Kysymys:
Uusi korkeakoulututkinto palkattu laitteistokehittäjäksi; miten käsittelen sitä, että minulle sanotaan, että olen nyt etupään web-kehittäjä?
user47188
2016-02-25 06:33:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain työpaikan, johon hain heti yliopistosta. Työlistaus oli ohjelmistokehittäjälle, joka hyödyntää C # / Python / C ++: ta, ja haastattelun aikana paljastettiin, että hakemani asema merkitsisi mahtavaa laitteistokehitystä Microsoft Kinectissä, että olin erittäin innostunut. Ei ollut mitään puhetta siitä, että ottaisin web-kehittäjän roolin.

Kun muutin tähän työhön, huomasin ensimmäisestä päivästäni viisi minuuttia, että nimeni on muuttunut ohjelmistokehittäjästä verkkokehittäjäksi (mikä ei ole hakemani asema eikä sopimukseni nimi). Ja sen sijaan, että käytän ansioluettelooni kirjoittamiani tekniikoita (ohjelmointikieliä), joista minulla on kokemusta, käytän HTML: ää, CSS: ää, JavaScriptiä, jQueryä, JSONia jne. Etupään verkkokehitystekniikoita. HTML: n ja CSS: n lisäksi en ole koskaan käyttänyt JavaScriptiä, jQueryä, JSONia tai mitään muita käyttöliittymän kehittäjien käyttämiä kieliä; En koskaan väittänyt. Minulla ei ole paljon kokemusta web-suunnittelusta / rakentamisesta, koska se ei ole vain jotain, josta olen koskaan nauttinut (kuten kun otin valinnaisen valinnan mobiilisovelluksissa).

No, imin sen ylös ja suhtautui myönteisesti haasteeseen. Olen viettänyt yötä kotona yrittäen oppia JavaScriptiä ja jQueryä; helvetti, minulla ei ole edes ruokakauppoja jääkaapissani, koska olen omistanut aikani näiden uusien kielten oppimiseen.

Mutta tänään jotain napsahti minussa hieman. Se on päivä # 7, joka työskentelee täällä, ja tämä on kolmas JavaScript + jQuery -kysymys, jonka olen pyytänyt pomolleni (ainoa kaveri, joka väittää tuntevansa JS: n) eikä hän voinut vastata. Joten todella lennän täällä yksin.

Minulle annettu projekti ymmärrän nyt vasta oppimalla lisää käyttöliittymän kehityksestä, ja se on itse asiassa varsin tekninen eikä kukaan voi auttaa minua siinä. Pomo ja minä puhuimme ensimmäisen viikon lopussa, koska hän sanoi, että edistykseni oli hidasta ja suostuin, mutta selitin myös miksi. Hän myönsi nöyrästi, etten millään tavoin jatkaessani tai haastattelussa johtanut häntä uskomaan, että olin etupään kehittäjä, vaikka hän ei silti sanonut mitään "Hups, hölmöin. Ehkä minä pitäisi laittaa sinut takaisin laitteistotiimiin. " Hän ei myöskään ole sanonut mitään kannustavaa, kuten "Olen täällä auttaakseni".

Nyt tuntuu siltä, ​​että haluan lyödä osumakseni melko yksinäisenä ilman tukea tässä projektissa ja työympäristössäni. määräajat, joista minulla ei ole aavistustakaan, jos osun. Pelkään, että minut erotetaan ja unohdan laillisesti tämän; Minusta on jatkuvasti sairas. Lähinnä siksi, että tiedän, vaikka työskentelisin todella kovasti tehdessäni tehtäviä (jotka myydään asiakkaille ... mikä on toinen syy, miksi minusta tuntuu paskaa), on mahdollista, että aion todennäköisesti sekoittaa melko vaikeaa, koska minulla ei ole ammattilaista tarkistamaan koodiani ja kertomaan minulle, kuinka voin parantaa.

Joten toivon, että täällä oleva yhteisö voi antaa minulle käsityksen:

- Pitäisikö minun kääntyä pomoni puoleen ja pyytää, että minut laitettaisiin toiseen projektiin?

