Kysymys:
Kuinka kirjoittaa monimuotoisuuslausunto?
okayGraphics
2015-06-03 08:07:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haen kirjanpitotehtävää paikallisessa korkeakoulussa, ja hakemus edellyttää, että kirjoitan monimuotoisuuslausunnon. Minun on vastattava seuraaviin:

Käsittele erillisessä lausunnossa, kuinka taitosi, kokemuksesi ja koulutuksesi ovat valmistaneet sinut palvelemaan ja vastaamaan monipuolisen opiskelija / henkilökunnan tarpeisiin.

Minulle monimuotoisuus tarkoittaa monikulttuurista, mutta vastaukset useisiin tämän sivuston kysymyksiin viittaavat yleensä sosioekonomiseen monimuotoisuuteen. Valkoisena, miehenä, kirjanpitäjänä, miten voin vastata tähän?

Alla on karkea luonnos muutama henkilökohtainen esine itsestäni.

  1. Taidot - Puhun vähän espanjaa - ei sujuvasti, mutta tarpeeksi jalkapallon pelaamiseen, tilaa ruoka ja flirttailu naisten kanssa.
  2. Kokemus - toimi verotarkastajana yhdessä valtion köyhimmistä läänistä, jossa useimpia ihmisiä, minä mukaan lukien, pidettiin "pienituloisina". - Läänissä oli huomattava intiaani-väestö, ja olen säännöllisesti tekemisissä heimojen kanssa, jotka omistivat kasinoita läänissä.
  3. Koulutus - käynyt monipuolisissa julkisissa kouluissa Los Angelesissa. - lainannut rahaa ultraliberaaliseen yliopistoon , jonka motto on: "Exploring Cultural Identities & Raising Global Consciousness".
    • Piti kaksikielisen valmistumisen seremonia yliopistossa.

Tämä kysymys tuntuu minusta oudolta, koska LA: ssa kasvaminen opetti minulle joko omaksumaan monimuotoisuuden tai saamaan **** potkut sinusta. Olenko täällä oikealla tiellä? Minulla on paljon "monipuolisia" ja "pienituloisia" kokemuksia, mutta en halua näyttää "hupulta" tai epäammattimaiselta. Pitäisikö minun esimerkiksi mainita rodun mellakoiden todistaminen lapsena? Mikä olisi hyväksyttävä vastaus vanhemmalle, oletettavasti valkoiselle keskiluokan esimiehelle, kun otetaan huomioon, että olen valkoinen mies, joka näyttää vahvuutensa ansioluettelossaan?

Erityisesti minulla on vaikeuksia liittää työtaitoni tähän kysymykseen.

Moninaisuuteen kuuluvat myös sukupuoli, sukupuoli-identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen.
Ymmärrän, että nämä eivät ole hyviä kohtia, mikä on wny, pyydän apua, miten vastata tähän. Minulla ei ole vielä saanut rakentavaa vastausta, joten luultavasti vain poistan kysymyksen hieman. Harkitsen tässä vaiheessa, ettet hae tätä työtä, jos minun on tultava siihen asiaan.
Neljä vastused:
Jane S
2015-06-03 08:55:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moninaisuuslausunto on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, jotta voit ilmaista suvaitsevaisuutesi, hyväksymisesi ja kunnioituksesi eri kulttuureista, arvoista, uskonnoista, sukupuolesta ja seksuaalisista mieltymyksistä kärsiviä ihmisiä kohtaan.

Toteaminen, että "puhut vähän espanjaa" melkein kuulostaa kitchiltä, ​​kuten sanoisi tapanneesi kerran espanjalaisen. Sitten kommenttisi "flirttailusta naisten kanssa" on suorastaan ​​sopimaton ja laittaisi hakemuksesi suoraan roskakoriin kanssani (naisena).

Haluat vakuuttaa lukijalle, että hyväksyt sen, että ihmiset ovat erilaisia, ja näitä eroja on vietettävä. Yritetään antaa esimerkkejä tuntuu symboliselta. Ihmiset ovat ihmisiä, ja heidän taustastaan ​​riippumatta (mukaan lukien sosioekonomiset olosuhteet) ei ole mitään vaikutusta siihen, että kaikki ansaitsevat kunnioitusta.

+1 korostamaan, millainen reaktio voi aiheuttaa tällaisen lauseen. Muista, että seksismi voi olla jokin (ellei ainoa) syy pyytää monimuotoisuutta koskevaa lausuntoa. Jos haluat selittää sen, voit sanoa, että puhut "tarpeeksi rennolle keskustelulle", mutta sinulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta käyttää ammattimaisesti.
Vastustan nimitystä "tarpeeksi espanjaa flirttailuun ..." seksistiseksi. Se on sopimaton eikä jätä hyvää vaikutelmaa, mutta mikä on seksististä siinä? Olisiko vähemmän vastenmielistä, jos hän olisi sanonut "flirttailu miesten kanssa" tai "flirttailu"? Kaikki suorat miehet sanomat sopimattomat asiat eivät ole seksistisiä, ja tämän etiketin käyttäminen tahattomasti laimentaa sen vaikutusta.
@ColleenV Näen mielesi ja olen iloinen voidessani vaihtaa sanan "seksistinen" sanaan "sopimaton".
Myles
2015-06-04 00:51:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan tehdä jotain tällaista:

