Kysymys:
Pitäisikö minun korvata työnantajalle 25 sentin arvoiset henkilökohtaiset puhelut?
Abe
2012-09-05 01:22:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain juuri uuden puhelimen toimistooni, koska matkapuhelimeni ei enää toimi uudessa toimistossa.

Tässä kuussa soitin kotiin seitsemän kertaa, hintaan 0,07 dollaria per puhelu (<1 minuutti, pitkä matka, koska vaimollani on matkapuhelin). Minua pyydettiin tunnistamaan ja korvaamaan henkilökohtaiset puhelut - yhteensä 0,49 dollaria. Työnantajan olisi halvempaa antaa tämän summan liukua kuin minun käyttävän 1-2 minuuttia (tai enemmän), joka kuluu yrityksen hyvittämiseen. Pelkästään tästä syystä tunnen typerältä edes hyväksyä laskun, mutta en edes tiedä keneltä pyydän selvennystä, vai pitäisikö minun ilmoittaa tästä tehottomuudesta jollekin, joka tekee säännöt (ja jos on, kenelle?). Haluan mieluummin maksaa vain 20 dollaria vuodessa enkä koskaan ajatella sitä uudestaan.

Lisäksi monet vaimolleni soitetut puhelut liittyvät liiketoimintaan - se, että puhelut olivat niin lyhyitä, että ne kaikki olivat logistisia - järjestä myöhästyminen, järjestä lounaan toimittaminen, jotta voin työskennellä lounaan läpi jne. Joten ehkä voisin perustellusti olla velkaa 25 senttiä.

Lisäksi käytin aiemmin matkapuhelintani molempien tekemiseen henkilökohtaiset ja työhön liittyvät puhelut, eivätkä ole koskaan pyytäneet korvausta, koska pyyntö olisi ollut niin triviaali.

Minulla on kaksi kysymystä:

  1. Onko minulla onko sinulla vaihtoehtoja viettää muutama minuutti kuukaudessa muutamien henkilökohtaisten puheluiden hintojen tunnistamiseksi ja laskemiseksi ja käteisen maksamiseksi sitten yläkertaan laskutusosastolle?

  2. Mikä on henkilökohtaisen puhelun määrittely, esim sellainen, jonka minun pitäisi korvata työnantajalle? Soitetaanko esimerkiksi kotiin kysyäksesi, voinko pysyä myöhässä henkilökohtaiseen tai työhön liittyvään puheluun?


päivitys: selventää - näyttää siltä, ​​että tämä on järjestelmällinen tehottomuus. Puhelinlasku lähetettiin tavallisen hyvityspyynnön mukana; mutta ryhmäni kirjanpitäjä vastasi "Ei tarvitse tehdä mitään sen kanssa, ellet peri kohtuuttomia maksuja henkilökohtaisista puheluista"

