Kysymys:
Kuinka minun pitäisi kasvattaa työskentelyä kotona?
Kris Harper
2012-04-11 04:00:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentely kotona on yhä yleisempää. Jos työni sopii etäältä, mikä on hyvä tapa pyytää johtoa työskentelemään kotona ajoittain?

Vai eikö tämä ole järkevää odottaa?

En aio eivät välttämättä halua työskennellä toistuvasti etänä (esim. joka maanantai), mutta myös siihen vastaukset ovat tervetulleita.

Se on varmasti kohtuullinen asia pyytää. Muista, että monet yritykset eivät ole järkeviä. Joten älä nosta toiveitasi liian korkealle.
Toivon todella, että yritykseni sallisi tämän, mutta he eivät voi antaa ihmisten työskennellä kotona terveydellisistä ja turvallisuussyistä. Jos työskentelet kotona, kotisi tulee toimistosi ja jos työskentelet heidän puolestaan, he ovat vastuussa toimiston turvallisuudesta (ainakin Isossa-Britanniassa). Ainoa tapa on, että minusta tulee urakoitsija eikä työntekijä ...
Viisi vastused:
#1
+20
Adam Rackis
2012-04-11 04:02:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehitä se tavalla, joka hyödyttää yritystä.

Voit myös mainita, että työmatkan puuttuminen antaisi sinulle myös ylimääräistä aikaa työskennellä.

Jättäisin tosiasiallisesti osan "Voin työskennellä enemmän, jos minun ei tarvitse matkustaa", koska tämä tarkoittaa lupausta, että "tuotan enemmän, jos en liiku. Tämä voi olla totta tai ei, eikä sillä ole mitään tekemistä työsi kanssa (koska kaikilla on samat odotukset työmatkan pituudesta riippumatta). Muuten todella hyviä neuvoja. Ole valmis ennakoivasti raportoimaan tuottavuudestasi - monet esimiehet (varsinkin jos he eivät ole koskaan aiemmin johtaneet etätyöryhmän jäseniä) eivät tiedä, kuinka paljon työtä olet tekemättä pystymättä keskustelemaan kanssasi kasvokkain.
#2
+11
Affable Geek
2012-04-11 04:20:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloita sanalla "hei, pomo. Huomenna minun täytyy saada X, Y ja Z valmiiksi. Jos olen täällä, toimiston häiriötekijät todennäköisesti rajoittavat minut X: ään ja Y: hen, mutta jos annat minun töitä kotona, voin vetää, että saisin myös Z: n tehdä. " Toista tarpeeksi usein saadaksesi pomosi luottamuksen, katso sitten siitä, että siitä tulee tavallinen asia.

Pidä todennettavissa, aseta tavoitteet, tunnista este työpaikalla ja pidä kirjaa tavoitteiden saavuttamisesta kotona, ja olet matkalla työskentelemään pyjamasi.

Loistava strategia - sekä muotoilemalla sitä tiettyjen asioiden suhteen, jotka sinun ja pomosi haluavat saada aikaan, että aloittaessasi rennon yhden päivän ajan ennen kuin yrität keskustella sen sallimisesta pitkällä aikavälillä, jopa harvoin.
Toinen "konkreettisen hyödyn" lähestymistapa on, jos joudut muuten ottamaan aikaa. "Hei pomo, minun täytyy {mennä lääkäriin, tarkastaa autoni, odottaa korjaajaa}, mutta siellä on paljon seisokkeja, joita voisin käyttää työn tekemiseen vapaan päivän sijaan. Olisiko se ok? "
#3
+5
GreenMatt
2013-03-22 01:57:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tee esittely. Tarkoitan tällä, että voit saada työtä kotoa ennen kuin kysyt. Tämä saattaa vaatia palkkamatonta työaikaa, mutta jos juuri sitä haluat todella, palkkioiden tulisi olla sen arvoisia. Tämän etuna on myös se, että annat sinulle mahdollisuuden olla varma, että pidät työskentelystä kotona ja että voit olla siellä tuottava, ennen kuin kysytään, asetetaan suunnitelma ja niin edelleen.

Mitä tulee tämän demon tekeminen: Joskus sinun täytyy muuten jäädä kotiin, jatka töitä kotona. Tämä voi olla päivä, jolloin olet tekemisissä sairaan perheenjäsenen kanssa, kodinkoneiden toimituksessa, apuohjelmien korjauksissa, ankarissa sääoloissa jne. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä vain päivänä, jolloin normaalisti olisit poissa työstä (viikonloppu, loma).

