Kysymys:
Kuinka puuttua tuottavuuden laskuun mahdollisen palamisen takia, kunnes aikataulun mukainen loma alkaa?
amflare
2017-12-12 00:46:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä säästän kaiken voimanottoni muutamalle kevään tapahtumalle, joilla on suuri henkilökohtainen merkitys. Tämä tarkoittaa, että minulla on tapana mennä yli 9 kuukautta ilman todellista lomaa. Viime viikolla tajusin kuitenkin, että paloin loppuun ja nopeasti, joten suunnittelin viikon pituisen loman. Valitettavasti tämän tapahtuneen nopeimmin sain uuden vuoden ensimmäinen viikko ... 3 viikon päässä.

En halua vain kassaa seuraavien viikkojen aikana, mutta löydän myös on erittäin vaikeaa olla tuottavaa missään merkityksessä. Mikä on paras tapa käsitellä tätä? Pitäisikö minun puhua pomolleni? Pitäisikö minun vain lihaksia sen läpi?


Asiaankuuluvat tiedot: Olen ohjelmoija, joka työskentelee Yhdysvalloissa. Olen palanut aiemmin, tosin toisen yrityksen kanssa.

Miksi tarvitset viikon pituisen loman?Jos palaa loppuun ja tarvitset palautumisaikaa, olisiko 3 tai 4 päivän viikonloppu perjantaina ja / tai maanantaina mahdollista aikaisemmin?Näyttää siltä, että olisi parempi ottaa jonkin aikaa nyt, ennen kuin siitä tulee ongelma, mutta yritän itse ehdottaa vaihtoehtoja, ennen kuin menen pomosi luo viikoittaisen viikon.
Koska viimeaikaisten lomien tarjoamat erityisen pitkät viikonloput Yhdysvalloissa eivät tunnu auttavan.
Puhu pomollesi mihin tarkoitukseen?Voiko pomosi auttaa sinua olemaan tuottavampi (sen lisäksi, että annat joitain tuottavuusvinkkejä, joita kukaan muu voi myös tehdä)?Luuletko, että heidän kanssaan keskusteleminen anteeksi tuottavuuden puutteen (he voivat varmasti laittaa 1 ja 1 itse yhteen selvittääkseen, että tuottavuusosuus liittyy siihen, että olet lähdössä pian lomalle)?Voivatko he antaa sinut tehtäviin, jotka vaativat vähemmän keskittymistä?
Mahdollinen kopio [Kuinka käsitellä vähemmän tuottavia päiviä?] (Https://workplace.stackexchange.com/questions/30716/how-to-deal-with-less-productive-days)
@Dukeling - Luulisin, että saattaa olla parasta tuoda se esiin ja antaa hänen sitten selvittää se.Tällä tavalla hän tietää, että yritän korjata ongelman ja sitten vain löysää työtä.Teoriassa.
Et ole kone, olet ihminen.Jotkut päivät ovat tuottavampia, toiset vähemmän.Jokainen järkevä henkilö voi ymmärtää sen.Mielestäni tämän tosiasian hyväksyminen on käytännössä pakollista, jotta olisimme hyvä pomo.
Ota muutama päivä sairas.
Syö hyvin, tee liikuntaa ja mene nukkumaan aikaisin
@Marc Inhoan olla tuo kaveri, mutta kokeile sen lisäksi joogaa erityisesti alaselän kipua varten.Olen varma, että sinulla on tuolissa koko päivän.Venytykset antavat sinun olla vähemmän väsynyt ja energisempi.15 minuutin venytyksillä on kaikki ero, jos teet niitä joka päivä.
On mukava nähdä, kuinka kulttuurinen tämä kysymys on.Työskentelen maassa (Brasilia), jossa ansaitset lomasi vuosittain.Toisin sanoen _ ensin työskentelet koko vuoden, _ vain silloin_ saat loman.Useimmat ihmiset lomailevat kerralla, kuten 20-30 päivää peräkkäin.Yli 9 kuukautta ilman lomia on vain jokaisen normaali vuosi täällä.
@JoeStrazzere - Meillä on useita vuoden lopun tavoitteita, jotka on saavutettava.Ja muutama muu kaveri viettää lomaa välissä.Joten myös henkilöstön puute.
Neljä vastused:
Neo
2017-12-12 01:13:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka puuttua tuottavuuden heikkenemiseen juuri ennen lomaa?

