Kysymys:
Kuinka pitää motivaatio palaneessa työpaikassa haastattelemalla muualla?
sfidf12489
2018-07-09 20:28:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen tällä hetkellä yrityksessä, joka kokee jotain joukkomuuttoa. Johtokysymysten takia 5 parasta insinööriä kahdeksan hengen suunnittelutiimissä on joko lähtenyt tai antanut kahden viikon irtisanomisilmoituksensa viimeisen puolentoista kuukauden aikana.

Minulla on myös ollut kokemus, joka pilaa peruuttamattomasti uskoni tähän yritykseen, ja olen aloittanut haastatteluprosessin. Tiimin nopeasti pienenevän koon vuoksi minuun yksittäisenä avustajana ei ole koskaan ollut suurempaa painostusta. Minulla on vaikeuksia säilyttää motivaatio tehdä mitä tahansa työtä valmistautuessani tuleviin työhaastatteluihin ja tilanne toimistossa heikkenee nopeasti johtuen suurimman osan suunnittelutiimistä.

Onko jollakin neuvoja positiivisen asenteen säilyttämisestä ja työn suorittamisesta yrityksessä, josta he samanaikaisesti valmistautuvat lähtemään?

Anteeksi, että kuulen tämän, maksetaanko sinulle maksetuista uusista tehtävistä palkkioita?Johtuuko tämä motivaation puuttumisesta kokemuksestasi tai tehtävien luonteesta?
Luulen, että se on 50/50.Sekä röyhkeät työt että kokemus siitä, että minulla ei ole enää kollegoita, voin oppia.Ongelmat, jotka saivat muut lähtemään, eivät myöskään osoita parannuksen merkkejä.
"Kaaos on tikkaat", olisiko urallesi hyödyllistä "roikkua kovaa" ja siirtyä joukkueen johtoasemalle?
Ei huono idea @PeteB,, mutta olen silti suhteellisen nuorempi, enkä usko, että minun olisi hyödyllistä päästä tällaiseen asemaan, koska se heikentäisi koodausaikaani.
Ole vain ammattilainen.Saavu töihin - työskentele ahkerasti - mene kotiin.Mikä asia on?Ei ongelmaa!
Tiedän, että sanot sen olevan sopimaton, mutta _ ilmoita meille, mikä yritys on, ainakin kun olet turvassa.Ainoa tapa aloittaa näiden sosiopaattisten käyttäytymisten lopettaminen on julkinen häpeä syyllisille ja ihmisille, jotka ovat vastuussa heidän asettamisesta / pitämisestä vastuulla.Eikä heidän mielestään ole haittaa ihmisille, mutta yritysten yhteiskuntavastuu on rahaa ja osakkeenomistajat huomaavat, että yritys menettää arvonsa.Hiljaisuuden laki pelaa kiusaajien ja väärinkäyttäjien hyväksi.
Fattie: palaminen on todellinen asia, ja "työskentele ahkerasti" ei ole niin helppo saavuttaa.Ymmärrän kysymyksen olevan se, että OP kysyy erityisesti, miten hänen mielensä tulisi muotoilla pysyäkseen ammattimaisena.
@gazzz0x2z, jos lisäät "@" ennen käyttäjän nimeä, heille ilmoitetaan, kuten tein sinulle tässä kommentissa.Muuten käyttäjä ei koskaan tiedä, että olet vastannut heihin.
Laita suurin osa energiasta työnhakuun, tee mitä ikinä siedät vanhassa työpaikassa.Työnantajasi ei tietenkään ole tehnyt uhrauksia pitääkseen tiimin ehjänä, tuottavana ja onnellisena, joten miksi sinun pitäisi kumartua taaksepäin heidän puolestaan?Hyväksy, ettet "murskaa sitä" matkalla ulos ovesta demotivoidulla työpaikalla.
Kuusi vastused:
Old_Lamplighter
2018-07-09 20:47:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen pitäisi olla helppoa, jos annat oikean ajattelutavan. Tiedät, että se on pian ohi, joten mikään ei saa häiritä sinua.

