Kysymys:
Pitäisikö minun saada viittaus työnantajalta, jolla on kielteinen maine?
JPM
2015-05-14 02:33:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen harjoittelijana suuressa yrityksessä ja olen päättymässä sopimukselleni. Uhrasin paljon ottaakseni tämän harjoittelun, joten ponnistelin paljon, jotta saisin itselleni nimen yrityksessä. Jotkut tavoista, joilla olen tehnyt tämän, olen vapaaehtoinen projektien johtamisessa, uusien jäsenten kouluttamisessa ja aina valmiudessa käyttämään ylimääräisiä tunteja tarvittaessa.

Tämän työetiikan takia sain erittäin hyvän vaikutelman vanhempi henkilöstön jäsen ja heillä on positiivinen, ammattimainen suhde tähän henkilöön. Halusin pyytää viitteitä tältä henkilöltä, mutta minulla on asia:

Suurin osa kollegoistani on todennut, että tämä henkilö on kohdellut heitä hyvin vähän kunnioittavasti ja maininnut useita kertoja, joissa vanhempi henkilökunnan jäsen on ollut kohtuuton pyyntöissään. Olen nähnyt, että toisinaan vanhempi henkilökunnan jäsen voi olla hyvin kurkku, mutta en ole henkilökohtaisesti kokenut ehdottamaansa käyttäytymistä. Tämä voi johtua siitä, että olen harjoittelija ja he haluavat mainostaa työpaikkaohjelmaa.

Minun ongelmani on, että olisi loistava saada viite joltakin niin vanhemmalta, mutta minä Olen huolissani siitä, että sillä voi olla kielteinen vaikutus, jos tämä huono maine esiintyy myös yritykseni ulkopuolella.

Onko kenelläkään kokemusta tämän tyyppisistä tilanteista tai voiko hän antaa minulle harkittavia asioita?

Kolme vastused:
piggy
2015-05-14 16:05:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapa, jolla näen sen, hyvä viite on hyvä viite.
Vaikka henkilö, joka tarkistaa sen, tietää, että tämä kaveri on vähän ... meh, he todennäköisesti yllättyvät, kun näkevät heiltä tällaisen myönteisen viittauksen, ja saattavat pitää sinua vielä enemmän!

Ymmärrän, kuinka et halua olla yhteydessä tähän "ääliöön" uuden työnantajan silmissä, mutta mielestäni persoonallisuutesi pitäisi puhua puolestaan ​​haastattelussa ja epäilyt, että olet itse ääliö erotetaan nopeasti!

+1 ensimmäiselle kappaleelle. Kohtuuttoman ja epäkunnioittavan henkilön positiivinen arvostelu on vaikuttavampi kuin positiivinen arvostelu sellaiselta, joka ajattelee kaikkien olevan oma erityinen lumihiutale.
aha! ** RAKKAUS ** tapaa, jolla ilmaisit sen!
Koskaan ajatellut tulevia työnantajia pitävän minua enemmän tosiseikkojen perusteella. Kiitos vastauksesta :)
Lisäys, ellei ole todella kokenut, että tämä henkilö kohtelee jotakuta huonosti, se on kaikki kuulopuheita eikä sitä todellakaan ole syytä harkita.
Myles
2015-05-14 02:42:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tilanne, jossa hyvä ääliöviittaus satuttaa sinua, on se, että viitteitä tarkistava henkilö tuntee ääliön. Suurin osa viitteitä tarkistavista ihmisistä ei todennäköisesti tunnista henkilöä ja painottaa enemmän työnimikettään ja sanojaan kuin kuka he ovat.

Jos kyseessä on pieni kaupunki tai markkinarako, saatat haluta ottaa huomioon joku muu, koska referenssitarkastajalla voi olla paljon suurempi mahdollisuus tietää ääliö ja jättää huomioimatta heidän sanansa.

Steve Jobs ei ollut varsin miellyttävä kaveri työntekijälle hänen aikanaan, mutta hänen säteilevä viitteensä olisi todennäköisesti ollut jumalatar työnhakijalle. Niin kauan kuin kaveri ei ole paria syömisen vuoksi vauvoille ja pennuille, viite on hyvä asia.
Vaikka hän syö vauvoja ja kissanpentuja, suosituksen pitäisi auttaa, kunhan hänen teknistä arviointiaan noudatetaan. Niin kauan kuin hän ei sano, että olet yhtä mukava kaveri kuin hän. ;-)
sevensevens
2015-05-16 02:35:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pomon hyvä viite on hyvä asia. Älä huoli siitä, että tämä vanhempi johtaja ei ole kaikkein suosituin kaveri - Hänellä on voimakas työ, joten joku tykkää hänestä.

Ellei kaveri ole tuomittu sisäpiirikaupasta tai muusta vakava rikollisuus, mikä tahansa palkkaava johtaja arvostaa korkeamman tason viitteitä ja ymmärtää, että joskus esimiehenä oleminen voi tarkoittaa pahaa.

Entä jos johtaja tai pomo on entinen tuomittu vireillä olevissa oikeudenkäynneissä, on kieltäytynyt niin monista ihmisistä ja pakenee lakia?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...