Kysymys:
Annan ilmoitukseni, mutta yhtäkkiä korotin. Heijastuuko se huonosti minuun, jos päätän silti lähteä?
VancouverJobPerson
2018-06-20 16:40:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt nykyisessä työpaikassani nyt noin 5 kuukautta, ja vaikka se onkin melko hyvä tilaisuus, olen hieman palanut rooliin ja asemaan (verkkokehitys). Ensimmäisestä kuukaudesta lähtien olen etsinyt tuotehallintatöitä muissa yrityksissä ja olen viimeinkin päässyt viimeisen viikon aikana. Tällä hetkellä käyn läpi viite- ja taustatarkastukset ennen kuin allekirjoitan kirjallisen tarjouksen lopullisesti.

Koska minulla ei ole vielä kirjallista tarjousta, en ole sanonut mitään esimiehelleni, mutta hän soitti minulle sisään antaaksesi minulle korotuksen huolimatta siitä, että olin vain viisi kuukautta. Hän sanoo, että ansaitsin sen uudistettuani koko verkkosivuston, ja se oli melko merkittävä korotus 15 prosentilla.

Tietysti kiitin ja ilmaisin kiitollisuuteni ja onneni ... Mutta olen myös tarjouksen allekirjoittamisen partaalla (olettaen, että se käy edelleen läpi). Näyttäisikö minulta huonosti, jos lähden niin pian korotuksen saamisen jälkeen? Pitäisikö minun pyytää heitä luopumaan korotuksesta ja antamaan managerilleni heads up ennen tarjouksen vastaanottamista?

Minusta tuntuu vain pahalta, että hän oli niin innoissaan panoksestani ja innoissaan lisää, ja sitten lopetin jälkeen saada hyvä korotus. Mitä minun pitäisi tehdä?

Oletko etsinyt tuotehallintatöitä nykyisestä yrityksestäsi?Sillä olisi merkitystä vastausten kannalta.
Aiheeseen liittyviä: [Onko eettinen lopettaa työ pian sen jälkeen, kun olen saanut vuotuisen bonukseni?] (Https://workplace.stackexchange.com/q/93803)
Onko sinulle tullut mieleen, että he ovat saaneet tuulen halustasi vaihtaa työpaikkaa, ja tämä on saattanut olla yritys pitää sinut kiinni?
Kolmetoista vastused:
#1
+230
Neo
2018-06-20 16:48:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttäisikö minulta pahalta, jos lähden niin pian korotuksen saatuani?

Näytätkö huonolta kenelle? Nykyinen työnantajasi? Jos on, sanoisin kyllä, kun olet antanut sinulle 15% korotuksen, lähdet pian sen jälkeen, kun jätät huonon maun heidän suuhunsa. Mutta jos mahdollisuus on sen arvoinen, välitätkö sinusta?

Pitäisikö minun pyytää heitä kieltäytymään korotuksesta ja antamaan managerilleni heads up ennen tarjouksen vastaanottamista?

Ei, miksi ihmeessä tekisit tämän? Jos toinen teoksessanne oleva tarjous putoaa, olet vain koonnut itsesi 15 prosentin korotuksesta.

Mitä minun pitäisi tehdä?

Tee sinulle parhaiten sopiva . Jos toinen tarjous on enemmän rahaa tai tarjoaa sinulle muita asioita, jotka tekevät siitä houkuttelevamman, valitse se . Muista päivän lopussa, että yritys tekee sen, mikä on heidän etujensa mukaista.

