Kysymys:
Kuinka motivoida pomosi antamaan sinun viettää aikaa tehtäviin, jotka eivät tuota välittömiä tuloja, mutta kannattavat tulevaisuudessa?
thedotwriter
2013-02-14 05:13:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokin aika sitten yritykseni perusti blogin. Tähän mennessä on julkaistu vain muutama artikkeli, ja kaikki työajat ovat keskittyneet tuottoisiin juttuihin. Ja se on hieno, aloittelijana ei ole mysteeri, että ensisijainen tavoite olisi ansaita rahaa. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että enemmän aikaa viettäminen muun muassa avoimen lähdekoodin projekteihin ja niin edelleen auttaisi yritystäni ansaitsemaan tunnustusta.

Minulla on jo joitain argumentteja mielessäni, mutta haluaisin kuulla mielelläni mitä ihmisten on sanottava. Mitä voit kertoa esimiehellesi, että hän antaa sinulle viikkotunteja joka viikko tekemättä määräaikaisia ​​projekteja?

Ole niin nopea / tehokas, että hän ei voi pitää tarpeeksi muuta työtä edessäsi.
Katso [Kuinka yritys voi toteuttaa "20% aika" -ohjelman, kuten Googlen?] (Http://workplace.stackexchange.com/questions/468/how-can-a-company-implement-a-20-time-program -googles)
Hei dotwriter, sinun kannattaa harkita viestisi muokkaamista selittämään, kuinka yllä linkitetty 20% aikakysymys ei vastaa kysymykseesi. Jos mikään heistä ei vastaa kysymykseesi, selittäminen miksi auttaa estämään muita vastaajia kertomasta sinulle vain sitä, mitä tiedät jo. Onnea! :)
On mielenkiintoista, kuinka tarkoitat, että rahan ansaitseminen ei ole ** ensisijainen tavoite yrityksille, jotka ** eivät ole ** uusia yrityksiä.
Tämä kysymys olisi järkevämpi, jos se olisi enemmän "[...] viettää aikaa tehtäviin, jotka ** eivät tuota välittömiä tuloja, mutta kannattavat tulevaisuudessa **". Et voi todellakaan esittää mitään pätevää perustetta sille, että yritys viettää aikaa ja vaivaa johonkin, mikä ei tuota tuottoa. Tällainen yritys epäonnistuu ja sen pitäisi epäonnistua.
Neljä vastused:
DJClayworth
2013-02-14 07:34:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka en tiedä yritystäsi, monissa startup-yrityksissä on paljon enemmän työtä kuin mitä on aikaa tehdä. Startupit ovat usein kilpailussa - ellei suoraa kovaa ja nopeaa vastaan. tuntematonta kilpailijaa vastaan, joka saattaa kehittää samanlaista tuotetta ja saattaa saada sen ensin markkinoille. Niillä on taipumus olla myös hyvin vähän käteistä, ja siksi on oltava todella vahva syy käyttää mitään niistä mihinkään. Ja kun vietät aikaa johonkin, tarkoittaa käteistä - ainakin olettaen, että sinulle maksetaan.

Vaikka voit helposti väittää, että tekemällä esimerkiksi avoimen lähdekoodin projekteja, bloggaamista tai taustalukemista tai tutkimalla mahdollisesti hyödyllisiä tekniikoita saattaa maksaa tulevaisuudessa, se ei todellakaan ole kysymys. Kyse ei ole edes siitä, olisiko sen tuomat edut enemmän kuin sen tekemiseen käytetty aika ja raha. Vaikka olisit varma, että tekemäsi 1000 dollaria tekemäsi asia tuo 2000 dollaria joskus tulevaisuudessa, se ei auta sinua, jos sen tekeminen aiheuttaa sinulle tärkeän määräajan puuttumisen nyt tai rahan loppumisen ennen projektin valmistumista. Käynnistyksen kannalta kysymys on, onko näiden asioiden tekeminen arvokkaampaa kuin muut ajan ja rahan kanssa tekemäsi asiat.

Kysy siis vapaasti pomoltasi näistä asioista. Mutta valmistaudu siihen, että hän sanoo ei. Ja jos hän ei kieltäydy, ole kiitollinen - koska se tarkoittaa, että yritykselläsi on tärkeä työ, joka on tehtävä ja että sinulla on tärkeä tehtävä siinä.

enderland
2013-02-14 23:55:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin olen tehnyt sen ja se on hyvin yksinkertaista:

  • Vaihe 1: Ole todella mahtava työssäsi ja suorita työsi tehokkaasti. Opi kommunikoimaan pomosi kanssa, jotta he ymmärtävät, että teet tämän.
  • Vaihe 2: Älä koskaan lopeta uuden tekniikan oppimista tai tutkimista nykyiseen työhösi. Tee siitä ensisijainen tehtävä (jos se vie 15% pidempään, mutta antaa sinulle valtavan määrän oppimista ja olet suorittanut vaiheen 1)
  • Vaihe 3: jos haluat perustella jotain täysin etuyhteydettömästi, varmista, että sinulla on selitys "tästä voi olla hyötyä"

Realistisesti, jos kuitenkin teet vaiheen 1 (avain on viestintä !!!! pomo täytyy tietää, että suoritat kaiken, mitä heiltä vaaditaan), voit helposti tehdä mitä tahansa haluamallasi joustavalla tai vapaa-ajalla ja jopa edellisessä vaiheessa 2.

