Kysymys:
Eroaminen pari kuukautta ennen tapahtumaa: onko se väärinkäyttöä?
R0m1
2020-02-13 18:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen tällä hetkellä ohjelmistokehittäjänä pienessä yrityksessä (9 henkilöä) Ranskassa. Eri syistä, lähinnä siksi, että tunnen olevani umpikujassa tässä työssä enkä näe tapoja, joilla se voisi muuttua, olen päättänyt erota. Annan eroamiseni seuraavina päivinä, ja minulla on 3 kuukauden irtisanomisaika.

Kesäkuussa on näyttely, jossa kaikki alan suurimmat toimijat esittävät uusia juttujaan. Yritykseni on suunnitellut esittelevän tuotteen version 2 (v2) (olen ainoa kehittäjä, joka työskentelee sen parissa). V2 on edelleen kehitteillä.

Jos eroan nyt, lopetan työskentelyn toukokuun puolivälissä 3 kuukauden irtisanomisilmoituksen vuoksi - kuukautta ennen v2: n esittelyä näyttelyssä. Vaikka yritys onnistuu palkkaamaan uuden kehittäjän korvaamaan minut ennen näyttelyä, on erittäin epätodennäköistä, että v2 olisi valmis kesäkuussa. Tämä asettaa yrityksen huonoon asemaan näyttelyssä.

Joten kysymykseni kuuluu: Voiko eroamistani pitää väärinkäyttönä?

Olen Kaikkien kanssa sujumisesta, ei ole mitään kollegoitani vastaan, ja haluan vain lähteä, koska työ on menettänyt kiinnostuksensa. Minulla ei ole aikomusta polttaa siltoja tai vahingoittaa työnantajaani.

Ranskassa on olemassa "väärinkäytökset" ("väärinkäyttöinen eroaminen" tai "epäoikeudenmukainen eroaminen"), en ole varma. En ole edes varma se on olemassa Ranskan ulkopuolella). Se voi tapahtua, kun työntekijä eroaa tarkoituksestaan ​​vahingoittaa työnantajaansa (kuten kirjanpitäjä eroaa kirjanpitotaseen päivästä). En ole koskaan nähnyt sitä käytetyn missään, mutta haluaisin varmistaa, ettei minua voida syyttää siitä. Kyseinen laki on Code du travail in ("työlainsäädäntö") artikkeli L1237-2, jossa ei kuitenkaan määritellä sitä, mitä tarkalleen pidetään "väärinkäyttävänä" eroamisena.

Päivitys: Kaikki vastaukset ja kommentit ovat yhtä mieltä siitä, että kyseessä ei ole väärinkäyttöinen eroaminen, joten pidän suunnitelmani löytää parempia mahdollisuuksia ja erota. Luultavasti ajattelin liikaa. Kiitos avusta!

Mikä h on väärinkäyttöinen eroaminen?Vapaassa maailmassa (Ranska täyttää vaatimukset) kuka tahansa voi vapaasti lopettaa minkä tahansa työn milloin tahansa, orjuuden ajat ovat ohi.
@TymoteuszPaul Se on laissa.
Olen melko varma, että se ei ole sitä mitä luulet sen olevan, laajennan vastausta.
sinulla on 3 kuukautta etukäteen, tarkalleen tähän tarkoitukseen
Kaikkien oikeiden vastausten lisäksi se herättää kysymyksen: miksi yksinäinen kehittäjä työskentelee yrityksen kriittisen voimavaran (joka esitellään suuressa konferenssissa käynnistystä varten)?
@Kevin, koska joko omaisuus ei ole yhtä kriittinen kuin tässä kuvataan (erittäin yleinen, kun luot tuotteen, se on helppo kiinnittää ja puolueellinen vauvaan) tai yritys on naurettavan huonosti hoidettu (paljon harvinaisempaa, mutta ei mahdotonta).Joko niin, ei OP-ongelman ratkaiseminen.
@Kevin Yrityksessä on vain 9 henkilöä.Se ei riitä, että jokaisessa projektissa on useita ihmisiä.
Jos olet todella niin huolissasi, miksi et pysyisi vasta näyttelyn jälkeen?Epäilen, että ylimääräinen kuukausi tuo sinulle niin paljon eroa, ja voit lähteä hyvillä ehdoilla.
Hei, tervetuloa!Mielenkiintoista lukea käsitteestä "väärinkäyttöinen eroaminen".Muokkasin linkittämään asiaa koskevan lain asiayhteyteen.
Olen melko typerä Ranskan työlainsäädännöstä, mutta kun sanot "Minulla ei ole aikomusta polttaa siltoja tai vahingoittaa työnantajaani", miksi olisi niin huono jäädä vielä kuukaudeksi ja lopettaa työsuhteesi korkealla?
Älä muokkaa kysymystäsi vastaamiseksi vastauksiin.Olet jo ilmoittanut, että yksi vastaus antoi sinulle pyytämäsi tiedot, koska olet hyväksynyt ne (toivottavasti olet myös äänestänyt niitä ja muita hyödyllisiä vastauksia).
Katso [Kuinka voin valmistautua bussilla iskemiseen?] (Https://workplace.stackexchange.com/q/9128/1578).Se ei ole sinun ongelmasi.
@CJDennis Pitäisikö minun poistaa päivitys sitten?
Kymmenen vastused:
Tymoteusz Paul
2020-02-13 18:41:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten kysymykseni kuuluu: voiko eroamistani pitää väärinkäyttönä?

