Kysymys:
Kuinka voin vakuuttaa pomoni, että olen oikea henkilö johtamaan tulevaa tiimiä?
Codeman
2013-07-20 03:24:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tällä hetkellä ainoa avustaja, joka työskentelee yrityksen ohjelmistoyrityksen tiimissä. Olen ollut täällä noin vuoden.

Odotan uuden tiimin perustuvan aivan uusille markkinoille / kategorioihin parin seuraavan vuoden aikana. Olen yrityksen ainoa insinööri, jolla on merkittävää kokemusta tällä alalla.

Kysymykseni kuuluu: Kuinka voin vakuuttaa pomoni hoitamaan minua / kouluttamaan minut tähän tehtävään ennen kuin joukkue todella luodaan palkkaako joku ulkopuolelta, kun siitä tulee tärkeä?

Ei-yleinen esimerkki, joka todella soveltuu minuun:

Olen melko uusi ohjelmistoinsinööri, joka on kiinnostunut hallinnasta. Minulla on melko laaja kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä, ja uskon, että tarvitsemme sitä tulevaisuudessa.

Haluatko kommentoida alasäänestyksiä / lopullisia ääniä?
Kokenein insinööri ei tarkoita etänä, että olet hyvä johtajana. Ainoa tapa vakuuttaa pomosi siitä, että olisit hyvä johtaja, on näyttää nämä taidot projekteissa, joissa olet tällä hetkellä mukana. Mitä tarkoittaa termi "johtaja" joka tapauksessa? Koordinaattien ominaisuudet? Koordinoi ihmisiä? Silloittaa asiakkaan <> kehittäjän viestinnän? Dokumentoi ominaisuudet? Keksii ominaisuudet? Hyvät johtajat ovat kuin hyvät kehittäjät - jos pomosi on hyvä työssään, hän valitsee parhaan henkilön johtajaksi.
Mitä tahansa teetkin, älä lopulta aiheuta [tätä ongelmaa] (http://workplace.stackexchange.com/questions/13290/how-to-backseat-project-manage-when-meetings-are-poorly-not- helpotettu). Pelkästään suurin kokemus ei tarkoita sitä, että olet paras joukkueen johtaja.
Kysymykseni on, kuinka voin pyytää pomoltani ohjausta / mentorointia varmistaakseni, että olen paras henkilö, enkä ole paras henkilö juuri nyt.
@N.B. - hän haluaa saada työpaikan, ei olla paras johtaja. Kuka tietää, minkä pätevyyden tämä yritys haluaa? Tämä ei olisi ensimmäinen yritys, joka käyttää "johtajaa" perusteena maksaa kokeneelle kehittäjälle enemmän rahaa.
Olen saattanut väärin alkuperäisen kysymykseni. En aio pyytää pomoiltani työtä juuri nyt, kysyn kuinka voin pyytää häntä auttamaan minua olemaan paras ehdokas.
@Codeman, melkein kolmen vuoden kuluttua, miten se toimi sinulle?
@Alex-yritys hankittiin ja lähdin :)
Kolme vastused:
Ryan Ternier
2013-07-20 03:30:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni viestisi on hyvä, mutta sen sijaan, että kysyt vain hänen mielipiteitään siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, tee itse tutkimusta ja tule hänen luokseen suunnitelmalla asettaa sinut siihen asemaan.

Älä myy itsesi lyhyeksi.

Sano, että haluat olla uuden tiimin johtaja - ja miksi. Älä suostu tekemään kaikkea kehitystä, mutta haluat hallita standardeja, käytäntöjä ja olla niitä, joille ne menevät panosta varten. Et tee kaikkea kehitystä siinä, mutta asioiden pitäisi tulla työpöydältäsi neuvoja varten. Haluat olla sen asiantuntija yrityksessä - mikä tekee sinusta asiantuntijan?