Kommentteja ei käytetä laajempaan keskusteluun;tämä keskustelu on [siirretty chattiin] (https://chat.stackexchange.com/rooms/79173/discussion-on-answer-by-neo-about-to-give-in-my-notice-but-suddenly-korotettu).
Jos sinulla on poistumishaastattelu, saatat mainita asian tuntevan itsesi hieman hankalaksi ja sanovan (jälleen) arvostavasi korotusta.
Jos toinen tarjous oli jo käsillä (tai hyvin mukana) korotuksen saatuaan, kohtuullisen * työnantajan tulisi ymmärtää, että nämä kaksi tapahtumaa (korotus ja poistuminen) eivät liity toisiinsa.
Katsotaanpa sitä johtajan näkökulmasta.Palkankorotukset ovat usein vuotuinen, syklinen menettely, jossa määrätyt budjetit eivät voi suoraan vaikuttaa johtajiin.Se, että OP sai palkankorotuksen, voi tarkoittaa, että joku muu, joka myös ansaitsee (mutta ei ansaitse yhtä paljon kuin OP), ei saanut palkankorotusta.Joten minä johtajana haluaisin tietää eroamisesta, koska haluan * nostaa palkkoja ja polttaa yrityksen budjetin läpi.Irtisanominen säästää kasvaneet kustannukset, mutta hyväksynnän saaminen sykliltä toiselle on vaikeampi kuin palkata joku, jolla on 30% korkeampi palkka.
#2
+137
kevin cline
2018-06-20 16:46:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on liike-elämää, ei henkilökohtaista. Kukaan ei suosi mitään. He eivät antaneet sinulle korotusta, koska pitivät sinusta. He antoivat sinulle korotuksen, koska he ajattelivat, että jos et tee, jätät enemmän rahaa, ja on halvempaa maksaa sinulle enemmän kuin korvata sinut.

Sinulle on tarjottu asema, joka mielestäsi sopii paremmin. Jos se on houkuttelevampi kuin nykyinen asemasi, ota se pahoillasi.


Lisähuomautus: jos pidät nykyisestä yrityksestäsi, mutta haluat tehdä erilaista työtä, kysy nykyiseltä työnantajalta, jos he voivat majoittaa sinut. Vastaus voi olla "ei", mutta ei.

Helvetti, saatat jopa pystyä sanomaan tulevalle työnantajallesi "hei, minulle tarjottiin vain enemmän rahaa missä olen nyt ..." ja he saattavat kolahtaa vastatarjouksensa.Et ole vielä allekirjoittanut mitään, joten sinulla on (periaatteessa) vielä vapaus kieltäytyä, joten heillä on kannustin tarjota sinulle hieman enemmän rahaa (saatat silti ottaa työn, mutta sinun ei tarvitse * kertoa *heille se).
@Draco18s Se oli ensimmäinen ajatukseni.Monet kysymykset osoittavat todella, kuinka ihmiset luulevat olevansa velkaa työnantajalleen palveluksen.Toisena, jota et enää tarvitse, he ampuvat sinut - he eivät ajattele asiaa kahdesti vain siksi, että teit palkatonta ylityötä auttaaksesi viimeisen projektin loppuun.
@DrEval Et tietenkään halua polttaa siltaa entisen työnantajan * kanssa. * Tässä skenaariossa se on pikemminkin "Hei, kiitos korotuksesta, mutta ...".Et odottanut sitä, mutta se ei myöskään pidä sinua.
#3
+49
brhans
2018-06-20 17:38:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet ilmaissut kysymyksessäsi, että ensisijaiset syyt uuden työpaikan etsimiseen ja hyväksymiseen eivät todellakaan liity palkkaasi.
Olet siirtymässä toiseen tehtävään (tuotehallinta), ja sinusta tuntuu myös, että nykyinen työsi jättää sinut palamaan.
15% korotus on hieno - jos olisit muuten onnellinen nykyisessä roolissasi. Mutta et ole, joten korotuksen ei pitäisi (ja se ei selvästikään) vaikuttaa päätökseesi siirtyä toiseen työhön.
Jos ilmoitat muutoksesi syyt - etenkin roolinvaihdon - nykyisille työnantajillesi, niin heidän ei pitäisi ajatella huonosti sinusta, ja jos he tekevät niin, se on heidän, ei sinun.