Ei.

Orjuuden aika on ohi, ja jos yritys ei halua menettää sinua, he voivat korjata kaiken, mikä vaivaa sinua vakuuttamaan sinut pysymään. Mutta voit varmasti irtisanoutua työstä milloin tahansa, ja kun otetaan huomioon kolmen kuukauden irtisanomisaika, ei ole mitään keinoa muodostaa "väärinkäyttöinen eroaminen".

Kuten https: //prudhommes.ooreka.fr/astuce/voir/184034/salarie-attention-aux-risques-de-la-demission-abusive jota käytän ainoana lähteenä tähän vastaukseen, joku, jolla on parempi voit tehdä korjauksen ja korvaan sen.

Oikeuskäytännön mukaan eroamista pidetään väärinkäyttönä, kun työntekijä tekee tämän päätöksen ainoana tarkoituksena vahingoittaa työnantajaansa ja aiheuttaa siten vahingoittaa hänen liiketoimintaansa.

Vaikka työntekijällä on vapaa eroamisoikeus, tätä oikeutta säännellään tiukasti tietyillä rajoilla. Näin on esimerkiksi silloin, kun:

  • työntekijä jättää työpaikkansa yön yli aiheuttaen vakavia seurauksia yrityksen sujuvalle toiminnalle
  • työntekijä ei noudata yksi tai useampi sopimukseen sisältyvä lauseke
  • työntekijä eroaa ja tuo mukanaan muut työntekijät
  • työntekijä eroaa, kun hänen läsnäolonsa on välttämätöntä tärkeälle toiminnalle: esimerkiksi kirjanpitäjä, joka eroaa tasepäivänä

Väärinkäyttöinen ero on siis seurausta eroavan työntekijän tahallisesta tahallisuudesta tai syyllisestä huolimattomuudesta.

Ottaen huomioon 3 kuukauden irtisanomisaika, se ei millään tavalla vastaa tällaisia ​​olosuhteita. Heillä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa kiertää tosiasia, että olet poissa ja tehdä tarvittavat muutokset.

Tietysti, jos he palaavat luoksesi massiivisella rahasäkillä ja muilla eduilla pitääkseen sinut muutaman kuukauden ajan, se on heidän oikeutensa, ja voit miettiä, onko se sen arvoista. Mutta sinulla on varmasti oikeus lopettaa, etkä riko mitään lakia, jonka löydän tai jonka voin kuvitella olevan järkevää ja yhteensopivaa EU: n lainsäädännön kanssa.

Kommentteja ei käytetä laajempaan keskusteluun;tämä keskustelu on siirretty chattiin (https://chat.stackexchange.com/rooms/104482/discussion-on-answer-by-tymoteusz-paul-resigning-a-couple-of-months-before-an-ev).
Arthur Hv
2020-02-13 18:58:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten kysymykseni kuuluu: voiko eroamistani pitää väärinkäyttönä?

