Kysymys:
Pitäisikö minun pyytää ylimääräistä korotusta?
Noobetst
2019-06-06 19:16:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen tällä hetkellä puolitoista vuotta kestävän sopimuksen kanssa (ohjelmistoinsinöörinä). Kun haastattelin tehtävääni, minulle tarjottiin 7-7-8-sopimusjärjestelmää, jos kaikki sujuu hyvin, toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Olen melko tyytyväinen aloituspalkkaan annettu, mutta minulle luvattiin korotus jokaisen uuden sopimuksen kanssa. Joten korotus seitsemän kuukauden kuluttua, sen jälkeen seitsemän kuukauden jälkeen ja niin edelleen.

Kun ensimmäinen 7 kuukauden sopimus oli päättynyt, keskustelin pomoni kanssa uudesta sopimuksesta. Pomoni kertoi minulle, että kaikki olivat erittäin tyytyväisiä suoritukseeni ja halusivat antaa minulle 1,5 vuoden sopimuksen ja antaa sen tämän toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen osoittamaan minulle kiitollisuutensa. Ja sain siitä säännöllisen korotuksen.

Nyt kun 1,5 vuoden työsuhteeni on melkein ohi, ajattelen, että pomo ei oikeastaan ​​antanut minulle korotusta välissä, koska se ei ollut 7 kuukauden sopimus. Voisiko tämä olla tarkoituksellinen siirto?

Seuraavan suorituksen arvioinnin (ja toivottavasti pysyvän sopimuksen saamisen) yhteydessä on normaalia, että pyydän kaksinkertaista korotusta? Koska olennaisesti en saanut sitä, mitä minulle luvattiin 7 kuukautta sitten, koska sain pidemmän sopimuksen.

Mahdollinen kopio [Kuinka minun pitäisi lähestyä pomoni oikein, jos tunnen olevani alipalkkainen?] (Https://workplace.stackexchange.com/questions/1025/how-should-i-properly- Approach-my-boss-if-alitajuinen tunne)
Ohitit sopimuksen irtisanomisen riskin 7 + 7 jälkeen ja ansaitsit sen jälkeen 18 kuukauden ajan vakuutetun työpaikan (3 kuukautta enemmän kuin aiemmin keskusteltiin) - eikö luulet tasaavan puuttuvaa lisäystä?
* "Pomoni kertoi minulle, että kaikki olivat erittäin tyytyväisiä suoritukseeni ja halusivat antaa minulle 1,5 vuoden sopimuksen ja antaa sen tämän toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen osoittamaan minulle kiitollisuuteni. Ja sain siitä säännöllisen korotuksen."* Tekivätkö he tosiasiassa siksi, että olivat tyytyväisiä työhösi tai koska he eivät kokeneet työnne olevan tulevan ylimääräisen korotuksen arvoinen?Kunhan tarkistan...
Neljä vastused:
Neo
2019-06-06 19:20:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö minun pyytää ylimääräistä korotusta?

Kyllä, kysy ehdottomasti. Jos olisin sinä, en kuitenkaan huolehtisi aikaisemmista korotuksista. Keskityn siihen, mitä olet tällä hetkellä arvoinen , ja erityisesti siihen, mitä tällä hetkellä yrityksellesi kannattaa?

On olemassa monia sivustoja, joilla voit saada keskimääräisen käyntinopeuden taitosi ja kokemuksesi. Tule keskustelemaan palkkasi aseistettu tietoihin varmuuskopioidaksesi pyyntösi saada palkkasi arvoinen.

Heille avain on saada tosiasioita varmuuskopioida palkankorotuspyyntösi.

Puhumattakaan siitä, että hyväksymällä 1,5 vuoden sopimuksen ja neuvottelematta mitään entisestä 7 kuukauden korotusohjelmasta, OP on periaatteessa * suostunut * tekemään pitkäaikaisen sopimuksen * aikaisemman järjestelyn sijaan."Puuttuvat" menneet korotukset ratkaistaan tässä vaiheessa.
@Upper_Case Olet oikeassa, olen samaa mieltä.Tajusin, että tämä tarkoittaisi, että kaipaan korotusta muutaman kuukauden sisällä. Selvä virhe omalta puoleltani.
@Noobetst En sano, että lyödä sinua, vaan pikemminkin muokkaamaan tulevia tekojasi käytännöllisellä tavalla.Keskustelu "ohittamastasi korotuksesta" olisi virhe, koska päätit vapaasti luopua niistä, ja asia on suljettu.Voit ja sinun pitäisi silti pitää itsesi arvoisena, mitä työnantaja oli valmis maksamaan alkuperäisen sopimuksen nojalla - et voi vain käyttää vanhentunutta sopimusta perusteena sille, miksi sinulle pitäisi maksaa enemmän nyt.
Sourav Ghosh
2019-06-06 20:00:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole samaa mieltä toisen vastauksen kanssa, joka kannustaa pyytämään ylimääräistä korotusta .

onko normaalia, että pyydän kaksinkertaista korotusta?

