Kysymys:
sähköpostin etiketti lisäämällä ihmisiä ketjuun ja tavoittamalla suoraan
user99201
2016-11-01 18:57:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä liiketoiminnan osa hämmentää minua aina.

Otan yhteyttä jonkun pyytäneen häneltä pyynnön tilaa. Ja jos he eivät pysty vastaamaan kysymykseen, he palaavat luokseni sanoen "Sinun on tavoitettava tämä henkilö".

Haluaisin tietää, miksi he käskevät minua tavoittamaan heidät? Sen sijaan, että he vain lisäävät jonkun itse ketjuun.

Joten kun joku kirjoittaa:

"Hyvää huomenta Tim:

Ota yhteyttä Jared Grayyn, kuten tämä pyyntö on osoitettu hänelle. "

Lähetänkö vain uuden sähköpostin, jossa uusi henkilö on lisätty ketjuun? Vai tunnustanko, että otan yhteyttä kyseiseen henkilöön ja aloitan sitten toisen ketjun?

Hyvä analogia olisi "Hei, pomo, wc on tukossa".johon hän vastaa "OK, mene puhumaan Stevelle huollosta, hänellä on mäntä. Tämä ei enää koske minua."vs "Hei, pomo, tarvitsen plutoniumia."johon hän vastaa "OK, päästetään katsomaan Steve huollosta, koska vain minä tiedän salaisen kädenpuristuksen ja minun on kirjauduttava pois muutamasta asiasta ja varmistettava, että käytät sitä laillisesti."
Kuusi vastused:
user45590
2016-11-01 19:18:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

miksi he käskevät minua tavoittamaan heidät? Sen sijaan, että he vain lisäävät jonkun itse ketjuun.

Todennäköisin selitys on he eivät halua olla mukana .

Jos , aina kun saat pyynnön, jonka luulet jonkun muun käsittelevän, välität sen avuliaasti oikealle henkilölle tai muuten autat sen ratkaisemisessa. Tämä johtaa yleensä yhä useampaan näistä sähköposteista.

Toisaalta sen palauttaminen alkuperäiselle pyynnön tekijälle kouluttaa ihmisiä lähtemään jonkun toisen luokse.

Huomaa, että tämä käyttäytyminen ei ole luonnostaan ​​hyvää tai huonoa. Huonot työntekijät voivat tehdä sen välttääkseen työtä. Erinomaiset työntekijät tekevät sen, koska heidän on keskityttävä asioihin, jotka heidän on todella tehtävä. Kaikki riippuu asiayhteydestä.

Jos haluat kopioida ne tuleviin sähköposteihin, otan tämän sähköpostin ilmoituksena siitä, etteivät he halua olla mukana. Oletusasentosi tulisi olla kunnioittaa sitä eikä kopioida niitä tuleviin tämän aiheen sähköposteihin (yleensä tulisi kopioida vain ihmiset, joilla on selkeä ja tunnistettavissa oleva tarve saada viestintä - muuten täytät vain postilaatikoita ).

Joitakin poikkeuksia saattaa kuitenkin olla - esimerkiksi jos luulet, että tämä todella on heidän työnsä, ja he vain välittävät sinut jollekulle muulle, kirjoita heidät sisään. Ja tässä tapauksessa tee varmista, että sähköposti alkaa:

Hyvä Jared,

John kertoi minulle, että olit oikea henkilö ottamaan yhteyttä asiaan ...

... "saamme yhä enemmän näitä sähköposteja."Tämä on oikein.Sinusta tunnetaan henkilö, joka tietää, kenen kanssa pitää ottaa yhteyttä saadakseen aikaan asiat, mikä on itsessään arvokas hyödyke.
Gregory Currie
2016-11-01 19:14:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu "viittauksen" kontekstista.

Jos kyseessä on 1-1-sähköposti, kirjoittaja saattaa odottaa keskustelun pysyvän yksityisenä. Sinun pitäisi pystyä kertoa sähköpostin kielellä.

