Kysymys:
Erityisen ärsyttävän asiakkaan käsittely tietyssä asiassa
David
2017-07-03 14:02:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tällä hetkellä oppisopimuskoulutuksen ohjelmistokehittäjä, joka työskentelee ensimmäisessä projektissani. Projekti, jonka otin edelliseltä oppipoikalta, joka lähti sairastuneena ja kyllästyneenä siitä, että asiakas (t) muutti jatkuvasti mieltään asioista ja lisäsi asioita, on lähellä loppuaan - olen työskennellyt sen kanssa melkein vuoden vaikka olisikin ottanut sen edelliseltä kehittäjältä.

Nyt tehtävät muutokset eivät ole liian suuria. Se on enemmän validointia, toiminnallisuuden säätämistä täällä ja siellä ja pienten yksityiskohtien tarkentamista, kun järjestelmä asennetaan ja testataan rinnakkain lähtevän järjestelmän kanssa.

Projektissa käytän Infragisticsin ja UltraGrids-laitteissa on erityinen ongelma, josta olen ollut tietoinen jonkin aikaa, mutta asiakas on merkinnyt sen matalan prioriteetin työksi.

Jokainen testattavaksi lähettämäni julkaisu on merkitty Korjausluettelo-laskentataulukon kohteilla, jotka he ovat luoneet etusijalla töillä. Joka kerta, kun saan sähköpostia palautteella, uusia asioita näyttää olevan tulossa tai niitä lisätään, mikä on joissakin tapauksissa ymmärrettävää, mutta erityisesti yksi asia todella ärsyttää minua.

Matala prioriteetti ".

Tiedän täysin, että tämä on asia; kun saan vapaa-aikaa, tutkin, miksi se ei toimi kunnolla, mutta korjausluettelossa on nyt 4 tai 5 kohdetta, jotka ilmoittavat, että sama asia ei toimi, kun en ole koskaan päivittänyt luetteloa osoittamaan, että se on muutettu. Aina kun korjaan jotain, täytän solun keltaisella osoittaakseni, että se tarvitsee testausta, mutta en ole koskaan merkinnyt tätä kohdetta keltaisella.

Tämä on todella vikoja minulle (jos armahdat sanaa), enkä tiedä miten käsitellä häntä näin. Toisinaan se saa minut haluamaan lähettää hänelle vahvasti muotoilun sähköpostin, jossa käsketään häntä lopettamaan sen lisääminen. Tiedän, että sitä on vielä tarkasteltava, mutta en tietenkään voi tehdä tätä ilmeisistä syistä.

Mikä on parasta tehdä tässä tilanteessa? En ole varma, jätetäänkö se vain huomiotta, jos minun pitäisi vastata, tai edes kuinka sanoa vastaus, jos vastasin.

Maksatko sinulle tästä Davidista?(Olet juuri kuvannut jokaisen yksittäisen ohjelmistotyön, joka on tai tulee olemaan koskaan; En ole varma, että sinun täytyi mennä niin yksityiskohtaisesti? Kaikki mitä sinun tarvitsi sanoa oli "tämä on ohjelmistotyö".)
Joo, minulle maksetaan siitä.En ole varma, mitkä yksityiskohdat eivät ole asiaankuuluvia?
Tarkoitan seuraavaa: kuvailema yleinen tilanne on ehdottoman yleinen ohjelmistoissa.Se on normaalia.
Ainoa asia, jonka voin ajatella ja joka voidaan poistaa, ovat 3 kohdassa mainitut yksityiskohdat. Myös 2 kohta ei lisää paljon kysymykseen, voidaan poistaa ... Molemmat pienet asiat (hehe), et tee sitämissään muualla, joten en vaivautunut jättämään kommenttia aiemmin.Nyt kommentoin vain, kunnes teet jotain asialle!
@Fattie Erinomainen!Tämä tarkoittaa, että voit kertoa meille, mikä SOP on tässä tilanteessa!
EI "jokainen ohjelmistotyö".Joissakin kaupoissa vaatimukset hyväksytään ennen suunnittelua, suunnittelu hyväksytään ennen koodia, koodi tarkistetaan ennen testausta, eikä asiakas ole testaaja.
@rath Sure: (1) ei ärsytä tätä * "mutta yksi asia erityisesti ärsyttää minua" *, kuten juuri se, mitä on kuvattu, käsittelet juuri tätä työelämäsi jokaista päivää eläkkeellesi (elleivaihdat toiseen uraan tai kuolet) (2) 'ime se' ja olet loputtoman kohtelias (3) päästäksesi eteenpäin ohjelmistoissa, aina "omista asia";korjaa se (ketään ei kiinnosta kirjasto tai sinä tai joku muu - omistaa ja korjaa).
Neljä vastused:
JohnHC
2017-07-03 14:08:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kohtelias kehote voi auttaa:

Hei asiakkaan

Huomaa, että olet lisännyt ruudukkotiedon uusimpaan korjausluetteloon matala prioriteetti, vaikka sitä ei ole merkitty valmiiksi testattavaksi.

