Kysymys:
Saalis-22? Tarvitsetko todistuksen nykyisen työnantajan työskentelystä viisumin saamiseksi työhaastatteluihin
michel-slm
2014-08-28 08:11:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käynyt puhelinhaastatteluissa erään suuren teknologiayrityksen kanssa - tarjous olisi merkittävä parannus sekä mahdollisuuksiin itsensä parantamiseen, muutoksen aikaansaamiseen että rahallisiin korvauksiin.

Sillä välin nykyisellä työpaikallani on potentiaalisia hankkeita, jotka olisi hylättävä tai viivästyttävä, jos saan tämän tarjouksen ja suunnitellusti otan sen vastaan.

Se on pohjimmiltaan samanlainen kuin tässä kysymys, johon on lisätty kierre - jotta voin käydä sivuliikkeessä, jossa aion asua, tarvitsen viisumin, ja tähän vaatimusten osaan sisältyy erityisesti työllisyyden todentaminen:

Jos olet työssä, todiste työstäsi. Tämä on yleensä työnantajan yrityksen kirjelomakkeisiin liittyvä lausunto, jossa ilmoitetaan työtehtäväsi, työsuhteen pituus, palkka ja hyväksytyn loman aika. Jos työnantajasi tukee taloudellisesti vierailustasi, tämä on mainittava myös viitekirjeessä. Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja, sinun on esitettävä todisteet yrityksesi omistuksesta (kuten yritysrekisteri tai osakkeenomistajan todistus).

Olen ollut nykyisessä työpaikassani alle vuoden , mikä tarkoittaa kotimaassani, että en ole vielä oikeutettu palkalliseen lomaan. Voisin lainata lomavapausta ensi vuodeksi, mutta lainanoton ja viitekirjeen tarpeiden välillä oletettavasti olisi vaikea päästä eroon paljastamatta vierailuni tarkoitusta. (Huomaa - Sain päähän tästä - ellei jokin ole vakavasti vialla, en yleensä etsi muita vaihtoehtoja ennen kuin olen ollut työssä noin vuoden).

Olen taipuvainen vain kerro nykyiselle työnantajani mahdollisesta tarjouksesta - rehellisyys on paras käytäntö, ja jos pahinta tapahtuu, työtarjous ei toteudu ja jäävän syrjään nykyisessä työpaikassa, oletettavasti se on merkki siitä, Minun ei pitäisi missään tapauksessa olla liian kauan tässä työssä. mutta olen todella kiinnostunut siitä, mitä ihmiset tekisivät tässä tilanteessa.

