Kysymys:
Kuinka käsitellä johtajaa, joka kivimuuraa minut?
johnnybgood04
2014-12-16 23:01:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saanen ensin sanoa, että olen lukenut Kuinka toimia, kun etämies ei vastaa sähköposteihin. Tällä on hienoa tietoa, mutta ongelmani on mennyt askeleen pidemmälle.

Sallikaa minun ensin selventää, että minulla on kaksi johtajaa: johtava johtaja ja "palvelupäällikkö". Johtava johtajani on yksinkertaisesti vastuussa minulle tehtävistä ja työvuorolomakkeen allekirjoittamisesta. Palvelupäällikköni hoitaa kaiken muun (matka, koulutus, osastotiedot jne.).

Joten pääjohtajani otti minuun yhteyttä noin vuosi sitten sanoen, että hän on kaveri, joka käy läpi palkankorotuksia ja ilmoittaa hänelle, jos haluaisin joskus puhua. Otin tämän vihjeeksi ja tein joitain tutkimuksia saadakseni selville, että minulle maksettiin liian vähän palkkaa. Joten noin kuusi kuukautta sitten lähestyin häntä ja pyysin korotusta (noin 7% korotus). Hän suostui ja sanoi, että tämän pitäisi käydä "palvelupäällikön" kautta, joka myös suostui.

Siitä lähtien palvelupäällikköni on kivittänyt minua. Asiakkaani on pyytänyt minua saamaan lisäkoulutusta (jopa hänen kustannuksellaan). Olen lähettänyt asiasta S-johtajalle sähköpostiviestejä kuukausien ajan, yrittänyt soittaa hänelle, mutta en koskaan pääse häneen, eikä hän koskaan vastaa. Hän on kuitenkin edelleen elossa, koska hän lähettää yrityksen sähköpostiviestejä. Minulla on jopa maksu, jonka jouduin maksamaan äskettäin (sellaisen, jonka yritys yleensä korvaa minulle), ja kuten edellinen viestintä, hän ei vastaa. Tulevat sähköpostini seuraavat edellä mainitun artikkelin neuvoja, mutta se voi olla liian myöhäistä.

Pääjohtajani on valittanut S-päällikön vastaamattomuudesta, mutta hän näyttää olevan kivimuurattu yhtä hyvin. Jopa minun puolestani hän on käynyt muiden S-johtajien luona saadakseen heidän tukensa, mutta he eivät ole voineet auttaa paljon. Mietin, yrittävätkö he antaa minulle vihjeen (rehellisesti, tunnen, että teen vain työtäni)? Mietin, onko tämä yritys enää minulle? Minusta tuntuu todella, että se on tullut pisteeseen, jossa minun täytyy tehdä jotain, joko lähteä tai tehdä melua.

Kuinka minun pitäisi ilmaista huoleni häiritsemättä johtoa ja saada minut irti?

Vau, ei kuulosta hauskalta. S-manageri voi käydä turfitaistelussa L-managerin kanssa ja olet kiinni keskellä.
En ole koskaan kuullut paikasta, joka jakaa nämä johtajan vastuut kahdelle sellaiselle ihmiselle. Työskentelevä johtaja allekirjoittaa työaikataulusi ja hänellä on valta antaa sinulle korotus, mutta ei mitään muuta puolestasi? Se on outo asennus.
@maple_shaft Jos se on taitopooli, kuten esimies, johon sinut voidaan määrittää useille palvelupäälliköille, ei ole harvinaista. Mutta selvästi jotain on hajonnut.
Kyllä, olemme matriisikaavion alla. Johtava päällikkönäni on projektipohjainen, ja hänellä on kaikki projektinsa työntekijät. Palvelupäällikköni on toimipohjainen (alias Service Line) kaikkien työntekijöiden kanssa, joilla on tietty asema (esim. Kaikki sihteerit). Ironista kyllä ​​sen pitäisi tarjota helpompaa neuvontaa ja tukea työntekijöiden työuralle.
Thx pitää minut suorina kaverit. Olen muokannut kysymystä käytännöllisemmäksi ja vastaavammaksi. Kerro minulle, jos nämä muutokset eivät ole riittäviä.
katso myös: [Kuinka pääsen kunnioittavasti esimieheni yläpuolelle?] (http://workplace.stackexchange.com/questions/5834/how-do-i-respectfully-go-above-my-manager)
Kaksi vastused:
HLGEM
2014-12-17 01:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kenelle Service Manager toimii? Otan vastaamattomat sähköpostit (mukaan lukien asiakkaan pyynnön huomiotta jättämisen) ja toisen johtajan vastaamattomat sähköpostit (jos hän menee kanssasi, mikä vahvistaa tapaustasi) ja perustin kokouksen palvelupäällikön pomon kanssa ja anna hänen käsitellä suorituskykykysymystä. Saatat jopa kysyä rennosti muilta tämän miehen palveluksessa olevilta ihmisiltä, ​​onko hän tekemässä samoin heille. Pyydän kirjallisesti, että hänet nimitetään toiselle palvelupäällikölle. Kyse ei ole vain sopimattomasta vihasta, se on epäonnistuminen työnsä suorittamisessa.