Jotta eroamisesi voidaan hyväksyä väärinkäytöksi, työnantajan on osoitettava vahingollisen aikomuksensa. Teoriassa lopettaminen yrityksen avainhankkeen keskellä voisi täyttää vaatimukset (lähde täällä), mutta vain jos he voivat todistaa, että tarkoituksesi oli, että he esittävät keskeneräisen projektin.

Kolmen kuukauden irtisanomisaika on kuitenkin enemmän kuin riittävä, jotta työnantaja voi rekrytoida ja kouluttaa pätevän korvaavan henkilön. Olen varma, että heille ei ole vain erittäin matala palkkio mennä lailliseen asiaan, vaan he menettävät melkein varmasti, jos ei ole aineellisia todisteita (esim. Sähköposti), että uhkasit yritystä. haluat välttää siltojen polttamisen, kun eroat, ilmaiset pahoillasi, varoitat työnantajaasi eroamisesi mahdollisista sudenkuopista ja vapaaehtoisesti kouluttamaan uutta palkkaa. Hyvien suhteiden pitäminen edelliseen työnantajaasi välttää paitsi riskin siitä, että he tekevät laillisen siirron, mutta myös heidän todennäköisempää suositella sinua tuleville työnantajille.

"Voidakseen saada väärinkäyttävän eroamisen työnantajan on osoitettava haitallinen aikomus."[Dangling modifier] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Dangling_modifier)
@Acccumulation Jos löydät paremman tavan laittaa se, lähetä muokkaus.En ole äidinkielenään puhuva, joten voin tehdä kaikenlaisia virheellisiä virheitä.
"Kolmen kuukauden irtisanomisaika on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi työnantajalle rekrytoida" - ei välttämättäJos muillakin työntekijöillä on myös kolmen kuukauden irtisanomisajat, uusien työntekijöiden aloittaminen voi kestää 3 kuukautta sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, elleivät he ole uusia koulun / yliopiston ulkopuolella tai olivat aiemmin työttömiä.
@O.R.Mapper: Totta, mutta työnantaja voi kohtuudella palkata urakoitsijan työntekijän sijaan.Siellä on selkeä tehtävä (maali v2) ja selkeä määräaika.Pricier, mutta se on vain liiketoiminnan riski.
davnicwil
2020-02-14 03:33:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muut vastaukset tuovat esiin hyviä kohtia, joista useiden kanssa olen samaa mieltä, mutta tarjoan vastakannan, joka on mielestäni harkitsemisen arvoinen.

Minulla ei ole aikomusta polttaa siltoja tai vahingoita työnantajaani.

Suoraan sanottuna, sinulla on suuri riski, että teet molemmat täällä. Ei vain sitä, mutta jos lopetat nyt, et ole toimittanut tätä tärkeää projektia.

Kyllä, sinulle maksetaan päivittäin työn tekeminen. Se on sopimus, ei palvelus. Sinulla ei ole moraalista velvollisuutta jäädä (en yritä arvioida oikeudellisia näkökohtia, minulla ei ole aavistustakaan).

Ajattele kuitenkin pidemmällä aikavälillä. Ajattele ansioluettelosi ja maineesi. Tietue sitoutumisesta tärkeisiin hankkeisiin, jotka edistivät yritystäsi eteenpäin, on todella hieno asia molemmille. Päivän lopussa se on yksi tärkeimmistä todisteista, joita tulevat työnantajat etsivät arvioidessaan, onko sinusta hyvä palkata - ja he katsovat vuosia .

Se ei ole maailman loppu, jos poistut, se ei tuhoa maineesi. Mutta näyttää siltä, ​​että riski / palkkio on pinottu kohti pysymistä todennäköisenä parempana vaihtoehtona maineellesi. Ja se on vain 1-2 kuukautta lisää. Ajattele tätä kompromissia - se voi olla syytä vain pitää kiinni ja toimittaa tämä.

