Kysymys:
Onko todella huono jättää työni ohjelmistosuunnittelijana ennen kuin minulla on tarjous?
Veg
2015-09-16 03:53:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ohjelmistoinsinööri, joka päättää jättää ensimmäisen työpaikkani yliopistosta kolmen vuoden jälkeen.

Olen ottanut puheluja ja haastattellut, mutta olen saavuttanut 2 pullonkaulaa.

Yksi on se, että minulla ei ole aikaa suunnitella kaikkia näitä paikan päällä olevia haastatteluja. Ne ovat tyypillisesti koko päivän tapahtumia, ja olen jo ottanut 2 päivää viimeisten 2 viikon aikana tehdä niitä.

Toinen asia on, että minun on opiskeltava näitä haastatteluja varten, mutta en ole löytänyt aikaa todella omistautua tälle. (toistaiseksi olen voinut vain täyttää)

Olen tällä hetkellä erittäin tyytymätön töissä, joten harkitsen vain kahden viikon irtisanomisilmoituksen asettamista, lomapäivien kassaamista ja käyttöä aikani opiskella ja keskittyä todella haastatteluihin. Olen kuitenkin aina kuullut, että on huono jättää työpaikka ennen kuin sinulla on toinen työpaikka. Tekeekö se todellakin minusta niin paljon vähemmän houkuttelevan ehdokkaan?

Jos pysyn, kuinka onnistuin aikatauluttamaan nämä haastattelut ja opiskelemaan heille samalla kun teen päivätyötäni? > Päivitys: Joten .. jotkut lisätiedot, joita ihmiset ovat pyytäneet. 0) Sijainti: USA, SF Bayn alue

1) Talous: Minulla on tarpeeksi säästöjä elääksesi mukavasti ilman lisätuloja vähintään 6 kuukautta, plus toinen vuosi, jos kastan taloni ostamiseen. Haluan myös kokeilla ajamista ratsastuksen jakamispalvelulle sillä välin .. tämä antaisi minun pysyä taloudellisesti vakaana loputtomiin, joten raha ei ole ongelma .

2) Lomapäivät: Työskentelen parhaillaan sooloprojektin parissa. Joten, vaikka minulla on lomapäiviä ... jokainen, jonka otan, laittaa projektini yhä pidemmälle odotetun valmistumispäivän jälkeen. Lisäksi esimieheni kertoi minulle, että hän etsii enemmän ihmisiä WFH: sta tai otti spontaaneja lomapäiviä keinona selvittää haastattelevatko he muualla.

3) Opiskelu: Mielestäni on melko normaalia opiskella haastattelujen koodaamista varten (monet työssäni olevat ihmiset lukevat parhaillaan koodaavan haastattelun murtamista). Tällaista työympäristöä, jota etsin, on kuitenkin yleensä yrityksissä, jotka käyttävät Ruby on Rails -sovellusta. En ole käyttänyt sitä noin 5 vuoden ajan, joten minun on periaatteessa vain opittava koko kehys uudelleen. Viimeksi käyttämäni kieli (javascript) on myös se, jonka opin työpaikalla tarpeen mukaan, joten minun ei koskaan tarvinnut oppia asioita, kuten prototyyppien tekemistä tai kuinka javascript käsittelee sulkemisia. Joka tapauksessa minusta tuntuu, että minun on opittava paljon enemmän sekä Ruby on Railsista että Javascriptistä, ennen kuin voin todella naulata nämä haastattelut.

