Kysymys:
Kuinka voin toimia sellaisen työtoverin kanssa, joka muuttaa rakennettavan raportin ulkoasua dokumentoimatta muutokset mallipohjassa?
dennismv
2019-04-25 23:25:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ihannetapauksessa tämän oli oltava helppo projekti. Luo raportti verkkosivustolle. Jotain tältä:

 1. Minulle annetaan malli (graafisen suunnittelijan laatima)
 2. Otan käyttöön / päivitän ohjelmoinnin vastaamaan (koodaamaan)
 3. Toista 1 tai 2 tarpeen mukaan, jos kaipaan jotain tai tarvitaan lisää muutoksia / päivityksiä.
 4. Loppu.

Sen sijaan näyttää siltä, ​​että tällä työtoverilla ei ole vaadittua työnkulkua siitä, miten edetä tässä projektissa, ja käyttää väärin aikaa visualisoida projektin muutosten tuloksia. Hän ei nimittäin käytä grafiikkaosastoa oikean mallin laatimiseen. Hän tekee päivityksiä malliin itse, usein lennossa, samalla kun hän pyytää minun antamaan näihin muutoksiin. Ohittaa yleensä syötteeni.

olen "tehnyt niin" tällä projektilla
 • voitko tehdä tämän muutoksen tänään? tänään oikein? Tänään (?)
 • voitko pienentää tätä otsikkoa?
 • voitko tehdä näistä soluista saman leveyden?
 • voitko tehdä tämän tekstin isommaksi, eikö?
 • näyttääkö tämä (fontti, otsikko, marginaali, välilyönti, logo) sinulle sopiva? En tiedä mitä luulet? (toista 3-4 kertaa)
 • Aiot tehdä tämän tänään, eikö?
 • voitko tehdä tämän leveämmäksi / pienemmäksi / isommaksi / siirtää vasemmalle / siirtää oikealle
 • mitä mieltä olet?
 • Toista kaikki yllä olevat seuraavana päivänä. Mallia ei ole, vaikka pomoni pyysi häntä toimittamaan sellaisen. Hän talletti hänen toimittamansa mallin (takaisin yllä kuvattuun muutosprosessiin).

  En ole graafinen suunnittelija. Voin sovittaa raportin annettuun malliin, mutta en välitä siitä, enkä saisi antaa ohjeita siitä, miltä raportin tulisi näyttää. Nämä jatkuvat muutokset ja spontaanit tapaamiset voivat kestää 30–40 minuuttia, jolloin työtoveri toistaa muutoksensa, miettii niitä päättämättömästi koko tapahtuman ajan, kun minä valmistaudun kuvaamaan itseäni kuvaannollisesti.

  Yksi tapaaminen erityisesti vuorovaikutus laukaisi ahdistuskohtauksen. Minun piti käyttää hallittua hengitystekniikkaa pitääkseen itseni rauhallisena. Tämän ei pitäisi olla tyypillinen vastaus työpaikalla.

  Vuorovaikutus oli silloin, kun suostuin vastahakoisesti saapuvien muutosten toteuttamiseen, mikä tuotti vain lisää muutospyyntöjä, eikä hän ollut vieläkään varma, halusivatko nämä muutokset toteuttaa.

  Todellisuudessa vaikka olen myös tehnyt tämän projektin, jo ennen kuin hän aloitti seuraavan muutoslavansa. Hän estää minua siirtymästä muihin tärkeämpiin projekteihin. (Projektit, joihin ei liity fonttien tekemistä vain vähän pienemmiksi / suuremmiksi / leveämmiksi / kapeammiksi mainosten äärettömiksi)

  onko tämä työtoveri pomo (ei näytä olevan)?tai vastuussa tästä projektista?
  Lisäksi, oletko nostanut tämän jo pomosi kanssa?
  Kyllä, pomo ei tarjoa ohjeita, mutta hän on vain tietoinen
  puhui pomo-miehen kanssa, ja hän sanoi siirtävän projektin ensi viikolle ja työskentelevän sillä välin toiselle
  Sinun pitäisi todennäköisesti lähettää tällainen kysymys heittotilillä seuraavan kerran.Et halua ihmisten kompastuvan kysymyksiin, joita sinä kysyit heistä.
  Teetkö * vitsailua * väkivallan kuvantamisesta tai teetkö todella tämän?
  @trognanders Kuvitellussa väkivallassa ei ole mitään vikaa, jos se on selviytymismekanismi.
  Oletko varma, että ahdistuksesi ei ole pelkkää vanhaa vihaa?Se tekisi varmasti minut vihaiseksi ja turhautuneeksi.
  @Steve, muistuttaa enemmän voimakasta vihaa ja haluaa päästä eroon.En tiedä onko se sama kuin viha, vaikka halusin lyödä sinua.
  todella toivoen tämän "minun on käytettävä hallittua hengitystä kuvitellessani murhata hänet monin eri tavoin.on hyperbolia, koska muuten sinulla on muita asioita, jotka voidaan korjata hakemalla ammattitaitoista neuvontaa.
  Mielestäni ongelmalla on piilotettu syy.Sen tunnistamiseen ja ratkaisemiseen tarvitaan edelleen tietoja.1) Kuka on vastuussa tyylisi ohjeista / UX / typografiasta yrityksessäsi?Mikä on hänen roolinsa projektissa?2) @Mike totesi juuri sen, että hän kaipaa vaadittavaa ohjelmistoa tehtäviensä suorittamiseen ja käyttää sinua väärin visualisoimaan muutostensa tuloksia.Voisitko sisällyttää kysymykseesi myös nämä (IMHO: n tärkeät) tiedot, jotta näet ne ylhäällä?
  päivitetty.Hän ei puutu ohjelmistoa todella, meillä on ohjelmisto, jota hän voi käyttää, vaikka hän ei pysty hallitsemaan käyttämääni.Meillä on myös UX-osasto, jota työtoveri käyttää työnkulun "viimeisenä vaiheena" ja enemmän hyväksyntää varten, sen sijaan, että määritettä[email protected], Hyperbolisoin vähän tarinoiden kertomisen vuoksi.Näet myös Joen vastauksen
  Viisitoista vastused:
  #1
  +198
  Myles
  2019-04-25 23:45:03 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Mielestäni tilanteen ydin on:

  Mallia ei ole, vaikka pomoni pyysi häntä toimittamaan sellaisen.

