Kysymys:
Kuinka vastata johdon kiitosviestiin?
Long
2013-01-22 18:15:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut yritykset lähettävät "kiitos" työntekijälle tiettyjen tehtävien suorittamisesta tai kun he haluavat tarjota hänelle bonuksen kovasta työstään.

Pitäisikö tällaisiin sähköposteihin vastata ja miten?

Minun tapauksessani nimenomaan yrityksen tekninen johtaja lähetti minulle "Kiitos" -sähköpostin pienellä bonuksella, joka on todella harvinaista työpaikallamme, joten minusta tuntuu, että minun pitäisi vastata jollakin tavalla.

Vastatko "kiitos"?
"Arvostustasi arvostetaan."
Ja tee se nopeasti.
@JeffO mitä tarkoitat tekemällä sen nopeaksi?
Tarkoitatko, että sähköposti itsessään on bonus vai tarjoavatko he rahallisen bonuksen sähköpostitse?
Neljä vastused:
Monica Cellio
2013-01-22 22:16:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaistosi on oikea. Olet saanut kaksi asiaa CTO: lta: (a) lahja ja tavanomainen etiketti (Miss Mannersin mukaan) kehottaa kiittämään ihmisiä, jotka antavat sinulle lahjoja, ja (b) kiitosta ("kiitos" osa). Koska he kokoontuivat ja sinun on joka tapauksessa tunnustettava lahja, voit vastata esimerkiksi "kiitos bonuksesta ja tunnustuksesta". Varsinkin kun tunnustus tulee organisaation ylemmiltä tasoilta, sinulla on kaikki voitettava eikä mitään menetettävää olemalla armollinen vastaanottaja.

Koska CTO lähetti sinulle sähköpostia, sinun tulee vastata luontoissuorituksilla - osittain koska jatkat vain valitsemaasi paikkaa ja lähinnä siksi, että se on nopea. Pakottaa hänet odottamaan vastaustasi useita päiviä, mikä saattaa saada hänet ajattelemaan, ettet arvostanut lahjaa. Jos hän olisi lähettänyt sinulle kirjeen fyysisenä postitse, se olisi monimutkaisempaa: paperilla vastaaminen ei ole väärin, mutta jos olet joku, jonka kanssa olet tekemisissä säännöllisesti, sähköpostitse tai kasvotusten, voit harkita muodollisuuden nopeuden arvostamista ja käyttämällä sähköpostia. On parasta, jos vastauksesi saapuu ennen seuraavaa tapaamistasi hänen kanssaan, jotta vältetään kaikki hankaluudet (saiko hän sen? Arvostiko hän sitä?).

+1 hyvä vastaus. BTW: n johtaja lähetti minulle sähköpostin, korjaan kysymyksen vastaamaan sitä. Kuitenkin, hyvä asia, josta puhuit tavallisista sähköpostiviesteistä, minäkin työskentelin yrityksessä, joka käytti niitä.
Fernando
2013-01-22 21:01:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni ei ole tarpeen vastata aina sanalla "olet tervetullut". Jos kuitenkin saat jonkinlaisen bonuksen tai lahjan, mielestäni sinun on pakko vastata "kiitos".

Mielestäni ero tässä tapauksessa on se, että pomosi on mennyt yli ja pidemmälle kuin mitä normaalisti odotetaan - aivan kuten olet todennäköisesti tehnyt, kun suoritit tehtävääsi, joka ansaitsi bonuksen.

Selitä miksi tämä vastauksesi on oikea. On tärkeää, että toimenpideohjelma pystyy määrittämään itselleen, onko antamasi vastaus oikea. Täällä sanot mikä vastaus on, mutta älä selitä miksi vastaus on oikea. [FAQ] -kohdasta (http://workplace.stackexchange.com/faq#how-should-i-answer) * Varmista, että vastauksesi lisää hyödyllistä tietoa ja on täydellinen, itsenäinen vastaus ... Sinun tulee aina sisällyttää vastauksessasi tietoja siitä, miksi vastauksesi on mielestäsi oikea. *
@Chad Minulla on vaikeuksia ymmärtää kommenttisi. En tiedä mitä lisätä vastaukseeni selittääkseni miksi mielestäni se on oikea. Etsitkö vain hyvin pitkää, yksityiskohtaista vastausta? Voisitko antaa minulle esimerkin siitä, mitä lisätä vastaukseeni? Mikä on 1 + 1? Se on 2. Miksi? Koska 1 + 1 = 2. Ymmärrän, että todellinen matemaattinen todiste 1 + 1: stä olisi hyvin pitkä, mutta haluammeko sitä tällä foorumilla?
Etsimme erillisiä vastauksia. Se, jonka joku, jolla on hyvin vähän tietoa, voi lukea ja päättää, onko vastauksesi oikea. Sanot mitä vastaus on täällä, mutta et selitä miksi tai miten toimenpideohjelman tulisi kiittää CTO: ta.
@Fernando _ "tämä foorumi" _ - kannattaa pitää mielessä, että tämä sivusto ei ** ole foorumi **. Katso [Tietoja sivusta] (http://workplace.stackexchange.com/about), jos haluat lisätietoja
Dawood ibn Kareem
2018-07-04 07:51:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä kiitä jotakuta kiitosviestistä tai kortista. Se vain vetää asioita ulos. Useimmille ihmisille kiittäminen (joko puhelimitse, sähköpostilla, kirjeellä tai kortilla) on tapahtuman loppu. Joten anna sen olla loppu.

Jos on olemassa todellinen lahja (ei vain kortti) tai jonkinlainen bonus, lähetä ehdottomasti kiitos. Ja tee se nopeasti.

Greg McNulty
2013-01-24 05:59:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tietysti. Paitsi, että - tämä on tilaisuus hyödyntää, muodostaa yhteys ja verkko.

Pyydä häntä lounaalle tai asettamaan aika puhumaan hänen kanssaan yksi kerrallaan. kiitos.

Se voi auttaa sinua näkemään lisää näistä bonuksista, tarkoitan kiitos muistiinpanoja.

CTO: n pyytäminen lounaaksi / illalliseksi on harvinaista ja epätavallista monissa paikoissa. . .
Tämä tulee a) erittäin oudoksi ja b) erittäin ahneeksi.Ole vain onnellinen, että ponnistelusi tunnustettiin ja tunnustettiin bonuksella.Yksinkertaisesti kiittää heitä tunnustuksesta.
@Daan Olen täysin samaa mieltä kanssasi, mutta se ei tunnu olevan maailma, jossa elämme, ainakin haluamme tulla liike-elämään.Älä katso pidemmälle kuin toimitusjohtajan palkat ja erot, joilla ei ole mitään tekemistä ansioiden tai työn kanssa.Jos me kaikki aiomme työskennellä parantaaksemme elämää toisillemme ja minä menen, on todella parempi terveystietoisuuden myötätuntoa empatia, tiedät kaikki niistä asioista, jotka olisivat mahtavia


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...