-Enkö kukaan työssä oppimisen varassa vaarantaa tulevaa uraani?

-Onko se väärin minua harkitsemaan toisen työn etsimistä?

-Olenko väärässä tuntuessani hieman palaneen sisällä?

MUOKKAA: Minusta saattaa olla merkittävää huomata, että mielestäni pomoni aikoi palkata verkkokehittäjän, koska sain äskettäin selville, että yritys etsi yksi, ja nyt ne eivät ole. Joten luulen että minä olen? Mutta jälleen kerran, en hakenut tätä tehtävää. Palasin sähköpostilokini ja jatkan; Hain ohjelmistokehittäjän tehtävää, joka oli tarkoitettu työskentelemään Kinectin ja muiden asiakkaille tarjottavien ohjelmistoratkaisujen kanssa. Ja ei, palkkani ja korvauspakettini eivät olleet kokeneiden etupään verkkokehittäjien pakotteita, jotka voisivat tulla pienyrityksiin ja ottaa etupään verkkokehityksen pääroolin. Ellei tietenkään tällaiset kehittäjät ansaitse 48 000 dollaria.

EDIT2 (25.2.2016): Keskustelimme tänään yksityisesti, kun hän tuli pöydälle, nojautui tuoliani kohti ja kohosi yli minua kysyttäen epäilevästi edistyksestäni. Näytin hänelle, mitä tein, koska edistyin edistynyt , mutta se ei ilmeisesti ollut tarpeeksi hyvä. Hän kertoo minulle ääneen jokaisen muun työntekijän edessä pienessä toimistossa, että hän odotti enemmän tässä vaiheessa ja että hän haluaa jotain enemmän näyttää pomolleen huomenna. Hän sanoi, että hänen pomonsa on "odottaa enemmän nyt ja tämä ei tule toimimaan. Tarvitset huomenna jotain enemmän." Sanoin hänelle, että ymmärrän täysin hänen huolensa ja haluaisin puhua hänelle tästä yksityisesti; Olin niin, niin hämmentynyt, että tämä kaikki meni julkiseen tilaan työtoverini ympärillä.

Joten menimme "yksityiseen" paikkaan (huoneessa oli vielä työntekijä) ja sanoin hänelle, että en voinut hyvässä tahdissa kertoa hänelle, voidaanko se tehdä huomenna; "Jälleen", sanoin hänelle: "Minulla ei ole kokemusta näistä tekniikoista. Voin vakuuttaa teidän tekevän parhaani, maksin jopa verkkokurssista, jolla voin työskennellä kotona ja vähän toimistossa, kun juutun kiinni. " Viime viikolla hän oli myöntänyt, etten ollut koskaan sanonut olevani kokenut tällaisia ​​asioita, mutta nyt hän sanoo: "No ... Sanoit suunnitellessasi mobiiliverkkosovelluksen, joten odotin tietäväsi, mitä olet tekemässä." En kiistellyt hänen kanssaan siitä, koska siinä ei ole mitään järkeä, mutta totuus on, että hän oli kysynyt minulta, mikä oli työni vanhemman projektin suhteen, jonka olin tehnyt Boeingin kanssa verkkosovellukselle. Kyllä, se oli web-sovellus! Mutta hän ei koskaan kysynyt minulta, mikä se todellisuudessa oli. Se käytti HTML5: ää, CSS: ää, PHP: tä ja SQL: ää (joka on KIRJALLINEN ansioluettelossani). Se ei ole mitenkään sama kuin sanoa olevani etupään verkkokehittäjä, puhumattakaan kokemuksesta JS: stä, jQuerystä, JSONista, Bootstrapista jne.