  Seuraavan kerran hän pysähtyy, lyö hänet lyöntiin ja vaatii, että tarvitset mallin työn tekemiseen ennen kuin hän edes pyytää seuraavaa pyynnön toistoa. Kun hän suistuu keskustelulta haluamallaan tavalla, suostu siihen, että sen pitäisi olla osa mallia, jonka hän antaa sinulle. Älä suostu toimittamaan tätä raporttia uudelleen ilman mallia, ellet saa pomoltasi erityisiä ohjeita siihen. Jos tunnet sen, mene etukäteen hänen toimistoonsa ja pyydä mallia, jonka hänen piti antaa sinulle.

  Koska pomosi tietää, mutta ei ryhdy toimiin, ilmoita heille, ettet tule toimeen tämän henkilön tulevat pyynnöt, ellei asianmukaisia ​​liiketoimintaprosesseja noudateta.

  +1 Pysy lujana.Ei mallia = ei muutoksia jaksoa.Sano se kirjallisesti sähköpostilla, joka sisältää pomosi, jos sinun on.
  Jos sinulta kysytään, voit tukea ei-mallia-ei-ohjelmointia-päätöstä huomauttamalla, että nykyinen ei-prosessi ei toimi.
  Jos et tyydytä riittämättömiä teknisiä tietoja tai resurssien puutetta, et koskaan saa hyviä teknisiä tietoja tai tarvittavia resursseja.Oppiminen sanomaan ei on taito.
  "Koska pomo on tietoinen, mutta ei ryhdy toimiin", varmista myös, että * pidät * pomo tietoisena.Esimerkiksi kopioi heidät mihin tahansa aiheen sähköpostiosoitteeseen.
  Varmista myös, että kaikki pyydetyt muutokset on dokumentoitu ja allekirjoitettu virallisesti - ellei muuta, et halua, että valmiita projekteja verrataan alkuperäisiin teknisiin tietoihin, joita se ei enää muistuta etäisyyden määrittämiseksi menestyksellesi!Muutosten näyttämiseen käytettävä paperirata varmistaa, että muutokset ovat molemmat testattavia. * Ja * voit käyttää äänenvoimakkuutta ja aikatauluja ongelman työntämiseen taaksepäin (esim. "Tämän komponentin vaatimuksia on muutettu kahdesti viikossa viimeisen kuukauden aikana - jotenmiksi sitä ei ole vielä saatu päätökseen ")
  On myös syytä tutkia, miksi pyynnön esittäjä ei ole tehnyt mallia ensinnäkin ... Esimerkiksi, jos ohjelmisto, jota he käyttävät mallin tekemiseen, ei ole hyvä tai he eivät osaa käyttää sitä, se voi ollakorjattu.Tai jos he ovat vain "ajattele ääneen" -henkilö, toistuvan kokouksen aikatauluttaminen, jossa työskentelet mallin parissa yhdessä, auttaisi (OP sanoo, että OP ei ole graafinen / käyttöliittymäsuunnittelija, jos tiimissä on suunnittelijakyseisen henkilön tulisi myös olla mukana kokouksissa).
  Vaihe 1: Kysyntämalli.Vaihe 2: "Se ei ole mallissa, joten ei."Vaihe 3: Voitto.
  Pidän ehdotuksesta käydä hänen toimistossaan: voit myös kutsua hänet toistuvaan päivittäiseen kokoukseen tästä mallista ja siitä, miltä sinusta tuntuu.:-)
  Minun täytyy olla se, joka menee sinne, mutta siksi monet ihmiset vihaavat IT-osastoa.Ehdotat kaikki kuluttavan useiden ihmisten aikaa useilla osastoilla, mutta samalla vaativan useita yhteyksiä, joiden luominen, julkistaminen ja pilkkominen vievät myös paljon aikaa, jotta säästät OP-aikaa, joka kuluu solun leveyden muuttamiseenraportti.Ja tuon ajan jälkeen, OP: n on vain tehtävä muutokset joka tapauksessa.Hänen iteraationsa erotetaan vain vieläkin laajemmalla ja turhauttavammalla ajanjaksolla.
  @tbrookside OP on kuolemassa tuhannesta leikkauksesta.Yritimme saada prosessi kääntymään takaisin yhdeksi miekkakiinnitykseksi toisin kuin satunnaiset, ohjaamattomat pistot.Jos työtoveri haluaa suunnittelukokouksen, heillä tulisi olla oma suunnittelukokous ja saada se tekemään kaikki kerralla tai useaan omistettuun iteraatioon sen sijaan, että pakotettaisiin OP: ta jatkuvasti vaihtamaan kontekstia ja saamaan sekavaa palautetta.Työtoveri tuhlaa paljon enemmän aikaa.
  @Ian Kemp Oppiminen kirjoittamaan oikeita teknisiä tietoja on myös taito.ehkä hän ei tiedä olevansa paska siinä?Pelaa oikein ja tämä voi olla win-win.
  @tbrookside Kysymystä ei "pyydetä muuttamaan solun leveyttä".Sitä pyydetään vaihtamaan solun leveys tänään, sitten fonttikoko huomenna, sitten väli seuraavana päivänä, ja se tarkoittaa, että solun leveyttä on muutettava * uudestaan * seuraavana päivänä ... Oikeella suunnittelukokous, kaikkikyseisiä muutoksia ja niiden vaikutuksia tarkastellaan kerralla, massaan.Tämä on vanhan sanan "toimenpide ** kahdesti **, leikattu ** kerran **" IT-vastine - tällä hetkellä työtoveri ajaa pois millimetriltä millimetrille (ja sitten väistämättä "hups, liikaa - voipidätkö takaisin? ")
  @tbrookside En ole edes IT-henkilö, mutta teollisuusinsinöörinä arvostan syvästi sitä, että et saa hyviä tuloksia huonoilla panoksilla.Jos puhumme sen hylkäämisestä, koska "hän ei käyttänyt mallia, joten minun piti lukea hänen käsin kirjoitettu lomake", mikä tekisi tapauksestasi, mutta puhumme sen hylkäämisestä, koska se oli aluksi epätäydellinen eikä siitä ole toistettu.ovat olleet kokonaisia.Kun vaatimusten tiedottaminen ylittää huomattavasti niiden täyttämiseen kuluvan ajan, sinun on todella toimitettava kaikki tiedot kerralla.
  #2
  +72
  Joe Strazzere
  2019-04-25 23:36:06 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kun hän puhuu minulle, ahdistukseni kulkee katon läpi. Minun on käytettävä hallittua hengitystä kuvitellessani murhata hänet monin tavoin. Tämä on huono.