Lyhyt vastaus : Ime se, buttercup.

Tuottavuuden lasku pitkien osuuksien välillä ilman taukoja on normaalia. Neuvoisin jatkossa pitämään useammin taukoja , vaikka ne olisivat lyhyempiä kuin 4 päivän viikonloppu. Säännöllisten taukojen tekeminen työstä on erittäin tärkeää mielenterveydellesi, joten etsi tapa tehdä se useammin .

Lyhyt vastaus sai minut nauramaan, mutta oikeastaan se on suoraan asiaan, taistele sen läpi.
Ollessani samanlaisessa tilanteessa kuin OP (säästän lomani pitkäksi lomaksi), vihje, joka on auttanut minua: yritä kohdistaa osa lomastasi minilomien tekemiseen.Esim.jos keskiviikko on kansallispäivä, suunnittele ma + ti tai to + pe.Se on 5 päivän loma kahden lomapäivän kustannuksella;mikä netto sinulle eniten bang for your buck.Tällaisten asioiden tekeminen vaikuttaa merkittävästi kestävyyteen.
Yksi ilahduttava asia tässä vastauksessa on, kuinka ironista se on käyttäjänimesi valossa.Chris G: n vastaus on ilmeisesti hyödyllisempi, ja monet hänen ehdotuksistaan ovat auttaneet minua, joten on hyvä syy ajatella, että hän ei vain keksi kaikkea.
Joku pyytää apua palamisen estämiseen."Ime se ylös" ei ole hyödyllinen vastaus.Ajatus menetelmien ehdottamisesta palamisen välttämiseksi on järkevä, ehkä asenne voitaisiin poistaa ja palamisen välttämistä koskevat neuvot voitaisiin täyttää.
@MichaelKjörling Se, että vastaus on "hyödytön", ei tarkoita sitä, että se on huono.OP sanoi, että he eivät voineet ottaa lomaa vasta kolmen viikon päästä yrityksen tavoitteiden ja lyhyen henkilökunnan takia.Luuletko todella, että menossa heidän pomonsa luokse ja pyytämään uudestaan vapaata joka tapauksessa, auttaa?OP jopa kysyy kysymyksessään ** Pitäisikö minun vain lihaksia läpi? **;vastaus on ** kyllä **.
Chris G
2017-12-12 03:25:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaiheen 1 tulisi olla yrittää tunnistaa palamisen lähde.

Vaiheen 2 tulisi olla lyhytaikaisen korjauksen keksiminen.

Vaiheen 3 tulisi olla olla pitkäaikainen korjaus.


Mainitsit, että viime pitkät lomaviikonlopput eivät ole olleet riittäviä. On mahdollista, että kyse ei ole tauko-ajasta, vaan jotain muuta. (On myös mahdollista, että pitkät lomaviikonloput ovat enemmän stressaavia kuin työ.)

On olemassa useita erilaisia ​​stressitekijöitä, jotka voivat aiheuttaa palamisen:

 • Riittämätön lomapäivä
 • Pitkät tunnit
 • Riittämättömät tauot koko päivän ajan
 • Lisääntynyt tai ylivoimainen vastuu
 • Liian haastava työ
 • Työ, joka ei ole tarpeeksi haastava
 • Ihmissuhde-ongelmat työtovereiden kanssa
 • Työn ulkopuoliset asiat (työelämän ulkopuoliset ongelmat ilmenevät usein työelämässä - suhdeongelmat, rahaongelmat, asuminen huolenaiheet, auto-ongelmat jne.)
 • Poissaolo työstä ei tarjoa mahdollisuutta purkaa itseään.
 • Lääketieteellinen ongelma (masennus ilmenee usein tällä tavalla)

Vaihe 1: Keskustele jonkun henkilökohtaisessa tukijärjestelmässäsi (puoliso, vanhempi, ystävä, mentori jne.) tai ammattilaisen kanssa siitä, mitä tapahtuu.