Jos projekti oli niin tärkeä, yrityksen olisi pitänyt nähdä, että väyläkerroin oli 1, ja korjata se.Olisiko se palanut siltoja, jos hän murtisi jalan tai (bussikertoimen määritelmän mukaan) bussi osui siihen?Ero on sama.OP: n tulisi kuitenkin varmistaa, että jätät mahdollisimman paljon asiakirjoja ja avustaa kaikkia projektin haltijoita (niin kauan kuin eroaminen ei tullut voimaan).
Se on 9 hengen yritys - välttämättömyydellä sinulla on paljon asioita, joita vain yksi henkilö voi tehdä.Älä ymmärrä minua väärin, olen yleensä kanssasi samaa mieltä, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa se on erilaista - OP: n jättäminen johtaa kohtuullisen todennäköisesti siihen, että tämä määräaika ei osu ja vahingoita yritystä.He ovat missä he ovat.
Jos bussi osuu huomenna, et enää tarvitse hyviä viitteitä.Jos lähdet, saatat tarvita hyviä viitteitä tulevaisuudessa.Kokemukseni mukaan pienyrityksessä on kuitenkin harvoin todella hyvä aika lähteä.Uudet projektit suunnitellaan aina ennen kuin valmistut vanhan.Tänään kirjoittamasi koodi on ylläpidettävä ja laajennettava huomenna.Ajattele itseäsi, erota, kun uusi työ on rivissä.
Tämä.En ymmärrä OP: n halua lähteä niin lähelle maalia.Miksi et viimeistellä työtä, laita se ansioluettelosi valmiiksi projektiksi ja _siitten_ siirry eteenpäin?Ei ole edes 2 kuukautta, jos ymmärrät oikein, se ei ole paljon uralla.
Yhdysvalloissa mikä tahansa työ implisiittisesti muodostaa sopimuksen, jossa työnantaja sitoutuu maksamaan suoritetuista palveluista, mutta työntekijälle on olemassa irtisanomisaika, ellei sitä nimenomaisesti mainita, ja työnantajalle ei ole tahtoa.Onko työntekijän irtisanomisaika vaatimus Ranskassa?Kun termi on laillisesti määrätty, väittäen, että se ei ole vapauden loukkaus, koska "Ihmiset allekirjoittavat vapaaehtoisesti sopimuksen, joka suostuu tekemään sen" on melko heikko.
Kiitos tämän vastapaikan nostamisesta.Ymmärrän asian ja tavallaan olen sen kanssa samaa mieltä, mutta no, sanotaan vain, että se ei tunne niin "uskollisuutta" nykyiselle työnantajalleni :) Minulla ei ole jälleen kerran halua satuttaa häntä (vaikka olen tietoinenluultavasti tulee jossain määrin, kehittäjän korvaaminen projektin keskellä ei ole koskaan helppoa), mutta minusta ei ole oikeutta jäädä enemmän "miellyttämään" häntä, varsinkin kun paremmat mahdollisuudet ovat nousemassa.
@R0m1 Voi, ehdottomasti.Tämä esitti enemmän ylösnousemusta * sinulle *, vaikka pysyisit vielä pari kuukautta siinä, mikä ei kuulosta kovin työltä parempien kokemusten ja (todennäköisesti) viitteiden vuoksi.Varmasti, jos saat erinomaisen mahdollisuuden nyt tai ei koskaan, ajoitus on vähemmän tärkeä, ota vain se käyttöön.Jos ajattelet vain lähtemistä, eikä sinulla ole vielä mitään erityisen rivissä, tarttuminen toimitukseen voi olla älykkäämpi päätös.
nkayou
2020-02-13 18:40:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, et eronnut tarkoituksellasi vahingoittaa yritystäsi tai pomoa. Kukaan ei tietenkään voi pitää sinua vastuussa tästä.

En usko, että lähtö ennen määräaikaa on väärinkäyttäytymistä, pomosi tulisi olla se, joka on aina valmis jonkun poistumiseen, pieni yritys.

Jos sinulla ei ole enää kiinnostusta, sinun pitäisi todennäköisesti löytää jotain uutta, ja Ranskalla on runsaasti mahdollisuuksia, sinun pitäisi pystyä löytämään mitä tarvitset!

En ole huolissani sekunnista löytää jotain muuta :).Kiitos vastauksesta!
Jos ehdotat etukäteen, että vietät kolme kuukautta jonkun muun nopeuttamiseen, sen pitäisi olla hyvä suoja kaikkia syytöksiä vastaan "vahingon aikomuksesta".Jos yhdistät sen tarjoukseen jättää tapahtuma _jälkeen_, vielä enemmän.
StackOverthrow
2020-02-14 03:58:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka yritys onnistuu palkkaamaan uuden kehittäjän korvaamaan minut ennen näyttelyä, on erittäin epätodennäköistä, että v2 olisi valmis kesäkuussa.

