Kysymys:
Kuinka parantaa sanatonta viestintää työpaikalla
user1149555
2012-05-19 11:20:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan parantaa huomattavasti sanatonta viestintääni työpaikallani.

Wikipediasta: "Puhe sisältää sanankielenä tunnettuja sanattomia elementtejä, kuten äänenlaadun, äänenvoimakkuuden, äänenvoimakkuuden, äänenvoimakkuuden ja puhetyylin sekä prosodiset ominaisuudet, kuten rytmi, intonaatio, ja stressi. "

Sanattomassa viestinnässä ensisijainen tavoite on parantaa ääneni laatua, koska minun on useimmiten keskusteltava asiakkaiden ja projektipäällikön kanssa puhelimessa. Haluaisin tietää sävystä ja sävelkorkeudesta sekä siitä, minkä sävyn ja sävyn minun pitäisi kantaa keskustellessani asiakkaiden, projektipäällikön ja alaisten kanssa.

Onko käytettävissä hyviä video-oppaita, jotka voivat auttaa minua parantamaan sanatonta viestintääni?

Harkitse liittymistä Toastmastersiin, he ovat asiantuntijoita tällaisessa asiassa.
Ajattelin heti jotain tällaista [tämä] (http://www.7thgencivic.com/forums/attachment.php?attachmentid=50224)
Kuusi vastused:
HLGEM
2012-05-21 21:52:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras tapa, jolla tiedän, on tehdä videonauha itse. Harjoittele sitten puhumista, katsele sitten, päättä, mitä yrität muuttaa, harjoittele sitten uudelleen ja toista useita tunteja tai useita päiviä, kunnes sinulla on haluamasi hallinta. Kun olin 20-vuotiaissani, tein tämän kaksi vankkaa päivää ennen kuin minun piti antaa esitys merivoimien amiraalille. ja opin paljon kaikenlaisista sanattomista viestisignaaleista, joita lähetin, ja pystyin korjaamaan ne.

Uskon, että on parasta, jos pystyt tekemään tämän itse (mutta sinun on oltava armoton kun analysoit mitä olet tekemässä), koska tällä tavalla voit kokeilla vähemmän itsetietoisuutta. Yksi tekniikka, jonka pidin hyödyllisenä (ja jonka opin ratsastustunneiltani), on liioitella vastakkaiseen suuntaan. Joten jos et ele tarpeeksi, harjoittele valtavien eleiden käyttöä tarkoituksella. Lopulta asettut jonnekin keskelle. Jos luulet, että äänesi ei kuulosta tarpeeksi luottavaiselta, harjoittele kuulostamaan itsevarmalta. Jos äänesi on liian korkea, mene liian matalalle jne.

Voit vastata johonkin kommenteista (Kuinka arvioit itseäsi, jos et tiedä mitä etsiä? Oletan, että Tavoitteena puhua asiakkaille on olla vakuuttava. (@JeffO):

Haluat nähdä, miten esittäisit itseäsi. Etsit kulttuurillesi sopivaa silmäkosketusta. Etsitkö, näytätkö hermostuneelta vai onko sinulla hermostuneita tikkuja, kuten pyörittämällä hiuksiasi tai pureskelemalla sormiasi, jotka saavat sinut näyttämään epävarmalta tai ärsyttävältä katsella. Etsitkö, projisoitko itseluottamusta, mölynny vai käytä paljon sanoja, kuten "Uh" ja "Um". Käytätkö yleensä samoja lauseita toistuvasti? Jos näin on, voitko miettiä vaihtoehtoja. Puhutko yksitoikkoisena vai onko äänessäsi elämää? Etsitkö, seisotko suoraan. Etsitkö, puhutko riittävän voimakkaasti kuullaksesi. Etsitkö, kuulostaako tapa, jolla puhut itsevarmasti (Monet voittavat yleensä päättämään lauseet äänen nousulla ikään kuin kysymys olisi, tämä saa ihmiset ajattelemaan olevansa epävarmoja esimerkiksi sanoistaan.) sinun on teeskenneltävä, ettet tunne tätä henkilöä, ja määritettävä, minkä tyyppisen vaikutelman saisit.