  Sinun tulisi keskustella tästä osasta mielenterveyden ammattilaisen kanssa.

  He voivat neuvoa strategioita ja / tai lääkkeitä, jotka auttavat sinua selviytymään ahdistuksestasi, koska pidät sitä niin vakavana.

  Mitä teen tarkalleen, koska jopa äärettömässäni viisautta pidin pokerinaamoja kertoen hampaille "Okei, toteutan nuo muutokset". Todellisuudessa vaikka olen myös tehnyt tämän projektin jo ennen kuin hän aloitti. Hän estää minua etenemästä muihin tärkeisiin projekteihin.

  Sinun tulisi keskustella tästä osasta pomosi kanssa.

  Yhdessä sinun tulisi päättää, kuinka pitkälle sinun pitäisi miellyttää tätä työtoveriasi (ja kaikkia muita työn tekijöitä). Ja yhdessä sinun tulisi päättää, miten käsitellä heitä, kun he haluavat enemmän kuin pomo antaa sinulle luvan antaa.

  * Sinun tulisi keskustella tästä osasta lääkärisi kanssa. * --- tämä on ** avain **.
  Ollessani hänen kanssaan kokoushuoneessa, aktivoitui "taistelu- tai lentoinstinktini", jota en tiennyt käsitellä, enkä kyennyt keksimään suunnitelmaa sen käsittelemiseksi lennossa.Siksi käsittelin taistelun osan kuvittelen erilaisia tapoja murhata, ja halusin epätoivoisesti päästä eroon tilanteesta kokonaan, mutta en löytänyt sosiaalisesti sopivia tapoja tehdä niin, joten se herätti ahdistustani ja loityöläs hengitys - huomatessani sen, yritin kiinnittää siihen huomiota ja hallita sitä.Varmasti jotain, josta voin keskustella psykoterapeutin kanssa lisäpanosta varten
  Lääketieteellisen avun hakeminen on tärkeä osa tätä vastausta, koska OP tulee todennäköisesti tuntemaan saman ahdistuksen tulevaisuudessa muista syistä, jopa kauan sen jälkeen kun tämä työtoveri on mennyt pois.
  Vaikka olen samaa mieltä siitä pisteeseen asti, jos joku kävisi luoksesi ja potkaisi sinua sääreen toistuvasti, sinä suuttuisit.Se viha ei olisi lääketieteellinen kysymys, se olisi täysin normaali vastaus.Samoin on joitain työpaikkoja, jotka vain imevät _.Vastaukseni toimenpideohjelmaan toistaisi vain Mylesin vastauksen yllä, mutta mielestäni tämä asia tuntuu siltä, että toimenpideohjelma tuntuu täysin avuttomalta, koska hän ei käsittele ennakoivasti tilannetta, ja siitä tulee vihainen / ahdistunut;asia ei ole, että hän tuntee vihainen / ahdistunut _per se_.
  @JoeStrazzere Mielestäni aliarvioit sitä stressiä ja jännitteitä, joita työpaikatilanteet voivat aiheuttaa väärin hoidettuna.Ei ole tietenkään normaalia, että sallitaan sellaisen, jolle täysin puuttuu keskittyminen ja kokonaan suunnittelun puute, vapaata hallituspäivää työpäivänne aikana.Mutta voidaan helposti nähdä, aiheuttaako se _sekä_ sen stressiä ja ahdistusta.OP: n on hallittava työmääränsä paremmin, ei saa saada lääketieteellistä apua ollakseen rauhallinen, kun hän antaa jonkun muun aiheuttaa tuhoa sen kanssa.
  Toisin sanoen aikuisten vastauksemme toimivat kilvenä vaistomisten lapsellisten vastausten ympärillä.Tässä on kysymys siitä, että toimenpideohjelmasta puuttuu työkaluja asianmukaisten aikuisten vastausten aikaansaamiseksi (työntö takaisin).Koska epäonnistuminen, lapsellinen vaste (ahdistus / viha) ei ole odottamaton eikä se itsessään ole lääketieteellinen asia.Mutta kuten sanottu, voimme olla eri mieltä.Luulen vain, että tämä ajattelutapa johtaisi siihen, että puolet maailman väestöstä olisi Prozacilla.
  :-) Piste otettu
  Tämä vastaus olisi luultavasti parempi mielenterveyden ammattilaisen kanssa heikentääkseen vahvaa yhteyttä "lääketieteen ammattilaisen" ja "lääkityksen" välillä.
  #3
  +14
  Headblender
  2019-04-25 23:48:34 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Hän estää minua siirtymästä muihin tärkeämpiin projekteihin.

  Tämän pitäisi olla tärkeää organisaation johtajuudelle. Joten toivottavasti sinulla on esimiehesi tuki, kun asetat kiinteän määräajan , jonka jälkeen muita muutoksia ei voida tehdä.

  Tässä on esimerkki. "En voi tehdä mitään muita muutoksia tähän asiakirjaan [lisää valitsemasi päivä, mukaan lukien tänään] jälkeen. Muista antaa minulle täydellinen luettelo kaikista lopullisista muokkauksista, jotka haluat ennen sitä."

  Jos heillä on muutoksia tämän määräajan jälkeen, vie se esimiehellesi ja kerro heille, miten ja miksi tilanne estää sinua käsittelemästä tärkeämpiä projekteja.

  Haluaisin mennä pidemmälle ja sanoa: "Olen rakentanut tämän täsmälleen niin kuin pyysit, ja olemme toistaneet sen useita kertoja. Se on valmis vapautettavaksi sellaisenaan milloin haluat. Jos sinulla on muutospyyntöjä, ota yhteyttä managerinikoska työskentelen tällä hetkellä muita tehtäviä ".
  #4
  +9
  DarkCygnus
  2019-04-25 23:46:31 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kuinka voin toimia työtoverin kanssa, joka pyytää jatkuvasti tekemään pieniä pinnallisia muutoksia raporttiin, ja se aiheuttaa vakavasti ahdistustani?

  Näyttää siltä, ​​että tämä työtoveri on ( 1) ei pomosi ja (2) ohittaa vakiintunut menettely projektin kehittämiseksi (malli, annettu, toteuta se, toista).