Riittääkö palkkamaksu "todisteena työllisyydestä"?
ei, kirjeessä on ilmoitettava, kuinka kauan olen työskennellyt siellä, ja että he pakottavat minut lomalle. Luulen, että yritän toistaiseksi pyytää lainattua lomaa "henkilökohtaisten asioiden hoitamiseksi". Tyhjensin sen yrityksen omistajan kanssa, mutta kirjeen tuottamiseksi on silti käytävä läpi HR
Mainitaanko verolomakkeissasi yrityksesi nimi? Jos näin on, tuot viime vuoden verolomakkeen ja nykyisen palkkasi. Jos et pysty tuottamaan viime vuoden verolomaketta, koska et ole työskennellyt niin kauan, pankkitiliote, josta käy ilmi työnantajan ensimmäinen sekki sinulle. Jos se ei ole riittävä todiste työsuhteen pituudesta, mahdollinen työnantajasi on vakavasti kärsivällinen. Minulla on kuitenkin mahdollisesti parempi lähestymistapa:
Pyydä kahta kirjainta - yhden kirjeen pyytäminen saattaa herättää epäilyksiä sen sisällön vuoksi: 1. Voit todennäköisesti pyytää HR: ltä kirjeen, jossa ilmoitetaan työsuhteen yksityiskohdat, jos mahdollisille vuokranantajillesi on tavallista pyytää tätä kirjettä - hei, he haluavat varmistaa, että olet vakaa vuokralainen ja he haluavat varmistaa, että he saavat palkan; 2. Henkilökohtaisen virkamiehen kirjeen, jossa määrätään lomallesi menemisestä, tulisi olla erillinen numero kirjeestä, jossa todistetaan työsuhteen pituudesta ja siitä, että olet tällä hetkellä työssä.
toinen lähestymistapa kuulostaa houkuttelevalta - kirjoita se muistiin vastauksena ja minä arvostan / hyväksyn sen? Ensimmäistä lomaketta käytetään todellakin usein luottokorttihakemusten / kiinnitysten todentamiseen ... sanotusti näyttää siltä, ​​että pääsin vain pyytää vapaata "henkilökohtaisista syistä" ilmoittamatta yksityiskohtia. Mutta haluaisin kuitenkin antaa sinulle luottoa luovasta ratkaisusta.
Jos näen, että viisumivaatimuksessa (erityisesti työviisumissa), odotan sen tarkoittavan kirjettä yritykseltä ** vastaanottajamaassa ** (eli sitä, jota aiot haastatella) . Muuten sillä ei ole juurikaan järkeä ("koska olen työskennellyt 15 vuotta Espanjan Telefónicassa, tarvitsen työviisumin Yhdysvaltoihin"). Voit halutessasi tarkistaa haastattelijan HR-osastolta.
Lisäksi toinen vaihtoehto on (jos se on tyylikäs) pyytää turistiviisumia. Niin kauan kuin et tee varsinaista työtä (haastattelun ei pitäisi laskea, koska et saa palkkaa). Kysy jälleen haastattelijasi HR-osastolta.
Mikä on kansallisuutesi? Mihin maahan olet matkalla? Missä maassa asut?
@CaptainCodeman Indonesia / Australia / Indonesia ... kiitos ehdotuksesta
@michel-slm Joten tärkein syy Australia kysyy tätä, koska he haluavat tietää, että olet vakaassa asemassasi Indonesiassa etkä ylitä laitonta. Jos yrityksesi kysyy, miksi tarvitset kirjettä, mielestäni etäisyys on riittävän lähellä sanoa, että aiot käydä muutaman ystävän luona. (Ei oikeastaan ​​myöskään valhe!)
Kolme vastused:
RualStorge
2014-08-28 23:11:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viisumin hankkiminen

Tyypillisesti, kun etsit työtä, jossa vaaditaan Visa, yritys, joka vaatii Visan, sponsoroi sitä EI nykyinen työnantajasi. Yritysviisumi tarkoittaa kokonaan: "Sallitaan täällä, koska työskentelen ... ja he perustuvat tänne".

Ilmoita mahdolliselle työnantajalle, että tarvitset viisumin

Sinun on kysyttävä, mikä potentiaalinen työnantajasi on viisumien asettamisessa. Yleensä he hoitavat leijonan osan työstä ja tarvitsevat vain sinun täytettävän paperityötä varmistaaksesi, että kaikki on ylös ja ylös.

Entä jos minun täytyy hankkia Visa itse vahva>

Joskus näin käy, yleensä nämä työpaikat ilmoittavat, että tarvitset viisumin hakemiseen, ja tyypillisesti sinut olisi jo hylätty harkinnasta, koska sinulla ei ole sitä. Joten epäilen, että näin on. Paras tapa on pyytää todiste työllisyydestäsi. (Tämän pyytämiseen on useita oikeutettuja syitä, joten henkilöstöresursseja ei pidä häiritä, jos he pyytävät sinua valitsemaan, ilmoitatko viisumille vai ei.

Lähtöajan käyttäminen ei vielä ole

Sijainnistasi riippuen tämä voi olla iso asia. Hyväksyn vain, että sinulla ei ole maksettua aikaa, joten tämä tulee ulos taskustasi. (Oletetaan, että saat aikaan PTO: n, poltat sillan, jos annoin sen hyvässä uskossa sinulle, niin ilmoitit ilmoituksestasi.)

