Kysymys:
Kuinka minun pitäisi pyytää kopio sopimuksestani?
Rarity
2012-04-11 02:40:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En muista, olisiko sopimuksessani ollut paljastamaton sopimus työstäni, eikä minusta näytä olevan kopiota siitä.

Kuinka voin pyytää kopiota HR-sopimukseni näyttämättä epäilyttävältä? Mikä on vakiomenettely ja onko se luottamuksellista muilta osastoilta? Näyttääkö se huonolta?

Vaikka se ei ole reilua: he * ovat * epäilyttäviä, eikä kokemukseni mukaan heillä ole mitään syytä pitää sitä luottamuksellisena esimiehellesi jne.
Onko tämä erillinen NDA, vai onko sinulla kopiota sopimuksestasi (joka voi sisältää NDA: n)? Kysymyksesi teksti näyttää viittaavan ensimmäiseen, mutta otsikko näyttää viittaavan jälkimmäiseen - mielestäni erilaiset lähestymistavat olisivat sopivia, riippuen tapauksesta.
@MarkBannister: ssä ei ollut erillistä NDA: ta, en löydä kopiota sopimuskaudesta.
Kolme vastused:
#1
+23
jcmeloni
2012-04-11 02:52:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysy vain. Sinun ei tarvitse kertoa heille, miksi tarvitset toisen kopion allekirjoittamastasi sopimuksesta, ja vaikka HR-henkilö on "epäilevä" miksi kysyt, sinulla on vastaus: haluat tarkistaa tosiasian, jonka allekirjoittit nimesi - se on hyvä asia sekä sinulle että heille (haluat varmistaa, että noudatat sääntöjä ).

Luottamuksellisuuden osalta oletetaan, että kaikki työhön liittyvä on luottamuksellista. Vaikka niin ei olekaan, oleta vain, ellei ja kunnes HR nimenomaisesti kertoo sinulle toisin.

Jos sinulta kysytään miksi, sano vain, että haluat päivittää tiedostosi. Sen ei todellakaan pitäisi olla iso juttu, eikä siitä ole mitään syytä huoleen. Vaikeus allekirjoittaa paljon ensimmäisen päivän paperityötä (mikä on hyvin yleistä) on, että olet hermostunut ja saatat menettää kopiot allekirjoittamistasi.
Joo, ei iso juttu. Se on virallinen rekisteri. Ei ole mitään syytä, että jokaisella ei pitäisi olla pääsyä kopioon milloin tahansa.
Usein vuokranantajat tai vuokra-asiamiehet haluavat nähdä todistuksen työstä, joka sisältää palkkatiedot. Tämä voi olla kätevä tekosyy ...
@AbbyT.Miller Ellet ole äskettäin palkannut mitään paperityötä, jonka allekirjoitit aloittaessasi, on todennäköisesti vakavasti vanhentunut WRT-palkka.
Sano vain "Minulla oli selvää vanhoista papereista ja vahingossa sopimukseni väärin"
tämä on vanha, mutta pyysin kopiota allekirjoittamastani NDA: sta. Joku kertoi minulle, että se on luottamuksellista, eikä heidän olisi pitänyt antaa sitä minulle.
Tämä vastaus näyttää olevan ilmeinen tekosyy.Miksi joku haluaa tosiasiallisesti tarkistaa sopimuksen useita kuukausia / vuosia myöhemmin?Ajattelin ehkä optio-oikeuksia, ja se voisi olla hyvä tekosyy.Mielestäni on parempi googlata, mitkä ovat työsopimuksen sisältö.Esitä sitten vaaraton kysymys kyseisestä sisällöstä.
#2
+1
gnasher729
2016-02-17 15:11:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysy vain. Puhdistit kaikki asiakirjat kotona (mikä sinun pitäisi tehdä silloin tällöin), etkä yksinkertaisesti löydä työsopimusta yrityksesi kanssa. Jotta se näyttäisi paremmalta, kerro heille, että löysit sopimukset kahden edellisen yrityksesi kanssa, jotka ovat nyt melko hyödyttömiä, mutta eivät nykyisen yrityksesi kanssa. Koska tämä on jotain, joka sinulla pitäisi olla (ei tarvita mitään erityistä syytä, mutta on ilmeistä, että sinulla on oltava kopio työsopimuksesta), voisivatko he tehdä sinulle kopion?

#3
  0
haylem
2014-03-14 18:04:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei henkilöstöhallinto,

Tarvitsen kopion sopimuksestani (valitse soveltuvat vaihtoehdot): - verotukselliset tarkoitukset, - kiinteistöjen vuokraus, - kuka tahansa vahvistaa työllisyyden, - oma levyt.

En pääse tällä hetkellä omiini. Olisitko niin ystävällinen ja välittäisit kopion minulle?

Kiitos joukko.

Oliko. Muuta sanamuotoa tarvittaessa.

Sanoisin, että pelkkä sanominen, että tarvitset sitä "todisteen työllisyydestä" joillekin organisaatioille, on todennäköisesti vähiten epäilyttävää ja kertoo yleensä heille, että tarvitset sitä melko nopeasti.

Sinun ei tarvitse edes antaa selitystä. "Onko mahdollista saada kopio sopimuksestani minulle", on täysin pätevä ja täydellinen pyyntö. Ehkä anteeksipyyntö heille aiheutuneesta haitasta, mutta siinä kaikki - ei ole syytä paljastaa tietoa tai (mikä vielä pahempaa), houkuttele valehtelemaan siitä, miksi haluat sen, jos et halua antaa heille todellista syytä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...