Kysymys:
Pitäisikö minun odottaa pomoni muuttavan asenteensa, kun se on haitallista toimiston moraalille?
Feuermurmel
2017-06-05 18:39:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen nyt yli vuoden ajan pienessä yrityksessä kolmen muun kaverin kanssa. Yksi heistä on pomoni, jonka kanssa minulla on säännöllisesti vaikeuksia tulla toimeen. Eräänlainen tilanne, joka on kertynyt paljon, viime aikoina, selittää sen hyvin:

Pidämme joka päivä lyhyen kokouksen, joka tuo kaikki ajan tasalle. Työskentelemme kaikki samassa toimistossa pöytiä vasten. Kokous pidetään pomoni pöydällä, joka istuu noin 2,5 metrin päässä minusta. Minun on käveltävä 6 metriä (noin 8 sekuntia) voidakseni osallistua kokoukseen, kun huomaan ihmisten valmistautuvan.

Pomolleni on erittäin tärkeää, että kokous alkaa samaan aikaan joka päivä ja että kaikki ovat valmiita ja valmiita aloittamaan juuri sinä aikana. On monia syitä, miksi tämä ei tällä hetkellä toimi: Joskus joku on puhelimessa. Tai joku meistä ei seuraa aikaa samalla tarkkuudella ja voi käydä käymässä wc: ssä tai saamassa juotavaa ja palannut toimistoon 2 minuuttia myöhässä. Tai en ehkä vain huomaa, että aika on saapunut, koska olen uppoutunut johonkin monimutkaiseen ongelmaan.

Olen samaa mieltä siitä, että säännöllisessä ja tarkassa aikataulussa on arvoa ja se antaa ihmisille mahdollisuuden jakaa aikaa tehokkaammin. Mutta en usko, että asia on tässä.

Pomoni kertoi minulle, että aina kun kokous alkaa, kun kaikki eivät seiso työpöydänsä ääressä valmiina, viha alkaa kasvaa. hänessä. Tämä on myös hyvin ilmeistä minulle seuraavan kokouksen aikana. Tällöin kokous on usein tuottamatonta ja alttiina negatiivisille kommenteille, ei pelkästään pomolleni, vaan kaikille, joihin paha mieliala vaikuttaa.

Ehdotin pomolleni tämänkaltaisen tilanteen estämiseksi, että hän voisi ilmoittaa kokouksen alkamisesta 2 minuuttia ennen aikaa, jotta meillä olisi vielä aikaa valmistautua ja kokoontua hänen pöydänsä ympärille. Hän kertoi minulle hyvin selvästi, että hän ei halua tehdä sitä. Hän odottaa, että kaikki ovat valmiita ajoissa ja ettei hänen vastuullaan ole muistuttaa ihmisiä siitä.

Tämäntyyppiset tilanteet, joissa odotukset ja todellisuus ovat ristiriidassa, ovat minulle hyvin väsyttäviä. Näen logiikan ja / tai ihmisen kaatumisen takana suurimman osan täällä tapahtuvasta. Mutta edellisen kuvauksen viimeinen kappale kuvaa eräänlaista päätöstä, jota en voi ymmärtää. Tiedän, että jokaisella on vaikea muuttaa käyttäytymistään, mutta ymmärrän, että pomoni ei halua muuttua tältä osin. Hän jättää tietoisesti huomiotta, että hänen ympärillään olevilla ihmisillä on ristiriitaisia ​​etuja ja tarpeita ja että ne toimivat tavalla, joka vahingoittaa kaikkia. Minulla on todella vaikeuksia hyväksyä tämä käyttäytyminen. Niin paljon, että vastalauseeni ovat johtaneet siihen, että yritän pakottaa hänet muuttumaan .

Olen huomannut tämän käyttäytymisen näkökohtia viimeisen vuoden aikana, mutta vasta nyt Minusta tuntuu, että se on jotain, joka ei muutu. Minusta tuntuu pettäneen sisävoimistani ja naiivi siitä, kuinka yritin käsitellä tilannetta kuluneen vuoden aikana etsimällä tapaa löytää yhteinen kanta.


Tämä kysymys ei koske sitä, se on ok, mitä hän tekee asemassaan. Hän voi tehdä mitä haluaa, ja niin minä. En työskentele tuossa yrityksessä, koska minun täytyy, mutta koska haluan.

Sen sijaan minulla on hyvin erityinen kysymys: Oliko minulta järkevää odottaa pomoni käyttäytymisen muuttuvan tässä suhteessa merkittävästi vuoden aikana, vai olisinko vain pitänyt olettaa, että tämä ei koskaan muutu ja tekisin päätökseni sen perusteella?


Päivitys: Näyttää siltä, ​​että kokouksen sijainnissa on jonkin verran sekaannusta. Se kysymyksen osa eksyi muokatessasi sitä. Lisäsin huomautuksen siitä, että kokous sijaitsee samassa huoneessa.


Päivitä 2, kuukautta myöhemmin: Lähetettyni tämän kysymyksen tänne pohdin painokkaampaa kysymys, Voinko nykyisellä mielentilallani työskennellä tässä ympäristössä? ja päädyin siihen tulokseen, että _Ei, en ole. Olen siis lopettanut työn.

Kiitos paljon kaikille, jotka äänestivät tähän vilkkaaseen keskusteluun, joka osoitti minulle, että ongelman, jonka todella tarvitsin ratkaista, ei ollut kyse tekevätkö asianomaiset ihmiset oikein vai väärin, mutta siitä, miten tilanne imi ja mitä vaihtoehtoja minun piti tehdä siitä, ettei se enää ime.

Voitteko [muokata] lisätä maatunnuksen?Se on melkein varmasti asiaankuuluva tässä.
Kommentteja ei käytetä laajempaan keskusteluun;tämä keskustelu on [siirretty chattiin] (http://chat.stackexchange.com/rooms/60104/discussion-on-question-by-feuermurmel-shouldnt-i-expect-my-boss-to-change-his-a).Ota siellä keskustelua, näennäisvastauksia ja kommentteja täsmällisyydestä.Voimme siirtää kommentteja vain kerran, joten muut kommentit, jotka eivät ole selvityspyyntöjä, poistetaan, kun ne huomataan.
"Ehdotin pomolleni tämänkaltaisen tilanteen estämiseksi, että hän voisi ilmoittaa kokouksen alkamisesta 2 minuuttia ennen aikaa, jotta meillä olisi vielä aikaa valmistautua ja kokoontua hänen pöydänsä ympärille."Tai voit kaikki asettaa vain pari kellohälytystä tälle tapahtumalle (jopa hiljaisen tietokoneellasi).Se on ** joka ** päivä ** samalla ** tunnilla.
"Eikö minun pitäisi odottaa (henkilön) tekevän jotain?"Ei, sinun ei pitäisi odottaa keneltäkään mitään, ellei heitä sido laki ja raskas henkilökohtainen rangaistus.Ja silloinkin ...
Sinun pitäisi odottaa lopettamista, kunnes moraali paranee.Yksi niistä voi olla pomollesi.Tai ei.
Neljätoista vastused:
Joe Strazzere
2017-06-05 18:58:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotin pomolleni tämänkaltaisen tilanteen estämiseksi, että hän voisi ilmoittaa kokouksen alkamisesta 2 minuuttia ennen aikaa, jotta meillä olisi vielä aikaa valmistautua ja kokoontua hänen pöydänsä ympärille. Hän kertoi minulle hyvin selvästi, että hän ei halua tehdä niin. Hän odottaa kaikkien olevan valmiita ajoissa ja että hänen vastuullaan ei ole muistuttaa ihmisiä siitä.

