Kysymys:
Pitäisikö minun lisätä ansioluetteloni tietoja ammatillisesti merkityksellisistä Stack Exchange (tai muista Q & A) -sivustoista?
user145
2012-04-11 15:28:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö minun lisätä ansioluettelooni tietoja Stack Exchangesta tai yleisemmin Q&A-sivustoista, joissa olen aktiivinen avustaja? Jos on, kuinka näkyvän tämän tiedon tulisi olla ja millainen yksityiskohtaisuus minun tulisi sisällyttää?

Olen erityisen huolissani siitä, että löydämme oikean tasapainon tälle kohdalle riittävän korostamisen ilman, että näyttäisi antavan sille suurempaa prioriteettia kuin tärkeämpiä seikkoja, kuten aiempi kokemus.

katso myös: [Onko “Stack Exchangen käyttö” arvokas taito ansioluettelossani?] (http://workplace.stackexchange.com/q/50252/168)
Mahdollinen kopio [Onko "Stack Exchange -käyttö" arvokas taito ansioluettelossani?] (Https://workplace.stackexchange.com/questions/50252/is-stack-exchange-use-a-valuable-skill-on-my-CV)
@DarkCygnus: Onko * aikaisempi * kysymys kaksoiskappale * myöhemmästä *?
Hei @JosefK dupe-tavoitteen pitäisi olla se, jolla on enemmän ja laadukkaampia vastauksia.Koska tällä on vain 2 ja toisella 9 (ja paljon enemmän äänesti näitä), tämän viran, vaikka se on vanhempi, pitäisi olla aikaisemman dupe.Lue [täällä] (https://meta.stackexchange.com/a/10844/332286) nähdäksesi mitä tarkoitan lainaten: * "Yleensä äskettäinen kysymys suljetaan vanhemman kysymyksen kopiona, mutta tämä ei ole"ei ole ehdoton sääntö. Yleinen sääntö on pitää kysymys parhaalla mahdollisella tavalla ja sulkea toinen kopio." *
OK, siinä tapauksessa: ei, ei huijausta.Yksi kysymys on, onko Stack Exchangen käyttö ** taito ** (ja kaikki parhaiten arvioidut vastaukset liittyvät * nimenomaan siihen pisteeseen, onko se ** taito **), kun taas toinen kysyy onko syytä mainita**ollenkaan**.
Kaksi vastused:
#1
+27
Kris Harper
2012-04-11 15:59:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ellet tiedä, että työnantaja on aktiivinen StackOverflow-palvelussa tai muulla StackExchange-sivustolla, vältän mainettasi ja toimintaasi tekemästä erittäin selkeää.

Voit mainita, että olet aktiivinen StackExchange-palvelussa kohdassa "Aiheet "-osio. Jos työnantaja on tietoinen sivustosta ja arvostaa sitä, hän etsii sinua tai pyytää käyttäjänimeäsi.

Sanoisin, että sopivampi paikka mainita profiilisi on online-väline, kuten LinkedIn. Linkin käyttäminen siellä ei vaikuta olevan paikalta ja lisää yleistä ulkonäköäsi.

Ja kuten ChrisF mainitsi ohjelmoijissa, varmista, että jos sisällytät profiilisi millä tahansa tavalla profiilisi edustaa sinua hyvin. Sinun tulisi tässä tapauksessa tarkastella profiiliasi jatkoaineistona, joten tee siitä yhtä ammattimainen.

Nämä tiedot seuraavat sinua. Yli vuosi sitten tekemäsi näennäisesti vaaraton kommentti romahduksesta pomollesi saattaa palata ahdistamaan sinua, jos paljastat käyttäjänimesi. Jatkoin "siivota" muutama asia SE-tilihistoriastani, joista en ollut erityisen ylpeä :)
Kaikki, mitä et voi poistaa, tulee merkitä valvojalle. he voivat poistaa ja / tai erottaa sinut viesteistä. Irtautuminen on sinun * oikeus * osana Creative Commons Wiki -lisenssiä, jota käytämme kaikkeen käyttäjien luomaan sisältöön.
Ihannetapauksessa sinun ei olisi koskaan pitänyt lähettää yhtäkkiä jostakin henkilöstä. Ellei henkilö ole julkinen hahmo (esim. Donald Trump, Donald Trumpin hiusneula), ihmiset ovat rajojen ulkopuolella.
#2
+17
jcmeloni
2012-04-11 17:02:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu (kuten Q&A on Programmers.SE huomauttaa), mutta ilmoituksen sijoittaminen Kiinnostukset-osioon ei voi vahingoittaa, kuten root45 mainitsee.

Haluan vain lisätä tosiasian, että jotkut ammatit pitävät StackExchange-sivustoissa vietettyä aikaa "palveluna ammatille" - erityisesti , Project Management Institute (PMI) sallii PDU: iden (ammatillisen kehityksen yksiköiden) hakemisen ajasta, joka kuluu kysymysten esittämiseen ja vastaamiseen osoitteessa Project Management.SE.

En tiedä onko "impress" oikea termi käyttää, mutta kun arvioin ansioluetteloita ja huomaan, että potentiaaliset työntekijät osallistuvat epävirallisiin ja vapaaehtoisiin tietoyhteisöihin ja saavat mainetta näissä yhteisöissä Pidän sitä bonuksena. Luulen, että StackExchange itse arvioi markkina-arvoa (ja hyödyllisyyttä) rakentamalla Careers 2.0: n samalla tavalla kuin he tekivät.

+ 1-merkintä "katso, että potentiaaliset työntekijät osallistuvat epävirallisiin ja vapaaehtoisiin tietoyhteisöihin" - tämä on erittäin tärkeä ominaisuus työntekijässä, ja toivon, että useimmat ihmiset pitävät sitä myönteisessä valossa, kuten sinäkin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...