"Minut kasvatettiin ympäristössä, jossa monimuotoisuuden omaksuminen oli jo varhaisessa vaiheessa. Olen työskennellyt menestyksekkäästi asiakkaiden ja valvotun henkilöstön kanssa monenlaisista kulttuuri- ja Kävin kaksikielisessä korkeakoulussa ja olen tehnyt tiivistä yhteistyötä useiden intiaani-heimojen kanssa. "

Joten jos sinut kasvatetaan maaseudulla, jossa ei ole maahanmuuttajaväestöä, yliopiston monimuotoisuuspolitiikka syrjisi sinua?
Jos et ole koskaan ollut vuorovaikutuksessa (tai ollut valmis olemaan vuorovaikutuksessa) kenenkään kanssa, jolla on erilainen rotu tai sosioekonominen tausta, kyllä, tämä syrjisi sinua. Tällainen syrjintä on kuitenkin sallittua, joten he käyttävät sitä hyvin.
Koskaan oleminen vuorovaikutuksessa eri taustasta tulevien ihmisten kanssa ei olisi vakava ongelma, kunhan "monimuotoisuuslausunto" osoittaa, että olet ajatellut hieman ongelmista, joita yritämme ratkaista.Jos minun pitäisi päättää, tällainen ehdokas olisi parempi kuin se, joka uskoo, että muutaman ruudun valitseminen ja vuorovaikutuksessa olevien eri kulttuurien määrän laskeminen riittää tämän vaiheen läpäisemiseen.
Simon Richter
2020-07-13 16:25:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monille opiskelijoille yliopisto on turvapaikka vähemmän suvaitsevaisilta kotiyhteisöiltään, kun taas muut opiskelijat tuovat suvaitsemattomuuden kotiyhteisöistään yliopistoon, ja nämä ovat todennäköisesti samoja lähtöyhteisöjä.

Jopa kirjanpitäjänä olet tiedekunnan asemassa ja sinut todennäköisesti vedetään valtapeleihin eri ryhmittymien välillä, esimerkiksi uskonnollinen kotitalous, joka yrittää puuttua lapsen koulutukseen "tuoda heidät takaisin laumaan", saattaa yrittää saada apuraha, jotta heistä tulisi jälleen riippuvaisia ​​perheestä.

Arvioi, että suvaitsemattomat ihmiset häiritsevät sinua tekemällä likaisen työnsä heidän puolestaan, ja että jopa pienillä päätöksilläsi on melko kauaskantoisia seurauksia joillekin opiskelijat taustansa takia ja että joskus aggressiori on toisessa tapauksessa uhri toisessa.

Kulttuuri on monimutkaista, ja hijab, joka käyttää muslimien trans-tyttöä, joka ei ole vanhempiensa luona (joten jos he soittavat , varmista, että käytät w rong pronoun) saattaa silti olla suvaitsematon huonetoverilleen, joka työskentelee prostituoituna, koska sillä on ainoa tapa, jolla hänellä on varaa koulutukseen, ja paikallinen "keskustelukerho" haluaa heidän molempien menevän kieltäytyessään harjoittamasta "avointa" kohtelias keskustelu heidän oikeuksestaan ​​olla olemassa ja tekee valituksia.

Saat enemmän tietoa ihmisten elämästä kuin halusit, ja sinun on oltava valmis, että et aina pidä siitä, mitä näet ja silti vaaditaan tehdä kaikille parhaiten sopivaa.

Myös tässä noudatetaan tavanomaista totuutta politiikasta: ei ole puolueetonta puolta, koska toimimasta kieltäytyminen on itsessään teko, joten edes kirjanpitäjällä ei ole turvapaikkaa välttää politiikkaa noudattamalla sokeasti joitain menettelyjä.

Yliopiston kanta on, että opiskelijat nähdään yleensä yksilöinä, jotka kykenevät tekemään oman valintansa identiteettinsä suhteen, mutta he ovat vähemmän luottavaisia ​​ihmisten kykyyn kunnioittaa toistensa valintoja ja haluavat varmistaa, että olet halukas ja pystyy noudattamaan sitä heijastavaa politiikkaa.

Melkein pahin tulos yliopistolle olisi, että opiskelijat eivät tuntisi olonsa turvalliseksi kanssakäymisessä henkilöstön kanssa, ja turvallisuuteen kuuluu muun muassa luotettavia salaisia ​​vartijoita asioille, jotka saattavat eivät edes ole säännöllisesti salaisuuksia omassa kulttuurissasi (esim. kahvilan maksukupongit ovat erittäin arkaluontoisia tietoja Ramadanin aikana).

Yliopisto haluaa tietää, voiko sinusta tulla henkilö, johon opiskelijat luottavat?

user
2020-07-13 17:27:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisit mainita, kuinka ymmärrät, että erilaisilla ihmisillä on erilaiset tarpeet ja ongelmat, joita he kohtaavat, ja kokevat elämän hyvin eri tavoin johtuen erilaisista tekijöistä, kuten sosioekonomisesta taustasta, rodusta, sukupuoli-identiteetistä ja suuntautumisesta. Voisit sitten sanoa, kuinka mielestäsi on tärkeää välttää oletuksia, stereotypioita, tekoja tai kysymyksiä, joita voidaan pitää mikro-aggressioina, ja pyrkiä tietämään itsesi noista asioista muuttuvassa ympäristössä.

Vältä tiettyjä esimerkkejä, tavoitteena on osoittaa, että tunnet päämiehet.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...