Oliko minulta järkevää odottaa pomoni käyttäytymisen muuttuvan tässä suhteessa merkittävästi vuoden aikana vai pitäisikö minun vain olettaa, että tämä ei koskaan muutu ja tekisin päätökseni sen perusteella?

Vau. Tässä on (hieman ankara) tulkintani.

Sanoit periaatteessa pomollesi: "Me työntekijät eivät ole tarpeeksi kypsiä hallitsemaan omaa aikaamme, joten sinun tulisi toimia vanhempana ja huijata meidät olemaan ajoissa."

Luulen olevani samaa mieltä pomosi kanssa. Odotan, että minulle työskentelevät ihmiset ovat aikuisia ja toimivat ammattimaisesti.

Jos kutsun kokouksen, odotan ihmisten ilmestyvän ajoissa ja valmiina työskentelemään. Jos tämä tarkoittaa, että heidän on muistettava poistuttava puhelimesta, käytettävä wc etukäteen, hankittava juoma aikaisemmin ja asetettava itselleen muistutus, niin odotan heidän pystyvän tekemään niin ilman jatkuvaa muistutusta. Klo 10:00 kokouksen ilmoittaminen klo 9.58 ei ratkaise ongelmaa, jos he eivät pysty olemaan ammattimaisia.

Luulen henkilökohtaisesti, että teit ehdotuksessasi suuren virheen.

Jos luulet pomosi muuttuvan vastaamaan sinua ja kollegoitasi täsmällisyyden puutteesta, etkä näe odotettua muutosta, tämä ei ehkä ole sinulle sopiva työkulttuuri. Ehkä löydät yrityksen, joka antaa ihmisten vaeltaa kokouksiin, kun he haluavat, kun taas toiset odottavat.

Anteeksi, että olen ollut täällä niin ankara, mutta halusin olla rehellinen.

Kommentteja ei käytetä laajempaan keskusteluun;tämä keskustelu on siirretty chatiin (http://chat.stackexchange.com/rooms/60027/discussion-on-answer-by-joe-strazzere-shouldnt-i-expect-my-boss-to-change-hänen-a).Kommentit eivät todellakaan ole tarkoitettu oman vastauksen kirjoittamiseen - "vastaus" -ruutu on sitä varten.
Olen kanssanne samaa mieltä useimmissa suhteissa (yllätys!) OP mainitsi kuitenkin puhelimessa olemisen.Se riippuu tietysti puhelusta (sanon usein ihmisille "Hei kaverit, minulla on vaikea pysähtyä 11"), mutta inhoan tappaa myyntipuhelun tilapäivityskokouksen takia.Mielestäni johtajan tulisi olla huomaavainen.Kuitenkin kuulostaa siltä, että hänen nollatoleranssi on perusteltu, enkä syyttää häntä välttämättä.
@corsiKa Olisin samaa mieltä, mutta sitä ei tapahdu joka päivä, ja jos puhelu oli todella tärkeää yritykselle, pyysin asiakasta pitämään hetken, kun sanon pomolleni ajan päällikölle, että olen puhelimessatämä asiakas ja puhelu ovat tärkeitä ja pyydä häntä siirtämään kokous 10 minuuttia pikemminkin kuin vain ilmestymään myöhään
Toisaalta olen tottunut pomoon, jonka kokouksen saapumisvärinä ylittää 2 minuuttia.
Mielestäni tämä on hieno vastaus, mutta haluaisin tarjota yhden vastakohdan.Minusta on melkein aina epäammattimaista näyttää "viha" työssä.Vaikka pomon näkökulma on ymmärrettävä, hänen käyttäytymisensä (vihainen oleminen ja katkera kaikkien kanssa) ei ole oikea ratkaisu.
@corsiKa Siksi sähköposti on olemassa.Jos olet myyntipuhelussa ja tiedät, että se on myöhässä, ammu nopea yksi pomo tai ainakin joku, jolla on nopea selitys miksi.Kokous voidaan suunnitella uudelleen tarvittaessa tai sitä voidaan jatkaa poissaollessasi (mutta ainakin he tietävät miksi)
"Jos kutsun kokouksen, odotan ihmisten ilmestyvän ajoissa ja valmiina työskentelemään."Varsinkin jos se on ** joka päivä ** samaan tarkkaan tuntiin **.Tarkoitan, että kuukauden päivittäisten klo 10.00 kokousten jälkeen ei ole mitään tekosyytä mennä vessaan tai juoda juomaa klo 9.55 ...
@xDaizu Itse asiassa useimmat tuntemani ihmiset menevät täyttämään kahvia tai käyttämään vessaa juuri ennen kokouksia.Tämä estää heitä rikkomasta "virtausta" keinotekoisesti.Ja jos vessassa on epänormaali rivi tai jotain vialla kahvinkeittimessä, kyllä, olet myöhässä.Mutta olkaamme selvät - mahdollisuudet ovat pomo järkyttyneitä, koska näistä "joskus" ongelmista on tulossa joka päivä.OP: n asenne on "jos hän halusi minut sinne, hänen olisi pitänyt muistuttaa minua", mikä on paljon enemmän keskiasteen koulua kuin ammattimaista.
@UKMonkey OP sanoi, että heillä on avoimen toimiston suunnitelma.Ottaisin vain silmäkosketuksen pomoon ja osoittaisin puhelimeeni, kun minulla on hänen silmänsä.Jälleen kerran johtajat ovat aina luottaneet minuun tekemään tällaisia päätöksiä lennossa.Jos OP on ympäristössä, jossa kenellekään henkilökunnasta ei voida luottaa valtuutukseen, niin ehkä nimenomainen ilmoitus on perusteltua?En tiedä - OP ei todellakaan saa muuttaa asennemuutosta pomoltaan saamatta ensin asennemuutosta hänestä ja tiimistä.
@corsiKa Olen samaa mieltä kaikesta, mitä sanoit, mutta jos tiedät, että pomosi on reunalla jatkuvien viivästysten takia, voit tehdä ne asiat, jotka teet "juuri ennen kokousta" klo 9:40 eikä 9:55.Tällä tavoin sinulla on enemmän puskuria, jos linja on epänormaali.Voit tietysti silti olla myöhässä, mutta se tapahtuisi harvemmin.
HLGEM
2017-06-05 19:16:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On melkein aina uraa rajoittava liike odottaa pomosi muuttuvan ja työskentelemään aktiivisesti saadakseen hänet muuttumaan. Et ehkä pidä siitä, mutta hänen tehtävänään on asettaa standardit ja panna ne täytäntöön. Kuinka hän päättää tehdä niin, on hänen vaihtoehtonsa. 100% ajasta sinun on sopeuduttava siihen, mitä pomo haluaa, tai sinun on siirryttävä eteenpäin. Korotusten, ylennysten ja tehtävien määrittelijän ärsyttäminen on haitallista. Ammattilaiset välittävät siitä, mitä pomo välittää, koska heille on parempi, kunhan he pysyvät siellä.

