Kysymys:
HR-häirinnän käsitteleminen
UnhandledExcepSean
2018-08-29 16:18:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyttäreni työskentelee Georgiassa, Yhdysvalloissa, pienessä yrityksessä, ja hänellä on ongelmia työpaikkansa ainoan henkilöstöhenkilön kanssa.

Ilmeisesti näin on mennyt alas:

 • tytär haki työtä
 • HR-henkilön sosiaalinen media tarkisti tyttärensä ja huomasi, että hän tapasi HR-henkilön entistä poikaystävää
 • HR-henkilö kiertää estettyjä puhelinnumeroita ottaakseen yhteyttä entinen poikaystävä nähdäksesi, olisiko hänellä ongelmia tyttären haastattelussa / palkkaamisessa
 • Tyttären haastattelut ja työn ottaminen (en tiennyt 2 ja 3 tai olisin neuvonut olemaan ottamatta töitä vastaan)
 • Henkilöstöhenkilö ei ole hänen pomo, mutta hänellä on silti valta häneen. Joten hän on ollut töissä vain muutaman viikon ja hänellä on jo ollut useita kirjoituksia, joista puuttui tosiasiallinen pätevyys; tämä ei ole hänen ensimmäinen työpaikkansa, eikä hänellä ole koskaan ollut tällaisia ​​ongelmia aikaisemmissa töissä. Hän kirjoitetaan asioihin, joita ei koskaan sanottu hänelle, ja muut eivät tee näitä asioita kirjoittamatta. Häntä on myös kutsuttu tulemaan vain kertomaan, että HR haluaisi hänen työskentelevän seuraavana päivänä (ilmeisesti jotain, mikä voisi olla puhelinsoitto). Lisäksi HR-henkilö valehtelee epäystävällisyydestään työtovereitaan kohden; hänellä on tarpeeksi ystävälliset ehdot ja hän on puhunut työtovereiden kanssa, ja he ovat järkyttyneitä tästä syytöksestä.

  Hän on hyvin stressaantunut tilanteesta ja se alkaa vaikuttaa hänen suhteisiinsa poikaystäväänsä.

  Se tosiasia, että HR-henkilö estettiin entiseltä poikaystävältä, ja sitten kierteli korttelia ottaakseen yhteyttä häneen, ja nyt tyttöystävälleen (tyttärelleni) on vaikea antaa kertoa minulle, että HR-henkilö on kiusallinen ja yrittää satuttaa tyttäreni ja hänen poikaystävänsä. Minun neuvoni on ollut dokumentoida kaikki ja puhua pomolleen (yrityksen omistajalle), koska mielestäni henkilöstöhenkilö kohdistaa hänet.

  Onko tämä hyvää neuvoa ja mitä muuta voisin antaa?

  Muokkaa 20181004: Päivitä, hän päätyi puhumaan pomonsa kanssa, joka uskoi häntä ja puhui henkilöstöhenkilön kanssa paremmasta valmennus- / henkilöstökäytännöistä. Se oli parempi muutaman päivän ajan, mutta palasi ennalleen. Hän päätyi lähtemään pian sieltä töihin jonnekin muualle.

  Käytännön neuvoja: etsi nopeasti toista työpaikkaa.
  @JoeStrazzere hän ilmoitti minulle, kun hän aloitti työn.Ja hän ajattelee uuden työn aloittamista jo tämän ongelman takia
  Voisimmeko saada tyttären POV: n vanhempien sijaan?
  @shoover En ymmärrä miten se vaikuttaa kysymykseen ja mahdollisiin vastauksiin.
  Pyydän, koska sekä sivusto [kiertue] (https://workplace.stackexchange.com/tour) että [apua kyselyyn] (https://workplace.stackexchange.com/help/dont-ask) kuvaavathyvä kysymys tilanteesta, jonka ** kohtaat ** (kursivointi lisätty).Riippumatta siitä, kuinka lähellä olet tyttäresi kanssa, ongelma on silti ** hän **, ** joka pystyy parhaiten ilmaisemaan sen ja ** hän **, jonka on oltava vuorovaikutuksessa muiden hänen kanssaan olevien ihmisten kanssatyöpaikalla.
  Kolme vastused:
  Neo
  2018-08-29 16:38:48 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Minun neuvoni on ollut dokumentoida kaikki ja puhua pomolleen (yrityksen omistajalle), koska mielestäni henkilöstöhenkilö kohdistaa hänet.

  Tässä tilanteessa epäilen, että se tapahtuu muuta asiaa. Hän aikoo aloittaa hän sanoi sanovansa asian, joka todennäköisesti vain lisää häirintää. Vaikka tämä tapahtuma ratkaistaan, henkilöstöhallinnon henkilöä todennäköisesti ei eroteta ja heillä on silti kirves jauhettavaksi.

  Onko tämä hyvä neuvo ja mitä muuta voisin antaa?

