Kysymys:
Mikä data tukee etätyön / kotona työskentelyn etuja?
Karlson
2012-04-12 21:15:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etätyöstä ja kotona työskentelystä käydään paljon keskusteluja eri paikoissa, joissa työskentelin. Useimmissa tapauksissa yritys antoi ihmisten työskennellä etänä, mutta on joitain, jotka eivät.

Kysymykseni on, jos minun täytyy vakuuttaa joku siitä, että tästä olisi hyötyä yritykselle, onko olemassa kovaa tietoa, tapaus tutkimukset tai muut todisteet tuottavuudesta, kustannustehokkuudesta jne., joita voitaisiin käyttää vakuuttamaan johto etätyön eduista?

[Metakeskustelu] (http://meta.workplace.stackexchange.com/questions/71/should-this-be-multiple-questions) siitä, onko tämä kysymys liian laaja vai ei.
Henkilökohtaisten kollegoiden kanssa olemiseen on melko hyvät syyt. Esimerkiksi kaistanleveys heidän ja sinun välillä on paljon suurempi.
@ThorbjørnRavnAndersen On aina hyvä syy nähdä kollegasi henkilökohtaisesti, mutta on myös hyviä syitä jäädä kotiin ja töihin.
Kaksi vastused:
#1
+19
sheepeeh
2012-04-13 22:00:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit aloittaa Yhdysvaltain hallituksen laatimista raporteista.

Kongressin vuosikertomuksissa on myös hyödyllisiä tilastoja, kuten:

Taulukoissa 5–7 on osoitettu, että suurempi osa etätyöntekijöistä on hiukan parempaan asemaan työskennellä erinomaisesti kuin ne, jotka eivät kykene etätyöhön.
Tulokset viittaavat siihen, että liittovaltion etätyöntekijöillä on selkeämpi käsitys (83% vs. 79% suotuisat), ovat vastuussa tuloksista (87% vs.83% suotuisat), ja heillä on selkeämpi käsitys työprosesseista (53% vs.44%) verrattuna työntekijöihin, jotka eivät tee etätyötä seurauksena esteistä.

Työntekijöiden positiivinen asenne liittyy tyypillisesti organisaatioiden kannalta hyödyllisiin tuloksiin. Etätyötutkimuksessa Gajendran ja Harrison (2007) osoittavat, että osallistujien etätyöskentely osoittaa todennäköisemmin työtyytyväisyyttä ja lisääntynyttä suorituskykyä. Useat EVS-kohteet mahdollistavat hyödyllisten asenteiden tutkimisen, mukaan lukien työtyytyväisyys. Taulukossa 8 on huomattavasti suurempi osuus etätyöntekijöistä (76%) ilmoittavan tyytyväisyytensä työhön kuin ne, jotka eivät pysty etätyöhön (68%). ( linkki)

+1 linkeille käynnissä oleviin tiedonkeruutoimintoihin ja myös asiaankuuluvan tiedon hakeminen linkrotin tapauksessa.
#2
+6
jefflunt
2012-04-12 21:46:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä mitään erityisiä tutkimuksia, joihin voisin viitata, mutta verkossa on tonnia resursseja, jotka puhuvat tästä. On myös satunnaisia ​​isännöityjä konferensseja, joissa puhutaan etätiimien hallinnasta, mikä on tärkeintä johtotehtävissä oleville ihmisille.

Lisäksi todennäköisin tapa saada tämä käyttöön omassa paikassa työ tulee olemaan erityinen soveltaminen oletetuille eduille työpaikallesi ja vakuuttamaan esimiehesi, että heidän ei tarvitse fyysisesti nähdä sinua tietääkseen mitä olet tekemässä, ja tuntea, että heillä voi olla joitain idea siitä, oletko tekemässä mitä sinun on tehtävä.

On myös tilanteita, joissa tekemäsi työ ei toimi hyvin etätyöntekijöiden kanssa. Työskentelen esimerkiksi paikassa, jossa suurin osa työstäni on luovaa ja / tai vaatii pitkiä keskittymisjaksoja, eikä tiimin jäsenten välisen yhteistyön tarvitse tapahtua joka päivä. Tämän seurauksena meillä on mahdollisuus työskennellä kotona noin kaksi päivää kuukaudessa - mutta todellakin kaksi päivää kuukaudessa on enemmän kuin tarpeeksi. Liian paljon aikaa poissa ikäisiltäsi ja menetät yhteistyön valtavan hyödyn hetkessä.

Olen myös aiemmin työskennellyt erittäin nopeatempoisessa, tiimituetussa yrityksen IT-ympäristössä, jossa ihmisryhmät tukisivat asiakkaita yhdessä. Oli epärealistista olla tämä rakenne, ja kaikki työskentelevät kotona, koska jos jotain meni pieleen asiakkaan ympäristössä (esim. Suuri seisokki), oli TAVOIN tehokkaampaa vain katsoa työpöydän yli sano: "Joe, [asiakas xyz] -palvelimen sähköpostipalvelin on poissa", koska Joen on ehkä tiedettävä, että seuraavien 25 puhelun aikana, joita hän on aloittamassa, tai jopa puhelun, jota hän saattaa olla tällä hetkellä . Toki, olisimme voineet käyttää jotain yhteistyötaulukkoa, jossa tällaista tietoa levitetään, mutta se ei vain ole tehokkain tapa tällaisessa tilanteessa. Kun kriittisen viestinnän on ehdottomasti tapahduttava sekunneissa, etätiimien haasteista tulee joissakin olosuhteissa liikaa, jotta ne olisivat käytännöllisiä.

Lopuksi ehdotan, että katsot lukemattomia tietolähteitä, jotka ovat käytettävissä tässä aihe, yritä löytää muutama, joka näyttää kuvaavan työympäristöäsi parhaiten vastaavaa työympäristöä, ja kokeile joitain heidän ehdottamiaan asioita. Kaikki etätyöstrategian onnistunut käyttöönotto on räätälöitävä hyvin yrityskulttuurin, työn tyypin ja useiden muiden sinulle ominaisten asioiden mukaan, joita tutkimus vain ei kata, paitsi anekdotisesti. En usko, että muodollisella tutkimuksella on sellainen vaikutus, jota tarvitset vakuuttamaan esimiehesi kokeilemaan sitä (voitko todella nähdä heidän vievän aikaa lukemaan aiheesta virallisen, tieteellisen tutkimuksen?) - luulen sinun täytyy ehdottaa sitä ja ottaa vain harppaus.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...