Kyllä, ihmiset siirtyvät usein eteenpäin, koska he eivät pidä siitä, miten pomo hoitaa. Se on luultavasti yleisin syy, miksi ihmiset siirtyvät eteenpäin ja tekevät sen, koska he tunnustavat, että pomon muutoksen odottaminen ei ole realistista.

Lisäksi ihmisten odottaminen osallistumaan kokoukseen ajoissa ei ole kohtuuton odotus. . On aika kasvaa ja alkaa käyttäytyä vähemmän kuin pilaantunut lapsi, joka tarvitsee äidin tekemään kaiken puolestaan ​​ja enemmän kuin aikuinen. Ehkä sinun ja tiimisi jäsenten on asetettava hälytys työpöydällesi kaksi minuuttia eteenpäin saadaksesi huomion. Tiedät, että käyttäytymisesi ärsyttää pomoasi, joten miksi jatkat sen tekemistä?

En tunne pilaantunutta lasta.Mielestäni _ odottaa jonkun olevan ajoissa on ok._Angry_: n saaminen näihin rikkomuksiin toistuvasti on hyvin epäammattimaista.Ei halua tehdä mitään tilanteen auttamiseksi on myös erittäin epäammattimaista.Olen sopeutunut paljon työtovereideni (mukaan lukien pomoni) tarpeisiin tässä yrityksessä.Odotan saman vastineeksi.
@JoeStrazzere Ensinnäkin selvästi jälkimmäinen.Mielestäni vihaaminen _ kaikkeen_ on epäammattimaista, erityisesti _ joltakin johtotehtävissä olevalta.Vihastuminen ei ole asia, jonka hyväksyn itseni tai muiden ihmisten käyttäytymiseksi.Se tapahtuu, minä suutun itse, enemmän viime aikoina, mutta se ei ole hyväksyttävää.Toiseksi luulen aiheuttaneeni hämmennystä mainitsematta, että kokous tapahtuu samassa paikassa kuin me kaikki työskentelemme.Päivitin kysymyksen.
@Feuermurmel sinulla voi _ olla melkein_ piste, jos hän oli tyhmästi vihainen ensimmäistä kertaa.Ongelmana on, että et ** tee sitä joka kerta, vaikka hän olisi osoittanut, että tämä vihaa häntä **.Ensimmäisen kerran, kun tämä sai hänet vihaiseksi, sen olisi pitänyt riittää, että menisit _oh, reilu, meidän ei pitäisi tehdä sitä uudestaan_ ** älä jatka sitä **
@Feuermurmel "Suuttuminen näihin rikkomuksiin toistuvasti on hyvin epäammattimaista" Näen osan ongelmasta.Jos suutut "toistuvasti näihin rikkomuksiin", se sanoo jotain enemmän kuin luulet ymmärtävän.Se tarkoittaa, että _ nämä rikkomukset toistuvat_.Olisin myös melko vihainen, jos halusin pitää yksinkertaisen päivittäisen kokouksen pienen tiimini kanssa, jonka pitäisi olla jo muutaman metrin päässä työpöydältäni.Olen tehnyt selväksi, ettei niiden myöhästyminen ole hyväksyttävää, mutta silti on olemassa _ toistuvia rikkomuksia.Vihaisena oleminen on normaali vastaus, koska koko joukkueen ampuminen ei todennäköisesti ole mahdollista.
Ymmärrän, että hänen pomonsa haluaa ihmisten kokoontuvan hänen pöydilleen ja aloittavan päivittäisen kokouksen täsmälleen samassa tunnissa.Olen työskennellyt melko paljon ketterän johtamisen kanssa, johon kuuluu päivittäinen tapaaminen.Joka päivä joku saattaa tarvita vielä muutaman sekunnin.Kuten olet keskellä kirjoittaessasi koodia, tarvitset muutaman sekunnin loppuun.Pomoni ei ollut koskaan vihainen, vaikka joku päivittäin myöhästyisi.Puhumme myöhästymisestä kuin minuutti, jos kokous kestää 20 minuuttia, jos jokaisen työntekijän on puhuttava kaksi minuuttia peräkkäin.Ei ollut iso juttu olla myöhässä
@Kaël, johtaja saa selville, kuinka tärkeä täsmällisyys on.Mikään OP-luettelossa mainituista asioista ei ollut pätevä syy viivästyä päivittäin.Ongelma on se, että he ovat myöhässä sen jälkeen, kun heille on sanottu, ettei sitä voida hyväksyä.On hienoa, että pomosi ei ole sellainen, mutta heidän pomonsa on ja hänellä on oikeus olla vihainen, kun he ovat alamaisia.
@Feuermurmel "Olen sopeutunut paljon työtovereideni (mukaan lukien pomoni) tarpeisiin tässä yrityksessä. Odotan saman vastineeksi."Tämä johtuu siitä, ettet ole as * h * le.Ehkä pomosi on?
"Mikä on alueesi, jossa vihastuminen siitä on epäammattimaisempaa kuin tavallinen myöhästyminen muutaman askeleen päässä olevaan kokoukseen?"Maapallo? Kuinka tämä on kysymys?Passiivisesti aggressiivinen toiminta on melkein aina lapsellisempi ja epäammattimainen vaihtoehto.Pääni huipulta vain väkivallalla ja häirinnällä on vähemmän tilaa työtilassa.Jos olet pomo ja teet mitään muuta kuin haudutat vihassasi, toimit kuin mulkku ja saatat moraalin olevan niin matala, että se alkaa vaikuttaa tuottavuuteen, on lapsellisen, epäammattimaisen ja passiivisen aggressiivisen käyttäytymisen * korkeus *.
@HLGEM Mielestäni ongelmana on, että tämä täsmällisyys * kaiken * hinnalla todella maksaa yritykselle tuottavaa aikaa.Jos kaikki lopettavat tärkeän tekemisen 15 minuuttia ennen kokousaikaa varmistaakseen, että heillä ei ole mitään tekemistä, kun se liikkuu, se on 45 minuuttia hukkaan (15 m henkilöä kohden).Jos kaikki ovat sen sijaan 2m myöhässä, se on 8m hukkaan.Riippuu tietysti siitä, miten ne jaetaan, mutta mielestäni tasapaino nojaa tähän esimerkkiin.
@Aeolun Jos * kaikki * viivästyvät kaksi minuuttia, aikaa ei hukata;aikataulu siirtyy vain eteenpäin noilla kahdella minuutilla.(Tässä oletetaan tietysti, ettei myöhempiä tapaamisia ole, joihin viivästyminen vaikuttaa, mutta jos aikataulusi on niin tiukka, että et voi hyväksyä kahden minuutin viivettä toimistotyössä, se on eri asia.) Jos* yksi * henkilö N: stä myöhästyy kaksi minuuttia, sitten tuhlaa N-1 kertaa kaksi minuuttia aikaa viimeisen pidon odottavien ihmisten kohdalla;siis, jos yksi henkilö kuudesta viivästyy kaksi minuuttia, se tuhlaa kymmenen minuuttia, koska (6-1) x2 = 10.
@MichaelKjörling Todellakin, mutta heidän koko tiiminsä on vain 4 henkilöä, ja oletan, että pomo ei ole koskaan myöhässä omaan kokoukseensa (esim. Kokous ei koskaan ala ilman pomoa).Mutta näen mielesi.
@MichaelKjörling ei ole tuhlattua aikaa, vaan kunnioitusta.
"100% ajasta sinun on sopeuduttava siihen, mitä pomo haluaa, tai sinun on siirryttävä eteenpäin."Se on naurettavaa.Hyvä johto ei ole yksisuuntainen diktatuuri.Se saattaa tapahtua OP: n tapauksessa, mutta se ei ole hyvä asia, vaikka ei ole myöskään hyvä myöhästyä tai ehdottaa typeriä kiertotapoja.
@JoeStrazzere Jos Feuermurmel on saksankielisestä paikasta (kuten hänen lempinimensä merkitsee), epäilen, että tämä on kulttuurinen asia.Niissä maissa ajoissa oleminen on kulttuurisesti tärkeämpää kuin vihan osoittamatta jättäminen.Mutta tietysti, jos Feuermurmel vain * toimii * siellä, mutta ei ole * sieltä, mikä saattaa selittää asioita ...
Joe S
2017-06-05 19:19:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että parempi lähestymistapa olisi tarkastella sitä, mitä voit hallita, jotta päällikkösi olisi järkyttynyt tilanteesta, jossa työntekijät puuttuvat kokouksista.