Keskustelu päättyi hänen kanssaan, 2. nyt alle kahdessa viikossa, ahdistelemalla minua työturvallisuuteni suhteen ja pitämällä sitä pään yli. Olen vakavasti hajoamassa täällä. Mainitsin hänelle kokouksen jälkeen, että yksi työntekijöistämme (joka teki työtä, jonka piti olla palkattu) oli sanonut, että hänellä oli jonkin verran kokemusta JS: stä. Joten tänään sanoimme työntekijän ja minä työskennellyt yhdessä, mutta on melko selvää, että hänellä ei ole paljon kokemusta eikä hänestä ollut oikeastaan ​​hyötyä paitsi yksin projektin kanssa työskentelemisen taakan helpottamiseksi. Mutta se on edelleen käsissäni.

Se on paljon päästäksesi paljon. Toivon, että minulla oli ja vastaan ​​sinulle. Sinun täytyy keskustella pomoosi ja kertoa hänelle, että olet stressaantunut. Kuinka realistisia odotuksia voidaan asettaa?
@Frisbee Arvostan tukea, kiitos paljon. Ehkä yritän käydä rehellistä keskustelua hänen kanssaan ja nähdä, mihin se menee: /
Minusta näyttää hyvin alhaiselta. ** Harjoittelijat ** joissakin Seattlen yrityksissä saavat 50% enemmän.
AilifibezyCMT depends on location.
@Pythagoras Kun puhut pomollesi, katso onko koulutus vaihtoehto. He voisivat maksaa, että olet käynyt harjoittelussa kellon aikana. Jopa ilmaiset kurssit esimerkiksi Courseralta. Tarkoituksena on, että sinun ei tarvitse käyttää henkilökohtaista aikaasi siihen. Käytä henkilökohtaista aikaa rentoutumiseen, hauskanpitoon, ystävien löytämiseen jne. Se auttaa myös.
Olen samaa mieltä Miken kanssa, ota kaikki mahdollinen koulutus, opi kaikki mitä voit. Voit kääntää tämän päinvastaiseksi ja tulla taisteluun kovaksi kehittäjäksi, jolla on laaja pohja. On harvinaista löytää joku, joka voi tehdä myös käyttöliittymän ja taustan. Mutta pidä jatkoa ajan tasalla, saatat joutua siirtymään eteenpäin. En usko, että tulet potkut, koska tämä tuntuu epätoivoinen liike saada lämmin ruumis oveen, mutta tee selväksi, että opit mennessäsi.
He tekivät virheen. Lopeta viettämästä niin paljon vapaa-ajastasi yrittäessäsi korvata sen. Opi samalla kun kulut 8 tuntia tai niin joka työpäivä, ja käytä omaa henkilökohtaista aikaa omiin henkilökohtaisiin harrastuksiisi. Älä huolehdi potkut. Vaikka se tapahtuu, se ei ole iso juttu. Mutta voisin lyödä vetoa siitä, että he ovat niin epätoivoisia, etteivät he ottaisi sitä askelta.
Lähetetäänkö miesviestin muokkaukset ilmoituksina täällä kirjoittaneille ihmisille? Kaikki ovat olleet niin tukevia ja avuliaita, että haluaisin kertoa mitä tapahtui tänään, kun puhuin pomolleni.