Koska he eivät vaivautuneet vastaamaan kaikkiin lisäämällä oikean vastaanottajan, he todennäköisesti eivät välitä keskustelusta ollenkaan. pitää heidän nykyistä sitoutumistaan ​​keskusteluun tarpeettomaksi. En vastaisi henkilölle (kiittäen heitä - se on vain tarpeetonta sotkua), ja aloitan sen sijaan uuden sähköpostiketjun.

Tapauksissa, joissa oikea vastaanottaja on epäselvä (alias, saat juosta -around) voit lisätä uuden vastaanottajan olemassa olevaan sähköpostiketjuun. Kiitä ehdottomasti ensimmäistä vastaanottajaa ensimmäisenä lauseena, jotta uusi vastaanottaja tietää, että he ovat mukana.

Tapauksissa, joissa haluat ensimmäisen vastaanottajan tietävän, että jatkat asiaa toisen kanssa vastaanottaja, voit jatkaa sähköpostiketjua heidän kanssaan BCCed. Tämä antaa myös ensimmäiselle vastaanottajalle näkyvyyden, että toinen vastaanottaja tietää, mitä he ovat sanoneet. He eivät saa seuraavia sähköposteja ketjussa.

En ole samaa mieltä BCC: n kanssa.Jos lähettäjän on todella tiedettävä, että ketju on siirtynyt eteenpäin, välitä vain ** lähetetty ** -sanoma eteenpäin lähettämisen jälkeen ilmoittamalla, että he ovat poissa sähköpostiketjusta.Sitten heillä on mahdollisuus pyytää, että heidät lisätään uudelleen.
Eikö sillä ole sama vaikutus lukuun ottamatta sitä, että se on enemmän vaiheita.Onko se etu, että he voivat nyt selvästi tietää, etteivät he ole enää ketjun osia?
@Mindwin BCC on työkalu, miksi et käytä sitä?Miksi pyörää keksiä uudelleen?
@DoritoStyle noudattaa yrityskulttuuria, mutta monet pitävät BCC: tä käyttökelvottomana, koska sillä ei ole läpinäkyvyyttä.BCC avaa purkin teoksia, joista jotkut yritykset haluavat pitää kiinni.Ja se ei ole pyörän keksiminen uudelleen.se käyttää ilmatyynyaluksia, kun maa on suoinen.Pyöräajoneuvot ovat hyviä, jos sinulla on tie.
Prodnegel
2016-11-01 19:23:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin tietää, miksi he käskevät minua tavoittamaan heidät? Sen sijaan, että he vain lisäävät jonkun itse ketjuun.

Onko heidän vastuullaan täyttää pyyntösi? Jos pyydät heiltä apua ja he osoittavat sinut tarvitsemallesi henkilölle, mitä muuta he voivat tehdä?

Jos he lähettävät sähköpostia Jaredille puolestasi, se voi alkaa loputon sähköposti ketju näyttää tältä:

"Hyvä Jared, Tim pyysi minua pyytämään sinua ..."

Yhden henkilön pitäminen tehtävän "omistajana" antaa suuremman selkeyden ja organisoitavuuden . Toinen syy voi olla, että tämä henkilö ei halua Jaredin tuntevan kuin joku muu kuin sinä (Tim) antaisi hänelle tehtävän.

Lightness Races in Orbit
2016-11-02 02:21:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisätakseni olemassa oleviin vastauksiin saan oikean kuhun, kun ihmiset yhtäkkiä lisäävät muita ihmisiä sähköpostikeskusteluun. Niillä uusilla ihmisillä on nyt pääsy alkuperäiseen sähköpostireittiin, joka (jos se tehdään oikein) sisältää ajankohtaisia, lainattuja vastauksia. Viestejä ei ole kirjoitettu kyseisen yleisön mielessä.

Olen samaa mieltä siitä, että vastaajan on kohteliasta ja hyödyllistä tuoda mukaan henkilö, jonka heidän mielestään voi auttaa sinua, mutta hänen tulisi poistaa sähköpostihistoria ensin.

Uuden sähköpostiketjun aloittaminen olisi parasta:

Hei, Gary

Jess on pyytänyt minua X / Y / Z, mutta en tiedä vastausta.

Ehkä voit auttaa?