ollut siellä. Osa tästä on luultavasti oma vikani, olisin voinut tehdä enemmän oppimista yksin tällä hetkellä, mutta suuri osa siitä oli projektissa projektin jälkeen, joka peruutettiin kuukauden kuluttua liittymisestäni, koska yritys yritti vaihda ohjeita uudelleen. Olisin todennäköisesti sopivampi työskentelemään nuoremmissa rooleissa, mutta koska olen työskennellyt 3 vuotta, useimmat yritykset eivät halua palkata minua siihen.
Aiheeseen liittyviä: http://workplace.stackexchange.com/questions/16816/why-shouldnt-i-resign-when-i-havent-secured-another-job
Kysytkö vain ongelmista, jotka liittyvät "houkuttelevuuteen" ehdokkaana, vai myös muista syistä, miksi et lopeta aikaisemmin? Esimerkiksi jälkimmäiseen sisältyy myös mahdollisuus, että mikään työhaastatteluistasi ei onnistu ja olet ilman työtä pitkään aikaan!
Mitä tarkoitat "lomapäiviesi kotiuttamisella"?
@Lohoris Monissa (amerikkalaisissa) yrityksissä loma-aikaa pidetään osana ansaittua korvausta, joten kun lähdet, käyttämättömät lomasi tunnit muunnetaan tuntipalkkaksi ja lisätään lopulliseen tarkastukseen. Joten jos sinulla on viikon loma, ansaitset 30 dollaria tunnissa ja lopetat, saat (40 h * 30 dollaria =) 1200 dollaria ylimääräistä viimeisestä tarkastuksesta. Huomaa, että "sairausaika" ei yleensä noudata tätä käytäntöä, ja se voi vaihdella yrityksittäin.
Mainitsit, että sinulla on vielä lomapäiviä. Miksi et käytä niitä haastatteluihin?
Entä jos toisen työpaikan löytäminen vie * kuukautta tai vähemmän Se on todellinen riski tässä.
Vastaus vaihtelee suuresti riippuen ** olitpa Yhdysvalloissa, Euroopassa, Intiassa vai muualla ** - sinun on kerrottava meille.
@JPhi1618, En usko, että sitä Lohoris kysyi. Jos hän ei ota lomapäiviä, se tarkoittaa, että hänellä on aikaa opiskella ja tehdä koko päivän haastatteluja käyttämällä niitä lomapäiviä, joita hän ei ole ensin käyttänyt. Ja se antaisi hänelle mahdollisuuden etsiä työtä ja pysyä kirjojen päällä, samalla kun häntä ei pakoteta ilmoittamaan (mikä olisi erittäin hyvä asia).
"Johtajani kertoi myös, että hän etsii enemmän ihmisiä WFH: sta tai otti spontaaneja lomapäiviä keinona selvittää haastattelevatko he muualla." On minulle jo massiivinen punainen lippu - ihmiset liikkuvat työpaikat, se on vain elämän tosiasia, ja on kauheaa johtoa yrittää tarkkailla ihmisiä, jotka haluavat lähteä. Mitä hän aikoo tehdä, rangaista sinua?
Kaksitoista vastused:
Joe Strazzere
2015-09-16 04:13:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuitenkin aina kuullut, että on huono jättää työpaikka ennen kuin sinulla on toinen työpaikka. Tekeekö se minusta niin paljon vähemmän houkuttelevan ehdokkaan?

Joillekin palkkaamispäälliköille se tekisi sinusta vähemmän houkuttelevan ehdokkaan. Joillekin se saa sinut näyttämään siltä kuin joku, joka ei arvosta työtä yhtä paljon kuin muut ehdokkaat.

Jotkut palkkaavat esimiehet ihmettelevät, miksi et voi suorittaa työnhakua työskennellessäsi, kun suurin osa muista voi. Se voi johtaa tehokkuuskysymyksiin ja monien tehtävien jongleeraamiseen.

Jotkut esimiehet haluavat palkata työtön ihmisiä. He kokevat, että tämä tila antaa heille vipua palkkaneuvotteluissa.

Jotkut ihmiset pitävät lähtemistä ennen uuden työpaikan saamista taloudellisesti huonona käytäntönä.

Kun sinulla ei ole tuloja, sinun on saattaa tuntea painetta ottaa työpaikka nopeasti, ja siksi se voi valita vähemmän kuin optimaalisen työn. Minulle se olisi suurin huoleni, ja siksi suosittelen kaikkia ystäviäni ja perhettäni etsimään seuraava työpaikkansa ennen nykyisen työpaikan lopettamista.

Mikään näistä syistä ei tarkoita, että et löydä työtä jos lopetat ennen kuin sinulla on sellainen. Mutta joillekin ne ovat negatiivisia. Ja muista, että nämä ovat ihmisten näyttökerrat joista keskustelemme - eivät todelliset olosuhteet, joissa löydät itsesi.

Jos pysyn, miten onnistuin aikatauluttamaan nämä haastattelut ja opiskelu heille samalla kun teet vielä päivätyötäni?

Harkitse työhaastattelujen suunnittelua varhain aamulle heti työn jälkeen, viikonloppuisin, henkilökohtaisina päivinä ja lomapäivinä. Monet vuokraamopäälliköt ymmärtävät, että säännöllisen työn ja haastattelujen taisteleminen voi olla haastetta, ja ovat valmiita tulemaan aikaisin tai jäämään myöhässä hakijoiden valittamisesta (teen aina).

Tutki potentiaalisia työpaikkoja öisin ja viikonloppuisin tai tarvittaessa lounasaikasi aikana.