Ei, ei. Kuten sanoin vastauksessa - jos ensimmäistä kertaa pyysit apua, et saanut sitä, ei ole syytä ajatella, että tämä olisi päättynyt hyvin. Tuomme ihmisiä, joilla on enemmän kokemusta kanssasi, emmekä odota heidän osallistuvan mihinkään yksin muutaman kuukauden ajan, kun he perehtyvät järjestelmään ja viettävät suurimman osan ajastaan ​​pariksi kokeneempien insinöörien kanssa kaikilla osilla. järjestelmään. Jos hän odottaa sinun osallistuvan viikolla 2 suoraan yliopistosta, hän on idiootti - eikä urallasi ole mitään hyötyä olemalla siellä.
Luulen, että sinun on esitettävä tämä kaikki kirjallisesti pomollesi ja luultavasti pomosi pomolle. Sitten sinun on kysyttävä, haluatko todella tehdä käyttöliittymän verkkokehitystä (olisin mieluummin itse WalMartin tervehdys). Jos näin on, jatkat korkeapaineoppimista; jos ei, etsi toista työtä yrittäessäsi suostuttaa nykyinen työnantajasi vaihtamaan sinut siihen, mihin sinut oletettavasti palkattiin.
48 000 dollaria vuodessa ohjelmistokehittäjälle on julma, jopa suoraan yliopistosta.
@Magisch, ole varovainen, kun teet sellaisia ​​yleisiä lausuntoja, kun sinulla ei ole aavistustakaan useista erittäin tärkeistä yksityiskohdista, jotka vaikuttavat palkkaan. Sinulla ei esimerkiksi ole aavistustakaan, missä maassa OP on, puhumattakaan siitä, mikä osa maasta jne.
@Pythagoras ehdotti sinun äskettäisen muokkauksesi perusteella, että etsit tapaamista pomosi pomon kanssa, enkä tekisi tätä pomosi selän takana. Puhuisin pomollesi ja kysyisimmekö te kolme istua yhdessä keskustelemaan tästä asiasta. Tuo mukaan lähettämäsi ansioluettelo, tiedot työstä, jonka luulit tarjotun jne. Olen samaa mieltä vastauksesta, jonka mukaan pomosi näyttää peittävän virhettään.
@Pythagoras Jos pomosi ei suostu tapaamaan teitä kolmea, keskustele HR: n kanssa.
Mitä mieltä olette hänen huolenaiheidensa esittämisestä HR: lle tai "pomonsa pomolle"? Ehkä hän voi siirtyä toiseen osastoon?
On surullista, että OP on poistanut tilinsä. Ajattelin häntä aiemmin tänään ja toivoin, että hän lopulta antaa meille päivityksen.
Älä unohda liikaa unta potentiaalisen potkut.Se on huono tilanne varma, mutta se ei ole kuoleman merkki, monet ihmiset tekevät siitä.Niin kauan kuin sinulla on hyvät taidot, on aina muita mahdollisuuksia.
Kuusi vastused:
Paul Becotte
2016-02-25 11:29:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Palaa heti takaisin työnhakuun. Mainitsit huolesi kerran, ja he kuvasivat edistymistäsi "hitaaksi" etkä tarjonnut mitään ylimääräistä apua. Ei ole mitään tapaa, jolla tämä loppuisi pitkällä aikavälillä hyvin. Etsi jotain muualta, jossa on parempi tukirakenne.