  Ehdotan kaksivaiheista lähestymistapaa:

  • Yritä ensin ratkaista asia tämän työtoverin kanssa. Seuraavan kerran, kun he pyytävät sinua tekemään joitain muutoksia tai pyytävät sinua satunnaisesta tapaamisesta, kokeile jotain tällaista:

   Hei Joe, olen tällä hetkellä kiireinen projektien A ja B. verkkosivustoraporttiprojekti? Jos haluat ja haluat tehdä joitain muutoksia, lähetä minulle uusi malli yhdessä muutosten kanssa sähköpostitse, niin pääsen siihen mahdollisimman pian.

   Tällä tavoin ohjaat heitä ystävällisesti oikeaan kehitysprosessiin ja ilmoitat heille, että sinulla on muita tärkeitä projekteja.

  • Jos tämä epäonnistuu , seuraava askel on tuoda tämä esille pomollesi. Ammattimainen tapa ilmaista se, jonka voin ajatella, on:

   Hei Boss. Viime aikoina Joe on pyytänyt minulta useita muutoksia Verkkosivustoraportti-projektiin. Tiedän, että minulla on myös töitä A, B ja C, joten haluan kysyä, pitäisikö minun asettaa tämä raporttiprojekti etusijalle muihin nähden.

   Riippumatta voisitteko kiittää lähetä meille sähköpostia, jossa ilmoitetaan, kuinka kehitystoiminnan tulisi olla Ymmärrän, että minulle pitäisi antaa malli ja vasta sen jälkeen voin edetä muutosten tekemiseen. Onko tämä oikein, pomo?

   Tällä tavoin ohjaat myös kohteliaasti työtoverisi asianmukaiseen kehitysprosessiin, kun pomo muistuttaa kahta siitä, kuinka sen pitäisi olla. Tämän jälkeen, jos työtoverisi vaatii menettelyn ulkopuolisia muutoksia, voit osoittaa heidät turvallisesti pomosi ohjeisiin ja pyytää heitä noudattamaan tavanomaista menettelyä.

  #5
  +8
  Echox
  2019-04-26 02:56:41 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  On outoa, en näe vastausta siihen, mikä mielestäni on ongelman ydin, joten lisäämään omani:

  Mitä teen tarkalleen, koska minäkin pidin pokerinaamoja kertoa hänelle hampaiden kiristämisen aikana: "Okei, voin / toteutan nuo muutokset"

  Hyväksymällä joka kerta työtoverisi vaatimukset, sallit hänen käyttäytymisensä ja hän tuntee tiedostamattomasti jatka tekemistä samalla tavalla kuin hän tekee.

  Joten jos joku, joku (jopa pomosi) keskeyttää sinut jatkuvasti pienistä asioista ja pahista syistä, kunnes se tekee sinusta kykenemättömän työskentelemään oikein ja jopa korostaa sinua, sinun on ensin pystyttävä sanomaan "Ei, se ei ole mahdollista".

  Kun olet tehnyt sen, voit tietysti aloittaa keskustelun paremmista prosesseista tai siitä, mitkä ovat oikeat kanavat asian tekemiseen, kuten todettiin muissa vastauksissa. Tarkoitus ei ole estää kaikkea, vain saada heidät ymmärtämään, että heidän tapansa ovat tuottamattomia ja / tai vain häiritsevät sinua (mikä on joskus jotain, jota he eivät vain tienneet ja noudattavat melko hyvin, kun he ovat).

  Niin samaa mieltä.Kova "ei" tai jopa pehmeä "minäkin tunnen olevani liian rasittunut tästä projektista. Haluan lopettaa sen tekemisen muuhun mielenkiintoisempaan työhön. Luulen, että meidän pitäisi julkaista se BETA: na ja nähdä, onko käyttäjäkunta saanutpalautetta siitä. Määritetään palauteaika kuukaudeksi ja käydään uudelleen sen jälkeen, kun olet käynyt läpi kaiken palautteen "voi olla seuraava paras vastaus.
  Inhaftiert saman reaktion, kerro ihmisille, kun he eivät ole tervetulleita tai miksi heidän pyyntönsä ovat alhaiset.
  #6
  +3
  BSMP
  2019-04-26 00:31:28 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Muut vastaukset ovat jo käsittäneet vaatimuksen mallin hankkimisesta ja keskustelemisesta esimiehellesi tämän työn priorisoimisesta (mukaan lukien määräajan saaminen).

  Kun malli on olemassa, ajoita aika tavata hänet ja sitten keskustele muutoksista vain kokouksen aikana . Näin et vetäydy satunnaisesti pois tärkeämmästä työstä useita kertoja päivässä. Kun hän yrittää saada sinut pudottamaan kaiken muutokseksi malliin, sano, että voit keskustella siitä kokouksessa:

  • Meidän on puhuttava siitä kokouksessamme.
  • Voimme käydä läpi uuden mallisi kokouksessa.
  • Voimme keskustella aika-arvioista kokouksessa.
  • Tapaamme siitä [päivä / aika ], puhutaan sitten siitä.

  omg, olen "niin valmis" tämän projektin kanssa

  Voit yrittää estää tätä sanomalla esimerkiksi:

  • Yritän pysyä myönteisenä työmme suhteen.
  • Mallin ja säännöllisten kokousten saaminen helpottaa tämän päättymistä.
  • Keskitymme tämän käärimiseen.

  Jos raportti on olennaisesti tehty, voit huomauttaa tämän, kun hän sanoo valitettavansa:

  • Oikeastaan , Mielestäni tämä näyttää hyvältä. Oletko valmis käsittelemään projektin?
  • Raportti näyttää täydelliseltä. Estääkö mikään meitä sanomasta, että tämä on tehty?

  Koska nämä vastaukset kutsuvat keskusteluun, käytä niitä vain, jos hän valittaa kokouksen aikana.