Siksi, kun kaikki yrityksen BS: n huolenaiheet ovat kadonneet, voit keskittyä työhön, koska se on kirjaimellisesti vahva > ainoa asia, jolla on nyt merkitystä.

Vaarana kuulostaa synkältä, monet ihmiset, joilla on lopullinen sairaus, voivat tulla hyvin positiivisiksi, koska he ovat täysin tietoisia tilastaan ​​väliaikaisesta.

Tämän pitäisi olla ajattelutapa. Politiikalla ei ole väliä, BS: llä ei ole väliä, negatiivisuudella ei ole väliä. Vain kaksi asiaa merkitsee sinulle nyt. Työn tekeminen ja pääsy ulos.

Ajattele työsi todisteena haastatteluihisi.

Kun he osuvat sinulle "Miksi meidän pitäisi palkata sinut" -kysymyksellä, voit huomauta, että vaikka aiot jättää työnantajan, et laiminlyö velvollisuuksiasi ja että työskentelet kovasti viimeiseen päiväsi siellä ja ensimmäisestä päivästä uusissa tehtävissäsi.

bob
2018-07-09 22:56:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TL; DR: Voit parantaa motivaatiotasi puuttumalla palovammasi

Toivottavasti saat uuden työpaikan huomenna, mutta jos se vie enemmän kuin muutaman päivän (se voi kestää viikkoja tai pidempään) , sinun on myös työskenneltävä korjaamalla palovamma fyysisen ja henkisen terveyden suojelemiseksi ja korjaamiseksi. Näin tekemällä voit jatkaa työskentelyäsi parhaalla mahdollisella tavalla nykyisessä työssäsi ja auttaa sinua etsimään työtä tehokkaammin antamalla sinulle fyysisen ja emotionaalisen lisäyksen.

Osoita ensin oma palovamma

Mainitset, että se on palanut ympäristö ja kuulet palaneen. Jos näin on, sinun on ensin puututtava omaan palamiseen. Internetissä on paljon resursseja käsitellä palovammoja, ja kehotan teitä tarkistamaan ne, mutta aloittajat huomaavat, että uppoavaa alusta ei voi estää uppoamasta tekemällä itsesi kuolemaan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on varaa ottaa aikaa rentoutumiseen, työskennellä kestävällä vauhdilla, viettää aikaa liikuntaan, viettää aikaa perheen kanssa, ajatella ja tehdä hauskoja asioita - itse asiassa sinun täytyy olla terve ja tehokas. Yritys ei ehkä näe sitä niin, mutta se on liian huono.

Aseta odotukset

Tee mitä sinun tarvitsee tehdä, työskentele niin kovasti kuin sinun on oltava vastuussa mutta ei kovemmin (paitsi aidoissa hätätilanteissa hyvin lyhyt ja sen jälkeen toipumisjakso). Älä anna itsesi kiusata enemmän. Kyse on odotusten asettamisesta siitä, kuinka paljon työtä voit tuottaa. Se tulisi kalibroida, jotta voit työskennellä siinä tahdissa loputtomiin ja silti olla terve ja onnellinen. Se ei kuulosta siltä kuin se olisi juuri nyt. Se on muutettava. Kun haastat, ilmoita tosiasiat ammattimaisesti ja älä hukkaa uudestaan, ellei ole todellista hätätilannetta (myöhästynyt määräaika ei ole todellinen hätätilanne; todellisilla hätätilanteilla on selvät suuret vaikutukset terveyteen, elämään, taloudelliseen asemaan, oikeudelliseen asemaan jne.) .

Kuinka tämä auttaa

Palovamman hoitaminen auttaa kahdella tavalla: ensin se tekee sinusta onnellisemman ja helpottaa työskentelyä nykyisessä yrityksessäsi. Toiseksi se tekee työnhakustasi tehokkaamman ja auttaa sinua pääsemään tilanteestasi parempaan.