+1 keskittymisestä roolinmuutokseen muutoksen syynä.Tällä tavoin toimenpideohjelma voi todella kiittää nykyistä työnantajaa hänen lahjakkuutensa arvostamisesta.
+1, kun kerrot nykyiselle työnantajalle syyt poistumiselle.Jos OP selittää heille, että hän oli poistumassa ennen korotuksen alkamista, ja että se ei liittynyt päätökseen, sen pitäisi mennä PITKÄ tapaa.Nykyisen työnantajan * tulisi * ymmärtää, ettei se ole mitään henkilökohtaista.
+1 Jos taloudellinen korvaus oli keskeinen syy etsiä muualta, korotuksen saaminen hämmentää asioita, mutta muuten sillä ei ole juurikaan päätöstä, eikä sen pitäisi vaikuttaa lopputulokseen.Miltä sinusta tuntuisi, jos korotusta ei olisi?Sillä tavalla sinun pitäisi tuntea nyt.
#4
+11
Thomas Owens
2018-06-20 16:46:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sillä, että sait korotusta, ei pitäisi olla vaikutusta siihen, että aiot lähteä yrityksestä. Korotukset, bonukset ja muut palkinnot ja palkkiot jaetaan aikaisemmista toimistasi. Sinun tulisi hyväksyä ne, kun ne annetaan.

Ainoa asia, joka on mahdollisesti otettava huomioon, on rooli ja uusi palkka nykyisessä yrityksessäsi verrattuna uuden yrityksen rooliin ja palkkaan. Erityistapauksessasi mainitset kuitenkin siirtymisen uuteen rooliin (jonka oletan olevan enemmän sinun etujesi mukaista) ja tuntuu palanneelta nykyisessä asemassasi. Kyky kehittää urasi haluamaasi suuntaan ja parempi työ- ja yksityiselämän tasapaino saattavat olla kannattavia, vaikka uusi asema ei tuottaisi yhtä suurta palkan nousua.

#5
+11
Jim
2018-06-20 21:22:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se tosiasia, että tunsit itsesi palaneen ja sait korotuksen ponnisteluistasi, viittaa siihen, että menit yli odotusten, ja työnantajasi on pyytämättä sitä tunnustamaan korkean suorituskyvyn kannustimilla ja palkinnoilla.

Jos kukaan muu kuin itse ei painostanut sinua korkean suorituskyvyn työntekijäksi, on otettava huomioon kaksi asiaa:

 1. aiotko esiintyä jokainen työ ja tunne, että olet palanut joka kerta?
 2. Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tunnistaa hyvän suorituskyvyn?

Sinun ei tarvitse hylätä tarjousta tai uuden yrityksen sopimus, mutta sinun ei myöskään tarvitse hyväksyä sitä. Saatuasi tarjouksen saatat haluta istua nykyisen työnantajan luona ja saada selvemmän käsityksen siitä, mitkä mahdollisuudet sinulle siellä ovat, sekä haluamasi roolin että mahdollisuuksien osalta, jotka palkitaan ponnisteluistasi. Näyttää siltä, ​​että he pitävät sinusta työntekijänä ja ovat halukkaita kohtelemaan sinua hyvin.

Useimmilla tuntemillani ihmisillä ei ole ollut onni saada työnantajaasi, jolla sinulla on tällä hetkellä. Ellei ole olemassa päinvastaisia ​​todisteita, joita et maininnut, ne näyttävät olevan kiinnostuneita hyvinvoinnistasi ja urakehityksestäsi. Lintu kädessä ...

Jos sinusta tuntuu tarvetta antaa selitys uuden tarjouksesi hylkäämiselle (jos olet tekemäsi päätöksen), heidän pitäisi ymmärtää se, jos kerrot heille tarkalleen mitä sanoit kysymyksessäsi: Nykyinen työnantajasi on yllättäen tunnustanut hyvän suorituksesi, ja olet huomannut jälkeenpäin, että mahdollisuutesi kyseisen työnantajan kanssa ovat suuremmat kuin luulit. Kiitos paljon harkinnastasi.