  1. Voisit olla ajoissa kokouksiin, mikä vaikuttaa ilmeiseltä, mutta poistaisi tämän ongelman.

  2. Jos sinusta tuntuu, että kaikki todella tarvitsee muistutuksen, voit muistuttaa toimistosi ihmisiä ajoissa.

Sanoen, että sinun pitäisi odottaa pomosi alentavan odotuksiaan täsmällisyydestä, sanoisin ehdottomasti en. Olette kaikki aikuisia ja sinun pitäisi tehdä töitäsi, ja tässä tapauksessa se tarkoittaa, että olette ajoissa kokouksiin.

Pahoittelen toistamista, mutta sikäli kuin voin kertoa, miten eteenpäin on selvä.

Ole ajoissa kokouksiin

+1 positiivisen toimintatavan ehdottamisesta, ja lähestymistavan 2 tapauksessa sellainen, joka hyödyttää paitsi OP: ta myös koko toimistoa.Bossin tulisi arvostaa paitsi OP: n läsnäoloa, myös hänen pyrkimyksiään korjata tilanne, jota pomo pitää selvästi kelvottomana.
Mitä tulee toiseen ehdotukseen, hanki kello.Olen työskennellyt ihmisten kanssa, jotka tavallisesti myöhästyivät pysyvistä kokouksista, ja pääministeri sai pyöräkellon soimaan, kun kokous oli alkamassa.OP voisi käyttää sitä kahden tai viiden minuutin varoituksena.
sleddog
2017-06-05 20:09:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, se ei ole kohtuullinen odotus. Pomosi on kauhistuttava pomo. Ainoa henkilö, joka voi odottaa muutosta häneltä ehdotuksessa, on hänen pomonsa.

Riippuen alueestasi, jolla työskentelet (tässä ei yleensä ilmoiteta, mutta erittäin tärkeää) , viivästyminen jää jonnekin "ei iso juttu" (jotkut eurooppalaiset tai saarivaltiot) ja "kuolevaisen synnin" (aasialaiset kulttuurit, Pohjois-Amerikan yritys) väliin.

Olet todennäköisesti kaikki aikuiset. Miksi kollegasi tarvitsevat toisen aikuisen hallitsemaan heidän aikaansa? Onko heillä matkapuhelimia? Aseta ajastettu muistutus. Toimistosi käyttää varmasti Outlookia. Aseta muistutuksia sinne.

Henkilökohtaisesti minulla on erittäin voimakas epäusko "Sain kiinni johonkin" tekosyihin. En ole erityisen kiinnostunut siitä, miksi joku tuhlasi aikaani, koska tekosyyn kuuleminen vain lisää viivästymisen tuhlaaman ajan määrää. Jos esimiehelläsi on odotuksia työntekijöidensä täsmällisyydestä, heidän on täytettävä nämä odotukset, ja se alkaa osoittamalla hänelle ainakin vähän kunnioitusta osoittamalla aikataulun mukaisille kokouksilleen ajoissa.

Jälleen , tämä on hänen odotuksensa pomoina: älä odota työntekijöiden panoksen muuttavan tätä, varsinkin kun odotukset ovat vähäpätöiset siinä määrin kuin luokan koululaiset voisivat jatkuvasti saavuttaa sen. Odottaa hänen muuttavan asemaansa täsmällisyydessä on täysin kohtuutonta, ja todennäköisesti käy ilmi, että "minua ei voi vaivautua ilmestymään ajoissa. Majoitus minulle." Sarjan myöhästymistä ei voida hyväksyä melkein missään tilanteessa, ja työnantajasi tuntee oikeaksi kunnioitusta.

Jos haluat hänen mielialansa muuttuvan parempaan suuntaan, käske kollegoitasi saamaan paska yhteen ja saapumaan kokouksiin aikaa.

