Kysymys:
Kuinka monta samanaikaista työhakemusta on liian monta?
Kris Harper
2012-04-11 04:27:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun hain viimeksi työpaikkaa, lähetin niin monta hakemusta kuin mahdollista. Myönnettäköön, tämä ei ollut paljon, ehkä 50 hakemusta kolmessa viikossa. Olen kuullut muiden lähettävän satoja kerrallaan.

Mutta muut ehdottavat, että sinun ei tarvitse hakea enempää kuin kolmea tai neljää paikkaa kerralla.

Mitkä ovat monien hakemusten lähettämisen edut ja haitat, jos olet varannut aikaa kirjoittaa erilaisia ​​saatekirjeitä ja virittää yhteenvetosi joka kerta?

Tämä ei vastaa kysymykseesi, joten en lähetä sitä yhtenä, mutta on syytä muistaa, että Joelin postissa oletetaan, että työpaikkojen tarjonta ja kysyntä ovat suunnilleen tasapainossa. Jos työttömyys on korkea ja työpaikkoja on niukasti, on ehdottoman järkevää soveltaa moniin paikkoihin. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi lähettää huonoja sovelluksia, yksinkertaisesti sitä, että keskimäärin sinulla on enemmän epäonnistumisia ennen kuin saat osuman.
Kolme vastused:
#1
+16
Scott C Wilson
2012-04-11 05:05:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suuren määrän sirontakuvaussovellusten sijaan haluaisin mieluummin keskittyä syvällisesti pieneen määrään ja yksilöidä kukin selittäen, miksi haluat työskennellä heidän yrityksessään ja miksi olet hyvä ottelu heidän tarpeitaan. Kirje, joka osoittaa, että käytit aikaa yrityksen tutkimiseen, asettaa sinut päähän ja hartioille sellaisen henkilön yläpuolelle, joka lähettää yleisen saatekirjeen.

Ajattele laatua, ei määrää.

Tämä on paras neuvo, varsinkin kun olet työtön, koska sinulla on ehdottomasti aikaa laittaa ylimääräinen työ kuhunkin hakemukseen. Ajattele kohdistaa harppuuna palkintokalaan vs. heittää verkko satunnaisesti veteen.
+1 Olen samaa mieltä. Muuten käyttäydyt kuin rekrytoijat, jotka lähettävät tuhansia henkilöitä päivässä. Rekrytoijilla, jotka keskittyvät paljon enemmän muutamiin avainehdokkaisiin, on usein paremmat tulokset. He varmasti kunnioittivat enemmän.
Sanon vain, jos olet työtön, kuten @maple_shaft sanoo, sinulla on tarpeeksi aikaa lähettää paljon ulos ja mukauttaa kukin.
#2
+7
chrisjlee
2012-04-11 04:59:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut kerran useita kuukausia työttömänä. Jos sinulla on vapaa-aikaa käsilläsi kuten minäkin. En koskaan rajoittanut hakemusten määrää. Haen jopa tehtäviin, joihin minulla oli alikelpoisuus. Et koskaan tiedä.

Seuraan taulukkoon tai kalenteriin, mihin olet hakenut, jos voisit.

Ei voi olla kiusallisempaa soveltaa samaan mainokseen useammin kuin kerran. Sitä voidaan pitää epäammattimaisena.

Ehdotan myös, että automatisoit prosessin. Kirjoita tarvittavat tiedot: toimialakohtainen saatekirje, toimialakohtainen ansioluettelo ja jatkosähköpostimalli, jos voit.

Lisäksi työpaikkahakemus on taito, jota täytyy harjoitella. Tämä kyky on sinänsä erittäin arvokas.

#3
+3
jefflunt
2012-04-11 05:08:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erittäin kilpailukykyisissä työpaikoissa on odotettavissa, että mukautat ansioluettelosi, saatekirjeen ja ensimmäisen yhteydenoton työnantajaan, johon haet. Kun työskentelet vuokraamopäällikkönä, voit haistaa vaivattomasta hakemisyrityksestä kilometrin päässä, ja se on tuhlaa aikaasi (hakija ja hakemuksen lukija).

Työtehtävissä ovat enemmän lähtötason ja "ensimmäinen työpaikka" -tyyppejä, kuten ensimmäinen työpaikkasi tarjoilijana, ruokapalvelu, myyntiedustaja jne., tämä on vähemmän tärkeää, mutta näyttää silti vaivaa.

Kun henkilö on työtön, kannatan viettää aikaa viisaasti. Verkon levittäminen laajalle ei kuitenkaan ole yhtä tehokasta kuin kohdistaminen paikkoihin, joissa haluat työskennellä. Jos sinulla ei ole tiettyä paikkaa mielessä, on paljon tehokkaampaa käyttää aikaa joko mennä työpaikkamessuille (ja tehdä henkilökohtainen, kasvotusten vaikutelma potentiaalisen työnantajan kanssa) tai rekisteröityä temp toimistoon ja saada sivutöitä samalla, kun sinulla on vielä paljon aikaa hakea pysyviin tehtäviin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...