Päivä 7, hänellä on ollut yksi keskustelu tästä pomonsa kanssa, ja vastauksesi on löytää toinen työ?
Kyllä, hänen pitäisi, koska se on parempi kuin joutua käsittelemään "syystä potkut" -merkkiä. Hänen kuvauksensa mukaan he valehtelivat hänelle.
** + 1 ** Toimenpideohjelmien kuvauksesta yritys on mennyt niin huonosti ja käsittelee syntynyttä tilannetta niin huonosti, että en voi rehellisesti kuvitella, että tästä tulee hyvä paikka työskennellä missä tahansa. Alan ensimmäiset vuodet ovat niin tärkeitä oppia ja kasvaa, älä tuhlaa niitä tällaiselle yritykselle!
"Ei ollut taitoja, joita hän ei koskaan väittänyt omistavansa", ei ole pätevä syy potkut.
Ainakin Yhdysvalloissa riittämätön hymyily on pätevä syy saada potkut :) Jos aloitat työn, jossa et tiedä miten tehdä asioita, pyydä esimieheltäsi apua ja sen sijaan kritisoidaan, on aika harkitse siirtymistä. Voisin ymmärtää, jos hänet palkattiin tekemään jotain, jonka hän oli väittänyt tietävän kuinka - mutta se ei ole asia. Ehkä se toimii ... mutta mahdollisuus siihen ei näytä olevan niin suuri, että aloin heti etsiä uudelleen.
@Stannius Yhdysvalloissa he voivat ampua sinut, jos sukat ovat irti. (kyllä, tiedän, et sido sukkiasi, se on minun mielipiteeni).
Anteeksi epäselvyydestä. Se ei ole pätevä syy, jolle voitaisiin "ampua syystä". Suurimmalla osalla, ellei kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ole vapaaehtoista työtä, mikä tarkoittaa, että sinut voidaan irtisanoa mistä tahansa syystä tai ilman syytä, kunhan syy ei ole yksi harvoista erityisistä suojeluista. Irtisanomista ilman hyvää syytä ei kuitenkaan lasketa irtisanomiseksi syystä, ja esimerkiksi pystyt silti keräämään työttömyyden.
En olisi huolissani työttömyydestä tai irtisanomisesta - jos he eivät aio auttaa häntä, hän tuhlaa kirjaimellisesti aikansa siellä, vaikka he antaisivat hänen slogata, kunnes hän ottaa sen. Alan oppiminen on paljon tärkeämpää pitkäaikaisille uranäkymille ensimmäisessä työpaikassa kuin mikään muu.
@stannius Onnea, kun äskettäinen korkeakouluopiskelu haastetaan siitä.
Et voi haastaa. Minulla on melko hyvät tiedot työtilanteista tahto-osavaltioissa ja että haastan työnantajan muuten kuin ilmeisistä syistä, kuten ilmiantaista, sinun on syytettävä tätä työnantajaa syrjinnästä sinua suojatussa luokassa, joka sisältää rodun, uskonnon , sukupuoli, ikä jne.
Ja olen palannut piirustuspöydälle työnhakuun. Arvostan kaikkia kommentteja täällä. Olen itse asiassa edistynyt paljon ja olen työntänyt itseni melko pitkälle - minulla on 3D-manipuloitavia malleja verkkosovelluksen sisällä, jossa käyttäjä voi muuttaa mallien asetuksia painikkeilla. Koska olen kirjaimellisesti tiennyt mitään verkkokehityksestä kaksi viikkoa sitten, olen melko ylpeä. Mutta tiedän, että koodin eheys kärsii; enkä voi edes kuvitella, mitä en tiedä, joka tulee purra minua myöhemmin. Siksi mielestäni on parasta, jos pääsen ulos. Tarvitsen mentorin.
MY_G
2016-02-25 22:41:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, olen todella pahoillani kuulla ahdistuksestasi. Toiseksi ihailen sinua todella siitä, että käsittelet tilannetta paljon enemmän kärsivällisyydellä ja armolla kuin olisin voinut kerätä.