 • Jos yritykselläsi on jotain työntekijöiden avustusohjelmaa, he voivat auttaa gi: tä Olemme neuvoneet (monet suuret yritykset tarjoavat näitä etuja ilmaiseksi, mutta harvat työntekijät hyödyntävät sitä).
 • Terapeutti on loistava resurssi keskustellessaan tällaisista asioista. (Paloin noin 7 vuotta sitten ja muutama kuukausi säännöllistä terapeutin tapaamista teki minulle ihmeitä)

Vaihe 2: Sinulla on nyt jonkinlainen käsitys taustalla olevasta ongelmasta. Tee yhteistyötä pomosi / esimiehesi / perheen kanssa lyhytaikaisen majoituksen löytämiseksi.

Ehkä se kestää vain aikataulun mukaista vapaata, ehkä se on säätö tunteihin tai vastuuseen lähitulevaisuudessa. Ehkä se on seuraavan parin keskiviikon loma (mielestäni kahden päivän viikot ovat helpompia, kun olet palanut kuin 4 päivän viikot. Ylimääräinen toipumispäivä ei lisää niin paljon.) Ehkä se on lauantai itsellesi, kun teet jotain mitä nauti.


Vaihe 3: Etsi pitkäaikainen, kestävä ratkaisu. Se voi tarkoittaa työpaikan vaihtoa (sisäistä tai ulkoista), pysyvää muutosta tunnissa, säännöllisesti ajoitettua pitkää viikonloppua, neljännesvuosittaista keskiviikkokylpyläpäivää, uutta harrastusta, myrkyllisen suhteen päättämistä, meditaatiota, lääkitystä jne.

+1 ajatukselle, että vapaa-aika ei välttämättä ratkaise palamista.Jos ei, se saattaa palata kaksinkertaisesti vaikeaksi, koska luulit, että muutaman päivän ottaminen itsellesi olisi "korjannut" ongelmasi.
user179876
2017-12-12 20:31:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kokeilla vain tehdä jotain erilaista muutaman viikon ajan. Tekemällä jotain muuta, olemalla jonnekin, joka ei ole sinun työpöytäsi, puhuminen joidenkin ihmisten kanssa, joiden kanssa et tavallisesti puhu.

Voit pyytää esimieheltäsi / tiimiltäsi muutosvauhtia.

Käytännön esimerkkejä:

Normaalisti on paljon suunnittelukokouksia, joissa kehittäjä kutsutaan yleensä auttamaan selittämään, mikä on teknisesti mahdollista, ja selittämään, mitkä ratkaisut vievät kauemmin. Pyydä olemaan kyseinen henkilö vapauttamalla muita, tuottavampia (tällä hetkellä) kehittäjiä, määrittämällä tehtävät pohjimmiltaan hetkeksi.

Vapaaehtoistyötä olla scrum-master tai tehdä dev-op.

Pyydä tekemään harjoittelua tulevien töiden valmistelemiseksi ja viettää muutama päivä / tunti päivässä katsomalla koulutusvideoita.

Harjoittele toimiston ensiavustajaksi.

Pari Ohjelma junior dev: n kanssa.

FrustratedWithFormsDesigner
2017-12-12 01:36:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Esimiehesi saattaa pystyä siirtämään muutaman päivän seuraavasta aikataulutetusta lomastasi joskus aikaisemmin. Kysy, ovatko he riittävän joustavia liikkua 2 tai 3 päivää, jotta saat 3- ja 4 päivän viikonloppuja parin seuraavan viikon aikana. Kokemukseni mukaan tällaiset "pitkän viikonlopun" pyynnöt onnistuvat todennäköisemmin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...