Andy Lester
2017-06-06 22:06:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oliko minulta järkevää odottaa pomoni käyttäytymisen muuttuvan olennaisesti tässä suhteessa vuoden aikana, vai olinko vain pitänyt olettaa, ettei tämä koskaan muutu ja tekisin päätökseni sen perusteella?

Ei, ei ole järkevää odottaa esimiehesi hyväksyvän, että hänen työntekijänsä päättävät edelleen olla tulematta kokoukseen ajoissa.

Pomolleni se on on erittäin tärkeää, että kokous alkaa samaan aikaan joka päivä ja että kaikki ovat valmiita ja valmiita aloittamaan juuri sinä aikana.

Olen iloinen, että tunnustat sen. Jos jotain on erittäin tärkeää pomollesi, on järkevää toimia sen mukaisesti. Valitettavasti kuulostaa siltä, ​​että ihmiset eivät tee tätä. Ihmettelen, miksi te neljä olette päättäneet olla tunnustamatta sitä.

En kuule viestissänne mitään sellaista, joka ottaisi vastuun tilanteesta. Vaikuttaa siltä, ​​että uskot, että se ei ole sinun hallinnassasi, kun menet vessaan tai saat drinkin. Älä tee virhettä: Pääsy kokoukseen kahden minuutin myöhässä on useimmissa yllä kuvatuissa tapauksissa valinta, jonka te kukin teette. Voitte päästä kokoukseen ajoissa.

Voit oppia "seuraamaan aikaa samalla tarkkuudella". Voit oppia antamaan aikaa käydä wc: ssä ja juoda juomaa ennen kokouksen alkua. Voit oppia asettamaan herätyksen tietokoneellesi tai puhelimellesi. Se, että et ole päättänyt tehdä tätä, on epäkunnioittavaa pomollesi.

Koska päätät olla pääsemättä kokoukseen ajoissa, ilmoituksesi kahden minuutin myöhässä tarkoittaa tosiasiallisesti pomollesi "en Mielestäni on erittäin tärkeää olla tässä kokouksessa, eikä minulle ole väliä, että luulet sen tärkeäksi. " Monissa tapauksissa ihmiset, jotka toistuvasti jättävät huomiotta päällikönsä toiveet, joutuvat potkut.

Se on pahempaa kuin se, koska hänen ehdotuksensa, jonka hänen pomo "muistuttaa" kaikkia ilmoittamalla kokouksesta (joka tapahtuu täsmälleen samaan aikaan joka päivä), sanoo (a), että hän on niin piittaamaton, että hän ei halua muistaa jotain, mikä on* triviaalin helppo * muistaa, ja (b) mielestä hänen pomonsa tulisi toimia henkilökohtaisena sihteerinä.
Xavier J
2017-06-06 03:23:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on hyvin yksinkertainen lähestymistapa. Et ole hänen pomo. Älä odota mitään häneltä tai tiimisi jäseniltä. Odota palkkasi. Valmis.

Niin kauan kuin hän ei suuntaa vihaansa sinua kohti ja olet ajoissa, hänen lähestymistavansa kaikkien muiden kanssa - ja heidän myöhästymisensä - eivät todellakaan ole sinun huolesi. Ilmoittaudu ajoissa, osallistu, palaa normaaliin työhön ja mene kotiin :) Huolehdi näistä jutuista, kun olet pomo.

Vaikka tämä saattaa vastata kysymykseen, se ei ole yleensä hyvä neuvoja.Kuinka voit odottaa itsellesi suoritusta, jos sinulla ei ole myöskään odotuksia pomollesi (saada selkeät tavoitteet jne.)?Ja toisin kuin väität, en odota kenenkään työnantajan jatkavan palkan maksamista työntekijälle, jolla on nolla tai matala odotus.
gnasher729
2017-06-05 19:36:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pomosi suuttuu ja antaa muiden nähdä vihansa ja kieltäytyy ryhtymästä toimiin tilanteen välttämiseksi, se on huono johtajuus. Et aio muuttaa sitä. Joten elät sen kanssa tai vältät ongelman.

Helppo tapa on, että kaikki ovat viisi minuuttia aikaisemmin kokoukseen. Joten jos olet viisi minuuttia myöhässä, olet juuri ajoissa. Tai käytä jotakin ohjelmistoa, joka muistuttaa sinua viisi minuuttia aikaisemmin.

Olisiko järkevää, että pomosi muuttaa käyttäytymistään? Hän ei selvästikään saa hyötyä haluamistaan ​​kokouksista, joten kyllä. Oliko teiltä järkevää odottaa hänen muuttuvan? Kokemuksen mukaan ei.

PS. Ihmisillä on taipumus täyttää odotuksesi. Täällä johtaja odottaa työntekijöiden myöhästyvän ja he tekevät hänelle palveluksen. Ja työntekijät odottavat johtajan vihastuvan ja ottavan kaikkien motivaation alas - ja hän tekee sen, mitä hänen odotetaan tekevän. Se on negatiivinen kierto, joka on rikki. Johtaja on johtaja, se on hänen tehtävänsä.

Jos sama tapahtuu joka päivä pomojen puolustuksessa, eikö sinun odoteta ihmisten totuttavan siihen ja olemaan ajoissa?Miksi hänen on lähetettävä muistutuksia henkilökunnalle aina kokouksen yhteydessä.Voisi kuvitella, että aikuiset pääsisivät rutiiniin.
Suuresti eri mieltä.Pomo ei ole vastuussa työntekijöidensä ajan mikrohallinnosta.Se on päivittäinen kokous, joka pidetään aina samaan aikaan.Ei ole mitään perusteltua syytä, miksi he ovat myöhässä kokoukseen.
Olen täysin samaa mieltä Joe Strazzeren vastauksesta, mutta olen samaa mieltä myös tästä arvioinnista.Itse mielestäni se on melkein * ilmeisesti * oikein: vihasi huono käsittely ei ole hyvää johtajuutta.Ja sanon sen joku, joka todennäköisesti käyttäytyisi identtisesti tässä tilanteessa.
@Snowlockk Työntekijän puolustukseksi, jos sama tapahtuu joka päivä, eikö sinä odottaisi, että pomo tottuu siihen eikä joko ole vihainen tai käske heidän olla ajoissa?Jos viivästyminen on päivittäistä tapahtumaa eikä heitä välitä, kukaan ei käske heitä muuttumaan, miksi he muuttaisivat?
Uskon, että ongelma voi olla se, että he haluavat mieluummin tehdä työnsä kuin seisoa ja odottaa kokouksen alkua.Siksi he kaikki odottavat jonkun muun saavan pallon liikkumaan kokouksessa.En usko, että saaminen heidän kaikkien seisomaan ylimääräisten 5 minuutin ajan auttaa paljon.+1 muille.
Viisi minuuttia aikaisempi tapaaminen, joka tapahtuu pomo-pöydän äärellä, saa hänet myös todennäköisesti vihaiseksi.Sen sijaan jokaisen tulisi pyrkiä siihen, että häiriötekijät poissa tieltä 5 minuuttia ennen kokouksen alkua, joten he ovat valmiita ajoissa.Myös 5 minuutin ajan ennen kokousta asetettu Outlook-ilmoitus tai puhelinhälytys tekisi hyviä muistutuksia kaikille, jotka kadottivat ajan.
@Shane, jos työntekijät eivät voi olla ajoissa kokousta varten, joka on samanaikaisesti jokapäiväistä, he ovat joko epäpäteviä pitämään aikaa tai eivät kunnioita pomoa.
mattumotu
2017-06-06 19:53:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiimisi kohtelee tätä ikään kuin se olisi epävirallista kokoontumista, ikään kuin ollaan siellä muutaman minuutin myöhässä, ei ole ongelma. Tämä ei ole kohtuuton oletus (olet ihmisiä samasta huoneesta ja tapaat samassa huoneessa) lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että pomosi oli tehnyt selväksi, että se häiritsee häntä. Tämän pitäisi saada joukkue priorisoimaan uudelleen ja pääsemään sinne ajoissa (tai aikaisin), kyllä, vaikka olisit vain 8 sekunnin päässä.