Kerro työnantajallesi, että heidän on lopetettava työntekijöidensä nikkelöinti ja himmentäminen. Vakavasti, että politiikka on naurettavaa. Varsinkin jos 20 dollaria kattaa yhden työntekijän rajoittamattomat puhelut koko vuoden ajan. Heidän pitäisi vain laittaa ylimääräinen 20 dollaria / työntekijä itse eikä tuhlata kaikkien aikaa ylimääräisellä kirjanpidolla.
nyt selvittää tapa kommunikoida muilla tavoin: teksti, sähköposti, voitko astua rakennuksen ulkopuolelle soittamaan solustasi?
Se on selvästi naurettavaa, mutta se on ehkä otettu käyttöön esteenä estää ihmisiä soittamasta henkilökohtaisesti yrityksen penniäkään (luultavasti väärinkäytösten historia, johon yritys reagoi drakonisella tavalla). Jos henkilökohtaisten puheluiden on täytettävä eritelty lomake, hän ei todennäköisesti soita henkilökohtaisia ​​puheluita. Skype tai sähköposti-sms voi olla hyvä vaihtoehto.
+ 1-merkinnät @Angelo: n sähköpostiviestien ehdotukseen. Gmailin avulla voit lähettää tekstiviestejä suoraan verkkoasiakasohjelman chat-ikkunasta ^ _ ^
Kuulostaa siltä, ​​että sinun täytyy mennä rakennuksesi ulkopuolelle oletettavasti pesonaalisen matkapuhelimesi kanssa ja soittaa henkilökohtaisia ​​puheluja toimiston ulkopuolella. Kyllä ... korvaa heille kulut ja lopeta puhelimen käyttö. Miksi kotiin soittaminen maksaa sinulle pitkän matkan?
@angelo, jos lähetät sähköpostiviestin vaihtoehtoiseksi tekstiviestiksi, se olisi vahva ehdokas valittavaksi. Muut vastaukset ovat melko hyviä, mutta se on helpoin ratkaisu numeroon 1, ja se tekee # 2 kyseenalaiseksi.
@ramhound, koska vaimollani on matkapuhelinnumero eri kaupungista.
Google-äänen pitäisi antaa sinun soittaa hänelle myös Gmailista (olettaen että se on myös USA-numero)
@Abe - Vaikuttaa siltä, ​​että ratkaisu olisi korvata se paikallisella numerolla.
@ramhound, joka on vielä enemmän ongelmia, mutta Google Voice lähettää paikallisen numeron ilmaiseksi
@enderland oletat, että OP: n tietokoneessa on mikrofoni + kuulokkeet ...
@aclear16 Pidän todella paljon työstäni ja ihmisistä, joiden kanssa työskentelen, mutta olen aina kiinnostunut uusista mahdollisuuksista - kerro minulle, jos kuulet sellaisesta! Työskentelen suuressa julkisessa yliopistossa, joten luulen, että tällaiset ärsytykset ovat osa kauppaa.
Luulen, että lopetin, jos työnantaja laskuttaa minua siitä, että soitin vaimolleni kertomaan hänelle, että työskentelin myöhässä. Tarkoitan, että se ei vain osoita mitään kunnioitusta joukkueellesi
"Lisäksi monet vaimolleni soitetut puhelut liittyvät yritystoimintaan - se, että puhelut olivat niin lyhyitä, että ne kaikki olivat logistisia - järjestää myöhästyminen, järjestää lounastani toimittaminen, jotta voin työskennellä lounaan kautta, ja jne.". En usko, että nämä luokitellaan yrityskuluiksi. Järjestät henkilökohtaista elämääsi, vaikka se johtuisi työstä. He eivät maksa sinulle aikaa tai kuluja työmatkalle?
@Andy ei, mutta minun odotetaan matkustavan töihin. Minun ei odoteta työskentelevän myöhään tai lounaan kautta.
Viisi vastused:
jmoreno
2012-09-05 10:51:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on yrityskäytäntö, josta tiedät, sinun on joko noudatettava sitä tai saat luvan sivuuttaa sen - ensin kysytään esimieheltäsi.

Vain siksi, että käytäntöä ei ole 'ei ole suoraan kustannustehokas, ei tarkoita sitä, että (a) se ei tuota säästöjä yritykselle tai (b) että sinun tehtäväsi on muuttaa tai jättää huomiotta.

Jos esimiehesi ei Älä luopu siitä, tee se sitten ja tee se oikein. Sillä, ovatko puolisolle soitetut puhelut vai eivät. Sanoisin, että voit varmasti esittää hyvän väitteen siitä, että jotkut heistä ovat (työlounas, ylityöt). Suosittelen laskentataulukon luomista, joka sisältää numerot, ajan ja määrän sekä sen, oliko kyseessä henkilökohtainen puhelu vai ei (vain niille numeroille, jotka joskus olivat henkilökohtaisia). Sinun ei tarvitse mennä yksityiskohtiin siitä, miksi se liittyy työhön, ellei joku kysele sinua, mutta niiden luetteloaminen tekee selväksi, että tiesit puheluista etkä vain unohtanut niitä luodessasi korvausasiakirjaasi. Tulosta se ja lähetä se (käteisellä, jos mahdollista, ei ole syytä antaa Murphylle mahdollisuutta muuttaa .25 25: ksi), niin saat kuitin.