Pitäisikö minun ottaa yhteyttä pomooni ja pyytää, että minut pannaan toiseen projektiin?

Jos haluat silti työskennellä tässä yrityksessä , kyllä, sinun pitäisi ehdottomasti. Vaihtoehtoisesti saatat haluta ehdottaa esimiehellesi joko kouluttamista sinulle tai antaa sinulle enemmän aikaa verkkokehityskehysten hallintaan. Hän asetti sinut nykyiseen rooliin huolimatta siitä, että olet hyvin tietoinen siitä, että taitosi eivätkä ensisijaiset kiinnostuksen kohteesi eivät liity verkkokehitykseen, joten mielestäni ei ole järkevää kysyä häneltä, voiko hän tarjota jonkinlaista apua tai kompromisseja .

Tämän sanottuani olen vahvasti samaa mieltä Paul Becotten kanssa siitä, että sinun pitäisi alkaa etsiä toista työtä. Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että se on liian impulsiivista - loppujen lopuksi liittyit tähän yritykseen vasta 7 päivää sitten - mutta mielestäni pomosi tähänastinen käyttäytyminen osoittaa, että olet hyvin kurja, jos jatkat työskentelyä hänen johdollaan. / p>

Pomo on epärehellinen.

Hän harhautti sinua ajattelemaan, että sinusta tulisi Kinect-kehittäjä, tilaisuus, josta olit todella innostunut. Tämän vuoksi hän pystyi rekrytoimaan sinut palkalla, joka oli 1) paljon pienempi kuin kokeneen verkkokehittäjän ansaitsema palkka, ja myös 2) pienempi kuin mitä taitosi voi muuten hallita (koska olisit halukas hyväksyä pienempi palkka vastineeksi mahdollisuudesta tehdä sitä, mitä todella rakastat).

Pomo ei kunnioita.

Hän ei missään vaiheessa ennen verkkokehitystehtävien rikkomista pyytänyt ajatuksiasi ja mielipiteitäsi asiasta. Hän on jo asettanut sävyn työsuhteellesi häneen: Teet sen, mitä hän haluaa sinun tekevän ilman keskustelua. Luuletko, että tämä on terve dynaaminen? (Tämä on retorinen kysymys - on vain yksi oikea vastaus, joka on räikeä "ei".)

Pomo on hyödytön / sympaattinen.

Hän ei tee tarjousta kaikki antamaan sinulle kaikenlaista apua huolimatta siitä, että tiedät, että ensisijaiset taitosi ja kiinnostuksen kohteesi eivät liity täysin verkkokehitykseen. Sen sijaan hän kritisoi sinua siitä, ettet edisty riittävän nopeasti. Hän on aiheuttanut sinulle niin paljon stressiä, että kärsit nyt unettomuudesta ja tunnet jatkuvasti huonoa oloa. Kuinka paljon lisää voit ottaa tästä?

Vastauksena 25. helmikuuta tekemäsi muokkaukseen, tässä on lisäys:

Pomo on manipuloiva.

Nyt hän väistää vastuuta yrittämällä kaasuvaloa. Hän vihjaa, että sinä olit harhauttanut häntä ajattelemaan, että olet valmis työskentelemään verkkokehittäjänä käyttämällä jQuery / Bootstrap / jne. Spekuloin, että hän yrittää peittää hänen @ $$sa täällä - hän ei halua myöntää pomolleen, että hän oli se, joka huijasi, joten hän yrittää kehittää kertomuksen uudelleen niin, että se kuulostaa ikään kuin sinä olit epärehellinen osapuoli, et hän. Jos hänen pomonsa pyytää puhumaan kanssasi, ole valmis laatimaan allekirjoittamasi työsopimuksen, jotta voit todistaa, että sinut palkattiin alun perin Kinect-kehittäjäksi eikä verkkokehittäjäksi.

Joka tapauksessa on turvallista sanoa, että suhteesi pomoosi on todennäköisesti jo korjaamattomasti heikentynyt. Siksi alkuperäinen neuvoni pysyy edelleen:

Aloita toisen työn etsiminen nyt. Nykyinen tilanne ei ole kestävä. Lisäksi sinun on oltava valmis myös skenaarioon, jossa pomosi saattaa päättää irtisanoa sopimuksen lyhyellä varoitusajalla, koska hän on tyytymätön siihen, että et edisty riittävästi roolissa, johon 1) et hakenut ja 2) hän ei tarjoa mitään apua.

Mainitset viestissäsi, että muutit tähän työhön. Ehkä asut tällä hetkellä kaukana perheestäsi ja ystävistäsi, eikä sinulla ole ketään heti kääntyä saadaksesi emotionaalista tukea. Pysy vahvana. Tulet läpi.

Kilisi
2016-02-25 11:15:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa mitä voit tehdä, on lähestyä pomosi ja selvittää hänen kanssaan olevat ongelmat. Olet yli pääsi, ja jos asiat menevät etelään, arvaa kuka on vika siinä. Työskentelet myös sellaisten asioiden oppimisessa, joita sinun ei olisi pitänyt tietää omasta ajoistasi haetusta työstä.

Tämä on nimenomaan pomojen vika, mutta lähesty henkilökohtaisen ajan käyttämisen näkökulmasta. ja taitojen epäsuhta pikemminkin kuin syyttää häntä. He tietävät jo kenen vika on. Varmista, että he ymmärtävät, ettet tiedä, pystytkö pitämään määräajat, koska se asettaa pallon suoraan heidän kentälle.