#6
+5
SJuan76
2018-06-22 13:40:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muiden vastausten tärkein asia on se, että voit hallita vain siihen pisteeseen, mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta. Voit hallita vain sitä, mitä teet ja yrittää tehdä se sopivammalla tavalla, mutta koskaan ei ole varmuutta siitä, miten tekosi vastaanotetaan.

Tilanteessasi on kaksi pistettä:

 • Lähdet viiden kuukauden kuluttua työstä. Tämä vaikuttaa mielestäni merkittävämmältä kysymykseltä. Keskustelukohteesi ovat:

  • Olit rehellinen alusta alkaen urasi tavoitteiden suhteen.

  • Ajallisuudesta huolimatta olet esiintynyt ammattimaisesti sijainnissasi.

  • Kuvauksestasi olet suorittanut ison projektisi, joten et jätä heitä erittäin arkaluontoiseen tilanteeseen.

 • Jätät heidät saatuasi korotuksen. Keskustelusi ovat:

  • Kiität heitä korotuksesta.

  • Päätöksesi ei liity palkkaan, joten sattumalla korotukseen ei ole merkitystä. Voi olla hyödyllistä muistuttaa heitä siitä, ettet pyytänyt heiltä korotusta.

  • Edellä esitetyn perusteella et käytä tätä keinona neuvotella uusi korotus. Ilmoita siitä alusta alkaen. Älä osoita kiinnostusta, jos silti he tutkivat sinua; jos he tarjoavat sinulle kuvan, sano vain "ei, kiitos" ja jos he pyytävät sinulta yhtä, toista tämä kohta.

Kaikki se antaa heille argumentteja, jotta he oppivat ymmärtämään POV: si. Tietenkin jotkut ihmiset voivat vain jättää ne huomiotta ja ottaa sen henkilökohtaisesti, mutta se ei ole sinun hallinnassasi, joten älä välitä siitä.

#7
+4
Lightness Races in Orbit
2018-06-21 17:38:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olin äskettäin samanlaisessa asemassa. Odottamatonta korotusta arvostettiin erittäin paljon, mutta olin jo päättänyt siirtyä eteenpäin ja olin lähellä sen toteuttamisprosessin loppua. Kuten sinäkin, korotus ei muuttanut mieltäni siitä (minulle siirto ei ollut lainkaan rahaa).

Kun erot, heitä kevyt kommentti siitä, että se on hieman hankala. äskettäisen korotuksen takia, joka tapahtui, kun olit jo allekirjoittamassa seuraavaa yritystäsi. Jokainen kunnollinen johtaja ymmärtää täysin, ettet voinut paljastaa tätä tosiasiaa tuolloin, ja sitten voit molemmat siirtyä todellisen keskustelun kanssa. Jos johtajasi jostain syystä viivästyy siitä, niin se on heidän ongelmansa, ja no, sillä ei ole enää väliä, vai mitä?

Muuten normaalisti . Älä sabotoi korotuksiasi, älä paljasta uutta työpaikkaa, jota et ole vielä allekirjoittanut virallisesti, ja ... älä huoli!

#8
+3
Old_Lamplighter
2018-06-20 17:33:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se saattaa johtaa siltojen polttamiseen nykyisessä yrityksessäsi, jos joku ottaa sen henkilökohtaisesti, joten jos lähdet, älä odota palata takaisin (se voi tapahtua, mutta ei todennäköistä). Tiedän, että jos olisin johtaja kyseisessä tilanteessa, tunsin tyhmää, jos antaisin vain valtavan korotuksen jollekin, vain nähdäksesi heidän lähtevän. Joten niin on.

Muuten se ei vahingoita edustajaasi toimialallasi, koska se on vain liiketoimintasi päätös sinulta ja tulkitaan sellaiseksi.