Jos harjoitat tiettyä esitystä, sinun on myös arvioitava esitys. Sinun on tarkasteltava sitä niiden ihmisten näkökulmasta, jotka kuulevat sen. Onko se liian tekninen heidän tasolleen? Onko se vakuuttava? Sisältääkö se tietoja, joita he tarvitsevat ymmärtämään keskusteltavaa asiaa, vai sisältääkö se paljon tietoja, joista ei ole hyötyä käyttäjälle (esimerkiksi jos esität myyntihenkilöille, et halua sisällyttää ohjelmointikoodeja, joita ei ole riippumatta siitä, kuinka ylpeä heistä olet heistä (tai kuinka tärkeätä lopputulokselle luulet heidän olevan), tämä on merkityksetöntä melua muille kuin ohjelmoijille). Oletko määrittänyt tiedot liiketoiminnallisilla tavoilla, ei teknisillä termeillä jne.?

Minun on sekunnoitava tämä, 100% totta. Se voi olla todella silmänavaista katsella itseäsi nauhalla. Käytin jopa kannettavan tietokoneen web-kameraa, ja se riitti antamaan minulle "kolmannen osapuolen" omakuvan.
Tietysti odottaa, että ensimmäisen kerran, kun teet sen, saatat haluta, ettet koskaan enää näy julkisuudessa (ainakin se teki minulle, olin todella ujo ja en voinut edes katsoa kameraa saati oikeasta ihmisestä, kun tein sen ), mutta se on käytäntö. On myös hämmästyttävää, kuinka nopeasti voit kehittyä, kun olet tietoinen.
Kuinka arvioit itseäsi, jos et tiedä mitä etsiä? Oletan, että asiakkaiden kanssa puhumisen tavoitteena on olla vakuuttava.
Dipan Mehta
2012-05-19 13:39:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka tämä ei ollut työpaikalla, vaan yliopistovuosina, minusta tuntui samalla tavalla.

Yleensä persoonallisuuteen, kehon kieleen, hyvään julkiseen läsnäoloon ja viehätykseen liittyvät kysymykset liittyvät kaikki johonkin sisällä olevaan. Käytin luentoja varten siihen, mutta luulen, että opettajan erityisellä kosketuksella lopulta kävi ilmi, että tällä ei ole mitään tekemistä kielen ymmärtämisen kanssa tai sille ei ollut mitään kaavaa .

Oman kokemukseni ja muiden näkemieni kokemusten perusteella se jakautuu kahteen asiaan:

1. Luottamus: Kun sinulla on todella itseluottamusta kohdata ihmisiä, hyväksy ja vastaa siihen, mitä sanotaan - huomaat hitaasti, että kehosi rytmittää; et pelkää ilmaista itseäsi, kertoa totuutta etkä ole tajuissaan ja pidättele itseäsi puhuessasi.

Vinkki: ole läheinen ystäväsi, johon voit luottaa ja jatka keskustelua hänelle. Niiden ilmaiseminen tuntuisi paljon helpolta, ja vaikka heidän pitäisi olla kriittisiä, heidän tulisi katsoa näkökulmastasi, sinä aloitat itseluottamuksen.

2. Ajatuksen selkeys: On muitakin, joilla ei todellakaan ole itsevarmuutta, mutta samalla kun he sanovat jotain, jatkuu mielessä useita ketjuja. Heidän esityksistään tulee kuin spagetti. Tämä johtaa lopulta järkyttymiseen siitä, ettei pysty kommunikoimaan.

Vinkki: Harjoittele ja harjoittele ennen jokaista tärkeää kokousta, puhu ja yritä kirjoittaa muistiin. Tämän avulla voit katsoa itseäsi toisena ihmisenä ja hitaasti parantaa itsesi ilmaisua.

--

Kaikissa henkilökohtaisten taitojen näkökohdissa saa aina enemmän käytännössä sen sijaan, että opit siitä jonkin teorian. Etsi kaveri, jonka luulet saavan kaiken ja johon voit luottaa. Pidä jatkuvasti yhteyttä häneen, he voivat opastaa sinua parantamaan näitä pieniä mutta tärkeitä asioita.

Ramya
2012-12-04 12:29:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on arvokkaimpia ehdotuksia muilta yhteisön jäseniltä. Minusta kuitenkin tuntuu, että olemme molemmat veneessä. Haluaisin jakaa teille muutaman harjoituksen, joita käytin parantamaan sanattomat viestintätaitoni, kuten äänenlaatu, äänenvoimakkuus, äänenvoimakkuus, äänenvoimakkuus ja puhetyyli sekä prosodiset ominaisuudet, kuten rytmi, intonaatio ja stressi.

