, että lapseni on salpaavainen lapsi "Jos kyseessä voi olla tilanne, jossa vanhemmat eivät voi tarjota päivähoitoa tai muuta tarkoituksenmukaista hoitoa pienille lapsille taloudellisten tai muiden paineiden vuoksi, ja he ovat sopineet erityisjärjestelyistä työnantajan kanssa. Tietysti se on hieman erilainen tilanne ja luultavasti kysymyksesi ulkopuolella.

Tarkoitin itse asiassa jälkimmäistä, mutta antaa sen ottaa erikseen ja joku voi yhdistää kysymykset, jos he niin haluavat.
#4
+6
Manishearth
2012-04-13 10:55:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että se auttaa lasta. He oppivat melko vähän työpaikasta, vaikka eivät ymmärrä sitä.

Lapselle työpaikka on ulkomaalainen maa, joka syö yhden tai useamman vanhemman 9–5. jos he menevät sinne ja pitävät paikasta - se voi poistaa osan heidän ahdistuksestaan ​​(henkilökohtainen kokemus). Jos he eivät pidä paikasta - no, et yritä tarpeeksi kovasti.

Palvelut:

  • Varmista, että otat tarvitsemasi tarvikkeet mukaan. Mehu, ruoka (paljon sitä) jne. Voi, ja näytä ensin kylpyhuone.
  • Lapsen pelaaminen on OK, mutta varmista, että näytät heille paikan ympäri ja tutustut heihin (ystävällinen) ) ihmiset ensin.
  • Syö heidän kanssaan
  • Anna heille jotain tekemistä - idea on repiä luottamuksellisia asiakirjoja (ne, jotka haluat hävittää). Isäni antoi minun tehdä tämän kotona monta kertaa - se oli hauskaa ja vetoaa tuhoaviin taipumuksiini.
  • Älä jätä heitä vain tietokoneen eteen, tarkista ne säännöllisesti. Vielä parempi, pidä ne mukanasi aina kun mahdollista.

Vanhetessani autoin joskus isäni toimistossa - arkistoin tavaraa ja kaikki. Ja maksat: D. Teini-ikäisille se on todella mukava tehtävä, koska he voivat oppia paljon ihmisten kanssa tekemisestä.

Just make sure they don't think they can tear everything, otherwise you'll soon find your 15 page report due tomorrow conveniently missing.
#5
+3
voretaq7
2012-04-13 09:45:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella ympäristöstä:

Työskentelen IT-alalla. Työni vaativat joko hiljaista, keskeytymätöntä keskittymistä / keskustelua / aivotyötä tai viettää pitkiä aikoja tietokeskuksissa, joissa on herkät / kalliit laitteet, paljaat kaapeloinnit, avoimet lattialaatat, vaaralliset melutasot ja palonsammutusjärjestelmät, jotka voivat olla tappavia pienille lapset (ja ei ole terveellistä suurille lapsille / aikuisille!).

Minulla ei ole lapsia, mutta jos tekisin, en tuo heitä kumpaankään näistä ympäristöistä: Se ei todennäköisesti ole hauskaa lapselle kummassakin tilanteessa, ja oleminen datakeskuksessa olisi suorastaan ​​vaarallista!


Joku muu voi työskennellä lapsiystävällisemmässä ympäristössä (kuraattori eläintarhassa, opas lasten museossa jne.) .), ja ehkä se ei ole ongelma.

#6
+3
jmort253
2012-04-13 10:40:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olin lapsi, muistan menevän jälleenmyyjään, jossa isäni työskenteli. Hän on mekaanikko. Muistan lähinnä istuneen auton sisällä ja teeskentelin kuin ajaisin sitä. Minun piti olla ehkä 4 tai 5. Olin yksi niistä lapsista, jotka vain etsivät jotain hiljaista tekemistä. Kaikki lapset eivät kuitenkaan ole sellaisia, koska jokainen tilanne on ainutlaatuinen.

Tällaisessa tilanteessa on tietysti lukemattomia vaaroja. En muista tätä, mutta poltin käteni tarttumalla kuumaan pakoputkeen. Ajattelen sitä, luulen, että kaikki sisarukseni ovat myös oppineet tuon kovan oppitunnin :)

Nämä olosuhteet eivät olleet normi. Ne olivat yleensä viikonloppuja tai aikoja, jolloin ei ollut normaalia työaikaa, ja erä oli rento pienyritys, ei yritysjätti.

Tilanteisiin, joissa lapset tulevat töihin päivittäin toimistoympäristössä, tarvitset ehdottomasti lastentarhan tai omistautuneen henkilökunnan käsillä lasten valvomiseksi, sillä lasten lähellä olevien vanhempien saamat edut menetetään kokonaan, jos jonkun on lopetettava tekemänsä mennäkseen käsittelemään mitä tahansa ongelmaa olemme pääsemässä mukaan.

Toimistoympäristössä tämä voi olla hieno käytäntö, kunhan lapsille on varattu tilaa eikä heidän saa häiritä normaalia työnkulkua. Vanhemmat voivat:

  • kirjautua lapsiinsa taukojen aikana
  • syödä lounasta heidän kanssaan
  • leikkiä heidän kanssaan
  • työskennellä ja keskity työn tekemiseen, ollessaan silti lähellä lapsiaan.

Lapsi ja vanhempi ovat tässä yhteydessä paremmin yhteydessä toisiin päivähoitopaikkoihin jääneisiin lapsiin.

Jos lasten annetaan juosta vapaasti, melua ja häiritä, se olisi uskomattoman huono sekä vanhempien että muun henkilökunnan tuottavuudelle.

#7
+3
Jim In Texas
2012-04-13 20:56:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noin 25-vuotisella yritykselleni on kirjoittamaton käytäntö, jonka mukaan voit tuoda lapsesi, ellei ole muuta paikkaa, missä he voivat mennä, kuten joskus tapahtuu, etenkin yksinhuoltajien kanssa.

He yleensä ripustavat ulkona taukohuoneessamme, jossa on taulutelevisio, johon on kytketty Xbox ja Wii.

Se on hyvä yritykselle (äiti tai isä voivat tulla töihin) ja työntekijälle (ei kaipaa työtä). En tiedä kuinka paljon hyvää se tekee lapsille, mutta se ei näytä vahingoittavan heitä.

Toistaiseksi kaikki lapsemme ovat kunnioittaneet täällä työskenteleviä aikuisia. Jos meillä on joskus lapsi, joka oli jollakin tavalla häiritsevä, voin kuvitella tämän olevan ongelma.

Tämä ratkaisu ei varmastikaan ole mittakaavassa, jos yrityksen pään määrä kasvaa merkittävästi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...