Voisitteko kertoa tarkemmin, miten tämä polttaisi siltoja?Sanot niin itse, että se on vain liiketoiminnan päätös OP: lle, joten miksi heidän nykyinen yrityksensä ei näe sitä sellaisenaan?
AilickjkxnCMT valmis.
@ThunderGuppy ehkä yritys näkee sen näin, mutta ehkä jotkut työntekijät eivät.
#9
+3
Ertai87
2018-06-20 19:22:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö sinun lähteä korotuksesta huolimatta? Se riippuu sinusta. Kuinka paljon uusi asema on sinulle arvoinen? Onko palkankorotusten arvoinen jatkaa tekemistäsi työstä, josta et pidä nauttimassasi työssä (ja minkä tahansa palkan mukana)?

Otetaanko sitä vastaan ​​huonosti? Ehdottomasti. Älä odota palata tähän yritykseen uudelleen, etkä ehkä saa heiltä hyviä suosituksia (vaikka kokemukseni mukaan on alan standardi olla saamatta viitteitä lainkaan, joten tämä ei ole valtava menetys). Siitä huolimatta, jos uusi työpaikkasi on mahtava, niin välitätkö sinäkin?

Yksi sana neuvoja: Tarjous ei ole oikeudellisesti sitova, kunnes sinulla on toisen yrityksen tarjouskirje kädessäsi. voi peruuttaa tarjouksen milloin tahansa. Älä luovuta eroamistasi nykyisessä yrityksessäsi, ennen kuin sinulla on toinen tarjouskirje kädessäsi valmis allekirjoittamaan, tai saatat löytää itsesi puroon.

Ja jos olet oikeassa työsuhteessa, työtarjous ei todellakaan ole teknisesti sitova, koska sinut voidaan irtisanoa mistä tahansa syystä tai ei (ellei se näytä siltä kuin johtuisi siitä, että olet suojatussa luokassa)
Minulla on tapahtunut tätä kahdesti."Älä odota palata tähän yritykseen uudelleen" on kuollut väärin.Kumpikin olisi mielellään kirjautunut minuun uudelleen.
Varma.YMMV palauttamisesta yritykseen.Mutta se on todennäköisemmin negatiivinen kuin positiivinen.
#10
+1
Bob Jarvis - Reinstate Monica
2018-06-25 20:15:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso - Minulla on hyödyllistä tietoa jaettavaksi. Tämä on salaisuus, joten älä välitä sitä eteenpäin, ja riippumatta siitä, mitä muuta tapahtuu, ÄLÄ KOSKAAN julkaise sitä julkisella foorumilla, kuten esimerkiksi työpaikka.

Oletko valmis?

Potentiaaliset työnantajat EIVÄT tunne kaikkia toisiaan, EIVÄT tule yhteen ja keskustele mahdollisista palkkaamisista, ÄLÄ myöskään tykkää siitä kaverista, joka sai korotuksen ja sai sitten pelastuksen toisesta työstä, VAIN koska hän oli tyytymätön ensimmäiseen työpaikkaansa. Ethernet-Landissa ei ole maagista potentiaalisten työntekijöiden tietokantaa jossain paikassa, jonka jokainen vuokrausjohtaja tarkistaa, oletko koskaan ollut paha poika / tyttö. Kukaan ei tiedä, eikä kukaan välitä siitä.

Toinen salainen tieto - kun työnantaja tai potentiaalinen työnantaja sanoo sinulle: "Et koskaan enää työskentele tässä kaupungissa!" - he ovat täynnä ** sitä. Heillä ei ole tapaa tehdä sitä keppiä. Ei mitään. He todella sanovat: "Olen surullinen ja levyke sukanukke, joka yrittää saada itseni kuulostamaan äärettömän tärkeältä kuin minä todella olen. Heikot yritykseni kylvää mielessäsi pelkoa, epävarmuutta ja epäilyjä olisi otettava huomioon. ne ovat arvoisia - ei mitään. Sääli minua ".

Mitä sinun pitäisi tehdä? Mielestäni sinun tulisi jatkaa uuden tilaisuutesi etsimistä. Et mennyt etsimään uutta työpaikkaa, koska olit onnellinen siellä missä olet, ja muutama taala ei aio yhtäkkiä tehdä sinusta hymyilevää onnellisuudesta. Joten, sinulla on korotus. Kiva. Mene nyt töihin jonnekin (muualle), jossa saatat olla onnellinen.