Voisi olla syytä huomata, että puheluiden soittaminen ja haastattelut eivät ole sama asia kuin työpaikkatarjousten saaminen. Joten saatat tuntea painostusta valita vähemmän kuin optimaalinen työ, mutta saatat päästä pisteeseen, jossa tarvitset tuloja, eikä sinulla ole edes optimaalista huonompaa työtä.
Keskeinen kysymys, joka sinun on esitettävä tällä tavoin, on, kuinka monta kuukautta sinulla on varauksia? Jos leikkaat menot hyväksyttävään minimiin, kuinka kauan sinulla ei voi olla työpaikkaa, ennen kuin sinut pakotetaan palaamaan työvoimaan riippumatta siitä, kuinka paha se onkin? Joissakin ympäristöissä, kuten korkean volatiliteetin startup-yrityksissä, on tavallista säästää huomattavasti, koska et koskaan tiedä mitä tapahtuu. Muissa ympäristöissä kehittäjien ei ole epätavallista elää suusta suuhun, koska he tietävät voivansa luottaa turvalliseen ja ennustettavaan ympäristöön.
@CortAmmon: Toinen tapa tarkastella sitä on, että jos sinulla ei ole tarpeeksi varaa lopettaa työpaikkasi, sinulla ei ole tarpeeksi varausta * menettää * työsi, ja sinun pitäisi joko rakentaa sitä tai ehkä vakuuttaa yleisten syiden varalta menetät työpaikkasi, jotka eivät ole sinun hallinnassasi.
En puhu kokemuksen perusteella, mutta olen kuullut neuvon parempaan työhön etsimisestä, että sinun tulisi ensin säästää tarpeeksi, jotta voit etsiä työtäsi kokopäiväisesti ja tarvittaessa hylätä vähemmän kuin täydellinen tarjoaa niin kauan kuin useita kuukausia, kunnes saat tarpeeksi hyvän, välttäen siten taloudellisen kuopan. Tietysti tämä vaatii pitkän aikavälin suunnittelua.
Kiitos tästä viestistä. Olin epämääräisesti miettinyt samaa kysymystä kuin OP, koska ohjelmistosuunnittelijat ovat melko "kysyttyjä". Osa aiheesta "Jotkut johtajat haluavat todella palkata työtön ihmisiä. He kokevat, että tämä tila antaa heille vipua palkkaneuvotteluissa." pohjimmiltaan vastaa kysymykseen minulle.
Kai
2015-09-16 04:18:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensisijainen syy olla jättämättä nykyistä sijaa ennen kuin olet saanut uuden tehtävän, johtuu siitä, että ei ole takeita siitä, että pystyt löytämään toisen työpaikan ajoissa, ja saatat päätyä taloudellisesti erittäin huonoon asemaan . Lisäksi, vaikka et pidä työstäsi, niin kauan kuin jatkat työskentelyä, hankit sekä rahaa että kokemusta, jotka voivat auttaa sinua saamaan uuden aseman. Lisäksi poistumalla vapaaehtoisesti et ole oikeutettu työttömyyteen. Jos päätät lopettaa, lyhyt työttömyysjakso ei todennäköisesti ole ongelma, mutta jos päätät olla työttömänä paljon pidempään, se voi vaikeuttaa toisen työpaikan löytämistä.

Yleisesti ottaen kyllä. Ohjelmistokehittäjänä on kuitenkin vaikeampi löytää työtä kuin löytää se.
@Seiyra Tämä ei ole kaikkien ohjelmistokehittäjien kokemus.
@Seiyria - Tunnen paljon kehittäjiä, * hyviä *, jotka voivat kertoa sinulle toisen tarinan. Jos sinulla on maksettavia laskuja eikä perheessäsi ole toista palkkaa, ehdotan, että pelkkä kyky löytää työ itsestäänselvyytenä on hyvin riskialtis valinta.
HorusKol
2015-09-16 04:19:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole huono - mutta sinun on oltava varma, että pystyt elättämään itsesi ainakin muutaman viikon tai jopa kuukauden ajan.

Vaikka ensimmäinen työpaikka, johon haet, muuttuisi tarjoukseksi, jonka hyväksyt - Voi kestää vähintään kuukausi hakemuksestasi puhelimen näyttöön, sitten viikko ennen kasvokkain, sitten toinen ennen tarjouksen tekemistä, ja sitten aika muodostaa tarjous sopimukseksi. Lisäksi he eivät välttämättä ole valmiita aloittamaan heti, syystä.

Valitettavasti monilla ihmisillä ei ole taloudellista tilannetta mennä niin kauan ilman palkkaa - ja vaikka voisitkin, miksi Pitäisikö sinun sukeltaa säästöihin, kun sinun ei myöskään tarvitse. Se viivästyttää unelmia kuten talo, tai matkaa eksoottisiin tai ulkomaisiin paikkoihin, joiden puolesta olet työskennellyt kovasti.