Harjoitus 1: Otin aikoinaan suosikkiromaani-sanomalehden ja yritin lukea sen ääneen, ellet saavuta haluttua sävyä, sävelkorkeutta, äänenvoimakkuutta jne. Teen sen 2 tunnin ajanjakso päivittäin.

Harjoitus 2: Jos minulla on puhelinkokousta, kirjoitan kaikki kysymykset, joihin on vastattava, ja kirjaan vastaukseni ja tarkistan. Toistan saman prosessin, kunnes saavutan täydellisyyden.

Ajay Prasad
2012-12-17 12:36:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanattomien taitojen parantamiseksi sinun on tunnistettava alueet, joista omasi puuttuu. Näitä ovat esimerkiksi silmäkontaktin luominen puhuessasi muille, ja ilmeet, jotka voivat välittää tunteitasi.

Mikä tärkeintä, asennollasi on paljon merkitystä. Otetaan esimerkiksi Dangle-asento, jonka mukaan et ole kiinnostunut siitä, mitä henkilö sanoo. Myös kaiuttimen äänenlaadulla on merkitystä. Ääni voi aiheuttaa viestin väärinymmärtämisen tai jopa ristiriidan, jos viesti ei ole selkeä.

Myös fyysisellä ulkonäöllä on merkitystä, koska olemme kuulleet noin lauseesta: "Ensimmäinen vaikutelma on viimeinen vaikutelma ".

Hilmar
2012-12-18 04:00:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oikean kehon kielen valinta on usein kulttuurin tehtävä. Se, mitä pidetään toivottavana käytöksenä Yhdysvalloissa, voi vaikuttaa loukkaavalta esimerkiksi Japanissa. Tämä yhdistää, jos olet kokoushuoneessa joukon kavereita + tyttöjä Kiinasta, Saksasta, Puolasta ja Yhdysvalloista. Tässä tapauksessa kehon kielen liian hienosäätö voi olla haitallista, ja sinun on parempi pyrkiä "aitouteen" ja "johdonmukaisuuteen": yritä olla itsesi ja pysyä tuollaisena.

Jokaisessa kulttuurissa on tietysti hyvä kuvata muutamia asioita (joita olen törmännyt): luottamus, rehellisyys, kunnioitus, nöyryys ja tarkkaavaisuus. Yksityiskohdat voivat olla kaikkialla: Esimerkiksi, olin Italiassa kokouksessa, jossa puhuttiin englantia, vain ei erityisen hyvin. Suljin silmäni, jotta voisin keskittyä paremmin kuunteluun ja kuuloon. Se oli todella huono idea ja jotkut osallistujat vihastuivat. Toisaalta olen viettänyt osan kokouksesta Kiinassa makaamassa lattialla, koska selkä sattui kuin helvetin 14 tunnin lennon jälkeen. Tämä toimi melko hyvin, koska meillä oli jo kunnollinen työsuhde ja se osoitti, että olimme molemminpuolisesti mukavia keskenämme, että arvostamme &in tuloksia enemmän kuin muotoa.

Robert Phipps
2012-05-23 01:23:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanattoman sanan todellinen merkitys ei ole ääni, joten sävelkorkeus ja sävy eivät tule siihen.

Oman kehon kielen parantaminen voi olla hankalaa, koska kaikki tekemäsi on tapana nyt, yritä valita yksi asia kerrallaan muuttaa, tapaa, jolla käytät käsiäsi tai muodostat silmäkosketuksen. Sitten kun olet tyytyväinen muutoksiin, on erittäin tärkeää huomata tarkalleen mitkä muutokset, siirry seuraavalle alueelle.

Kyllä, on hyvä idea itse videota tai antaa muiden katsoa sinua ja antaa palautetta mitä he huomaavat.

Yhdellä sivustoistani on ilmainen e-kirja, Kehon kieli voimaa ja rakkautta varten bodylanguagecourses.com/blspl.htm

Sanallinen on "puhutut sanat" tai "kieli", ei "ääni". Ajattelet todennäköisesti "laulu".


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...