Onnea.

#11
  0
Wayne Werner
2018-06-23 02:31:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toiset ovat antaneet hyviä neuvoja asioiden käytännön puolelta, mutta on myös toinen näkökohta, jonka kanssa sinun on työskenneltävä.

Se ei ole mitään henkilökohtaista.

Yritykset ( jotka kestävät kauan) älä anna korotuksia yksinkertaisesti siksi, että he pitävät toisesta. He antavat korotuksia, koska on taloudellisesti järkevää tehdä niin . Työntekijän palkkaaminen on kallista - se vie paljon aikaa ja resursseja. Olet ilmeisesti suorittanut ihailtavasti, niin hyvää työtä! Olet arvokkaampi kuin luulit olevasi!

Tunnet olevasi tyytymätön nykyiseen työsi - siksi sinä lähdet. Ja se voi olla henkilökohtaista sinulle, mutta se on myös ammattimaista. Työskentely vihaamassasi ja kurjuudessa tarkoittaa sitä, että on vaikea tehdä hyvää työtä. Haluat erilaisia ​​haasteita, joita (oletettavasti) ei ole saatavana nykyisessä yrityksessäsi. Et ole velkaa työnantajalle mitään. Olet tarjonnut kohtuullisen vaihdon ja sinulle on maksettu siitä korvausta. Nyt etsit uusia haasteita, joten on aika siirtyä eteenpäin.

On valitettavaa, ettet tiennyt ennen 5 kuukautta, mikä sinua kiinnosti, mutta vain siksi, että se on ollut vain lyhyt aika ei tarkoita, että sinun pitäisi tarttua mielivaltaisen määrän aikaan - varsinkin, kuten on todettu, olet ilmeisesti koonnut projektisi.

Jos nyt pidät tosiasiallisesti yrityksestä, jossa työskentelet, ja ainoa syy siihen, että vaihdat, on se, että haluat erilaista työtä, niin on ehdottoman ammattimaista mennä pomo (varsinkin kun saat tarjouksen) ja sano: "Hei pomo, haluaisin keskustella. Olen tehnyt tämän projektin ja tiedän, että kaikki ovat olleet tyytyväisiä suoritukseeni. Se on ollut hieno kokemus . Olen kuitenkin oppinut, että en vain halua vekottien hämmentämistä. Huomasin, että nautin todella asioiden projektinhallinnan puolesta. Löysin tämän yrityksen, jolla on mahdollisuus siihen, mistä olen todella innoissani projektinhallinta. He ovat tarjonneet ja haluavat minun aloittavan kahden viikon kuluttua. Olen todella nauttinut ajastani täällä, ja jos pystyisimme keksimään kannan, joka antaa minulle sellaiset mahdollisuudet, joita saan tässä haluaisin todella jäädä. He haluavat saada vastauksen minulta maanantaihin mennessä. Luuletko, että on mahdollisuus Onko minun kasvavan tuollaisena täällä? "

Vastaus on pohjimmiltaan yksi seuraavista:

 • " Ei, olen pahoillani, en usko meidän sinulla on sellaisia ​​mahdollisuuksia sinulle täällä. " Vastauksesi: "No, kiitos kiitoksestani täällä, tässä on 2 viikon varoitus."
 • "Kyllä / anna minun nähdä, mitä voin tehdä - sanoit, että he tarvitsevat vastauksen Maanantai? "," Kyllä, joten jos voit antaa minulle vastatarjouksen perjantaina päivän loppuun mennessä, se olisi hienoa! "
 • " Ei. Pidä täällä kiinni, minä lähetän sinut turvallisuuteen hanki henkilökohtaisia ​​tavaroitasi ja vie sinut rakennuksesta. "
 • " Voimme varmasti löytää jotain. Voitko samalla jatkaa näiden kiireisten projektien tekemistä tekemällä mitä olet tehnyt? " Mikä voi olla koodi: "Emme halua menettää sinua, ennen kuin olemme löytäneet tilaajasi." Varo.