Kun sinulla on kokeellinen työ kotona, jos haluat vielä, voit nyt mennä pomolle ja sanoa "Suoritin tämän (<- mitä tahansa tehtäviä) kotona ja huomasin, että voisin olla aivan yhtä / tuottavampi (< - valitse mikä tahansa sopiva), koska on rento / vähemmän häiriötekijöitä / enemmän aikaa käytettävissä / mitä tahansa (< - valitse niin monta kuin haluat). Jos et välitä, haluaisin työskennellä kotona useammin. Haluaisitko, että aloittaisin sen tekemisen millä tahansa (<- halutulla aloitus) taajuudella? "

Jotkut ihmiset eivät ole _w_ rakennettu wfh.Tämän "esittelyn" avulla OP voi auttaa itseään ja muita ymmärtämään, toimiiko se heidän hyväkseen.Jopa niille, joille wfh on tehokas, tulee olemaan ylösajo, ja samalla saadaan käytännön asioita, kuten liitettävyys ja kotiergonika.Tämä sallii sen.
#4
+3
Resorath
2012-04-11 04:10:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ole valmis antamaan joitain konkreettisia etuja ja myös vakuutuksen siitä, että työ on menossa. Jos osoitat olevasi valmis olemaan joustava "työskentele kotona" -rakenteen vaatimusten suhteen ja olet siinä kunnossa, esimiehesi on välinpitämättömämpi työympäristöäsi kohtaan.

Saatat esimerkiksi joutua työskentelemään uudessa raportointirakenteessa osoittaaksesi, että työ on tulossa, ja antamaan mittareita siitä, että työskentelysi on joko vastaava tai parantunut, kun työskentelet kotona. Jos sinulla on ylimääräisiä yleiskustannuksia, jotta voit työskennellä kotona, sinun on todennäköisesti osoitettava, että tässä yrityksessä on enemmän hyötyä tuottavuudelle.

Oman kokemukseni mukaan minua vaadittiin käyttämään ylimääräisiä 10 päivittäin laatimalla raportin sinä päivänä suoritetuista tehtävistäni - mitä ei odotettu työskentelevän toimistossa. Tämä oli tilintarkastuskäytäntö.

#5
+1
user8365
2013-03-22 03:02:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selvitä, miksi useammat ihmiset yrityksessäsi eivät tee sitä. Työsi voi olla ainoa, joka suosii etätyötä, mutta voi olla muita esteitä. Monet ihmiset eivät halua työskennellä kotona häiriötekijöiden tai kasvoissa kasvojen menetyksen vuoksi kokouksissa, joten älä pelkää olla ensimmäinen. Suorita koeajo kuten muut ovat ehdottaneet.

  1. Tekninen infrastruktuuri - voitko olla yhteydessä tarvittaviin resursseihin etänä? Voivatko ihmiset, joiden kanssa työskentelet, käyttää chat- ja neuvottelupuheluja? Varmista, ettet luota paperitiedostoihin (et saa kopiota kokouksessa, joten varmista, että he lähettävät sen sinulle etukäteen.).
  2. Hallinta - jotkut johtajat eivät vain tuntuu työskentelevältä, jos et ole työpöydällesi määrätyn ajan. Onko sinulla joustavia toimistoaikoja? Se voisi olla alku. Mitä enemmän esimiehesi ymmärtää, mitä todella teet, sitä parempi. Pomo ei ehkä ole halukas saamaan lupaa ylemmiltä ylemmiltä yrityksiltä antaa sinun tehdä tämän, koska silloin kaikki haluavat tehdä sen (Anarkia).
  3. Toimistopolitiikka - valittavatko muut henkilöt, joilla ei ole etätyötä mahdollistavia tehtäviä? Tätä on vaikea ylittää, ja se vie vähän myyntiä. Ehkä sinun on työskenneltävä työaikojen ulkopuolella tai pidempään. Tarvitsetko apua vianmääritykseen. Joidenkin ihmisten kuormitusta ohjaavat erilaiset vaiheet, kuten vuosineljänneksen loppu rahoitus- tai lomakausille tai säähän. Kaikki työpaikat eivät ole samanlaisia.

Olen kolmannella sijalla kotona työskentelemässä. Olen aina aloittanut työskentelyn toimistossa pari vuotta ja sitten kotoa. Olen ollut onnekas tällä alueella, mutta haluaisin ajatella, että olen osoittanut pystyväni käsittelemään sen myös.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...