Ei, ei ole.

  • Alun perin sinun piti tarkistaa ja tarkistaa työ- ja palkkasi 7. päivän jälkeen, 14. ja 22. kuukausi, ja jos asiat menevät, loputon sopimus sen jälkeen. Joten menettämisen työpaikalla oli riski (riippumatta siitä kuinka pieni se on) minkä tahansa arvostelun jälkeen.

  • Seitsemännen kuukauden jälkeen olet heille tarjottiin työsuhdeturva 18 kuukaudeksi (ohitetaan 14. kuukauden tarkastelu ja lisätään vielä 3 kuukautta yhteensä, yhteensä 25 kuukautta) ennen määräämättömän sopimuksen saamista.

  • Hyväksyit tarkistetun sopimuksen .

    uuden sopimuksen. Joten teknisesti et kadonnut / kaipaa mitään, vaan neuvotelit vain uudet sopimusehdot.

    Ottaen huomioon, että asiat sujuivat lopulta hyvin ja positiivinen, voit mennä eteenpäin ja pyytää korotusta seuraavassa suorituskyvyn arvioinnissa, mutta älä tuo jäänyt vaelluskulmaa , et ole koskaan jäänyt väliin, et ollut oikeutettu yksi.

    Palkkamäärän suhteen voit neuvotella summasta, jonka voit arvioida ensimmäisten sopimusehtojen perusteella (jos se tyydyttää sinua), mutta sinun ei pitäisi koskaan mainita mitään menetetystä korotuksesta.

@Noobest - Sinun on päätettävä, kuinka tärkeitä nämä korotukset ovat.Olen samaa mieltä muiden kanssa siitä, että hyväksymällä pidempi sopimus, etukäteissopimus korotuksista on eräänlainen kiistanalainen, uusia keskusteluja on käytävä nyt, kun pysyvä yhteyshenkilö on pöydällä (paras aika tehdä se ennen kuin allekirjoitat sen).* Vaikuttaa siltä, ettet keskustellut palkanmuutoksesta allekirjoittaessasi 18 kuukauden sopimuksen. *
Strader
2019-06-06 20:29:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten Mister Positive mainitsi, et voi kutsua sitä kaksinkertaiseksi korotukseksi. Sen pitäisi olla säännöllinen neuvottelu palkkiosi suhteen, joka jatkuu sopimuksen kanssa.

Varmista, että tiedät arvosi yritykselle ja kaiken kaikkiaan markkinoilla.

Ottaen huomioon, että se tulee olemaan pysyvä sopimus, sillä pitäisi olla säännöllinen tulos- / korvaustarkistus.

Harry_pb
2019-06-06 21:49:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muista sopimus Työpaikat on luotu neuvotteluihin ja kustannussäästöihin.

Jos uskot menestyneesi hyvin ja he tarvitsevat sinua - heillä on joukko töitä lautasella sinulle , sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä. Suurin osa yrityksistä luo sopimussuhteita säästääkseen ylimääräisiä etuja ja tekemällä onnistuneita kustannussäästöjä. Uskon, ettet haluaisi olla tämän pelin uhri.

He pitivät sinusta ja antoivat sinulle 1,5 vuotta sopimuksen säästää rahaa korotuksissasi, uuden ehdokkaan etsinnässä aiheutuneet kustannukset, kärsimäsi työ, aika jne.

Uuden henkilön kouluttaminen tiimiin vie aikaa ja voit nostaa tämä keskustelussasi. Jokainen pomo haluaa palkkaamisen yhteydessä osoittaa olevansa riittävän antelias osoittaakseen maksavansa sinulle mahdollisuuksiensa ulkopuolella, mikä ei ole totta.

Joten mene eteenpäin ja kysy mitä luulet itsestäsi ansaitsevat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...