Joten yleinen neuvo on pitää se kiinni asettamalla poistumisstrategiaa. >

Puhumattakaan siitä, että aloituksen jälkeen todennäköisesti kestää muutama viikko, kunnes keräät ensimmäisen palkkasi.
Brian
2015-09-17 01:32:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jätin ohjelmistokehitystyön ennen uuden riviin asettamista, ja se toimi hyvin. Aikaiselta jättäminen voi olla hyödyllistä, mutta on joitain vivahteita, joista sinun tulisi ensin huolehtia:

 • Varmista, että sinulla on tarpeeksi rahaa säästääksesi selviytyäkseen siitä, että et löydä uutta työpaikkaa pian. Harkitse myös kaikkia, jotka luottavat sinuun tukeen, äläkä tee tätä päätöstä keskustelematta ensin heidän kanssaan.
 • Harkitse etuja, joita saat tällä hetkellä työstäsi ja mitä sinun on tehdä niiden sijasta. Jos sairausvakuutuksesi tarjoaa esimerkiksi työnantajasi, varmista, että olet puolison tai vanhemman suunnitelman mukainen tai sinulla on mahdollisuus käyttää itsenäistä suunnitelmaa.
 • Älä jätä nykyistä työpaikkaasi, ennen kuin mahdollisuudet näyttävät hyviltä , sinun pitäisi saada toistaiseksi hyvää palautetta puhelimestasi ja henkilökohtaisista haastatteluista. Sinulla pitäisi olla myös uusia haastattelupyyntöjä, jotka tulevat usein.
 • Ole rehellinen mahdollisille työnantajillesi. Selitä edellisen työpaikkasi ongelma (t) (tämä on yksi ensimmäisistä asioista, joita useimmat haastattelijat kysyvät), mutta tee niin puhumatta edellisestä työnantajasta.
 • Ole varma päätöksestäsi. Jos et ole varma, että aikainen lähtö oli oikea valinta, haastattelijat ajattelevat, että se ei ollut täysin sinun valintasi. Kerro työnantajille, että etsit jotain parempaa kuin viimeinen työpaikkasi, ei vain mitä saat.

Jos et täytä näitä ehtoja, älä jätä nykyistä tehtävääsi vielä.

Jos päätät lähteä aikaisin, ota haastattelujen välillä aikaa opiskelemaan haastatteluja varten, työskentele henkilökohtaisten kehitysprojektien parissa (haastattelijat haluavat nähdä, ettet istu vain töiden välillä) ja puhdista pääsi stressistä edellisestä työstä.

Hyvin sanottu. Bravo!
Justin Cave
2015-09-16 04:12:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos jätät työpaikan ilman uutta työpaikkaa, ongelma on, että tulevat haastattelijat olettavat / epäilevät / päättelevät, että jos sinua ei erotettaisi, olet ainakin heikosti menestynyt työntekijä, jota kannustettiin lähtemään. Eri haastattelijat tekevät tietysti vahvempia tai heikompia oletuksia. Yhdysvalloissa (profiilissasi ei mainita, missä työskentelet) tätä pahentaa yleensä se tosiasia, että entiset työnantajat eivät usein halua antaa minkäänlaisia ​​viitteitä (positiivisia tai negatiivisia) lukuun ottamatta päivämääriä, jolloin olet työskennellyt. otsikko. Joten ellei haastattelijallasi ole henkilökohtaista suhdetta jonkun entisen työnantajasi kanssa, joka tietää suorituksestasi, heidän on vaikea tietää, olitko todella erossa.

Tietysti , voit varmasti kumota tämän oletuksen haastatteluprosessin aikana. On hyvät mahdollisuudet, että sinulta kysytään, miksi jätit ensimmäisen työpaikkasi, ja sinun on pystyttävä antamaan vakuuttava selitys.

Askel taaksepäin tuntuu oudolta, että haluaisit tarve tehdä huomattava määrä opintoja haastatteluihin, ei todellakaan niin paljon, että siitä tulee taakka. Huomaan, että haluat ehkä harjata joitain algoritmeja, joita et ole käyttänyt valmistumisen jälkeen, tai päivittää muistisi kehyksellä, jota et ole käyttänyt muutaman kuukauden ajan. Mutta oletettavasti se on jotain, joka sinun on tehtävä kerran työnhakuprosessin aikana, ei jotain, joka sinun on tehtävä ennen jokaista haastattelua. On hyödyllistä tehdä kutakin yritystä koskevia tutkimuksia ennen haastattelua, mutta sillä ei ole juurikaan syytä olla työlästä. Ellei sinua haastatella ylemmässä johtotehtävässä, on yleensä enemmän kuin tarpeeksi ymmärtää yrityksen yleistä liiketoiminta-aluetta ja hieman heidän kohtaamistaan ​​haasteista ja mahdollisuuksista voidakseen esittää hyviä kysymyksiä haastattelussa. . Se ei yleensä saisi edellyttää enempää kuin vähän levollista lukemista edellisenä iltana.

Aikataulusta on kyse lomalle. Onko todennäköistä, että jos lähdet yhdestä päivästä viikossa joka viikko jonkin aikaa, ihmiset päättelevät, että olet todennäköisesti haastattelemassa muualla? Varma. Mutta jos olet valmis lopettamaan, se ei todennäköisesti ole kauhea asia. Jos olet hieman valikoiva tehtävissä, joihin teet koko päivän haastatteluja (toisin sanoen, teet niitä vain tehtävissä, joiden olet kohtuullisen mielestäsi hyväksyvän, jos sinulle tarjottaisiin ja joiden mielestäsi olet kohtuullisen pätevä ) ja saat haastatteluja kerran viikossa, ei todennäköisesti ole kauan ennen kuin saat tarjouksen. Ei ole, että yritykset tuovat kymmeniä ihmisiä koko päivän haastatteluihin.

