Kysymys:
Protokolla ihmisten lisäämisestä Linkediniin
Paul James
2012-08-02 07:55:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko kohtuutonta lisätä henkilöä henkilöihin, jotka haastattelivat? Haluan lisätä henkilön, joka teki puhelinhaastattelun kanssani. Onko tämä huono ele?

Olen saanut haastattelijan kutsumaan minut, potentiaalisen työnhakijan, LinkedIniin. Minulla oli mukava hyväksyä kutsu, koska en ollut valmis muodostamaan yhteyttä. En halunnut heidän näkevän muita ihmisiä, joiden kanssa haastattelin.
Kolme vastused:
Michael Durrant
2012-08-02 08:08:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on hyvin normaalia ja hyvin yleistä.

On tullut hyväksyttävä ja julkinen tapa tarkistaa joku tarkemmin ja vica-versa.

Se välittää edelleen kiinnostunut työstä puhelun jälkeen ".

Sen nähdään usein tarjoavan välitöntä viitteitä (mukaan lukien linkitetyn linkin todelliset suositukset), ja monet ihmiset voivat myös luoda ansioluetteloita siellä.

Durant: Joten se on parempi kuin vain lähettää kiitosviesti? Myös tämä oli puhelimen seulonta. Kutsun lähettäminen ei vahingoittaisi?
Durant: En myöskään tiedä, onko minulla vielä työtä. Haastatteluja on vielä enemmän.
Varmasti sen tekeminen ennen tarjouksia tarkoittaa, että molemmat osapuolet käyttävät tilaisuutta oppia lisää ja tehdä huolellisuutta.
Pohjimmiltaan, mene eteenpäin. Jos he eivät hyväksy, se on hyödyllinen osoitus kiinnostuksen puuttumisesta. Kyllä, se ei satuta (yleensä).
Olen samaa mieltä Michaelin vastauksesta. @PaulJames, kommenttiisi "parempi kuin vain lähettää kiitos", sanoisin ei - LinkedIn-kutsua ei tule käyttää kiitoksen sijasta, mutta voit yhdistää nämä kaksi kutsutekstiisi: "Kiitos haastattelua varten ... ole hyvä ja liity LinkedIn-verkkooni (jne.) ". Ehkä ei tarkkoja sanoja, mutta saat idean. :)
bethlakshmi
2012-08-04 01:25:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että haluat pelata sitä korvalla ja kieltäytyä jyvästä suolasta.

Jotkut yritykset eivät suosittele tällaisia ​​linkkejä eristääkseen palkkaamisjohtajia haastattelun jälkeen tapahtuvan jatko-odotuksen perusteella. Toiset eivät välitä tai saattavat jopa kannustaa linkkiä.

Jos sinulla oli hyvä suhde henkilön kanssa, jos hän tarttui sinulle erityisen tärkeän yhteydenpitoon - anna sille ammuttu, mutta älä Älä ole järkyttynyt, jos sinut jätetään huomiotta. Päinvastoin, suosittelen, ettet tee sitä vain siksi, että sinulla oli haastattelu - koska on melko todennäköistä, että sinulla ei ole 3 vuoden kuluttua aavistustakaan kuka nämä ihmiset olivat tai miksi heillä oli merkitystä - ja LinkedIn on todella suunnattu ylläpitämään ammatillisia yhteyksiä ...

Jos karsisit tämän kaverin yhteyspuun, jos et saa työtä, sanoisin, ettet kutsu ensin. Jos luulet, että kolme kuukautta rivillä, haluat lukea häneltä tilapäivityksen - jatka sitten sitä.

Jish
2012-08-04 00:02:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haastattelijana en olisi tämän fani.

Minusta tuntuu, että LinkedIn on tapa muodostaa luotettujen kollegojen verkosto. Yhden haastattelun jälkeen en ole oikeasti kollegasi, enkä ole luonut luottamussuhdetta.

Minusta se tuntuisi hieman hankalalta. En pidä sitä haastatteluprosessin kannalta sinua vastaan, mutta en hyväksynyt kutsua.

+1 - Todellakin. Minulla ei ole ongelmaa siitä, että joku metsästää linkitettyä tiliäni (haastattelijana tarkastelen yleensä ehdokkaan sivua saadakseni tietää, jos jaamme 'ystäviä'), mutta kutsu on liian oletettavissa perushaastattelun jälkeen. .


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...