Tätä tekisin, puhuisin pomolle ja hajautan asioita Lähetän lopputuloksesta huolimatta seurantasähköpostin, jossa on lyhyt ammatillinen yhteenveto, jossa mainitaan aika, jonka vietän js: n oppimiseen omalla ajallaani, ja mahdollisuus, että en aio asettaa määräaikoja.

Nyt on kirjallisesti viitattava, jos on ongelmia, joten jatkan sitten työtä, mutta en tappaisi itseäni siitä, olen jo ilmoittanut, että määräaikoja ei ehkä noudateta, joten olen peitetty. Pomo on keksinyt ratkaisun varmistaakseen, että he ovat, en minä.

Luke
2018-10-03 08:44:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suorita

Kun tulevat työnantajat kysyvät, miksi lopetit niin nopeasti, kerro heille, että saamasi työpaikka muutti kuvausta ja otsikkoa laitteistosta verkkokehitykseen pian saapumisen jälkeen ja se ei enää ollut hyvä istuvuus. Älä paha suu edelliseen työnantajaan. Tämä on imevä pieni vetoomus urallasi.

NotMe
2016-02-25 06:45:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jr-kehittäjien palkkataso on koko kartalla - jopa yhden kaupungin sisällä. Joten on vaikea sanoa, maksetaanko sinulle oikeudenmukaisesti vai ei.

Todelliseen ongelmaan asti sinun on tehtävä valinta riskin perusteella, jonka olet valmis ottamaan. Jos olet mahdollisesti löytänyt itsesi pois työstä, sinun on ehdottomasti istuttava pomoisi ja henkilöstösi kanssa keskustelemaan tilanteesta ja katsomaan, mitä siihen voidaan tehdä.

On täysin mahdollista, että he päättivät, että he eivät tarvitse toista kinect-kehittäjää. On myös mahdollista, että he palkkasivat jonkun heti sinun jälkeesi, jonka mielestä he sopivat paremmin tähän rooliin ja sen sijaan, että vetäisivät tarjousta, yksinkertaisesti asetti sinut toiseen rooliin.

Vaihtoehtoisesti voit päättää, että kinect-kehitystyötä tekevien potentiaalisten työpaikkojen määrä on melko pieni, ja voit sen sijaan siirtyä eri polulle. Web-kehittäjät ovat todennäköisesti pitkään kysyttyjä.

Seuraavaksi, jos päätät jatkaa verkkokehitystä kyseisessä yrityksessä, sinun on keskusteltava määräaikojen jatkamisesta esimiehesi kanssa järkevämmälle kuulostavalle. Ottaen huomioon, että ainoa tapa asettaa realistinen määräaika on, kun olet perehtynyt tekniikkaan.

Pitäisikö minun kääntyä pomoni puoleen ja pyytää, että minut pannaan toiseen projektiin?

haluan.

Vaarantaa tulevan urani, jos minulla ei ole ketään, jolta oppia töissä?

Emme voi vastata siihen. Se riippuu kyvystäsi oppia ja soveltaa uutta tietoa (eräänlainen vaatimus kehittäjältä) ja nykyisestä työympäristöstäsi.

Olisiko väärin harkita toisen työn etsimistä?

Yritän ensin puhua asiasta pomo ja HR. Jos se ei toimi ja olin sitoutunut työskentelemään kinectin kanssa, löysin toisen työpaikan.

Olenko väärässä tuntuessani olevani hieman palanut sisällä?

Olet täysin oikeutettu. Haastattelit yhtä työtä varten, ja he vaihtoivat sinut toiseen; heidän olisi pitänyt keskustella kanssasi ennen aloituspäivääsi, jos niin tapahtuisi.

