Kysymys:
Mikä on paras tapa kommunikoida sivustoilla useilla mantereilla?
tehnyit
2012-04-11 14:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on projekti, jossa tiimin jäsenet, joiden kanssa minun on kohdattava, sijaitsevat eri mantereilla kuin minä. Tämä tuo esiin muun muassa aikavyöhyke-eroja, kulttuurisia herkkyyksiä ja kieliongelmia.

Mikä muu viestintäväline sopisi tietojen toimittamiseen, kuten tilaraportit ja viikoittaiset kokoukset, muu kuin sähköposti,

Kaksi vastused:
#1
+11
Dipan Mehta
2012-04-11 15:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täällä tärkeimmät asiakkaat istuvat Intiassa, toisella puolella maapalloa - nimittäin Yhdysvalloissa. Joten tämä on äärimmäinen esimerkki maanosan ylityksestä, huonommista aikavyöhykeeroista, kriittisestä projektiviestinnän raportoinnista ja suhteiden hallinnasta.

Tässä on muutama asia, jota useimmat intialaiset IT-yritykset seuraavat.

  1. Ainakin yksi kaveri Intian toimistosta yleensä siirtyy ja on käytettävissä toiselle puolelle - joten hän työskentelee käytännössä toisella puolella olevalla aikavyöhykkeellä.

  2. Kaikki ensisijaiset viestinnät hoitaa tämä ainoa tulopiste, jotta vältetään väärät vaatimukset tai väärinkäsitykset. On kriittistä, että kaikki viestinnät kirjataan ja ohjataan oikein kaikkien osapuolten läpi.

  3. Kieli- ja kulttuurikysymyksissä he lähettävät paikalle yhden henkilön tai pienen ryhmän, jos projektin kustannukset sen sallivat. He ovat vastuussa tästä ydintyöstä ja saavat todellisen ymmärryksen ja vianetsintäkysymykset siten, että offshore-tiimi ajetaan oikeaan suuntaan.

  4. Kasvotusten tai sanallisesti (puhelin / sanansaattajat), mutta tarjoavat edelleen arvokkaimpia kanavia, mutta ensisijaiset koordinoivat ihmiset yleensä muistuttavat johtopäätöksensä / ymmärryksensä ja dokumentoivat sen sähköpostitse. Virallista viestintää ei voida korvata paremmin kuin sähköposteja. Ja se on aina välttämätöntä.

  5. Yleensä toisen rannan ajoituksesta tulee osia määräaikoja. Joka aamu - yhdysvaltalaiset asiakkaat odottavat jotain valmiita testattavaksi / käytettäväksi. Ja päivän loppuun mennessä he kommunikoivat asioista tai työskentelevät huomenna. Mitä enemmän rytmiä ja kurinalaisuutta sinulla on projektin ja viestinnän seurannassa - sitä paremmin se paranee.

+1 - loistava vastaus työskentelyyn kauas sijaitsevan asiakkaan kanssa. Kysymykseni koski kuitenkin enemmän joukkoa, joka on monipuolinen.
#2
+4
ChrisF
2012-04-11 14:26:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että tähän on olemassa yksi "paras" ratkaisu. Se, mikä toimii yhdelle tiimille, ei ehkä toimi sinun.

Videoneuvottelut ovat iso plus. Se todella auttaa tiimin rakentamisessa, jos näet ryhmän muut jäsenet. Sinun ei tarvitse tehdä tätä päivittäin, mutta tiimivideopuhelun järjestäminen viikoittaisten kokousten aikana vähintään kerran kuukaudessa auttaa.

Ryhmäpuhelun soittaminen viikoittaisen tapaamisen aikana on todennäköisesti välttämätöntä . Työskentelen parhaillaan projektissa, jossa kumppanitiimimme on Yhdysvalloissa. Viikoittainen tapaamisemme tapahtuu iltapäivällä Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa ja ensimmäinen asia aamulla Yhdysvaltain aikaa. Sinun on löydettävä aika, joka on molempien kannalta sopiva - tai ainakaan liian hankalaa kaikille osallistujille.

Kielen suhteen - valitse joku, jota kaikki tietävät ja käyttävät sitä. Se voi jopa osoittautua kenenkään ensi kieleksi kokouksessa. Olin kerran kansainvälisessä kokouksessa, jossa virallinen kieli oli englanti, mutta espanjalainen ja saksalainen kävivät sivukeskustelun ranskaksi, koska se oli kieli, jolla he ymmärsivät toisiaan parhaiten.

Mitä tulee kulttuuriherkkyyksiin - Koulutus on välttämätöntä, samoin kuin ympäristö, jossa kaikki tietävät olevan OK sekä ongelman nostamiseksi että (niin kauan kuin se ei ole haitallista) tehdä virheitä pelkäämättä liikaa vastahyökkäystä. Jos joku sanoo jotain vuorotellen, sano se heti ja siirry eteenpäin.

Jos kannustat tiimin jäseniä keskustelemaan Skypen (tai muun pikaviestintäjärjestelmän) kanssa kokousten ulkopuolella, ihmiset tutustuvat toisiinsa ja tämän pitäisi olla vähemmän ongelma.

+1 - loistava ehdotus videoneuvotteluista. Uskon, että Skypen kaltaisilla palveluilla este on hyvin matala.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...