Jos olet valmis valehtelemaan, parittomien yksittäisten vapaapäivien selittäminen ei ole liian vaikeaa, varsinkin jos pystyt hallitsemaan maanantaina tai perjantaina. "Minun on käytettävä sitä tai kadonnut se" on vaihtoehto useimmissa yrityksissä, jos et halua valehdella, koska se on tyypillisesti totta jonkin aikaa, vaikkakin ehkä vuodessa :-)
Useimmat haastattelijat yrittävät välttää henkilökohtaisen riskinsä huonosta ehdokasvalinnasta. Heidän on vakuutettava itsensä siitä, että jos he valitsevat sinut muiden ehdokkaiden joukosta, olet hyvä töissä ja pysyt myös kiinni. Nykyisen työpaikan poistumisella olisi kielteinen vaikutus molempiin näihin näkökohtiin.
grasshopper
2015-09-17 14:38:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein saman asian. Minulla on joitain etuja siinä mielessä, että minulla on säästöjä ja erittäin haluttuja taitoja.

Useimmat vastaajat eivät näytä ymmärtävän tarvetta opiskella kovasti, jos haluat huipputöistä. Et pääse arvostettuihin töihin harjaamatta ensin algoritmeja ja etsimällä ensin valintakoodia tai vastaavaa. Jos päivätyösi on tylsää ja toistuvaa, on vaikea hyödyntää aivojesi luovaa osaa, jota tarvitaan haastatteluissa pärjäämiseen.

Yritin haastatella ollessani edelleen työssä ja olin aina väsynyt ja saada toistuvia iskuja itsetuntooni olemalla lähellä onnistumista, mutta ei hallintaa. Heijastin myös aktiivisesti kaunaa nykyisestä työstäni, mikä epäilemättä herätti epäilyksiä ymmärtäväisissä ihmisissä. Ei ole myöskään, että minulla olisi mitään etua - johtajien palkkaaminen silti poraisi minut melko kovasti "miksi haluat jättää työpaikkasi, vai mitä?". Kun olin jo jättänyt sen, minusta oli helpompaa antaa epämääräinen vastaus (koska se oli tehty asia, ja uuden työn painostusta oli vähemmän, että se olisi kaikkea, mikä "pelastaa" minut siitä, mitä en kuten edellisessä asemassani). Lisäksi muutamat rekrytoijat / palkkaavat esimiehet kokivat, että jätin edellisen työpaikan jonkun sellaisen henkilön liikkumisen joukkoon, jolla on niin paljon vaihtoehtoja, että heidät on ajettava alas harkitsemaan asemaansa. Ollessani työttömänä ja vapaana, sitä suunnittelin.

Olin melko onnekas löytäessäni freelance-työtä työttömänä ollessani, ja tämä prosessi altisti minut myös useammalle oppittavalle. Vietin myös jonkin aikaa vapaaehtoistyötä hyväntekeväisyyteen, joten epäilen, että ansioluettelossani tulee olemaan aukko - johtajien palkkaaminen on ollut melko vaikuttunut siitä, mitä olen tehnyt viime kuukausina.

Pystyin myös vähentämään kulutustani hieman, todella rentoutumaan (on hienoa herätä aamulla ilman pelon tunnetta) ja aloittaa pesun tekeminen, ruoanlaitto kunnolla (halvempi ja terveellisempi tällä tavalla) ja lukeminen jumalan kirot. Jos olisin hypännyt työstä toiseen, en vain olisi hypännyt todennäköisesti väärälle työpaikalle (koska halusin paeta), mutta en olisi koskaan kokenut sitä, mitä kokin. Jonkin aikaa työttömänä oleminen ja kokeileminen freelance-työssä auttoivat minua ymmärtämään, etten halua viiden päivän työtä viikossa, ja auttoi minua etsimään tehokkaasti laskeutuaksesi vähemmän tunnilla.

Teisin kengissäsi alustavia vaiheita selvittääkseen, kuinka markkinointikykyisiä ohjelmistotekniikan taitosi ovat. Mitä myyntikelpoisempia he ovat, sitä todennäköisemmin sinulla on sujuva työllistymisaika ennen kuin saavut todella upean työpaikan. Nosta joitain verkkokehitystaitoja tarvittaessa. Lisäksi, kun otetaan huomioon rekrytointiviestien hyökkäys, jonka sain heti syyskuun tullessa (kun taas kesällä ei ollut paljon, ehkä myös palkkaavat johtajat / rekrytoijat haluavat lomaa), ajoitus on tärkeä.

