Kysymys:
Mitä käypä markkina-arvo -kirjeeseen tulisi lisätä, jotta palkkaani voidaan arvioida uudelleen?
jgdeer
2017-05-01 04:53:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut yrityksessäni 18 vuotta ja sain vihdoin hermostuneisuuden puhua HR: lle palkkani suhteen ja he ehdottivat, että kirjoitan käyvän arvon, jotta palkkaani voidaan arvioida uudelleen. Mitä tähän kirjeeseen pitäisi laittaa?

"Ei. Olet HR. Tiedät mikä FMV on tähän tehtävään. Olen palvellut uskollisesti 18 vuoden ajan. Auta minua mukauttamaan palkkani markkinoihin."
"Toki, otan yhteyttä muihin työnantajiin, jotka etsivät työtä ja näkevät, mitä he maksavat".
@acpilot lähetä todellinen vastaus.
@Kat, Se on vain mielipiteeni siitä, minkä vastauksen pitäisi tiivistää.Sanon sen toisin, mutta ydin pysyy muuttumattomana.Mielestäni se ei ole hyvä vastaus, mutta mielestäni se on hyvä opastus.
Kaksi vastused:
gnasher729
2017-05-01 05:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ollakseni rehellinen, jos olet maksanut alipalkkaa 18 vuotta, se ei muutu. Etsi työtä muualta. Älä kerro kenellekään nykyisellä työpaikallasi. Kun löysit paremman työn, joka maksaa enemmän, ja olet allekirjoittanut sopimuksen, ilmoitat siitä, siinä kaikki.

Bugs
2017-05-01 12:44:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäisessä työpaikassa pyysin palkan korotusta, ja he hylkäsivät sen sanomalla, että palkkani oli kilpailukykyinen alueen nykyisten markkinoiden kanssa. Minua pyydettiin kuitenkin katsomaan ympärilleni varmistaakseni, että tämä tosiseikka oli oikea. Olin nuori ja kysyin, mitä he tarkoittivat tällä, ja sanoin yksinkertaisesti, että he ehdottivat etsimään työpaikkasivustoja ja vertailemaan samalla alueella mainostetun roolin palkkaa.

Se oli kilpailukykyinen sen mukaan, mutta minä tunsin silti olevan liian vähäistä maksusta tekojeni ja potentiaalini puolesta. Olen siirtynyt eteenpäin ja saanut palkkani korotuksen hieman erilaisessa roolissa. Ajan myötä tunsin silti, että minulle ei maksettu tarpeeksi eikä en ollut ahne. Vanhetessasi elämä kallistuu; lapsia, asuntolainaa, laskuja jne. Pyysin palkan korotusta ja hylättiin jälleen, koska se oli kilpailukykyinen. Minulla oli kuitenkin onni ja rekrytoija otti minuun yhteyttä paikallista työtä varten. Minä otin sen. Se oli £ 10k palkankorotus, joka sai minut ilmeisesti 15k £ kalliimmaksi kuin alueen kurssi. Se ei ole oikeastaan, se on reilua. Ennen lähtöäni työnantajani halusi nähdä, voisivatko he sopia. Kun kerroin heille tarjouksen, he melkein putosivat istuimeltaan. He eivät voineet uskoa minulle tarjottua palkkaa eivätkä olleet millään tavalla valmiita vastaamaan sitä. Minusta tuntuu nyt saan ansaitsemani palkan työstäni, jota teen tällä alueella.

Jos haluat kirjoittaa kirjeen, sinun on näytettävä tutkimuksesi . Paras tutkimus on työpaikkoja, jotka tarjoavat saman työpaikan samalla alueella. Tämä antaa sinulle hyvän osoituksen siitä, mitä voit pyytää nykyisessä työpaikassa.

TL: DR paras veto on työpaikkojen siirtäminen. Tämän olen löytänyt on helpoin tapa saada palkankorotus.

+1, olen samaa mieltä siitä, että työpaikan vaihtaminen on nopein tapa korottaa palkkaa, kunnes saavutat markkina-arvon.Tein saman asian.En ymmärrä, miksi työnantaja ei pidä vanhojen dinosaurusten työntekijöiden palkkaa markkinatasolla.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...