  En ole samaa mieltä stereotyyppisen toimistotavan kanssa ongelmien ratkaisemisessa: "Katson, että ongelma on olemassa, joten antaa aikataulun kokoukselle ja keskustellaan 2 tuntia sen ratkaisemisesta" Kuten näen, ongelman aiheuttava nainen ajattelee samalla tavalla jatuhlaa OP: n aikaa vielä enemmän.Lyhyt sähköposti, jossa on vain valmis malli ja luettelo äskettäin tehdyistä muutoksista, voi olla hyvä ratkaisu ongelmaan.
  @mpasko256 En ehdottaa, että OP istuu työtoverinsa kanssa 2 kokonaista tuntia.Sanon, että ennalta suunnitellun kokouksen perustaminen on hyvä tapa sulkea satunnaiset improvisoidut kokoukset.Olen samaa mieltä siitä, että tämä on sellainen asia, jonka pitäisi olla mahdollista tehdä sähköpostitse, mutta kuulostaa todella siltä, että tämä työtoveri haluaa puhua siitä joka tapauksessa.Sen sijaan, että hän vaarantaisi valituksen pomolle, että OP kieltäytyy tapaamasta / puhumasta hänen kanssaan, tavata kerran ja olla tekemässä sitä.
  Mitä teen, kun hän suunnitteli kokouksen seuraamaan tehtäviä muutoksia?Tämä on meidän neljäs tapaamisemme, kuten tämä.enkä halua kokouksen supistuvan "Ok, teitkö tämän isommaksi / pienemmäksi? En usko, että se näyttää ammattimaiselta, mitä muuta voimme muuttaa, mitä luulet?"jne. Oletan, että minun on vaadittava mallin hankkimista ennen kokouksen olemassaoloa?Hän pyrki takaisin käyttämään mallia sanoen, että hänen tarvitsee vain tehdä muutama lopullinen muutos siihen, missä malli ei auta.ts. kokonaisen mallin luominen, kun muutamia muutoksia on jäljellä, on minun täytynyt taistella
  * Luulen, että minun on vaadittava mallin hankkimista ennen kokouksen olemassaoloa? * @dennismv ** Kyllä, ehdottomasti. ** Hänellä on oltava malli, jossa on ** kaikki ** muutokset, jotka on tehtävä ennen tämän kokouksen aloittamistatapahtua.Ei ole mitään järkeä tavata, hän ei ole vielä varma, mitä on vielä muutettava.Kun hän yrittää esittää tuon argumentin muutamista lopullisista muutoksista, huomauta, että hän on sanonut tämän useita kertoja aiemmin ja että paljon pienten muutosten tekeminen tällaisina paloina ei ole hyvä aikaasi.
  #7
  +3
  SuperSecretAndHiddenFromWork
  2019-04-26 15:54:22 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Teen ohjelmallisesti PDF-tiedostoja sivuston sisällöstä ja kärsin täsmälleen samasta ongelmasta kuin sinä, vaikka ohjaajani pyytää näitä useita ja minuuttimuutoksia koko päivän.

  Se, mihin se kiehui, on hän käyttämällä lähtöni "testaukseen": he haluavat nähdä raportin järjestelmästä, kritisoida sitä ja tehdä sitten muutoksia.

  Mikä ratkaisi ongelman minulle:

  • Työn määrää liioittelemalla on tehdä pieni muutos. Joten sanomalla "Voin tehdä tämän, mutta se vaatii paljon muita taustamuutoksia" yhdistettynä:
  • Toistamalla muutokset takaisin heille ja pyytämällä heitä vahvistamaan ja antamalla sitten oma määräaika " huomenna "ja vältä suostumusta tekemään jotain välittömästi tai sinä päivänä.
  • Kun he palaavat myöhemmin ja pyytävät muutosta uudelleen, sano" minun on tehtävä toiminnot uudelleen sen toteuttamiseksi, joten myöhästyn määräajasta "tarkoittaa, että joko jatkan sovitun kanssa, tai kaipaan sovittua määräaikaa

  Toinen ajatus, joka mielestäni voisi toimia sinulle, on se, että projekti vie liian pitkä ja nyt sinun on kirjattava toimintasi siihen. Joten kirjaat nyt kaikki hänen "pyyntönsä" tähän projektiin käytettynä aikana

  Haluaisin mielelläni äänestää viimeistä kappalettasi, mutta en voi, koska kolme pistettäsi ennen kuin ehdotat valehtelua siitä, mitä teet työssäsi.Ei ole väliä kuinka hyvät aikeet valheiden takana ovat mielestäni todella epäeettisiä vastauksia kamala tilanteeseen.
  Se ei ole välttämättä kiinteä valhe mielestäni.Varmasti joskus jotain toteutettaessa syntyy odottamattomia ongelmia, joten on hyvä yliarvioida ajoitukset.Ohjelmoijana olen kuullut yleisen käytännön sanoa, että jotain kestää päivän, koska et ehkä ole odottanut virhettä, joka ilmenee.Olemme kohdassa 3, oletan, että teknisesti muokkaat muotoilun toiminnot uudelleen.Pohjimmiltaan ajatukseni on "pelotella" pyyntö oikealla, vaikkakin pelottavalla kielellä
  Mutta ymmärrän mielipiteesi
  Siinä tapauksessa, että kirjautumisaika sitä vastaan tapahtui joka tapauksessa, muistuttamalla heitä siitä, kuinka paljon aikaa olet jo käyttänyt siihen, voisi toimia."Olen kirjautunut X tuntia tätä vastaan, tämä muutos vie toisen Y: n."
  #8
  +3
  clem steredenn
  2019-04-26 17:11:13 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Vaikuttaa siltä, ​​että olet jo löytänyt etsimäsi vastauksen, mutta se voi olla mielenkiintoinen muille.

  Minulla oli hieman samanlainen tilanne, jossa mainokset ottivat jatkuvasti yhteyttä kehittäjiin ominaisuuspyyntöjen avulla, uudet viat jne. ilman minkäänlaista priorisointia. Ja aina tiukka määräaika: "eiliselle, erittäin tärkeä asiakas". Tämän seurauksena koodin laatu ja edistyminen olivat voimakkaasti rajoitettuja.

  Tehdään vain asennettu lippujärjestelmä (JIRA) ja muutosprosessi. Ja varmista, että he käyttävät niitä:

  Anteeksi, mutta en voi työskennellä sen suhteen, ennen kuin järjestelmässä on muutospyyntö.

  Prosessi voi olla viikoittainen / joka toinen viikko tapaaminen pomosi kanssa, jotta voidaan päättää, mitä pitää päästä sisään, mitä ei, ja asettaa prioriteetit sen mukaan.

  Tämä kaikki kysyy puskurina. He kysyvät paljon vähemmän muutoksia, jos heidän täytyy "työskennellä" sen puolesta (täyttää lomake) ja odottaa, kunnes he saavat takaisin muutoksensa. Tällä tavoin sinä (yhdessä pomosi kanssa) asetat rytmin, et "asiakas" (tai siinä tapauksessa kollegasi).