En tarkoittanut tarkoittavan, että minulle maksettaisiin epäoikeudenmukaisesti; vain, että jos hän etsii verkkokehittäjää tulemaan sisään ottamaan vastaan ​​projekteja ja tietämään, mitä he tekevät heti lepakolta, näyttää siltä, ​​että 48 000 dollaria on vähän pieni, tiedätkö? Olen tyytyväinen 48 000 dollariin! Jos se olisi enemmän, olisin enemmän stressaantunut kuin nyt olen haha. Mitä tulee muuhun vastaukseesi, niin sinä niin, niin paljon. Onko ehdotuksia siitä, miten voin puhua määräajan laajennuksista? Minusta tuntuu, että olet osunut merkkiin kirjoittaessasi, että "ainoa tapa pystyä asettamaan realistinen määräaika on, kun olet perehtynyt tekniikkaan". Mitä en selvästikään ole.
@Pythagoras: Ensimmäinen kysymys, johon sinun on vastattava, on "mistä määräaika tuli?" Paljon kehitystä varten se on joko sidottu budjettiin tai se on jokin päivä, joka on poimittu ilmasta. Määräajan ei kuitenkaan pitäisi olla ongelma; esimiehesi tulisi hallita odotuksia kenenkään kanssa, jolle hän raportoi siitä. Sen, että he palkkasivat uuden henkilön työskentelemään tuntemattomien tekniikoiden kanssa lähinnä itsestään, pitäisi olla selkeä osoitus siitä, että määräaika on joka tapauksessa merkityksetön, joten älä mieti siitä.
Luettuani muokkauksesi, etenkin tukevaa vastaustasi siitä, että olen oikeutettu palamaan, olen eräänlainen hajosi. Tuntuu hyvältä saada tukea, koska minulla ei ole ketään, kenen kanssa voin puhua tästä ongelmasta. Minä olen sellainen henkilö, joka ei koskaan halua astua varpaille ja tunnustaa olevani nuori ja tyhmä, yritän aina olla varovainen, jos olen järjetön vai ei. Ja seurantakommenttisi sekä kaikki muu mitä olet sanonut, puhuu minulle loogisesti. Et ymmärrä kuinka paljon painoa olet nostanut harteiltani; kiitos uskomattoman paljon.
Otan neuvosi ja käytän sitä.
@Pythagoras: Toivotan teille onnea. Aloittaminen voi olla vaikeaa.
Evan Williams
2016-02-25 12:02:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut tällaisessa asemassa paljon. Jatkaisin JQueryn ja käyttöliittymäkehityksen oppimista useista syistä. Etupään kehitys on todella tärkeää kaikenlaisille tuotannoille, mukaan lukien, olen varma, että projekti (Kinect), jossa olet mukana. Et voi mennä pieleen tietäessä sitä. Toiseksi Javascriptia näyttää olevan käytetty kaikkialla sielläkin: Oppisin myös node.js, jos olet todella kiinnostunut upotetusta kehityksestä.

Otan ehdottomasti yhteyttä pomoosi huolenaiheillasi, mutta jos kaikki muu on kunnossa, älä etsi uutta työtä, vaikka hän pyytää sinua pysymään etupäässä.

Kun minulla on ollut paljon tällaisia ​​ongelmia, tulin siihen tulokseen, että on hyvä oppia työssä, ellei sinua pyydetä luomaan kriittisiä ohjelmistoja. Sitten se on punainen lippu. Nostin saman asian kuin sinä äskettäisessä kannassa, koska en tuntenut Java-asiantuntijaa ja minua pyydettiin tekemään kriittisiä juttuja. Mutta koska olet vasta korkeakoulututkinto, en todellakaan tuntuisi huonolta oppimalla Javascriptiä C ++: n sijaan.

Pahoittelen. Tarjoan ensimmäistä kertaa apua Stack Exchangessa. Tarvitsen ohjausta. Kommenttini osalta ikonoklastina oleminen on todella auttanut minua teknisessä urassani, vaikka polku on ollut toisinaan vaikeaa. En ole koskaan ollut innostuneempi Javascriptista ja uusista kielelle perustuvista aloitteista. MEAN-paketti, Mongo DB Ember.js Angular.js ja Node.js!
"JavaScript on kuolemassa" [viittaus vaaditaan].


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...