Se on huono idea käsitellä mitä tahansa työhön liittyvää tehtävää epämääräisenä ja tarpeettomana - saatat ajatella sen olevan, voit kiistää sitä vastaan, mutta jos se on vaatimus, sitä tulisi kohdella yhtä vakavasti kuin kaikkea muuta.

+1 - vaikka jokainen voi varmasti ehdottaa muutoksia yrityksen käytäntöihin, meidän ei ole syytä jättää niitä huomioimatta. He haluavat sinun viettävän aikaa jakamalla 49 sentin arvoiset puhelut, teet sen. Jos pomosi tai joku valittaa, että tuhlaat aikaa, sanot, että noudatat vain käytäntöä. ** Näin politiikka muuttuu yleensä, kun tarpeeksi ihmisiä ymmärtää, että se on ajanhukkaa.
Varmista, että teet tämän laskentataulukon NÄIDEN, ei sinun.
HLGEM
2012-09-05 01:43:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska teit tämän ennen kuin pyysit sen liukumista, ehdotan, että paras vaihtoehto on täyttää lomakkeet ja maksaa jokaisesta henkilökohtaisesta puhelusta. Vie sitten paperityöt pomollesi, kerro hänelle kuinka kauan kesti ja kysy, voitko myöntää vapautuksen siitä, että teet tämän tietyllä määrällä, jonka olet sopinut sinun ja pomosi kanssa. Sitten tiedät, onko sinun tehtävä tämä kuukausittain vai ei. Jos he haluavat sinun tekevän sen kuinka pienestä summasta tahansa, sen laiminlyönti on yleensä ampuma. Olen työskennellyt paikoissa, joissa kaikki kaukopuhelut olivat syynä ampumiseen (tietysti pitkä matka oli kalliimpaa sitten). Ja kun olen viettänyt aikani analysoimalla suuren organisaation puhelinlaskuja (kyllä, se oli hirvittävän tylsää työtä, vaikka tiedot olisivatkin tietokannassa!), Voin kertoa teille, että nämä henkilökohtaiset pienet puhelut voivat lisätä yli tuhansia työntekijöitä mukavaan pieneen kustannussäästöjä, joten he eivät välttämättä halua antaa sen liukastua. Maksa siis tässä kuussa ja yritä sitten neuvotella paremmasta sopimuksesta.

Se on ehdottomasti henkilökohtainen puhelu, jos soitat kotiin puhuaksesi puolison kanssa myöhästymisestä. Työtäsi ei tarvitse tehdä, vaan pitää vain pitää kotielämäsi onnellisena. (Huomaa, etten sanoisi, ettet soita tätä puhelua, jos puolisoni oli vielä elossa, mutta vain sillä ei ole merkitystä työn näkökulmasta, jos teet.)

Ehdotan, että jos nämä kaksi vaihtoehtoa ovat * ei soita, mene kotiin ajoissa ja älä tee töitä * tai * soita puhelu, pysy myöhässä ja suorita työ *, niin puhelun soittaminen ehdottomasti * on * perusteltu liiketoiminnan välttämättömyys . * 8 ') Mutta en ole koskaan työskennellyt missään, missä henkilökohtaiset puhelut laskutetaan takaisin minulle, ja olen monta kertaa vaatinut henkilökohtaisia ​​puheluita matkapuhelimellani kuluiksi, koska en olisi koskaan tarvinnut soittaa näitä puheluja, jos en olisi ollut poissa liiketoiminnasta.
Ei ole merkitystä kuinka paljon se kerrotaan monilla tuhansilla työntekijöillä. Jos sinulla on 5000 työntekijää ja kaikki ovat velkaa 50 prosenttia henkilökohtaisista puheluista kuukaudessa, voit säästää 30000 dollaria vuodessa, mikä saattaa tuntua paljon, mutta ei, koska pelkästään työntekijät maksavat 250 miljoonaa dollaria palkkaa ja niin edelleen. "Monien ihmisten kanssa monien vuosien ajan" -argumentin tekeminen on vain harhaa, koska myös kaikki muut luvut kasvavat, ja "kohdenumerosi" kasvaa, mutta pysyy yhtä merkityksettömänä.
Sillä on merkitystä, koska puhelinkustannukset tulevat eri rahoitustililtä kuin tyypillisesti palkat. En sanonut, että se oli vain paras ratkaisu, se on se, jota monet yritykset ja valtion organisaatiot käyttävät.
@HLGEM,, jos pakotat työntekijän käyttämään 10 dollaria aikaa papereiden täyttämiseen, jotta voit periä takaisin 0,50 dollaria, vain kulut, jotka "summaavat" ja "kerrannaiset", ovat kuluja.
@OlegV.Volkov, mitä et ymmärrä, on se, että palkat tulevat eri varoista kuin maksavat esimerkiksi puhelinlaskuja. En sano, että se on paras asia, mutta tosiasia on, että monet yritykset toimivat tällä tavalla.
Michael Durrant
2012-09-06 08:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet erittäin tunnollinen, mutta ajattelet sitä liikaa.