Ystävällisin terveisin,
Clueless alkuperäinen vastaanottaja

Tässä yhteydessä henkilö, joka on CC'd, todella tulee sinä .

Chris G
2016-11-01 19:22:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt sekoituksen koko urani ajan. Jotkut yrityskulttuurit ovat hyvin eteenpäin / cc-raskaita (jotkut ovat erittäin piilokopio-raskaita ... ugh), toiset näyttävät haluavan kohdella kaikkea yhtenä keskusteluna.

Henkilökohtaisesti pidän mieluummin ihmisten kahluttamisesta tai silmukoittamisesta keskustelujen sijaan. Ellet ole koskaan nähnyt kenenkään tekevän sitä, joku yrittää korjata minua tai joku järkyttää, aion välittää eteenpäin / cc.

Tässä tapauksessa välitän eteenpäin Jared Graylle. (Eteenpäin, koska Susan ei selvästikään halua olla ketjussa)

(Menen siihen, että Susan on henkilö, jolle alun perin otit yhteyttä)

Jared,

Minulla on XYZ-ongelma ja Susan ilmoitti, että olet menossa tähän. Kaikki antamasi avun arvot ovat tervetulleita.

Kiitos,

Tim

Kaksi positiivista lähestymistapaa: Et saa tilannetta missä Susan lähettää sinut Timille, joka lähettää sinut Susanille, ja Timillä on nyt koko sähköpostiketju, jossa kuvasit ongelmasi ja mahdollisesti tekivät joitain edestakaisin Susanin kanssa, ennen kuin hän päätti, että se oli Jaredin verkkotunnus.

Jos olisin Susanin asemassa, olisin sisällyttänyt Jaredin Reply All -ohjelmaan esimerkiksi:

Jared,

Timillä on XYZ-ongelma, joka on osa tätä asiaa olet vastuussa. Voitteko vastata hänen kysymyksiinsä.

Kiitos,

Susan

Pysyisin todennäköisesti pörssissä kaikkien vastausten aikana , mutta se ei todellakaan häiritse minua hylkäämästä tulevia sähköposteja, ja olen luonnostaan ​​utelias henkilö, joka olisi kiinnostunut vastauksesta, vaikka en koskaan usko minun tarvitsekaan tietää sitä.

On tietysti aikoja, jolloin sinun ei pitäisi mennä jonkun keskusteluun, mutta niitä on yleensä vähän. Ellet ole johtotehtävissä tai työskentelet jossakin erittäin salaisessa projektissa, sähköpostiviestintäsi työpaikalla ei yleensä saisi sisältää tietoja, joita ei kannata välittää eteenpäin. Käytä vain parasta harkintasi, jos luulet sen olevan asia.

JohnHC
2016-11-01 19:11:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on tyypillistä kaltevaa olkapääkäyttäytymistä. Mahdollisuudet ovat, että molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita tästä.

Lähestymistapani (joka saattaa toimia sinulle tai ei, voi) on vastata tähän sähköpostiin kopioimalla henkilö, johon minua on äskettäin osoitettu. Tällä tavoin, jos molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita, molemmat ovat mukana. Jos mukana on vain uusi puolue, he vastaavat usein ilman ensimmäistä (tai vain suoraan sanovat niin).

Yksi tämän hyvistä puolivalmisteista on se, että saatat toisinaan jonkun suoraan valehtelemaan sanomalla, että ei heidän tehtävänsä, kun se on, ja laskeutuvat siihen kollega. Näissä tilanteissa suosittelen popcornin hankkimista ja draaman nauttimista.

Henkilökohtaisesti käytän "Välitä" -toimintoa sisällyttämään viitattu henkilö - "FW:" -postilaatikkoon kiinnittäminen yleensä kiinnittää enemmän huomiota kuin toinen "RE:".Molemmat menetelmät tekevät kuitenkin saman.Edelleenlähetys tai vastaaminen säilyttää alkuperäisen sähköpostiviestin, jotta viitatulla henkilöllä on mahdollisuus ymmärtää konteksti.
Kaikki yritykset välttää osallistumista johonkin eivät ole "kaltevia olkapäitä".Usein tämä on hyvin perusteltua.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...