Haluaisin myös tarkistaa kulutustottumuksesi viimeisten kuuden kuukauden ajalta, selvittää, mitä tarvitset kuukaudessa ja nähdä, onko suunnitelma taloudellisesti kannattava ja kuinka kauan. Otin myös loman jostakin halpasta maasta ottaakseni mieleni pois asioista. Ja siis päätän romaani.

Upea vastaus!
Koska joku, joka harkitsee myös eroamista ilman, että työpaikkaa olisi rivissä, on yksi kokoaikaisen työnhakijoiden (mielestäni) ammattilaisista, että sinulla olisi aikaa työskennellä sivuprojekteissa.Ohjelmistokehittäjänä, jolla on jotain arvokasta näytettävää, menee aina sinun eduksesi.Lisäksi voit aina sanoa työnantajalle, että haluat keskittyä henkilökohtaiseen kehitykseen.Jos sinulla on aikaa, voit myös liittyä osa-aikaisiin koulukursseihin, jotka auttavat sinua tulevissa töissä, kuten ajattelen tehdä.
gnasher729
2015-09-16 13:20:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, se on sinulle taloudellinen ongelma. Jos ilmoitat irtisanomisesta ennen uuden työpaikan ilmoittautumista, on jonkin aikaa, jolloin et saa palkkaa. Jos sinulla on paljon rahaa, ei hätää. Jos rahaa on tiukka, iso ongelma. Monet ihmiset pitävät huonosti maksavaa huonoa työtä parempana kuin ei mitään, joka ei maksa mitään. Lisäksi tieto siitä, että jätät huonon työpaikan, tekee työstä helpommin hoidettavan. (Esimerkiksi, jos ikävä pomo huutaa sinulle, tietäessäsi, että olet lähdössä pian, sinun ei tarvitse antaa **** hänen huutoaan).

Toiseksi jotkut palkkaavat johtajat yrittävät hyödyntää sitä, että tarvitset työtä. Jos olet työsuhteessa, heidän on tehtävä tarjous, joka on sinulle houkuttelevampi kuin yöpyminen vanhassa paikassa. Jos olet työtön, heidän on tehtävä vain tarjous, joka on houkuttelevampi kuin sinä, joka pysyt työttömänä. Joten olet huonommassa neuvotteluasemassa.

Kolmanneksi jotkut palkkaavat esimiehet eivät pidä siitä, että jätit työpaikan ilman uutta. Tämä on jossain määrin irrationaalista, mutta se ei muuta sitä. Jos sanot "lopetin työpaikkani ja matkustin kuusi kuukautta Australian läpi", se on varsin hyväksyttävä syy. Jos sanot "En voinut sietää pomoni ja irtisanoutua järjestämättä uutta työtä", paljon vähemmän hyväksyttävää.

David Spillett
2015-09-16 15:10:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni tässä on kolme erillistä asiaa:

 1. Talous. Kuinka kauan voit selviytyä, jos et löydä uutta paikkaa ajoissa? Voisitko päätyä tekemään huonomman työn (ainakin väliaikaisesti), koska et saanut parannettua työtä, ennen kuin taloudellinen puskurivyöhykkeesi on liian lyhyt? Tämä on riski, jonka vain voit arvioida kunnolla.

 2. Opiskelu haastatteluja varten: minkälaista tutkimusta teet, joka vaatii paljon aikaa? Jos haluat oppia perustavanlaatuisia asioita, saatat mennä väärään työhön. Muista, että jos työ vaatii hyvin erityisiä taitoja, joita ei ole nimenomaisesti lueteltu työn vaatimuksina, varsinkin jos haet nuorempaa virkaa, voidaan olettaa, että opit kyseiset yksityiskohdat työpaikalla, joten mitä sinun on esitettävä haastattelussa ja ansioluettelossasi mainitun kokemuksen perusteella on hyvä perustieto alueesta ja kyky oppia.