  Yrityksen omistaja ei todennäköisesti ota uuden työntekijän sanaa jonkin aikaa siellä olleen henkilöstöhenkilön yli . Valitettavasti hänen paras panoksensa on siirtyä eteenpäin heti kun hän löytää toisen työpaikan. Ehdotan myös, että palvelisimme irtisanomisaikaa.

  Hänen ei pitäisi joutua sietämään tätä BS: ää.Hanki asianajaja, puhu sitten omistajan kanssa ja aloita sitten kaiken tallentaminen.Jokainen sekä kirjoitettu että suullinen keskustelu siepataan.Anna sitten asianajajan tehdä asiansa.Se sanoi, että hän on tehnyt tämän työn, joten hänen on aloitettava etsiminen.
  @BillLeeper Olen samaa mieltä kanssasi, mutta onko lopputulos sen arvoista?Vaikka hän voittaakin sviitin, niin mitä?Täydellisessä maailmassa vallitsisi oikeudenmukaisuus.GA on oikeus työhön, ja hänet voidaan vain päästää irti milloin tahansa mistä tahansa syystä.Hänen paras veto, pidä siitä tai ei, on syötti ja takuu.
  @MisterPositive ei ole se hankaus, rikoksentekijä saa tässä tapauksessa säilyttää työnsä ja 'voittaa'.Joten se riippuu yksilöiden sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tunteesta.Liian kauan työntekijät ovat juuri ottaneet tämän paskan, mukaan lukien koko "oikeus pomollesi lyödä sinua" eli alias.oikeus työhön -lait.
  @BillLeeper se on hieroa, ja se tapahtuu enemmän kuin sen pitäisi.
  Elmy
  2018-08-29 17:24:20 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Häirintä on häirintää riippumatta siitä, kuka tekee sitä kenelle.

  Tyttäresi voi taistella tiensä läpi oikeilla todisteilla ja suosituksilla, mutta pelkään, että työympäristö kärsii. Taistelu vie aina kaksi, joten hänen maineensa voi kärsiä yhtä paljon kuin henkilöstöhenkilön maine.

  Jos hän on jo stressannut muutaman viikon kuluttua, hänellä ei ehkä ole sitä voittaa tätä taistelua, säilytä työpaikkansa ja ole tyytyväinen siihen . Häirintä ei todennäköisesti pääty niin kauan kuin molemmat työskentelevät samassa yrityksessä, vain viritetään tasoille, jotka eivät enää oikeuta virallisia valituksia.

  Loppujen lopuksi kyse on "joko sinusta". tai minä, mutta tilaa ei ole tarpeeksi molemmille ", joten ehdotan, että hän alkaa etsiä toista työtä nyt. Hänen ei tule hyväksyä perusteettomia valituksia, valheita ja kirjoituksia, koska ne voivat vaikuttaa hänen pomoonsa ja siten hänen suosituksiinsa ja taustan tarkistuksiin.

  En näe mitä tämä lisää jo annettuun vastaukseen ...
  @MisterPositive tarjoaa toisen toimintatavan (taistele tosiasiallisesti periksi antamisen sijaan) ja tutkii sen mahdollisia tuloksia
  En ymmärrä miksi HR-henkilö palkkasi hänet ensiksi.
  @BillLeeper-kertoimet ovat johtaja, jonka parissa hän tekee päätöksen, ja HR vain "tekee paperityötä".HR ei todennäköisesti tarkistanut entisen poikaystävänsä kanssa yrityksen hyväksynnällä, eikä todennäköisesti toimi yrityksen ohjeiden mukaisesti nykyisessä häirinnässä.
  gnasher729
  2018-08-30 04:27:10 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Koska tavanomainen käyntikohde (HR) ei ole käytettävissä, mielestäni hänen pitäisi mennä jonkun yrityksen seuraan, joka on riittävän vanhempi puhumaan HR: n kanssa. Voisi olla pomo, voisi olla pitkäaikainen työntekijä luotettavassa asemassa. Monet ihmiset olisivat erittäin tyytymättömiä HR-henkilön käyttäytymiseen ja olisivat valmiita toimimaan.

  Mitä tämä henkilö sanoisi hänelle? Jos se olisin minä, kysyisin henkilöltä melko hypoteettisesti, mikä olisi hänen ammatillinen mielipiteensä, mitä pitäisi tehdä, jos henkilöstöhallinnon työntekijä kiusaa työntekijää, joka tapaa HR-henkilön entistä poikaystävää. Henkilöstöhallinnossa hän voi sanoa vain, että tällainen henkilö on estettävä häiritsemästä muita. Ja sitten voisin sanoa, että jos se tapahtuisi tässä yrityksessä, aivan hypoteettisesti, ja siitä olisi todisteita, olisi ongelmia.

  Useimmat ihmiset useimmissa yrityksissä eivät pidä häirinnästä lainkaan. HR: n harjoittama häirintä on täysin mahdotonta hyväksyä, joten oikealla avulla tyttäresi onnistuu menestymään. Joku henkilöstöhallinnossa voidaan erottaa kuten kaikki muutkin, ja tällaisessa tilanteessa se voi tapahtua melko helposti.  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...