Kuulostaa siltä, ​​että joukkueesi on rehellisesti sanottuna joko vähän avulias ja itse imeytynyt tai vain epäammattimainen. (En tiedä maasi / toimialasi / yrityskulttuuriasi, en voi sanoa kumpi). Vaikka tämä käyttäytyminen onkin täysin hyväksyttävää, se, että se häiritsee pomoasi, tarkoittaa sitä, että tiimisi ei pitäisi olla myöhässä.

Sanomalla, että pomo on erittäin passiivinen aggressiivinen eikä vaikuta pystyvän hallitsemaan tunteitaan. Se, että näin tapahtuu toistuvasti ja hän ei halua käsitellä asiaa, lukuun ottamatta vihansa rakentamista ja koko kokouksen suistumista, osoittaa kypsyyden ja johtajuuden puutetta.

Hän voisi yrittää käsitellä kysymys siirtämällä kokouksen toiseen paikkaan, hän voisi nousta ylös ja kutsua kaikki paikalle (ehkä pienellä piilottelulla 'En ole sinun äitisi' tai jotain muuta), Helvetti hän voisi pureskella myöhässä saapuneita kuin vihainen pora sargentti, on monia ratkaisuja myöhästymiseen, mutta hän päättää olla käsittelemättä ongelmaa ja antaa vihansa kaataa loppuosan kokouksesta ja vaikutuksista suorituskykyyn. Tätä ei voida hyväksyä.

Kysymykseesi on kuitenkin järkevää odottaa hänen käyttäytymisensä muuttaa? Ei se ei ole. Et ole hänen johtajansa, olet yrittänyt auttaa häntä parantamaan tilannetta muuttamalla käyttäytymistään, ja hän totesi tyhjäksi.

Voisit osoittaa johtajalle, että pomosi epäonnistuu, ja yrittää puuttua itse ongelma, mutta ainoa ongelma, johon voit puuttua, on tiimisi jäsenet myöhässä, ei pomojesi ammattitaidon puute. Ehkä aseta muistutus ja seiso pöydän lähellä 5 minuuttia etukäteen odottaen, jos tiimisi kaverit näkevät sinut, se saattaa muistuttaa heitä ja saada heidät aikaisin. Vaikka jos tiimisi jäsenet eivät näe myöhästymistä tai ärsyttävää pomoa ongelmana, on vähän muuta, mitä voit tehdä muuta kuin olla ammattimainen itse tai poistaa itsesi tästä myrkyllisestä ympäristöstä.

Hän voisi myös aloittaa HR-reitin jatkuvan työsuhteen rikkomisen vuoksi.
@TomTom: Toiselta sivustolta luin ihanan lainauksen: "Jos olet pomo, kusipää oleminen on puolet voitetusta taistelusta".
@gnasher729 Oletko kristitty?Missä raamattu sanoo, että jos joku lyö sinut, kutsu hänet tekemään se uudelleen?Koska kenellekään muulle, työntekijät täällä ovat kusipää.Henkilökohtaisesti etsin heidän korvaavansa vain tälle käytökselle.Paljon ihmisiä, jotka etsivät työpaikkoja, jotka oppivat ehkä ilmestyä ajoissa kokouksiin.
Tämä on yksi parhaista vastauksista, koska se kutsuu (näennäisen) eron.Työntekijät pitävät kokousta epävirallisena kokouksena, kun taas pomo haluaa paljon muodollisemman kokouksen.
@TomTom Henkilöstöhallintoon siirtyminen on vaihtoehto, mutta niin ylimielinen kuin kuulostaa siltä, että pomo ei ole kokeillut muuta lähestymistapaa kuin istuisi hauduttamisen sijaan, esimiehen tulisi yrittää johtaa työntekijöitään ennen kuin menee henkilöstöhallintoon!
armatita
2017-06-06 21:27:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että minulla on tarpeeksi tietoa voidakseni antaa lopullisen mielipiteen tilanteestasi, mutta voin jakaa joitain käsitteitä, jotka voivat asiayhteyteen ja (toivottavasti) auttaa ratkaisemaan ongelman.

Tietämysalue Ryhmädynamiikka käsittelee (muun muassa) suhteita tiimin jäsenten välillä. Koska tällä on merkittävä vaikutus yrityksen tuottavuuteen, ei ole harvinaista, että tutkimukset tai esseet ilmestyvät kommentoimalla esimerkiksi sinun tilanteesi (epävirallisesti kutsutaan joukkueen dynamiikaksi).

Ei sanota, että näin on mutta katsotaanpa tätä Psychology Today -artikkelia:

Pakollinen pomot voivat olla sisäänpäin katsovia, päättämättömiä, varovaisia ​​ja peloisia virheiden tekemisestä. He ovat usein syvästi mukana tosiseikkojen ja lukujen yksityiskohdissa ja rakastavat sääntöjen ja määräysten julkaisemista heidän elämänsä helpottamiseksi. Ne ovat usein joustamattomia, suuntautuneita menneisyyteen eivätkä halua muuttua.

Se on paljon haettua, koska se käsittelee suoraan hyvin tunnettua häiriötä ( OCD hallitseminen, mikä ei missään tapauksessa tarkoita, että pomollesi on). Tiukka tiukkuus ja joustamattomuus voivat kuitenkin johtaa epämiellyttävään ympäristöön. Työntekijä, joka jatkuvasti käsittelee negatiivisia tunteita, on yleensä vähemmän tuottavaa [1] [2].