Jos sinulla ei ole taloudellisesti varaa ota vapaa aika maksutta, sinun on keksittävä jotain toimeentuloon ... Pyydä jälleen työnantajaasi etenemään voimanottoa tai maksamaan, jotta voit lopettaa, ei mene hyvin.

Kiitos. Kysymys ei koske itse työviisumia - vaan vierailuviisumia haastatteluun. Sellaisenaan nykyisen työnantajan on tarkistettava työllisyyteni ja että lomani on hyväksytty ja palaan työhöni jälkikäteen.Tässä on melko yleistä saada ennakko PTO: lle, joten tarjoaminen palkattomalle lomalle merkitsisi itse asiassa, että olen poistuminen - joten koska se toimii samalla tavalla, voin yhtä hyvin ratkaista edistyneen voimanoton, kun minulla on varma tarjous. Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että jos palkaton vapaa-aika on normi, niin ennakon pyytäminen poistumistarkoituksessa on melko epäeettistä!
niin sitten pyytäisin vain todisteita työllisyydestä ja siitä, että tarvitset voimanottoakselin etukäteen (tietäessäsi, että olet todennäköisesti polttamassa siltaa, jos tämä toimii sinulle, mutta hei joskus sillat on poltettava) sanoisin luultavasti minun täytyy matkustaa X: lle henkilökohtaisesta syystä ja pidä se siinä. Se sanoi, että kysyt melko vähän työnantajalta, että olet vielä uusi. Mitä monimutkaisemmaksi tämä tulee, sitä suurempi riski sinulla on. Se sanoi, että sinun on päätettävä, kuinka suuren riskin olet valmis ottamaan.
CaptainCodeman
2014-08-28 21:59:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kerro henkilöstöosastollesi, että tarvitset vahvistuksen työstäsi, jotta voit hakea viisumia mihin tahansa maahan oletkin. He eivät todennäköisesti kysy sinulta, miksi sinun on mentävä sinne.

Älä ole liian huolissasi yrityksestäsi epäilevistä aikeistasi. Vaikka he epäilisivätkin harkitsevasi siirtymistä toiseen yritykseen, he eivät todellakaan voi ryhtyä toimiin sinua vastaan. Joissakin tapauksissa se voi olla hyödyllistä, koska he yrittävät "voittaa sinut takaisin". Otin kerran selittämättömän loman muutaman päivän, ja palattuani he antoivat minulle korotuksen.

Tässä vaiheessa ei kuitenkaan todennäköisesti ole hyvä ajatus kertoa heille suoraan, mistä olet ajatellut lähdössä. Heidän ei todellakaan tarvitse tietää. Rehellisyys on hyvä, mutta itsesabotaasi ei ole.

Vietnhi Phuvan
2014-08-28 15:19:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pyydä kahta kirjainta - yhden kirjeen pyytäminen saattaa herättää välitöntä epäilystä sen sisällön vuoksi:

  1. Pyydä HR: ltä kirje, jossa ilmoitetaan työsuhteen yksityiskohdat, jos se on tavallista mahdolliset vuokranantajat pyytävät tätä kirjettä - hei, he haluavat varmistaa, että olet vakaa vuokralainen ja he haluavat varmistaa, että he saavat palkan;

  2. Henkilökunnan kirjeen, jossa määrätään lomallesi menemisestä, tulisi olla erillinen numero kirjeestä, joka antaa todisteita työsuhteen pituudesta ja siitä, että olet tällä hetkellä työssä. li>

Olet todennäköisesti parempi, jos et kysy kahta kirjainta samassa viestinnässä.

Päätin tehdä jotain samanlaista kuin ehdotuksesi - ilmoitin yrityksen omistajalle, että minun on otettava aika vapaaksi, ja sanoin sitten HR: lle, että tarvitsen viisumihakemusta tukevan kirjeen. Suurlähetystön antamien erityisvaatimusten vuoksi luulen, että vain käytä kuitenkin yhtä kirjainta nyt, kun loma on joka tapauksessa hyväksytty ylimmällä tasolla. Kirje saattaa näyttää vähemmän lailliselta, ellei sitä ole osoitettu tietylle organisaatiolle


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...