  +1.Lippujärjestelmä tarjoaa pomollesi ja hänen pomolleen näkyvyyden esitettyihin pyyntöihin.Jos nämä muutokset ovat yhtä merkityksettömiä kuin OP on todennut, jonkun pitäisi pystyä näkemään kaikki pienet pyynnöt, jotka hän esittää, ja kysyä: "Tarvitsemmeko todella korkeasti palkattua kehittäjäämme viettääksemme aikaa pienentämällä otsikon kirjasinkokoa 32: sta 30: een,vai onko jotain kriittisempää, mitä he voisivat tehdä? "
  #9
  +2
  Sascha
  2019-04-25 23:45:35 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Mallia ei ole, vaikka pomoni pyysi häntä toimittamaan sellaisen.

  Selvä, hän ei toimita sitä, mitä pomosi haluaa? Hänen ongelmansa (ja sitten kollegasi), ei sinun - jos raportoit projektin tilasta avoimesti.

  Kun hän puhuu minulle, ahdistukseni kulkee katon läpi. Minun on käytettävä hallittua hengitystä kuvitellessani murhan hänen eri tavoin. Tämä on huono.

  Ei, se ei ole epätavallista, kunhan kuvitellut tapat tappaa hänet ovat nopeita ja kivuttomia. Mutta paljon parempi olisi, jos kuvittelisit (ja tekisitkö) projektin tilan "ei ole vielä mallia saatavilla" ystävällisellä sanalla pomollesi, esimerkiksi:

  Pelkään, että juoksemme vähän aikataulusta jäljessä. Asettelu muuttuu jatkuvasti iteratiivisesti; voimme jatkaa näin, mutta emme ole valmiita suunnitellusti. Se auttaisi paljon, jos meillä olisi käytettävissä hyväksytty ulkoasu ja muotoiltu malli, mikä helpottaisi johdonmukaista esittelyä ja testaamista.

  #10
  +1
  Mike
  2019-04-26 16:54:54 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Mitä ohjelmistoja käytät muutoksiin, asenna se työtoverillesi ja anna heidän leikkiä, kunnes he saavat sen oikein. tarkista sitten, ovatko heidän muutokset kunnossa ja yhdistä ne tuotteeseen.

  jos he eivät ole innokkaita oppimaan, et ole innokas juoksemaan. varautuminen normaaleihin työolosuhteisiin, kuten muissa vastauksissa mainitaan, pyydä mallia, ajoita normaali päättymispäivä asiaankuuluvien tehtävien jälkeen, käske heitä kysymään esimieheltäsi, jos he tarvitsevat sitä nopeammin.

  Et voi vain olettaa, että kaikilla on tarvittavat taidot muutosten tekemiseen.Kyse ei ole vain ohjelmistojen asennuksesta.
  työtoveri sulki nopeasti ja välittömästi ohjelmistojen maininnan.He eivät halua ~ monimutkaistaa elämäänsä
  niin se on helppoa, ei sinun ongelmasi, katso muokkaustani.
  #11
  +1
  Zibbobz
  2019-04-26 18:07:17 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Ohjaa muutosprosessia

  Työtoverisi, joka ei mielestäni ole sinun esimiehesi tai sanoisit niin, monopolisoi aikasi hallinnoidaksesi tätä projektia. Paitsi että se vaikuttaa haitallisesti stressiin, se tuhlaa projektiaikaa ja aiheuttaa merkittäviä viivästyksiä projektin toteuttamisessa.

  Sinun on otettava projekti hallintaan, muuten he jatkuvasti häiritsevät sinua tekemään pieniä muutokset.

  Määritä oma kokous selkeillä tavoitteilla

  Ensimmäinen tavoitteesi on, että tarvitset verkkomallin - vaikka et olisikaan graafinen suunnittelija, sinun tulisi tietää, mikä malli täytyy näyttää. Asenna kokous, lähetä sähköpostitse ilmoitus kokouksesta ja valmistaudu piirtämään mallin yksityiskohdat. 30 minuuttia joka päivä, kunnes malli on valmis.

  Jos työtoveri yrittää painostaa sinua yksityiskohtiin ennen tai jälkeen kokouksen, käske heitä tuomaan heidät seuraavaan kokous. Älä anna vastauksia kokouksen ulkopuolella. Jos sinun on selvitettävä yksityiskohtia, käytä sähköpostia ja vaadi, että he käyttävät myös sähköpostia. Ole luja tässä asiassa - ole rikki ennätys, jos sinun on. He toivottavasti nopeasti oppivat, etteivät he voi tuhlata aikaa tai omaa tarjoamalla jatkuvasti tarpeetonta syötettä.

  Tee mitä tahansa työtä, jota he tarjoavat, oikein ja ajallaan

  Tämä on tärkein osa - tämän tyyppisen syötteen rajoittaminen kokouksiin ja sähköposteihin vähentää stressiäsi, mutta sinun on silti saatava työ tehtyä. Kaikelle, mitä he tarjoavat konkreettisesti kokouskeskustelun tai sähköpostin välityksellä, tulisi työskennellä heti. Et halua olla tiesulku, joka estää tätä projektia etenemästä - joten älä. Työskentele sen suhteen, mistä on vakaasti sovittu. Ei enempää, ei vähemmän.

  Aikasi on arvokasta - heidän aikansa on arvokasta - ja sinun molempien on hyödynnettävä se parhaalla mahdollisella tavalla. Ne eivät ole, joten sinun vastuullasi on ottaa vastuu ja antaa työpäivälle jonkinlainen rakenne.


  Siitä huolimatta on normaalia, että joskus tulemme toistenne pöydän ääreen keskustelemaan yksityiskohdista, jotka ovat tärkeitä tällä hetkellä. Saatat joutua kävelemään heidän työpöydällään saadaksesi selvennystä joistakin kohdista. Sinun on työskenneltävä muiden kanssa tekemisissä olevan stressin käsittelemiseksi suunnittelemattomissa tilanteissa ja asetettava tiukat rajat milloin ja kuinka usein vuorovaikutuksen tulisi tapahtua.

  Tämä vaatii paljon enemmän hienosäätöä, kuten työtoverin raja ihmisten ja ihmisten väliselle vuorovaikutukselle eivät ole (hyvin selvästi) samanlaisia. Kehittäjänä tarvitset enemmän keskittymistä ja henkilökohtaista aikaa kuin he (ilmeisesti) omiin tehtäviinsä.

