Kysymys:
Mikä on viitteiden tarkoitus?
Karlson
2012-04-12 19:15:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokaisessa paikassa, jossa olen koskaan työskennellyt, minun oli annettava viitteitä. Suurimman osan ajasta olen tarjonnut ihmisille heitä, jos olen työskennellyt kanssani ja minulla on hyvät suhteet heidän kanssaan.

Sikäli kuin voin kertoa Yhdysvalloissa, referenssin antajalle ei aseteta vastuuta. Jos näin on, mikä on viitteiden tarkoitus?

Katso esimerkkinä tämän työhakemuksen osio Viitteet .

Kolme vastused:
#1
+20
IDrinkandIKnowThings
2012-04-12 19:52:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viitetyyppejä on 3:

Työn viite:

Tarkoituksena on vahvistaa, että olet tosiasiassa työskennellyt yrityksessä siinä asemassa, johon väität, kun väitit työskennellä siellä. Ihmiset tekevät väärennettyjä ansioluetteloitaan ja tämä voi karsia joitain väärennöksiä.

Professional Reference:

Tämän tarkoituksena on löytää ikäisensä tai esimies jonka kanssa olet työskennellyt, puhuu työn laadusta ja etiikasta. Ammattimaisessa ympäristössä tämä on viite, joka yleensä tarkoittaa eniten.

Henkilökohtainen viite:

Tämä on henkilö, joka tuntee sinut ja on valmis takaamaan puolestasi. Ajatuksena on, että jos joku aikoo vakuuttaa sinulle, hän on valmis saamaan sinut työskentelemään heidän kanssaan. Ihannetapauksessa tämän tyyppisen viitteen tulisi olla joku, jonka arvostelija tuntee ja kunnioittaa. Haluamme sanoa "se on mitä et tiedä kuka et tunne", mutta todellisuus on suurimmaksi osaksi väärä. Jos tunnet oikean henkilön, sinulla on monissa tapauksissa etu jollekin, jolla on samanlainen tai jopa hieman parempi taitojoukko.

Nämä ovat tärkeitä siksi, että aikaisempi suorituksesi on yleensä osoitus tyypistä suorituskyvyn, joka voidaan odottaa tulevaisuudessa. Joten hyvien referenssien saaminen on tärkeää. Mitä uudempi, sitä parempi.

Upea vastaus, en ole koskaan ajatellut kolmea eri luokkaa aivan niin selvästi.
#2
+7
ChrisF
2012-04-12 19:22:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi tarkoitus viitata siihen CV: si (jatkoa) antamiesi tietojen tarkistamiseen on tosiasiallisesti oikea. Isossa-Britanniassa tämä koskee vain työnantajaa, joka vahvistaa, että olet työskennellyt heidän puolestaan ​​heille määrittämiesi päivämäärien välisenä aikana.

Yliopistossa / korkeakoulussa on varmistettava, että olet hankkinut pätevyys, jonka olet väittänyt saaneesi.

Nämä eroavat henkilökohtaisista viitteistä, joissa joku (toivottavasti) sanoo olevasi luotettava henkilö, jonka he palvelisivat uudestaan, jos saisit mahdollisuuden (olettaen, että he olivat sinun johtajasi). . Yleiset viitteet ovat mahdollisen työnantajan lisätarkistus, jonka avulla voidaan todistaa olevasi kuka sanot olevasi ilman valtion asiakirjojen tarkastamisesta aiheutuvia kustannuksia. On selvää, että ne voidaan väärentää, mutta jos sinut selvitetään, sinut todennäköisesti erotetaan välittömästi.

Työnantajan vahvistus perustuu hakemuksessa annettuun aikaisempaan työhistoriaan, mutta Yhdysvalloissa on yleensä erillinen osa viitteitä varten. Ja olen enemmän huolissani. Olen muuttanut kysymystä esimerkillä
+1 lisätietoihin. Jätän kysymyksen avoimeksi vielä hetkeksi
#3
+4
JohnFx
2012-04-12 20:43:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen lisäksi, että vahvistan, että ehdokas ei suoranaisesti makaa ansioluettelossaan, olen samaa mieltä siitä, että viitteillä ei ole paljon informatiivista arvoa. Sanon tämän lähinnä siksi, että ellei ehdokas ole aivokuolleita, he eivät aio antaa sinulle henkilön nimeä, ellei kyseinen henkilö anna heille hehkuva arvostelu.

Minulle, palkkaamispäälliköksi, tärkein arvo viittauksia on: Voiko tämä henkilö keksiä kolme ihmistä (paitsi äiti), jotka sanovat mukavia asioita heistä ja heidän työstään?

Sanoisin, että se on vähän enemmän kuin vain "voiko tämä henkilö keksiä kolme ihmistä, jotka sanovat heistä hyviä asioita" - vaikutelmasi olisi todennäköisesti erilainen, jos nämä kolme ihmistä olisivat heidän kolme viimeistä esimiehensä verrattuna ihmisiin, jotka he olivat vain liittyy epämääräisesti.
Olisit myös yllättynyt. Jotkut ihmiset arvioivat erittäin huonosti omia kykyjään ja mielipiteitään ja tarjoavat viitteitä, jotka kertovat selvästi ehdokkaan heikkouksista.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...