Täytä lomakkeet, luovuta ne työnantajalle ja anna heidän soittaa (anteeksi, kiinnitetty pin).

Jos heidän mielestään menettely on tuskallinen, he muuttavat sen.
Jos he eivät tee sitä ja he eivät välitä maksamasta sinulle aikaa lomakkeiden täyttämiseen, eli paperityöt ovat luultavasti jotain, mitä teet töissä ja useimmat työnantajat eivät edes ajattele kuluvaa aikaa - olettaen, että saat kohtuullisen työnsi joka tapauksessa.

Ole kuitenkin varovainen tämän suhteen - hän jo myönsi työskentelevänsä myöhään ja lounaan kautta. Jos tämä käytäntö vie aikaa ja pakotetaan jatkamaan sinua viettämään aikaa lomakkeiden täyttämiseen, jotta voit maksaa heille rahaa (tai mikä pahempaa, laskentataulukoita perustellaksesi, mitkä sentit liittyivät liiketoimintaan ja mitkä eivät), varmista, että on yrityksen aika, ei henkilökohtainen aika. Älä viettää viittä minuuttia heidän paperityöhönsä ja viettää sitten viisi ylimääräistä minuuttia toimistossa.
paj28
2013-10-23 06:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että tämä on vanha kysymys, mutta minulla on jotain lisättävää.

Työnantajallasi on oltava kirjallinen käytäntö, jonka mukaan kaikki henkilökohtaiset puhelut korvataan; tämä johtuu verotussyistä. Jos heillä ei olisi tätä käytäntöä, puhelin olisi verotettava etu (tämä pätee varmasti Isossa-Britanniassa, mutta odotan myös useimmissa maissa).

Käytännössä he eivät välitä suuresti, jos sinä uudelleen kohtuullinen. Siksi sinulla on täsmälleen ohjeet, jotka sinulla on - virallinen ohje korvausta varten ja epävirallinen ohje, jota he eivät pidä järkevästä käytöstä.

user8365
2012-09-06 00:33:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos joudut työskentelemään myöhässä, sinun on päätettävä, onko ylityökorvaus / -kampanja sen arvoista. Sinun ei tarvitse soittaa vaimollesi hänen matkapuhelimellaan tai antaa hänen tuoda sinulle lounaan. Nämä ovat valintasi avuksesi. Seuraavaksi haluat heidän maksavan kahvisi.

He antavat sinun täyttää lomakkeen yrityksen ajasta, jotta voit maksaa heille takaisin puhelimen käytöstä työaikana. Jos haluat säästää yrityksen rahoja niin huonosti, tee se omalla ajallasi.

Selvästi he säästävät rahaa, jos heillä on alle 5 dollaria kuukaudessa. Sekkien ja lomakkeiden käsittelyn väheneminen, ihmisen työaika ja hyvän tahdon kasvu kompensoivat sen. Se on joko tätä tai he eivät todellakaan halua ihmisten käyttävän puhelinta henkilökohtaisiin puheluihin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...