  Ole kohtelias, ole ammattimainen, mutta ole luja omilla henkilökohtaisilla ja ammatillisilla rajoillasi ja hallitse heistä aina kun mahdollista.

  Kuten joku, joka kamppailee edelleen tasapainon saavuttamiseksi - toivotan teille onnea.

  #12
  +1
  Kevin
  2019-04-26 23:16:08 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Minulla on hieman erilainen näkemys siitä, mitä täällä tapahtuu. Mielestäni ero on siinä, että teillä kahdella on aivan erilainen ihanteellinen iteraatiopituus.

  Muista, että "Doing Stuff" tapahtuu yleensä jaksossa:

  1. Suunnittelu
  2. Toteutetaan
  3. palautetta
  4. toista

  Tämä jakso voi olla hyvin pitkä - olen nähnyt vesiputoushankkeita, joissa asiakkaan arvostelupisteiden välillä on kuukausia.

  Ja se voi olla nopeaa - tee muutos, katso, katso jos se toimii ja toista sitten. (Pariohjelmoinnissa tämä voi olla erittäin nopeaa.)

  "Oikeaa" vastausta ei ole. Nopeat jaksot antavat sinun tehdä asioita nopeammin (nopeampi palaute, reagoivampi kehitys jne.), Mutta sillä on haittapuolena se, että "suunnittelu" -osa on liian kiireinen ja vähentää kykyäsi tehdä muita tehtäviä. Hidas sykli antaa sinun suunnitella hyvin ja käyttää aikaa muiden projektien kanssa ... mutta se tarkoittaa myös sitä, että projekti kestää kauemmin.

  Joten työtoverisi. Hän haluaa erittäin nopeat kiertoajat . Viisi minuuttia - tee yksi muutos, katsotaanpa, miltä se näyttää, ok, siirrytään seuraavaan muutokseen. Haluat hitaamman syklin - luet kaikki haluamasi muutokset, teen ne muutaman päivän / viikon ajan ja palaan sitten sinuun kaikkien tehtyjen muutosten kanssa.

  Kumpikaan teistä ei ole "oikea" - se ei ole oikein tai väärä. Se auttaa sinua eteenpäin, jos huomaat, mistä hän tulee: hän haluaa nopean palautesyklin, ja sillä on etuja . Älä ymmärrä minua väärin - luulen, että olisit viisas yrittää hidastaa kierrosprosessia jotain järkevämpää puolestasi. Mutta tämän ihmissuhde puoli auttaa, jos huomaat miksi hän tekee mitä tekee ja että hän ei välttämättä ole "väärässä". Hän haluaa vain syklin pituuden, joka on liian lyhyt mukavuutesi vuoksi - ja onneksi voit todennäköisesti pakottaa paljon pidemmän syklin pituuden:

  1. Sanelemalla taajuus / aika, jolloin hyväksyt päivityspyynnöt
  2. Annetaan hänelle aika, jolloin nämä päivitykset suoritetaan ja palautetaan hänelle
  #13
    0
  mpasko256
  2019-04-26 21:42:45 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Luulen, että Mike löysi jo ongelman perimmäisen syyn. Haluan sanoa vain pari sanaa sen laajentamiseksi.

  Ole itsevarma! Pakota hänet asentamaan työ, jota tarvitaan työnsä suorittamiseen. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden lyhentää "palautesilmukkaa" ja saada hänet tekemään työn entistä nopeammin, koska hänen ei tarvitse odottaa, että teet pyydetyt muutokset.

  Sinun on ilmoitettava asiat selkeästi! Jos hän kieltäytyy asentamasta ohjelmistoa tekemällä typeriä tekosyitä, sinun tulisi myös kieltäytyä tekemästä mitään "väliaikaisia ​​muutoksia", jotta hän edes näkisi sen. Hän toteaa, että mainitut ohjelmistot tekevät hänen elämästään vaikeaa. Aloitetaan maininnalla, että sen puuttuminen vaikeutti jo omasi hänen kanssaan.

  Tarjoa sen sijaan hänelle jonkin verran tukea mainittujen ohjelmistojen asennuksessa ja käytössä. Voin kuvitella, että hänellä on paljon teknisiä ongelmia, jotka häiritsevät sinua aluksi jopa enemmän kuin yleensä, mutta vähitellen hän oppii käyttämään sitä ja lopulta lopettaa sinun häiritsemisen kokonaan. Kysy muilta kollegoilta apua hänen tukemisessa ohjelmiston asennuksessa ja käytössä. Se "tasapainottaa" itsensä tasaisesti teidän kaikkien keskuudessa ja lakkaa olemasta havaittavissa oleva ongelma.


  Muut sivuhuomautukset:

  keskustelu voi näyttää tältä:

  • Hei Dennismv, tarvitsen sinun tekevän joitain uusia muutoksia, joilla työskentelen äskettäin.
  • Onko sen miltä pitäisi näyttää lopullisessa versiossa?
  • En ole varma.
  • Asennetaan siis kehitysympäristö ja katsotaan itse.
  • En haluaisi tehdä sitä! Se vie paljon aikaa ja tekee elämästä liian monimutkaista ... [hymyilee lempeästi]
  • Olen pahoillani sanoa sen [hänen nimensä], mutta haluaisin sinun lopettavan Asetusten avulla näet muutoksesi tulokset, et ole varma, miltä se näyttää.
  • Se on vain muutama fontin säätö. Niiden käyttäminen vie viisi minuuttia. Voitko tehdä tämän muutoksen tänään?
  • Ei, [hänen nimensä] en tee muita väliaikaisia ​​muutoksia. Se vietti jo paljon aikaa, jonka minun pitäisi käyttää muihin projekteihin. Sinun vastuullasi on antaa minulle lopullinen malli. Minun vastuullani on vain soveltaa lopullista versiota, jota ei pitäisi muuttaa liian usein. Sen sijaan haluaisin sijoittaa aikani auttaakseni asennat ja käytät ohjelmistoa, koska uskon, että se ei enää tuhlaa aikaani tulevaisuudessa.

