Kysymys:
Voinko kertoa yritykselle, että rekrytoija oli epäammattimaista?
George T
2018-07-16 13:51:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä seuraa tästä kysymyksestä: Kaksi rekrytoijaa on ottanut minuun yhteyttä samasta tehtävästä. Yksi ehdottaa, että toinen on epäluotettava. Kuinka hoidan tämän?

Otin yhteyttä kyseiseen yritykseen ja minulle kerrottiin, että molemmat rekrytoijat työskentelevät itse asiassa heidän puolestaan. Näyttää myös siltä, ​​että epäammattimainen lähetti ensimmäisenä ansioluetteloni yritykselle, minkä seurauksena yritys suostui tapaamaan minut vain tämän rekrytoijan kautta.

En missään tapauksessa halua työskennellä kyseisen rekrytoijan kanssa heidän käyttäytymisensä vuoksi. Jos yritys kuitenkin suostuisi tapaamaan minut ammattilaisen kautta, haen silti.

Selvyyden vuoksi tällä kysymyksellä on kaksi osaa:

  1. jo kertoi rekrytoijalle, etten halua työskennellä heidän kanssaan. Olisiko hyväksyttävää selittää yritykselle, miksi eettisistä syistä?
  2. Edellä esitetystä huolimatta voin tehdä jotain, mitä voisin silti hakea tähän tehtävään ilman epäammattimaista rekrytoijaa, vai merkitsenkö sen epäonnistumisena ja siirtyä eteenpäin?
vihaan sitä, kun ihmiset kysyvät lähettämästäni kysymyksestä "miksi välität" - mutta auta minua täällä, miksi välität, mikä rekrytoija saa hyvityksen sijoittamisesta sinulle?Oletan, että et johda rekrytoijia, joten mikä on kiinnostuksesi?
@bharal, Välitän vain ilmeisistä syistä, että en halua työskennellä töykeän henkilön kanssa, kun voi olla vaihtoehto.Linkitetyssä kysymyksessä oli myös samat neuvot.Tällä hetkellä lähetetty vastaus on hyvä asia, joten tämä kommentti on pääosin tarpeeton.
Kaksi vastused:
rath
2018-07-16 14:13:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää myös siltä, ​​että epäammattimainen lähetti ensimmäisenä ansioluetteloni yritykselle

Puutteellinen se on, jos et halua työskennellä sen kanssa rekrytoija, ei ole epätodennäköistä, että menetät tämän mahdollisuuden.


Hankala rekrytoija tiesi, että olit yhteydessä hänen kilpailijaansa samasta roolista, ja päätti lähettää ansioluettelosi ilman lupaa. Se on pahaa .

Yritys arvostaa todennäköisesti tietävänsä, että yksi heidän rekrytointikumppaneistaan ​​maksaa heille ehdokkaita.

Sinulle valitettavasti siro asia on poistaa itsesi prosessista ja ilmoittaa yritykselle miksi. Tämä säilyttää eheyden ja maineen tunteen.

Yritys ei todennäköisesti halua osallistua riitaan kummankin viraston kanssa; mutta jos valtuutit toisen agentin kirjallisesti ennen kuin kaikki tämä tapahtui, he saattavat kuitenkin olla puolellasi.

Ota kuitenkin yhteyttä Dodgy Recruiterin pomoon ja kerro heille mitä juuri tapahtui. Ne maksavat sinulle mahdollisuuden.

Dan
2018-07-16 14:15:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(Luin tämän väärin ja kirjoitin olettamuksesta, että olit edelleen kiinnostunut roolista. IMHO, neuvo on edelleen voimassa, koska sillan polttaminen on harvoin hyvä idea, varsinkin jos niin typerä kuin rekrytoija)

Kyllä, voit tehdä mitä haluat.

Onko se hyvä idea? Melkein varmasti ei. Voit mahdollisesti merkitä itsesi häiriötekijäksi ennen kuin edes aloitat - miksi työnantaja jatkaisi hakemustasi, kun he voisivat yksinkertaisesti hylätä sen ja siirtyä seuraavaan ehdokkaaseen, joka ei aiheuta kohtausta.

Yrittämällä rekrytoijia vaihdat yrityksen osallistumaan kaikenlaisiin mahdollisiin sopimusvelvoitteisiin. Jälleen on epämääräisesti uskottavaa, että he saattavat, mutta paljon todennäköisemmin he valitsevat helpon reitin. Tämä on yleinen ongelma toimialallani (Usein, vahingossa joutuminen samaan rooliin kahdesti), ja usein seurauksena on, että ehdokas häviää, koska yrityksen on turvallisempaa ja helpompaa siirtyä eteenpäin sen sijaan, että vaarantaisi pitkittyneen väitteen siitä, kuka ansaitsee Toimeksianto.

Suhteesi rekrytoijaan on lyhyt - neuvoni, jos haluat työtä, on sietää sitä ja hypätä vanteiden läpi. Jos onnistut lopulta, voit lähettää palautteen uudelle esimiehellesi.

Muista, että tässä prosessin vaiheessa olet vähän enemmän kuin nimi paperille. . Saatat olla ehdoton Rock Star, mutta todennäköisesti yrityksellä on muita hyviä ansioluetteloita ja kaikki, mitä teet, on korostaa negatiivista. Lyhyesti sanottuna sinulla on vähän voittoa, mutta paljon menetettävää.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...