Kysymys:
Suuri haastattelu - palkkaamispäällikkö ei koskaan seurannut, pitäisikö minun seurata puhelua?
AnchovyLegend
2013-09-26 08:06:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli äskettäin haastattelu, jonka mielestäni meni hyvin! Se kesti noin tunnin, minulle kysyttiin joitain teknisiä kysymyksiä ja pystyin vastaamaan niihin kaikkiin oikein. Puhuimme paljon aikaisemmista projekteistani ja kokemuksestani kentällä. Päätimme loistavalla nuotilla, ja vuokrauspäällikkö lupasi kuulevani häneltä.

Tämän viikon alussa en ole vielä kuullut häneltä mitään. Lähetin hänelle sähköpostia kiittäen häntä ajasta ja ilmaisen, että olen innoissani kuulla hänen päätöksestään.

Onko sopiva soittaa? Minulla on joitain muita mahdollisuuksia, mutta olen todella utelias, koska pidin todella yrityksestä ja näytti siltä, ​​että he todella pitivät minusta.

Yritys on todella pieni, mutta menestyvä, joten se ei pidä byrokratian takia hitaasti liikkuvasta. Hän lupasi seurata tämän viikon alkuun mennessä, ja sähköpostista on kulunut noin 2 päivää ja haastattelusta täsmälleen viikko.
Kiitos @Joe, Pidän yrityksestä paljon ja halusin nähdä missä olen heidän kanssaan. Minulla on tarjous toisen yrityksen kanssa, josta pidän vähemmän kuin tämä yritys, ja siksi on vähän kiireellisyyttä. 1-2 viikon kuluttua voi olla liian myöhäistä. Jos palkkaat ihmisiä ja lupaat seurata, sinun pitäisi! Liian monet työnantajat unohtavat varmuuskopioida lupauksensa, jonka ehdokas aina odottaa.
Vain naiivi henkilö odottaa yrityksen seuraavan. Useimmat kokeneet ehdokkaat eivät, koska sitä ei käytännössä koskaan tapahdu.
Tiedät hyvin sanonnan "Ei uutisia on hyviä uutisia", se ei päde tähän. :)
Kolme vastused:
HLGEM
2013-09-26 22:41:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurin osa yrityksistä seuraa vain onnistuneita ehdokkaita riippumatta siitä, mitä he kertoivat sinulle haastattelussa. Älä odota vastausta koskaan. Yli 30 vuoden aikana työpaikalla olen koskaan saanut puhelun työstä, jota en saanut kerran. Yrityksillä ei yleensä ole kiinnostusta viettää aikaa soittaa ihmisille, jotka he ovat päättäneet olla palkkaamatta. Vaikka olisit toisella sijalla, he eivät ehkä halua kertoa teille, että jos ensimmäinen paikka kaveri ei hyväksy tarjousta tai muuttaa mielensä ennen kuin ilmestyy. Jos soitat epäonnistuneille ehdokkaille, jotkut heistä haluavat kiistellä kanssasi siitä. Yrityksellä ei ole mitään etua soittaa sinulle ja kertoa, että et saanut työtä.

Jos kuitenkin olet kiinnostunut työstä tai haluat ilmoittaa heille, sinulla on toinen mahdollisuus linjalla, mutta mieluummin heitä, voit seurata kerran tai kahdesti. Älä kuitenkaan tule tuholaiseksi, joka soittaa päivittäin.

Huomautan sinulle, että hyvät haastattelut eivät tarkoita, että saat tarjouksen; et tiedä kuinka hyvin muut heidän haastattelemansa ihmiset pärjäsivät.

Etuna on, että yritys ei saa huonoa mainetta. Kun minua ei ole palkattu (yleensä siksi, että olen liian vanhempi heidän tarpeisiinsa), ohjaan mielelläni jonkun. Jos minua kohdellaan huonosti, en suosittele kyseistä yritystä verkkooni.
MitchM
2013-09-26 22:05:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos asetat muita mahdollisuuksia pidätykseen ja olet vilpittömästi eniten kiinnostunut mahdollisuudesta, jonka odotat kuulevasi takaisin, sinun tulee ehdottomasti soittaa heille. Ensinnäkin se kertoo heille, että olet erittäin kiinnostunut työskentelemään heidän yrityksessään ja että tarvitset muita mahdollisuuksia. Haluan sanoa varmasti, että tarkoituksena ei ole painostaa heitä päätöksentekoon, vaan saada parempi käsitys heidän palkkaamisprosessistaan, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen muista tarjouksista.

Mitä sinun on menetettävä? Hylkäävätkö he sinut, koska olet liian innokas heidän yrityksestään? En usko.

_Jos asetat muita mahdollisuuksia pidätykseen ..._ - tämä on opetettava hetki. Kuten täällä, jätä tarjoukset pöydälle, palaa tarpeeksi kertaa, ja toivottavasti yksi oppii, että ensimmäinen hevonen virkaan on voittaja, ei se, jolla on värikkäimmät nauhat.
Meredith Poor
2013-09-26 08:55:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut työnantajat vievät päätöksen tekemisen kahdesta kuuteen viikkoon. Se voi olla taustan tarkistus, se voi olla joku lomalla, saattaa olla, että joku muu, jonka he yrittävät tavoittaa, ei voi vielä puhua heidän kanssaan. Tällä hetkellä ObamaCaren ja muiden määräaikojen parissa on käynnissä 1. lokakuuta, joten voi olla, että työnantaja on huolissaan hallituksen sulkemisesta. Seuraavat viikot ovat todennäköisesti kauhistuttavia poliittisella rintamalla, joten jos yrityksesi on jollain tavalla riippuvainen siitä, ne saattavat pidättyä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...