HUOMAUTUS: Palautuminen vie aikaa

Vakavuudesta riippuen , palamisesta voi kulua päivistä kuukausiin, joten älä odota nopeaa korjausta, mutta mitä nopeammin käsittelet ongelman, sitä nopeammin voit ratkaista sen ja estää sen pahenemasta; palaminen ei ole lineaarista, se on eksponentiaalista.

Tämä vastaus näyttää keskittyvän ainakin osittain "palamiseen", mutta en näe mitään maininnasta OP: n sanoissa.Demotivoitu oleminen * saattaa kuulostaa palamisoireelta, mutta IMO: n mielestäni tätä voidaan tulkita liiankin.
Ymmärrän sen.Otan kysymyksen otsikosta palovammoja ja mielestäni sanamuodossa vinkkejä palovammoihin.Voin ehdottomasti kuvitella tällaisen ympäristön johtavan palamiseen.
DarkCygnus
2018-07-09 20:40:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko jollakin neuvoja positiivisen asenteen säilyttämiseen ja työn tekemiseen yrityksessä, josta he samanaikaisesti valmistautuvat lähtemään?

Osa ammattilaisuuteen on kyky " saada työ tehtyä "tunteista ja henkilökohtaisista näkökohdista huolimatta.

Joskus tehtävät eivät ole kaikkein nautinnollisimpia, tai tapahtuu vaikea tilanne kuten sinulle. Kehotan sinua kuitenkin olemaan pettymättä tämä viimeaikainen tilanne. Parasta mitä voit tehdä, on selvittää se, hymyillä kasvoillesi, jatkaa työn tekemistä parhaalla mahdollisella tavalla ja keskittyä tarjouksen saamiseen , jotta voit antaa irtisanomisajan mahdollisimman pian kuin mahdollista.

Yritä olla miettimättä paljon kokemusta, ja ajattele sen sijaan mitä tahansa muita positiivisia puolia, joita työsi on, tai hyvin monia muita mukavia asioita elämässä tämän työkokemuksen lisäksi ( ystäväsi, kumppanisi, harrastuksesi jne.).

Sinun tulisi keskittyä uuden tarjouksen saamiseen, sillä mitä nopeammin etenet, sitä nopeammin pystyt käsittelemään tämän kokemuksen ja palauta motivaatiosi työhösi.

Nopein tapa siirtyä on lähteä (2 viikkoa etukäteen, aiheuttaa ammattitaitoa) ja tehdä työn löytämisestä uusi työpaikka.
@RandomUs1r muistaa, että vaikka sinulla on ilmoitusaika, sinut voidaan irtisanoa siellä.Joten sillä, että sinulla on 2 viikkoa, ei voi olla merkitystä sille, että Boss päättää irtisanoa sinut heti, kun annat ilmoituksen.
Sitä kutsutaan "välittömäksi" eroamiseksi.
RandomUs1r
2018-07-09 20:41:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että löydät toisen työpaikan ja aikasi tässä on taatusti rajallinen:

Löydä mielenkiintoinen aihe ja kehitä taitojasi samalla, kun teet työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla ILMAISEKSI liian huolestunut määräajoista. (esim. kuinka yksikkösi testaa?)

Minulle maksettiin kerran oppia Java.Tarkoitan, että minut irtisanottiin ja vietin koko irtisanomisajani täysin keskittyneenä työskentelemään todella ahkerasti tekemäänkseni parhaan yritykselle.
JoaoBotelho
2018-07-10 00:30:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olin aiemmin tässä tilanteessa, sain motivaationi luovutuksesta. Osa luovutuksestani vaati asiakirjojen valmistelua ja toiset uuden henkilökunnan kouluttamista tai videoiden kuvaamista selittääkseen, miten tulevaisuudessa vuokrataan asioita. Myös aina, kun minun piti valittaa, lisäisin, että potentiaalisena ongelmana tai ongelmana, jota tulevan työnhaltijan tulisi välttää. Koska minulla oli täysi hallinto kyseisessä tehtävässä, olin melko onnellinen eteenpäin sekoittamalla jokapäiväisiä tehtäviäni luovutukseni kanssa.