Tämä on joskus kutsutaan yhden "bussiluvuksi". Tämä viittaa melko hämmentyneeseen laskelmaan pienimmästä henkilöstömäärästä, joka uhkaisi vakavasti projektia tai jopa yritystä, jos bussi osuisi heihin.

Jos yrityksesi liikennöi linja-autoyksiköllä yksi, se on heidän ongelmansa, ei sinun. Se on ongelma, jonka heidän on puututtava, vaikka et olisi lähtenyt. Entä jos sinut todella lyöisi bussilla?

pienillä yrityksillä ei useinkaan ole ylellisyyttä, että useat ihmiset työskentelevät saman asian parissa ... He tietävät, että se on riski ja mahdollinen ongelma, mutta heillä on vain vähän tekemistä sen suhteen, koska useamman ihmisen palkkaaminen olisi liian kallista ...
Yleensä pienessä yrityksessä kaikki ovat monitehtäviä, jotta kuka tahansa voi olla tavallaan korvaamaan jonkun toisen.Esim.yksi kooderi on määritetty projektille, mutta yhdellä managerista on myös kokemusta koodista ja hän pystyy ainakin ylläpitämään projektia, jonka kehittäjä oli saada väylältä.
@DrakaSAN Se ei ole koskaan ollut kokemukseni.Tarkemmin sanottuna se ei ole se, mitä OP kuvasi.
@jwenting Riippumatta siitä, onko se ollut kohtuullinen mahdollisuus käyttää, OP: n työnantaja on pelannut ja hävinnyt.
Volker Siegel
2020-02-14 16:24:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole sinun ongelmasi, se on heidän.

Erouksessasi ei ole mitään erityistä.

Yrityksellä on aina riski, että yksi tai useampi työntekijä ei ole käytettävissä, riippumatta siitä Yrityksen toiminnassa on jotain erityistä. He päättävät hyväksyä tämän riskin ongelman estämisen sijaan.

Tämän tehtävän ratkaiseminen ei kuulu sinun tehtäväsi. Et voi edes ratkaista sitä, koska et voi estää sitä, että sinä itse et ole käytettävissä.

Perusongelma on, että tilanteen estäminen on melko kallista. Tällöin heillä on oltava vähintään kaksi työntekijää, jotka pystyvät aina jatkamaan projektia. Jakamalla työtä tai ilmoittamalla usein toiselle henkilölle valtiosta.

He päättivät tietoisesti olla käyttämättä rahaa tilanteen estämiseksi, ja tämä on melko yleistä yksinkertaisesti siksi, että se on niin paljon vaivaa.

SimpleJack
2020-02-14 12:38:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten useimmat vastaukset ovat jo keskustelleet: tätä ei todennäköisesti pidetä (vielä paremmin osoittautuneena) haitallisena tarkoituksena. Olet melkein varmasti turvassa oikeudellisesta näkökulmasta.

Sinulla ei ole velvollisuutta pysyä, mutta pyydän sinua pitämään tämän mielessä. On hyvin todennäköistä, että poltat siltoja tällä toiminnolla, ja sillä voi olla seurauksia viitteisiin ja ansioluettelosi.

Näyttää siltä, ​​ettet kiirehti eroamaan heti, kysyn, miksi et vain työskentele vielä 1 kuukausi ennen 3 kuukauden irtisanomisaikaa? tällä tavoin eroamisesi tapahtuisi V2-tuotteen toimituksen kanssa. Tässä tapauksessa työnantajasi on onnellinen, hyvät referenssit ovat todennäköisiä ja lisäät, että olit ainoa kehittäjä, joka toimitti tärkeän tuotteen ansioluettelossasi.

sammy gerbil
2020-02-16 15:48:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä @davnicwil ja @SimpleJack kanssa. Oikeudelliseen kysymykseen vastataan selvästi kieltävästi, se ei ole väärinkäyttöä. Mutta mielestäni moraaliset ja strategiset kysymykset siitä, pitäisikö sinun lähteä ennen v2: n päättymistä, viittaavat selvästi kohti pysymistä.