Johtavassa asemassa sinun tulee pyrkiä omistamaan seuraavat taidot:

  • Kommunikaatio
  • Suunnittelumenetelmät
  • ITIL (Tiedot Teknologian infrastruktuurin kirjasto)
  • Projektinhallinta (aloittaminen, suunnittelu, toteutus)
  • Liiketoiminnan kehittäminen (mahdollisuudet, tarjous / ehdotukset)
  • henkilöiden hallinta (suorituskyky, muutos, valmennus / mentorointi, resurssien suunnittelu)
  • Talousarvio

Sinun pitäisi myös pystyä juomaan kahvia ohittaessasi ja jongleerailemalla useita hattuja, ja pysy itsevarmana koko ajan.

Todista , että voit tehdä tämän - näytä hänelle, miten ja miksi ansaitset työn. Ja jos heidän mielestään sellaista ei ole, vakuuttaa heidät luomaan sellainen.

Telastyn
2013-07-20 04:13:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymykseni kuuluu: Kuinka voin vakuuttaa pomoni hoitamaan minut / kouluttamaan minut tähän tehtävään ennen kuin joukkue todella muodostetaan, sen sijaan että palkkaisin jonkun ulkopuolelta, kun siitä tulee tärkeä?

Et.

Toimin kuin olisit tiimisi (yhden) johtaja. Kun uusia ihmisiä lisätään, näytä, että voit saada heidät alukseen ja työskennellä heidän kanssaan. Osoita, että voit pitää heidät yhdessä tekemässä yhdessä ja tehdä vapaaehtoisia tekemään eräänlaisia ​​johtajuustehtäviä.

Tee lähinnä haluamasi työ. Yritykset palkkaavat tarpeen mukaan. Jos osoitat, että he eivät tarvitse johtajaa, he eivät palkkaa sitä. Yritykset tarjoavat ylennyksiä / korotuksia työntekijöiden säilyttämiseksi. Jos osoitat, että teet hyvää työtä ja uuden johtajan palkkaaminen on paljon kalliimpaa kuin vain maksaa sinulle esimiehenä, löydät itsesi nopeasti sinne.

+1 vastauksen pyytämisestä ensin eikä asemasta. Tee haluamasi työ sen lisäksi, että olet määrittänyt. "Maailmaa johtavat ne, jotka näkyvät." -valtuutettu tuntematon (Ja ei, se ei ole kotoisin West Wingistä.)
Vain varoitus tästä. "Toiminta johtajan tavoin" ja "Ajattelu, että olet johtaja" ovat kaksi hyvin erilaista asiaa. Sinun on osoitettava johtajan taidot, jotka eivät sisällä delegointia / tilauksia, ellet ole jo valmiina antamaan niitä.
@SimonO'Doherty: llä on hyvä asia. Varmista, että ymmärrät täysin eron johtajuuden ja auktoriteetin välillä.
user8365
2013-07-23 03:07:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokaisella yrityksellä on hieman erilaiset vaatimukset ohjelmoinnin johtajille. Mitä enemmän ohjelmointikokemusta he tarvitsevat, sitä paremmin voit olla. Sinun on tunnistettava, mitä he etsivät, sitten voit etsiä tapoja osoittaa nämä kyvyt. Tämä voi vaatia sinua vapaaehtoiseksi joissakin asioissa. Jos on aukko, voit suositella jotakuta tai osallistua haastatteluprosessiin, jos sinua vaaditaan rakentamaan joukkue. Äänitä parannusideoitasi. Opit, mitä vaatii vaikutusvalta yrityksessä.

Vahvista suhteitasi työtovereihisi. He voivat osallistua valintaprosessiin epävirallisesti. Haluat heiltä enemmän kuin vain "Hänellä on kaikki kunnossa".

Yritä myös tunnistaa nykyisten johtajien vahvuudet. Ei siitä, että haluat olla klooni, mutta tämä voi antaa käsityksen siitä, mitä he todella haluavat, kun he vastustavat sitä, mitä he julkaisevat työnkuvauksessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...