Voitteko vahvistaa, että tämä on itse asiassa matala prioriteetti, koska näytät lisänneen sen useita kertoja? Jos tähän on puututtava aikaisemmin, ilmoita siitä minulle ja päivitän lokin vastaavasti.

Kiitos

Tämä on kohtelias tapa kutsua heitä heidän pikkukäyttäytymisestään samalla kun pysyvät ammattimaisina.

"Petty käyttäytyminen", joo, se tiivistää sen melkein!Kiitos, tämä tuntuu parhaalta vastaukselta ja mitä etsin.
Harkitse myös lyhyen skype- tai puhelinsoiton perustamista keskustellaksesi asiasta henkilökohtaisesti, koska tähänastinen viestintäsi näyttää menevän huomaamatta.
Tämän ongelman on oltava todella helppo testata.
@rath Joo, haha, se on.Se on vain jonkin ruudukon yhden solun syötteen vahvistus, joten tämä asiakas näyttää haluavan vain jatkaa!
on erittäin huono idea tehdä mitä sanotaan täällä.OP sanoo, että OP on "ärsyttynyt", koska: kohde ilmestyy 6 kertaa virheenseurantaohjelmistossa.Ratkaisu: älä ärsytä, ota olutta ja nauraa itsellesi (tai hanki uusi ura).
ajatus ** häiritsevästä, asiakkaan kiusallisesta tavasta **, koska vikaseurantaluettelo ei ole peräaukon täydellisessä tilassa, on hämmästyttävä.jos asiakas sattuu haluamaan, hän voi toistaa, 10 kertaa päivässä, joitain havaintoja.(Tai - korjaa ongelma.)
TonyK
2017-07-03 22:03:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilmeinen ratkaisu on vain sivuuttaa ongelma. Jos se todella ärsyttää sinua (enkä ymmärrä, miksi sen pitäisi), lähetä heille vain hyödyllinen hymiö-sähköposti ja kerro heille, että heidän ei tarvitse jatkaa tämän ongelman testaamista, koska lupaat ilmoittaa heille heti kuten se on korjattu.

gnasher729
2017-07-03 23:20:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prioriteetin ja tärkeyden välillä on ero. Prioriteetti on, mitä on tehtävä ensin. Asiakas ei usko, että tämä korjaus on tehtävä ensin . Muistuttamalla kuitenkin joka kerta, että tämä on korjattava, he tekevät selvästi, että tämä on tärkeää. Joku kutsui tätä "pikkukäytöksi". Luulisin, että joku lukee asiakasta väärin väärin täällä.

harkitsen vahvasti sen korjaamista.

Toisin kuin TonyK ehdottaa, älä lähetä viestejä hymiöillä. Asiakas voi olla hyvin, hyvin ärtynyt, jos teet niin. Älä "lupa ilmoittaa heille heti, kun se on korjattu". Lupaa korjata se.

Jeremy French
2017-07-08 02:04:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on melko yleistä.

Se voi johtua monista syistä. He saattavat olla kauniita, heillä saattaa olla ollut ongelmia tutkasta putoavien asioiden kanssa aiemmin, joten varmista, että sitä ei unohdeta.

Älä ota sitä henkilökohtaisesti vahva>

Asiakkaat voivat tehdä mitä tahansa outoja, halpoja ja suorastaan ​​hulluja asioita. Sinun on urakoitsijana aina oltava ammattitaitoista.

Joskus asiakkaat tekevät asioita siellä, missä sinun on ilmoitettava se heille ja käsiteltävä sitä. Kuten kahden täysin ristiriitaisen vaatimuksen pyytäminen. Jos se tekee työn mahdottomaksi, sinun on kerrottava heille.

Tämä ei ole sellainen aika. Tämä on vain asiakas, joka luo päällekkäisiä asioita. Jos se tekee heistä onnellisia, anna heidän sitten siistiä asiat. Se ei todellakaan ole iso asia.



Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...