>
En näe missä OP mainitsi tekevänsä kanavanvaihtotyötä.Sikäli kuin tiedämme, OP ei ole edes lopettanut tai luovuttanut ilmoitustaan, joten en tiedä miten keskittyminen tähän "kanavanvaihtoon" toimii.Mielen selventäminen?
Oletin, että koska hän "valmistautuu lähtemään", tapahtuisi jonkin verran kanavanvaihtoa.
Ahmad Ragab
2018-07-10 21:29:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

 • Palautuminen

  En keskittynyt palamiseen, joskus menemme liikaa omiin pisteihimme palamisesta.

  Ota aika pois, eli lähde toimistolta, käy kahvilla jne. keskittyäksesi asioihin, jotka tuovat sinulle onnea: oletko parisuhteessa, onko sinulla lemmikkejä, harjoitteletko. Kaikissa noissa asioissa, jos et arvosta niitä tai luotat niihin tarpeeksi, tunnusta se ja ehkä muodosta uudelleen yhteys näihin asioihin hieman enemmän.

  Ennakoi myös hetki, jolloin voit ilmoittaa eroamisesta, ja ole valmis lähtemään. Pidä dokumentoidut asiat ja siirtotehtäväsi valmiina, ei vain tunne, että olet "tekemässä työtä" (koska ... olet), vaan työskentelet myös lähdön puolesta, jonka pitäisi mielestäni olla hyvä tunne .

  Haastattelu pakolla

  Keskity myös haastatteluprosessiin valmistautumisprosessiin. Älä halua sokerimaalata sitä, se voi olla vakava isku. Valmistautuminen on ratkaisevan tärkeää, ja sinun on oltava hyvällä tuulella, kun puhut puhelimen näytöillä, kukaan ei pidä "vähän energiaa" ehdokkaasta. Joten sinun on todella jaoteltava työssä tapahtuvat asiat.

  Joitakin strategioita:

  1. Ajattele sitä sivuprojektina ja että jokainen puhelu, haastattelu on pieni seikkailu.
  2. Nauti siitä hulluudesta, että se on, me kaikki tiedämme haastatteluprosessin olevan rikki, pahimmillaan sinulla on erinomaisia ​​tarinoita pommituksista
  3. Se on hyvä markkinakehittäjille, jos olet pätevä, löydät työpaikan, luottaa siihen, että valmistelusi vie sinut yli linjan.

  Toimistotila

  Itse toimistossa tämä on vaikeampi tarina. Mielestäni yrittää omaksua "se on vain työ" 9-5 -rutiini on paljon helpompi sanoa kuin tehdä. Joten en vaivautuisi, varsinkin jos olet lainkaan henkilökohtaisesti investoinut suorituskykyyn yksilönä, on vaikea vain sammuttaa se kaikki. Sen sijaan keskityisin pieniin voittoihin, pieniin voittoihin koodissasi, pieniin voittoihin esimiehiesi kanssa ja tunnustan, että kokemasi tappiot ovat myös hyvin, hyvin pieniä, ja kuuden kuukauden kuluttua ne pitäisi enimmäkseen unohtaa.

  Lopuksi, siltä osin kuin kokemus "pilasi uskosi", et voi antaa sen syödä sinua liikaa. Kaikki yritykset eivät ole sellaisia, vaikka jokaisella yrityksellä onkin ongelmia, hyväksy, että olet mahdollisesti ainutlaatuisessa tilanteessa (vaikkakaan tarpeeksi ainutlaatuinen), ja laita se sivuun, kunnes pystyt olemaan paremmassa päätilassa sen hallitsemiseksi. Joskus et voi taitaa kaikkia asioita.

  Onnea ja opi kovasti. • Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...