 3. Kuinka palkkaavat johtajat kokevat tämän, vaihtelee valitettavasti paljon, mutta muista, että sinun ei tarvitse mainita sitä ennen kuin he nimenomaisesti kysyvät. Alueellani ei ole harvinaista, että ihmisillä on kolmen kuukauden irtisanomisaika, joka voi olla pitkä aika, joten ihmiset lähtevät joskus ennen kuin heillä on jotain uutta rivissä tästä syystä. Jossain vaiheessa he ovat kiinnostuneita sinusta, heidän on tiedettävä, mikä irtisanomisaika on nykyisen työnantajan kanssa, ja sinun on kerrottava heille, kuinka paljon irtisanomisaikaa sinun on annettava (mutta ei välttämättä miksi se on yhtä pitkä tai lyhyt kuin se on). Kun sanot, että olet käytettävissä nyt (koska olet lähtenyt) tai pian (koska et ole varsin paljon irtisanomisajasta jäljellä), saattaa olla seuraava kysymys siitä, miksi luovutit ilmoituksesi ennen uuden hankkimista työ - varmista, että voit perustella tämän toiminnan ja sen pitäisi olla kunnossa. Yksinkertaisesti "Tiesin, että halusin vaihtaa, koska [lisää hyvä syy tähän] ja ajattelin, että pitkä irtisanomisaika heikentäisi soveltuvuuttani uusille työnantajille" olisi yleensä hyväksyttävää, samoin kuin "Tiesin, että halusin vaihtaa, koska [lisää hyvä syy täällä] ja halusin viettää aikaa parantamalla [lisää hyödyllinen taito tähän], jota minulla ei olisi ehtinyt tehdä viimeisessä työssäni ", jos olet jo lähtenyt (tämä, jos muotoillaan oikein, voisi osoittaa sitoutumista äskettäin poikkeavaan joka on todennäköisemmin positiivinen piste kuin haitta). Varmista vain, että haastattelijalle on selvää, että olet lähtenyt hyvistä syistä, ei (esimerkiksi) siksi, että olet ollut huonosti menestynyt ja poistunut ennen kuin sinua työnnettiin.

Haastatteluihin opiskelu: Kiitos osittain yhdelle pinoverflow- ja stackexchange-verkon perustajista, monet ohjelmistokehitysorganisaatiot testaavat haastateltavia keskeisenä osana haastatteluprosessia. Ihmiset opiskelevat näitä testejä varten, ilmeisesti yhtä kovaa kuin nyt SAT: ia ja vastaavia varten.
Se tuntuu hieman sekaisin. Olen äskettäin opiskellut joitain ammattipätevyyksiä, mutta se kehitti / todisti yleistä taitojani, koska en oppinut tietyn työn erityispiirteet. Mutta en ole haastattellut pitkään, joten ehkä olen melko kaukana kosketuksesta ...
Sekoitettu, kyllä, mutta niin se on. Perusongelma on, että monet ihmiset, jotka eivät voi ohjelmoida tiensä ulos paperipussista, väittävät kuitenkin olevansa ohjelmoijat, ja he hakevat ohjelmointityötä pareittain. Kuinka suodattaa nämä wannabit? Tavallinen vastaus on antaa testi. Yritykset eivät voi enää käyttää höyrytestiä; ratkaisuja on kaikkialla Internetissä. Näistä testeistä on tullut itsessään asia vuosien varrella, ja niistä on ilmeisesti tullut melko sekava.
Nelson Rothermel
2015-09-17 21:03:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyse on tarjonnasta / kysynnästä ja siitä, kuinka palkattava olet. Olen työskennellyt kaksi viikkoa yhdessä paikassa ennen lopettamista, koska työn vaatimukset eivät olleet kuvatut, ja olin tuonut yhden haastattelun aikana esille yhden asian. Kun otin tämän kannan, minulla ei ollut työmatkaa ja minulla oli vaikea pysyä mukana kaikissa haastatteluissa. Tällä asemalla oli pitkä työmatka, eikä minulla ollut kertynyttä lomaa, joten olisi ollut mahdotonta noudattaa kaikkia mahdollisuuksia. Lisäksi kun päätin lähteä, ei ollut eettistä pysyä ja saada palkkoja olennaisesti oppimisesta eikä tuottavuudesta. Tämä oli yksi vaikeimmista päätöksistä, mitä olen koskaan tehnyt, koska se tuntui väärältä, vaikka loogisesti sillä olisi järkevää.

Seuraavan puolentoista viikon ajan olin puhelimessa tai haastattelin melkein koko päivän, siihen pisteeseen, että melkein menetti ääneni. Kun sain ensimmäisen tarjouksen, otin yhteyttä muihin ja kahden tunnin sisällä sain useita tarjouksia. Tämä antoi minulle lopulta lisää vipuvaikutusta, koska vapaa-ajan haastattelut olisivat todennäköisesti johtaneet vain yhteen tarjoukseen kerrallaan. Useilla tarjouksilla voisin myös olla valikoivampi sijainnista, eduista ja niin edelleen.

Niin kauan kuin kysyntää on ja olet palkittavissa, sinulla on työnhakukokemus todistamaan se ja sinulla on mitä pudota takaisin, jos se menee etelään, riski on pieni ja se voi lopulta olla paras asia, mitä teet. Ymmärrän, että tämä ei koske kaikkia, joten sinun on punnittava kertoimet ja kuinka riskin välttäminen olet. Onnea!

ITuser
2015-09-17 11:22:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu siitä, kuinka paljon kysyntää siellä on, missä asut. Asuinpaikkani siellä on, joten minulla ei ollut paljon ongelmia.

