Kysymys:
Halutun haastattelun aikataulu
Oliver Spryn
2014-11-06 07:59:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen vanhempi yliopistossa ja olen juuri saanut hyvin halutun työhaastattelun tunnetun yrityksen kanssa. Jaoin nämä yksityiskohdat maalatakseni kuvan siitä, kuinka varovainen haluan olla käsitellessäni tätä tilannetta.

Olen käynyt läpi ensimmäisen haastattelun ilman ongelmia, ja aion suunnitella toisen haastattelun aikana. haastattelu tapahtuu. Se oli 3 viikkoa sitten, ja toinen haastatteluni on 1,5 viikon kuluttua. Yritys oli hyvin selvä halustaan ​​työskennellä aikatauluni kanssa, koska he ovat hyvin perehtyneitä työskentelemään ja palkkaamaan korkeakoulu senioreita tiukkojen aikataulujensa vuoksi.

Tämä on sellainen haastattelu, joka vaatii paljon taitojen harjaaminen, jotka tunnen jo menestyäkseen. Jos valmistaudun vain vähän tai en lainkaan, minulla ei ole taatusti menestystä.

Minulla oli kuitenkin hyvin suuri akateeminen projekti, joka tuli esille ja joka on määrä suorittaa haastattelua edeltävänä päivänä. Ottaen huomioon tämän projektin suuren mittakaavan, riippumatta siitä, kuinka paljon olen työskennellyt tai työskentelen sen parissa, en voi sekä toteuttaa projektia että käyttää haastatteluun riittävästi harjausaikaa. Projektin eräpäivää ei voida neuvotella.

Seuraava viikko on minulle erittäin avoin ja tarjoaa tarvittavan ajan, jota tarvitsen taitojeni parantamiseen. Harkitsen rekrytoijaltani, voisiko haastattelu siirtyä seuraavaan viikkoon.

Pitäisikö tilanteen perusteella pyytää harkita tämän haastattelun uudelleenjärjestämistä, ja jos on, miten minun pitäisi tehdä se? Tiedän, että rekrytoijani ei tarvitse yksityiskohtia miksi, mutta onko riski tulla haastatteluun, joka ei ole täysin valmistautunut, vai näytänkö siltä, ​​etten pysty hoitamaan aikaani tehokkaasti? Loppujen lopuksi tämä projekti ilmestyi nyt siihen aikaan, jolloin viimeksi puhuimme.

Mitkä ovat suosituksesi? Kiitos.

PS: Jos yrityksen nimi auttaisi ketään kohdentamaan vastauksensa, muokkaan kysymykseni sisällyttämään sen.

koska nimesi on melko näkyvä ja sinä kysyt haastattelusta, suosittelen, ettet lisää yrityksen nimeä.
@bharal kyllä, unohdin sen ... hyvä asia
ei huolia. Soitan heille vain ja kerroin, että haluat aikatauluttaa uudelleen projektin takia. kaikki tietävät, kuinka kovia tunnettujen yritysten haastattelut ovat, he haluavat sinun olevan valmistautuneita, he eivät halua sinun olevan puolivalmiita lainkaan.
Vain sivuhuomautus: kyky ennakoida tulevia konflikteja ja puuttua niihin ennen kuin niistä tulee kriisejä, on hyödyllinen taito. Tämä on hienovarainen tapa osoittaa tämä taito.
Kolme vastused:
enderland
2014-11-06 10:29:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö tilanteen huomioon ottaen pyytää tämän haastattelun uudelleenjärjestämistä, ja jos on, kuinka minun pitäisi tehdä se? Tiedän, että rekrytoijani ei tarvitse yksityiskohtia miksi, mutta onko riski tulla haastatteluun, joka ei ole täysin valmistautunut, vai näytänkö siltä, ​​etten pysty hoitamaan aikaani tehokkaasti? Loppujen lopuksi tämä projekti ilmestyi nyt ja viimeisen puheenvuoromme välillä.

Jotain pidettävä mielessä haastattelun siirtäminen näyttää sinulle paljon suuremmalta kuin he.

Joku saattaa joutua järjestämään muutaman kokouksen, mutta siinä määrin yrityksen on muutettava asioita. Ehkä säädä joitain matkasuunnitelmia. Tällaista tapahtuu kokouksissa kokouksissa / haastatteluissa / lounaassa jne. Haastattelijan siirtäminen haastattelussa ei ole lainkaan iso juttu useimmissa tapauksissa.

Mutta sinulle? Se on suuri tapahtuma, joka vaatii mahdollisesti useita päiviä ajastasi. Tämä saa sinut tietysti tuntemaan haastattelun siirtämisen olevan isompi juttu kuin yritykselle.

Jotain tällaista:

Hei, sain juuri projektin, jolla on oikea oikeus ennen tätä haastattelua, joka vie huomattavan osan ajastani - voisimmeko siirtää tämän viikon taaksepäin? Seuraava viikko on paljon avoimempi ja toimisi minulle paljon paremmin. Kerro minulle, onko tämä mahdollista!

on hieno.

+1. Muista myös, että yritys ei halua sinun pommittavan haastattelua, koska et voinut valmistautua, koska sitten * todella * tuhlataan kaikkien aikaa. Aikataulutus on selvästi pienempi kahdesta pahuudesta.
Monica Cellio
2014-11-06 09:32:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mainitset kysymyksessäsi kaksi asiaa, jotka tukevat aikataulun muuttamista:

  • Sanoit, että he ovat halukkaita työskentelemään opiskelijoiden aikataulujen kanssa.

  • Työskentelet rekrytoijan kautta (joten sinulla ei ole hankaluutta joutua suoraan heidän puoleensa.)

Tämän vuoksi minä ottaisi yhteyttä rekrytoijaan, selittäisi, että merkittävä tehtävä on annettu, koska olet suunnitellut tämän, ja kysyisi, olisiko mahdollista siirtää se seuraavaan viikkoon. Ellei tässä yrityksessä ole normaalia, että ehdokkaat viettävät paljon aikaa valmistautumiseen, en lisää "haluaisin enemmän aikaa valmistautua" -kulmaa; se voi saada sinut kuulostamaan siltä kuin joku, joka ahdistaa testiä, niin sanotusti, kun he haluavat palkata jonkun, joka on hyvä työssä joka päivä, ei vain yhtenä päivänä. Teillä ei ole mitään vikaa, mutta miksi herättää kysymyksen kenen tahansa mielessä, kun sinulla on jo hyvä syy tehdä pyyntö lisäämättä sitä?

Yrityksessäni (Yhdysvallat, korkean teknologian yritys) olemme parhaillaan keskellä haastatteluja korkeakoulujen eläkeläisiä, ja meillä on ollut jonkin verran sekoituksia akateemisten vaatimusten takia. Sikäli kuin voin sanoa, tämä ei ole saanut yhtään haastattelijaa ajattelemaan vähemmän ehdokasta - tällaista tapahtuu.

Eric
2014-11-06 08:56:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajatteluprosessisi näyttää melko kohtuulliselta. Soitan tai lähetän sähköpostin yrityksen yhteyshenkilölle ja selitän tilanteen kuten täällä:

Minulle on annettu odottamaton projekti, jonka määräaika on juuri ennen haastattelua. Pelkään, että minulla ei ole tarpeeksi aikaa olla hyvin valmistautunut haastatteluun. Olisiko mahdollista ajoittaa se uudelleen? Olen käytettävissä päivinä X, Y ja Z.

Jos he sanovat ei, sinun on vain käsiteltävä sitä.

Näyttää siltä, ​​että vallitsee hyvä yksimielisyys. Kiitos panoksestasi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...