  1. Kyllä korvaavan henkilön puuttuminen on työnantajan vika. Mitä sitten? Varoititko koskaan pomoa tästä? Jos ei, sinulla on jonkinlainen moraalinen vastuu seurauksista.

  2. Eron luovuttaminen ei velvoita sinua lähtemään kolmen kuukauden kuluttua 4 kuukauden kuluttua. Vaikka saisitkin heti työtarjouksen, on mahdollista neuvotella viivästyksestä alussa päivämäärä, jotta voit suorittaa version 2 nykyiselle työnantajalle.

  3. Et koskaan tiedä, mitä voi tapahtua tulevaisuudessa, mitä seurauksia päätökselläsi jättää yritys huonoon asemaan sinulle. Se voi palata purra sinua. Liikearvovarantojen varastointi voi olla hyödyksi vasta myöhemmin.

    Se ei vaikuta tuleviin työnantajiin. Sama tapahtuu todennäköisesti seuraavassa työpaikassa, koska otat ongelman mukaasi. Sinun täytyy kääntää asenne ympäri ennen lähtöä. Kuten suhteet, myös työpaikat ovat palkitsevampia, kun työskentelet vaikeuksien läpi.
user2957674
2020-02-16 23:54:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni se ei todellakaan ole väärinkäyttöinen eroaminen, mutta on toinenkin näkökulma, jonka mukaan saavutat jonkinlaisen saavutuksen toimittamalla uuden version. Vaikka löydät uuden työpaikan, voit mainita tilanteen ja uusi työnantaja ymmärtäisi, että se on moraalinen velvollisuus. He kunnioittavat sinua siitä. 20 vuotta sitten minulla oli tarjous P&G: ltä ja työskentelin pienessä ohjelmistoyrityksessä, ja kun sanoin, että en voi liittyä, ennen kuin toimitan projektin, jossa työskentelen, he odottivat minua Minun ei tarvitse tehdä sitä. Mutta eikö se olisi kaikille mukavaa?

Valitettavasti löysin vastauksesi hieman vaikeaksi seurata ... ehdotatko, että toimenpideohjelman tulisi selittää potentiaaliselle uudelle työnantajalle, että he eivät voi ilmoittaa asiasta välittömästi tuotteensa välittömän julkaisun vuoksi, johon he ovat avainasemassa - mutta aikovatolla käytettävissä X kuukaudessa työskennellä Y-projektissa?
Kyllä jotain siihen suuntaan
Horia Coman
2020-02-17 02:07:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisän vähän äänikuoroon, joka kehottaa sinua löytämään kompromissin. Realistisesti poistuminen vahingoittaa yritystä. Varmasti, se on ei sinun ongelmasi , ja on erittäin hyvä olla tietoinen tästä tosiasiasta. Varsinkin pienissä ja hyytelöityissä yrityksissä / ryhmissä ihmiset yleensä unohtavat sen, ja haittapuolet ovat kaikille asianosaisille.

Yritän silti löytää kompromissin omistajien / johtajien kanssa: kerro suunnitelmastasi ASAP ja tehdä jotain, jotta he voivat silti onnistua tavoitteidensa saavuttamisessa. He voivat nimetä työtoverisi projektiin saadakseen vauhtia. Tai he voivat yrittää löytää jonkun uuden ASAP: n, jos suunnitelma ei onnistu. Tai he voivat romuttaa suunnitelmat messuille menemisestä, vaikka muita kalliimpia sitoumuksia ei ole tehty. Tai he voivat tarjota sinulle jotain, joten pysyt ", kunnes projekti on ohi - 1-2 ylimääräisen kuukauden pyytäminen erittäin pitkän irtisanomisajan yläpuolella ei vaikuta kovin suurelta. Voit pyytää palkkasummaa tai jotain sen tekemiseksi kannattavammaksi.

Päivän lopussa se on edelleen pieni ala. On mahdollista, ettet koskaan näe näitä ihmisiä enää. Mutta on myös mahdollista, että jotkut ihmiset ovat kollegoitasi tai johtajia tulevassa työpaikassa, ja heidän muistinsa sinusta "hylkäät aluksen, kun eniten tarvitaan" ei auta sinua.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...