Tämä, tietenkin, johtaa meidät kyseenalaistamaan, kuinka järkevää on odottaa kaikkien olevan samassa paikassa, täsmälleen samaan aikaan. No, samalla tavalla kuin sinulla voi olla liian yksityiskohtiin suuntautuneita ihmisiä, sinulla on myös päinvastainen:

Miksi jotkut ihmiset sitten myöhästyvät aina? Täsmälliset ihmiset pitävät itsestäänselvyytenä taitoja, jotka antavat heille mahdollisuuden olla ajallaan, ja päättelevät, että kroonisesti myöhässä olevat ihmiset ovat myöhässä tarkoituksella.

Kuten voit arvata, A: n asettaminen B: n kanssa voi johtaa hyvin ongelmallisiin tilanteisiin. Ihannetapauksessa parantaisit tiimisi tilannetta parantamalla myös tietoisuutta ja ymmärrystä erilaisiin persoonallisuuksiin. Kuinka tarkoituksellinen on pomon ankaruus? Ja kuinka tarkoituksellinen työnantajan myöhästyminen on?

Suosittelen, että mahdollisuuksien mukaan kaikki kokoontuvat yhteen ja keskustelevat vilpittömästi aiheesta. Esittele käytännöllisiin tosiasioihin perustuvat ohjeet. Vältä ennen kaikkea vastakkainasettelua. Joitakin tärkeitä seikkoja ovat:

1) Muistatko ratkaisun, joka todella välttää tämän ongelman? (Ehkä tapaaminen kokouksen jälkeen heti lounaan jälkeen tai muu aika, jonka tiedät eniten, elleivät kaikki, voi mennä suoraan kokoushuoneeseen)

2) Onko mahdollista keskustella tiimin dynamiikasta pomosi kanssa? Tuntuuko sinulle, että hän on sille avoin henkilö? (onko hyviä ja huonoja aikoja tehdä se?)

Katso @JoeStrazzere.Ensinnäkin, olen pahoillani, jos olen loukannut sinua jossakin kommentissani.Se ei ollut aikomukseni.Vastaukseni ensimmäisessä virkkeessä myönnän tietoni ja tietoni puutteellisuuden todellisen lausunnon antamiseksi.Haluan vain jakaa ajatukseni.Tärkeä havainto (ilman syytöksiä) on se, että siitä hetkestä lähtien, kun olet kuvannut joukkuetta kypsymättömäksi (suoraan tai epäsuorasti), teit itse asiassa "psykoanalysoi joukko ihmisiä muutaman kappaleen perusteella, jonka yksi heistä on kirjoittanut".Tarkoitan, mistä tiedät?Mikä saa sinut uskomaan, että tämä joukko ihmisiä on epäammattimaista?
Viivästyminen kokouksiin on määritelmän mukaan epäammattimaista.
Yakk
2017-06-06 22:53:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pomosi katsoo, että hänen pyyntönsä laiminlyönti - ole ajoissa päivittäisessä kokouksessa - on haaste hänen auktoriteetilleen.

Pomo näyttää pitävän asemaa ja kunnioitusta tärkeänä. Koska olet myöhässä ja et tee kovasti töitä hänen pyyntönsä tottelemiseksi, et ole kunnioittava.

"Ratkaisusi" saattaa saada ihmiset tulemaan esiin silloin, kun pomo haluaa, mutta se ei ratkaista kunnioitusongelma . Pyydät pomoasi hallitsemaan mikrohallintaa ja koodaamaan alaikäisiä saadaksesi heidät tekemään sen mitä pomo sanoo.

Lisäksi tietyt tehtävät keskeytetään ja / tai ajoitetaan. Toiset perustuvat virtaukseen. Ihmisten hoitaminen tapahtuu harvoin virtausperusteisesti, se on yleensä keskeytys- ja aikataulutietoa. Keskeytys- / aikataulupohjaisten tehtävien parissa työskentelevälle aikataulun noudattamatta jättäminen (kokouksen puuttuminen tai myöhästyminen) osoittaa, että heidän tekemänsä työ on tärkeämpää kuin kokous. Heidän työelämänsä on täynnä tällaisia ​​prioriteetteja; he odottavat kaikkien muiden olevan samoin.

Virtaukseen perustuva työ - jossa "eksyt" sinne ja vaatii pitkittynyttä keskittymistä tehokkaaksi - tarkoittaa sitä, että jos etsit korkeamman prioriteetin keskeytyksiä ja / tai aikatauluista, olet paljon vähemmän tehokas.

Pomo ei ehkä tee paljon virtaukseen perustuvaa työtä, joten kun "eksyt ongelmaan" aikataulu- / keskeytysperusteisesta näkökulmasta , se tarkoittaa "ongelmani oli tärkeämpi kuin kanssani pidettävä tapaaminen." että työskentelysi määrittelevä henkilö on tyytymätön tekemäsi toimintaan, tai voit sopeutua.

Sinun ei tarvitse olla täydellinen työskentelemään; ehkä vain hyväksy, että pomosi ei ole onnellinen ja käsittele seurauksia.

Yksi yksinkertainen säätö on saada toinen työ.

Tai voit korjata ongelman esimiehellesi vaatimatta, että pomosi viettää vaivaa. Tee siitä osa päivittäisiä tehtäviäsi, että kokoat kaikki olemaan ajoissa kokousta varten. Muistuta heitä 15 minuuttia ennen kokouksen tuloa, ja heidän tulisi tehdä viimeinen valmistelu. 5 minuuttia ennen kättä, koota kaikki yhdessä osallistumaan.

Tee puhelimestasi vika ilman, että voit helposti jättää huomiotta näiden tehtävien suorittamisen joka ikinen päivä.

Istu sitten 4 minuuttia ennen kokouksen alkua. Tänä aikana voit puhua asioista, joita ei käsitellä kokouksessa.

Tämä voi olla tehotonta, mutta se tuottaa mitä pomo haluaa. Kun tarkkuutesi paranee, voit ajaa minuutteja pois tältä puskuriajalta.

Työssä pomo odottaa sinun tekevän mitä pomo haluaa. Vastineeksi hän antaa sinulle rahaa, palkkasi. Vaikka tämä ei olisikaan sitä, mitä sinun pitäisi tehdä rahan hyväksi, sitä kutsutaan palkanorjuudeksi syystä johtuen.

Suurimman osan ajasta sinulla on kyky käyttää harkintasi parhaiten harjoittamaan pomosi tahto ja yrityksen hyvä. Tässä asiassa pomosi haluaa noudattamista. Edellä kuvatut kustannukset ovat 15 minuuttia päivässä "hukkaan" noudatettaessa pomosi käskyjä ja varmistamalla, että kokous alkaa haluamallaan tavalla.