  Voin kuvitella, mitä hän todella ajattelee:

  • Minun tehtäväni on muuttaa raporttia, koska sen on näytettävä paremmalta.
  • Minulla on ehdotus muutoksista, mutta en ole varma, miltä se näyttää "todellisuudessa ".
  • En näe sitä, koska minulla ei ole vaadittavaa ohjelmistoa.
  • En halua asentaa sitä, koska se on liian pelottava tekninen asia. Se tekee elämästäni vielä vaikeampaa.
  • Dennismv on jo asentanut sen ja voi käyttää sitä. Anna hänen soveltaa muutoksiamme, jotta näen ne.
  • Dennismv sanoi tekevänsä sen "myöhemmin", joten anna mennä keittiöön kahville.
  • Dennismv ei tee se vielä. Koska se on ainoa asiani tässä työssä ja pomoni vaati, että se pitäisi tehdä eilen, päästäkää Dennismvin työpöydälle ja kysy häneltä uudelleen varovasti, kun hän soveltaa muutoksia, jotta voisin jatkaa eteenpäin tekemällä omaa työtäni .. .

  Lisäksi edellisessä työssäni oli samanlainen tilanne. Jotkut "liikemiehet" kääntyivät joukkueemme puoleen, ja yrityksen pääsivulla oli paljon "kielioppia / oikeinkirjoitusta / käännöksiä".

  Onneksi tiimissämme oli kaksi erittäin fiksua kehittäjää. He keksivät idean tarjota verkkoselaimen laajennus, jonka avulla "liikemiehet" voivat muokata käännöstiedostoa ajon aikana ja nähdä tulokset heti.

  Laajennuksen käyttöönoton jälkeen pienten "vikojen" korjaamiseksi tehtyjen pienten pyyntöjen sijasta pyydettiin vain lähettämiä tiedostoja, joissa oli kaikki tarvittavat muutokset. Se teki asioista helpompaa ja nopeampaa molemmille osapuolille.

  #14
    0
  Dawood ibn Kareem
  2019-04-28 03:47:03 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Sinun ei olisi pitänyt antaa tilanteen jatkua niin kauan kuin sinulla on. Se vaikuttaa sekä tuottavuuteen että mielenterveyteen - ja kummallakin näistä voi olla kielteisiä vaikutuksia tulevaisuuteesi tämän yrityksen kanssa.

  Mene ja puhu heti pomollesi. Selitä, kuinka paljon aikaa kuluttaa tämä projekti. Selitä, että sinulla ei vielä ole mallia, jonka pomosi pyysi tältä naiselta. Kysy pomoltasi, mitä he haluavat sinun tekevän asialle.

  On mahdollista, että pomosi on tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen ja kehottaa sinua jatkamaan työskentelyä tämän naisen kanssa samalla tavalla kuin olet ollut. Jos on, niin hanki tämä kirjallisesti suojautuaksesi huonoilta seurauksilta tarkastelun aikana.

  Mutta se on hyvin epätodennäköistä. Ei todellakaan tapahdu, jos tapahtuisi, jos olisin sinun pomo. Paljon todennäköisempää on, että pomosi käskee sinua lopettamaan heti ja kertomaan tälle naiselle, ettet tee mitään muuta työtä hänen puolestaan ​​ennen kuin hän toimittaa vaaditun mallin.

  Jos näin tapahtuu, niin seuraavan kerran, kun nainen tulee luoksesi muutospyynnön kanssa, voit todenmukaisesti sanoa "pomoni on määrännyt minua olemaan tekemättä mitään muuta työtä sinulle ennen kuin annat mallin". Sitten pallo on hänen kentällä. Jos hän jatkaa tämän jälkeen sinulle lisää muutoksia, pyydä häntä kohteliaasti menemään puhumaan pomollesi.

  #15
    0
  SquiddleXO
  2019-04-28 07:24:33 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kerro hänelle, että sinun on keskusteltava näistä muutoksista yksityiskohtaisesti, jotta ymmärrät tarkalleen, mitä hän haluaa, ja kysy häneltä kokouksen aikataulusta. Kun annat oman saatavuutesi, varmista, että ensimmäinen kerta kun olet käytettävissä, on yli päivän päässä. Jos hän valittaa, ettet tee sitä juuri nyt, selitä, että olet hyvin kiireinen, mutta hänen tulisi yrittää järjestää ajatuksensa, jotta hän voi hyödyntää sinulle parhaiten sopivaa aikaa.

  • Jos teet tämän johdonmukaisesti, yhden, nolla tai useamman tällaisen kokouksen jälkeen hän tajuaa, että hän ei voi vain kävellä yli ja pyytää sinua jokaisesta pienestä asiasta, mutta hänen on käytettävä vaivaa jokaiseen pyyntöön. Hän lopettaa triviaalien pyyntöjen tekemisen tai niputtaa ne yhteen suureksi pyynnöksi. Kummassakin tapauksessa olet asettanut kovan rajan sille, kuinka paljon aikaa hän voi käyttää.
  • Koska hän on nyt pakko nukkua ajatuksillaan muutaman kerran, hän päättää myös itsestään. pyyntöjä tehdessäsi niitä, äläkä pyydä peruuttamaan niitä seuraavana päivänä.
  • Kun (jos) kokous tapahtuu, voit myös keskustella muutosten tarpeesta ja kysyä tältä, tarvitaanko tietty muutos. ollenkaan ja jos hän on varma, että se on muutos, jonka hän haluaa. Hän luultavasti perääntyy ja lopettaa niin monen muutoksen pyytämisen, kun hänen on perusteltava ne. Vaikka hän onnistuu perustelemaan heidät, hän ei voi "muuttaa mieltään" seuraavana päivänä, koska hän oli jo samaa mieltä siitä, että hän on varma muutoksesta.
  • Jos hän valittaa, että hänen on vaikea saada kuvittele vain yhden iteraation tulos, ohjaa hänet malliin, josta hän voi nähdä tarkalleen miltä se näyttää.

  Jos hän tosiaankin tuo mukanaan muutoskokouksen kokouksen jälkeen, voit nyt kysyä häneltä: "Kuinka monta kokousta meillä pitäisi olla ennen kuin kutsumme tämän projektin valmiiksi?" Riippumatta siitä, mihin numeroon olet sopinut, sen jälkeen, kun kyseinen määrä kokouksia on tehty, voit kieltäytyä hänen pyynnöistään vetämällä etukäteen tehtyyn sopimukseen. Jos hän valittaa, voit selittää, että missä tahansa projektissa voidaan aina tehdä äärettömän paljon parannuksia, mutta sinulla ei ole loputonta aikaa, joten sinun tulisi keskittyä tärkeimpiin ja loput eivät ole iso juttu . Korosta tätä kokouksissa vaatimalla, että hän luokittelee pyyntönsä tärkeimmistä vähiten.  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...