Minusta kyllästyi viimeinen työni joistakin syistä, joten eräänä päivänä en kestänyt sitä enää, joten kuvaannollisesti sanoi, lopetan !!! Ratkaise itse jäljellä olevat asiat !!! Sain 20 päivän tauon, ja sen jälkeen 15 päivässä ensimmäisestä lähetetystä opetussuunnitelmastani minulla oli uusi työpaikka.

Joten jos on kysyntää, älä huoli paljon.

James Kingsbery
2015-09-16 19:52:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, kuten OP huomauttaa, haastattelu on aikaa vievää. Silloin on järkevää, että olet tehnyt niin paljon huolellisuutta roolista ennen koko päivän paikan päällä tekemistä, riippumatta siitä, oletko ilmoittanut siitä kaksi viikkoa etukäteen. Oletteko sinä ja yritys samaa pallokenttää palkan ja muun korvauksen saamiseksi? Näetkö silmästä silmään filosofiaa? Oletko kiinnostunut työskentelemään heidän käyttämänsä tekniikan kanssa? Ota nämä pois tieltä aikaisin riippumatta siitä, mitä teet säästääksesi aikaa.

Toiseksi tunnen useita ihmisiä, jotka ovat tehneet tämän ja he ovat osoittautuneet hieno. Työssä on kuukauden mittainen ero, kun selvität seuraavaa asiaa, ja sillä on vuoden mittainen ero. Olettaen, että sinulla on hyviä potentiaalisia potentiaalisia rooleja, ja ero ei ole liian pitkä, sen pitäisi olla hieno.

Kolmanneksi ohjelmistosuunnittelijoiden markkinat näyttävät suosivan suuresti ehdokaspuolta juuri nyt. Jos otat esiin ongelman siitä, että et voi viettää koko päivää paikan päällä, useimmat yritykset työskentelevät kanssasi suunnitellessasi rajoituksiasi. Tämän pitäisi vähentää työstä poistumisen merkitystä.

Tikhon Jelvis
2015-09-17 06:02:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on rajoitettu riski .

 • Sinun täytyy selvitä säästöistäsi , kunnes saat seuraavan työpaikan . Muista, että useimmilla yrityksillä on jonkin aikaa haastatella ja harkita ehdokkaita, joten voi kulua kuukausi tai enemmän, ennen kuin voit aloittaa muualla - olettaen, että puhut yritykset ovat hyväksyneet sinut.

  Yksi Tämän erityinen haittapuoli on, että se voi painostaa sinua valitsemaan työn, josta et pidä niin paljon, koska tarvitset todella tuloja.

  Erityisesti Yhdysvalloissa sinun on huolehdittava myös terveydestä. vakuutus. Jos olet alle 26-vuotias, saatat pystyä toimeentulemaan vanhempasi suunnitelman mukaan, jos se on tarkoituksenmukaista. Sitä sinun on tutkittava ja harkittava.

 • Jotkut vuokraamopäälliköt saattavat katsoa sinua ylhäältä tekemällä jotain epätyypillistä . Kuinka suuri asia on (jos ollenkaan), riippuu myös käyttämiesi yritysten kulttuurista, jota yleensä hallitsee yrityksen koko ja maantieteellinen sijainti. (Epäilen esimerkiksi, että useimmat Bay Arean pienet startupit välittävät paljon - mutta kaikki yritykset eivät ole sellaisia!)

 • Tämä saattaa antaa sinulle vähemmän vipuvaikutuksia neuvotteluissa . Jos tarvitset työtä enemmän kuin yritys tarvitsee sinua työntekijänä, olet luonnostaan ​​epäedullisessa asemassa. Jälleen, kuinka paljon sillä on merkitystä yrityskulttuurista - jotkut yritykset eivät esimerkiksi neuvota palkkoja ollenkaan!

Kaiken kaikkiaan mielestäni tämä on ei iso juttu . Toki, sinulla saattaa olla joitain ongelmia, mutta ne ovat todennäköisesti lieviä - varsinkin jos työmarkkinat ovat sinun eduksesi, kuten nyt ohjelmistosuunnittelijoille.

Jos olet todella onneton nykyisen työpaikkasi kanssa on riskin arvoinen lähteä nyt. Onneton oleminen tai, mikä vielä pahempaa, palaminen ovat todellisia kustannuksia ja kaiken kaikkiaan todennäköisesti riskialttiimpia kuin lähteä aikaisin.

Tärkein muuttuja on kulttuuri . Bay Arean näkökulmasta, erityistilanteeni (säästöt, pätevyys ... jne.) Ja puolueellisuuden suhteen pienyrityksiin kohtaan, en epäröisi lähteä työpaikasta ilman seuraavaa tarjoustani. (Itse asiassa minulla olisi kiusaus viettää kuukausi tai kaksi muuta tekemistä.) Mutta tilanne ja ympäristösi ovat erilaiset, ja sinun on pidettävä tämä mielessä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...