Onnea!

#12
  0
TOOGAM
2018-06-24 01:07:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tapahtunut tätä kahdesti. Molemmissa tapauksissa olin jo päättänyt, että menen eteenpäin. Yhdessä tapauksessa olin jo ollut yhteydessä toiseen organisaatioon, joka päätyi seuraavaksi työnantajaksi.

Oikea vastaus: hyväksy korotus. Minun tapauksessani olen tyypillisesti työskennellyt pääkaupunkiseudun ulkopuolella, pienyrityksissä, ja siksi tiesin yrityksen jokaisen omistajan. Ja tein tavanomaisen vastaukseni: menen ympäriinsä (tauolla) ja kiitän henkilökohtaisesti kutakin henkilöä, jolla oli sananvaltaa korotuksen myöntämisessä. Arvostan ystävällistä elettä.

Silti lähdin. Eikä lähtö ei ole koskaan ollut mukava asia nykyiselle työnantajalle. Päätökseni lähteä ei kuitenkaan ollut taloudellisesti motivoitunut, joten korotus ei oikeastaan ​​muuttanut syitäni päättää lähteä.

Uskon, että mainitsin molemmissa tapauksissa korotuksen kirjeessäni. joka ilmoitti heille lähestyvästä lähdöstä. Kirjeessä sanottiin jotain: "Arvostan äskettäistä korotusta, joka on annettu. [Kuitenkin] aion edelleen osallistua tähän vaihtoehtoiseen suunnitelmaan / mahdollisuuteen ..."

Kummassakaan tapauksessa korotus ei noussut mukana liitteenä olevat merkkijonot jäljellä, joten ajattelin, että se oli vain yrityspäätös, joka ei todennäköisesti toiminut toivotulla tavalla. Mutta sitten taas, kun olen päättänyt lähteä, olen jo päättänyt jatkaa toimintatapaa, jonka tiedän olevan erilainen kuin mitä nykyinen työnantajani toivoo, joten sen on jo todettu olevan hyväksyttävä tulos.

Ehkä minulle korotuksen antaminen oli heidän mielestään virheellinen liiketoimintapäätös. (Ehkä heidän olisi pitänyt yrittää käydä kauppaa minulle korotuksesta, joka koskee aikomuksen jättämistä, jota en itse asiassa olisi antanut kummassakaan tapauksessa.) En tuo esiin minkään havaitun mahdollisen virheen hankaluutta, koska eivät halua hieroa sitä heidän kasvoihinsa. Mainitsen sen vain siksi, että arvostin mukavaa elettä, joten halusin vain ilmoittaa tunnustuksen uudestaan ​​siitä huolimatta, että päätin tehdä toisen uran,

Molemmissa tapauksissa he ilmaisivat nopeasti, etteivät olleet onnellisia nähdessään minun menevän, ja se oli edelleen asenne, joka näytettiin viimeiseen päiväni asti. Yksi oli valmis saamaan minut töihin vuosia myöhemmin. (Ei päätynyt tapahtumaan.) Toinen on uudempi, ja työsuhteen päättymisen jälkeen toimitusjohtaja on jo (maaliskuussa) puhunut minun (entisen työntekijän) kutsumisesta yrityksen joulujuhliin. Kuinka käsittelin sitä, ei selvästi polttanut yhtään siltaa.

#13
  0
Travis Wilson
2018-06-24 22:22:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se heijastuu sinuun seuraavasti:

Rahakorvaus ei ole etusijalla työn valitsemisessa. Työtehtävät ja työympäristö ovat suurempia tekijöitä.

Kysymyksessä kirjoittamasi perusteella tämä on oikein. Se on myös arvokasta tietoa työnantajalle ja koko teollisuudelle. Onko se "huono", on täysin subjektiivista, mutta voit olla varma, että se on totta ja tarjotaan hyvässä uskossa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...