Työtoverisi saattavat olla tyytymättömiä tai eivät arvosta apuasi. Jos näin on, pysäytä se tai palauta se takaisin ja tee vain sama itsellesi , joten olet aina valmis lähtemään kokouksen alussa.

GwenKillerby
2017-06-07 12:41:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyse on itse asiassa uhrautumisesta ja löysyydestä. Jos asetat ajastimen 5 minuuttia ennen kokousta, löysyys / uhraus on sinun . Jos olet myöhässä joka kerta, löysyys / uhraus on hänen .

Selitykseni on siis hieman erilainen kuin monet (amerikkalaiset?) täällä. Ei ole, että pomo on pomo ja sinun pitäisi tehdä kiistämättä mitä helvettiä hän haluaa. Se näyttää olevan kauhea, mutkalla suuteleva ympäristö, jossa toimisi.

Muilla on piste ajastimen kanssa, mutta heiltä puuttuu myös jotain. He perustelevat viranomaiset . Syyn toimiston tehokkuuteen : hänen aikansa on todennäköisesti rajoitetumpaa tai rajoitetumpaa kuin sinun, joten hänellä on oikeus vaatia, ettei sitä hukata.

Bob
2017-06-07 21:55:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pomosi on ohjainpomo. (S) Hän pyrkii puolustamaan hallintaansa tunteakseen itsensä oikeutetuksi. Kun annat hänelle tämän pienen palkintokorokkeen, ostat löysän virran. Minulla oli kerran pomo, joka aloitti melkein aina kokouksen pukeutumalla. Aluksi halusin työntää takaisin sanoen "Olin puhelimessa asiakkaan kanssa" esimerkillesi. Huomasin, että jos kumarsin itseäni "Voi olen todella pahoillani, järjestän soittamisen asiakkaalle takaisin ensi kerralla", hän saisi tunteen, että hän oli hallinnassa. Tärkeiden asioiden loppuosa menisi paljon sujuvammin, kun hän tunsi olevansa hallinnassa alusta alkaen. Jonkin ajan kuluttua pukeutuminen ja kumartelu oli vain muodollisuus, ja saimme paljon työtä. Lyhyesti sanottuna jotkut pomot tarvitsevat myyntipisteen, jotta he voivat siirtyä todelliseen liiketoimintaan.

user3067860
2017-06-08 00:49:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sen sijaan hyvin erityinen kysymys: Oliko minulta järkevää odottaa pomoni käyttäytymisen muuttuvan tässä suhteessa merkittävästi vuoden aikana, vai olisinko vain pitänyt olettaa, ettei tämä koskaan muutu ja saa aikaan päätän sen perusteella?

Yleensä (työstä ja poissa), useimmat ihmiset muuttuvat vain, jos heillä on jonkinlainen kannustin siihen. Et voi tarjota kannustinta pomollesi muutokseen, joten on epätodennäköistä, että hän tekee niin. Sanalla kohtuullinen on paljon muita merkityksiä, joten aion sanoa "ei ollut realistista sinun odottaa pomosi muuttuvan".

Mutta erityisesti tämä kappale Alkuperäisestä kysymyksestäsi voitaisiin kirjoittaa esimiehestäsi näkökulmasta tai sinusta ja työtovereistasi pomosi näkökulmasta! Pomosi on yrittänyt saada sinut muuttumaan viimeisen vuoden aikana yhtä paljon kuin olet yrittänyt saada hänet muuttumaan, ja et ole "halunnut [ed] muuttuvan tässä suhteessa" ja "tietoisesti sivuuttanut sitä" ympärilläsi olevilla ihmisillä on ristiriitaisia ​​etuja ja tarpeita "jne.

Tämäntyyppiset tilanteet, joissa odotukset ja todellisuus ovat ristiriidassa, ovat minulle hyvin väsyttäviä. Näen logiikan ja / tai ihmisen erehtymisen useimpien täällä tapahtuvien takana. Mutta edellisen kuvauksen viimeinen kappale kuvaa eräänlaista päätöstä, jota en voi ymmärtää. Tiedän, että jokaisella on vaikea muuttaa käyttäytymistään, mutta ymmärrän, että pomoni ei halua muuttua tässä suhteessa. Hän jättää tietoisesti huomiotta, että hänen ympärillään olevilla ihmisillä on ristiriitaisia ​​etuja ja tarpeita ja että ne toimivat tavalla, joka vahingoittaa kaikkia. Minulla on todella vaikeuksia hyväksyä tämä käyttäytyminen. Niin paljon, että vastalauseeni ovat johtaneet siihen, että hän sanoi, että yritän pakottaa hänet muuttumaan.

Kumpikaan teistä ei siis ole tällä hetkellä onnellinen, eikä tunnu todennäköiseltä, että olette, ennen kuin toinen teistä muuttuu. Sinulla ei ole valtaa vaihtaa pomoa, voit muuttaa vain itseäsi. Jos haluat olla onnellinen, kurssi näyttää selkeältä.

TOOGAM
2017-06-08 08:16:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

onnittelut! Löysit mahdollisuuden. Valitettavasti et nähnyt sitä. Sallikaa minun tuoda esiin näkökulma, jota näen.

Yritetään tarkastella asioita sen sijaan, että ryhdyisiin taisteluun siitä, kuka on oikeampi (sinä tai pomosi) tai kuinka sopiva haaste voi olla. positiivisesta näkökulmasta.

Jotkut pomot välittävät enemmän ihmisistä, jotka tekevät oikein, kuten tekevät mitä tahansa uhrauksia, joita vaaditaan vaatimusten täyttämiseksi.

Jotkut pomot välittävät enemmän siitä, että ihmiset ovat onnellinen työpaikalla ja sietää mielellään pieniä asioita, kuten myöhästymistä, varsinkin kun he tekevät muita hyviä asioita, kuten puhelimessa puhumista (mikä on usein hyödyllistä yritykselle).

Nyt ajattelit mistä lähestymistavasta pomosi on päättänyt käyttää liiketoimintaa.

Lähetä nyt kolme minuuttia ennen kokouksen alkua signaali. Tämä signaali voi olla vilkkuva valo tai ääni, jota ei yleensä kuule muina aikoina.

Napauta 45 sekuntia ennen kokousta puhelimessa edelleen olevan henkilön olkaa. Anna heille "ilme" ystävällisestä muistutuksesta.

Jos pomo kysyy, miksi osallistut muiden asioihin, sano vain, että yrität vaikuttaa positiivisesti tiimin menestymiseen. odotuksen täyttämisessä.

Joitakin pomoja ärsyttää kaikki epätavalliset asiat. Muut pomot arvostavat luovaa ja positiivista vastausta. Toivottavasti pomosi on yksi jälkimmäisistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...