Ja huomautus, joka todennäköisesti soveltuu tähän: yleinen motivaationi työhöni lisääntyy huomattavasti, kun saan tutkia uusia asioita tai oppia. Olen varma, että olen näin ollen tuottavampi, vaikka "hukkaan" 20% ajastani oppimalla asioita, jotka eivät ehkä ole suoraan sovellettavissa nykyiseen työni.

Paljon syy siihen, miten voin tehdä vaiheessa 1 vaaditun työn tällä tavoin, on se, että lähestyn johdonmukaisesti jokaista tehtävää ja opin siitä, automatisoin jotain jne., mikä tekee minusta erittäin tehokkaan, mikä antaa minulle oppia lisää ja tehdä pakottavaa työtä, jotta sykli toistuisi.

Tämä vaatii korkean suorituskyvyn osaamisen. Tavoita sitä.

GreenMatt
2013-02-14 08:24:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yrityksillä on kolme syytä toimia: lisätä tuloja, vähentää kustannuksia ja vähentää riskejä. (Olen nähnyt tämän eri paikoissa, Bob Lewis tulee mieleen.) Jotta voisit tehdä liiketalouden tekemällä jotain, sinun on näytettävä, miten ehdotuksesi vaikuttaa ainakin yhteen näistä kolmesta.

Kysymyksen sanamuoto eliminoi kasvavat tulot. Jotkut sanomastasi osoittavat, että ideasi voivat tuottaa tuloja, mutta se ei todennäköisesti tapahdu välittömästi. Esimerkiksi, jos luot hyödyllisen Drupal-moduulin, se voi luoda yrityksellesi altistumisen, joka voi tuoda uutta liiketoimintaa.

Ilman kasvaneita tuloja -vaihtoehtoa sinun on parasta "myydä" ideasi kustannusten leikkaajana. Voiko se poistaa työvoiman? Nopeuttaako se hidasta prosessia? Voidaanko sitä käyttää uudelleen?

Osoittaen, että ideasi vähentäisi riskiä, ​​voi olla ongelmallista. Usein on vaikea osoittaa, mitä riskejä on, mikä on todennäköistä, että jotain pahaa todella tapahtuu, ja mitkä ovat kustannukset, jos jotain pahaa tapahtuu. Jos kuitenkin voit todeta, että tappiot ovat lamauttavia, todennäköisyydet suuria tai kustannukset alhaiset, saatat pystyä vakuuttamaan johdon työn kannattavuudesta.

Tietenkin, jos pystyt tee oikeutettu tapaus, että ehdotuksesi vaikuttaa positiivisesti kahteen tai kaikkiin kolmeen näistä tekijöistä, lisäät mahdollisuuttasi hyväksyä.

kevin cline
2013-02-14 05:47:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näytä, kuinka yritys hyötyy ylimääräisistä menoista

En usko, että sinulla on paljon argumentteja. Kuulostaa siltä, ​​että olet kiireinen toiminnoilla, jotka tuottavat tuloja. Jos johonkin tähän toimintaan liittyy yleisesti käytetyn tekniikan soveltaminen, opit kyseisistä tekniikoista ja sinulla on monia hyödyllisiä löytöjä, jotka voit jakaa lukijoiden kanssa.

Työskentele käyttöjärjestelmässä (tai muualla) ) kun huomaat, että pakkaus ei riitä yrityksesi tarpeisiin. Hienoa ohjelmistoa ohjaavat käyttäjät (vaikka kirjoittaja olisi ainoa käyttäjä), ei keskittymätön halu "tehdä hienoja asioita".

Joudun ehkä muotoilemaan kysymykseni uudelleenlukemisen jälkeen, se ei näytä olevan yhtä ymmärrettävää kuin luulin ... Aion käyttää käyttöjärjestelmän lyhennettä "Open Source" eikä "Operating System" (jos ymmärrät sen). Kysymykseni todellinen tarkoitus on, että jos työskentelen "projekteissa" (drupal-moduuli, blogikirjoitus), joista voi olla hyötyä yritykselleni, haluaisin, että minun sallitaan tehdä se (joskus) työaikana. Anteeksi, että englanti ei ole äidinkieleni, yritin tavallaan ilmaista ajatukseni. Kiitos vastauksestasi!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...