Hänen pomonsa tulisi ymmärtää, että hän häiritsee asiakkaita kyvyttömyydestään tehdä asianmukaisia ​​toimia. Suoraan sanottuna tämä kuulostaa vähemmän siltä, ​​että sillä olisi jotain tekemistä kanssasi ja enemmän kuin esimies olisi "Lopeta työssä". En olisi yllättynyt saadessani selville, että hänellä on vakavia henkilökohtaisia ​​ongelmia. Joka tapauksessa hänen pomonsa on tiedettävä pitävänsä asioita, joita hänen pitäisi käsitellä.

Ei tietenkään ole hyvä olla huonojen uutisten kantaja, mutta tässä tilanteessa ei ole muuta tekemistä kuin niiden eskaloituminen. Henkilökohtaisesti olisin kasvattanut sitä kuukausia sitten.

Sinun kannattaa myös harkita muun työn tarkastelua. Nykyisestä tilanteesta voi tulla vain muutama asia. Yksi, tämä johtaja antaa sinulle huonon suoritustason, kaksi, hän irtisanoo sinut, kolme, ylin johto on tietoinen ongelmasta, mutta hänellä on poliittinen veto, joten häntä ei korjata ja sinä näytät huonolta, kun nostat sen tai neljä, ylin johto päästä eroon tästä kaverista tai asettaa hänet suorituskyvyn parantamiseen tai viiteen, sinut siirretään toiselle johtajalle. Vain kaksi niistä on potentiaalisesti hyvä tulos sinulle, ja se voi tapahtua vain, jos menet ylimmälle johdolle. Silloin vastaus on vain potentiaalisesti hyvä, voit silti olla merkitty häiritsijäksi, vaikka he päättäisivät päästä eroon kaverista tai siirtää sinut.

+1 "epäonnistuminen työnsä suorittamisessa" - paikka HLGEM: ssä. Sen lisäksi, että puuttuu tapoja, kohteliaisuutta jne., Tämä on asian ydin. Jos häntä ei voida ohittaa saadakseen vastauksia, se on lisättävä
paparazzo
2014-12-17 00:24:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että tämä on todennäköisesti nurmitaistelu.

Hän suostui ja sanoi, että tämän pitäisi käydä läpi "palvelupäällikköni", joka myös suostui.

Uskon, että palvelupäällikkö ei kuten pääjohtaja suostui ja sitten tarkisti palvelupäällikön kanssa. Ei oikeudenmukainen sinua kohtaan.

Se, että palvelupäällikkö ei reagoi johtavan johtajan kanssa, osoittaa, että hän käy valtataistelua pääjohtajan kanssa.

Kuulostaa siltä, ​​että johtaja on puolellasi.

Seuraava askel olisi pyytää lyijyäsi eskaloimaan tämä hänen esimiehelleen ja / tai henkilöstöhallinnolle ja ehkä kopio palvelupäällikölle. Mutta tällä on mahdollisuus mennä todella huonosti. Saatat päätyä vakuuksiin.

Jos palvelupäällikkö ei toimi, tämä voi korjata itsesi ilman sinun pahenemista.

Henkilökohtaisesti kiillotan ansioluetteloni ja haastatteluni. Jos saat todella 7% enemmän, ota se sitten.

Ei sama asia, mutta minut asetettiin floateriksi muutamaksi vuodeksi auttamaan vaikeuksissa olevissa projekteissa tai tarvitsemaan tilapäisiä resursseja. No, he saivat minut arvioimaan ja sijoittumaan ryhmään, jossa työskentelin, ja he sijoittivat kaverit korkealle, kun he halusivat heidän saavan korotuksia onnelliseksi ja pysyäkseen lähellä. Mutta sain paljon hyviä kokemuksia, ja kun palasin säännölliseen tehtävään, he näkivät mitä tapahtui ja muodostivat osan siitä.

Tähän mennessä olen dokumentoinut kaikki lähettämäni sähköpostiviestit ja olen ollut hyvin selvä siitä, etten aio työntää ongelmaa (helvetti olen odottanut kuukausia). En halua "kyllä" tai "ei" korotuksessa. Haluan vain vastauksen. Miksi olisin vakuusvahinko, kun olen ollut hyvin kohtelias ja tehnyt sen, mitä käsken? Pidän parempana, ettei se mene pieleen :(
Elämä ja työ eivät ole aina oikeudenmukaisia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...